Фен на Локомотив Пловдив за малко да нажежи до червено страстите сред феновете на Ботев Пловдив пред Колежа тази вечер.

Запалянкото на местния съперник на канарчетата мина покрай стадион точно, когато фенове на жълто-черните празнуваха 107-мата годишнина на клуба. От отсрещната страна на булеварда той се провикна “Само Локо”, но бе чут от полицаите, които моментално го прибраха в един от бусовете, за да не прерасне закачката в нещо по сериозно. За щастие до сериозни инциденти не се стигна.

62 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    7

    Що не дойде да го извика от нашата страна тва, а от другата страна на булеварда, мангал? Така до куките е лесно, ама то кво ли се учудвам. Вас ушев неведнъж ви е пазил и сте се крили като мишки зад него, типично за мангалите.

    • 5
      5

      Защо не пратихте един от вашите 1 в 1 пък да видим?
      Май забравихте как ви нокаутихара за 30 сек.на булеварда.
      Сам човек какво ще направи срещу 20-30 потни селяндура,много ясно че ще го пребиете и после ще се хвалите и ще качвате цяла година видео,как сте„прегазили“буфирици.

  2. 1
    6

    НЯМА ПО ЖАЛКА И КОМПЛЕКСИРАНА ИЗМЕТ ОТ МАНГАЛИТЕ .С ЦЯЛОТО СИ БЕЗОЧИЕ СПОМЕНВАТ ЗА ЧЕСТВАНЕ НА ДАТИ ,КОЙ КОЙ БИЛ ВЪВ ПЛОВДИВ …….
    АЙДЕ СЕГА НЯКОЙ С ЛИЛАВА ДЖУКА ДА ОБЯСНИ ТОЙ КАКВО ОБЩО ИМА С ГРАДА НИ И ОТ КОГА,

  3. 11
    14

    На девет годишнината си, основна тема на Кривоглавите е фен на ЛОКОМОТИВ…Няма по- тъпи от бултрасите!!!…

    • 8
      2

      Ти пак не си спал бе келеш лондонски…

  4. 4
    6

    скоро ще повиши още повече напрежението. Скоро.

  5. Тих общественик, грамотен за ваша зла участ
    8
    7

    Пловдивчани в повече с криви глави, насирате се от страх да не бъдете разобличени? Майтап!!!! Основани от 12 годишни деца? Марш под строй на село!

    • 8
      4

      Ника си можеше да го изразиш само с една дума-гейбандит!И всичко щеше да е ясно!!

      • 6
        2

        Опрости първо ти нещата,де! Признай ,че си панелен таласъм и куга муйш, бяъш ф Стрямъ!

    • 5
      3

      Аферим аби! Наистина съм сам срешту тия фракционери!!! Радвъм съ чи уцинявъш бурбата ми да мачкам тийъ гнид и !!! Налазили съ моштну в нувинити за Най-древния и Велик отбор на Плъвдин, Боъре!!!!!

  6. 11
    6

    Ету йъ наштъ клоакомотифскъ история,!!!! Тук сне нъ турнир, сичкуту Клоакомутифф!!! Ей тва е имиту нъ нашия тим!!!! С гордус гу носим на потницити!!! Чуйти саму звукъ!!! В Столюпинуу навред се чува тоз моштин звук!!!:))))))))))))). https://www.youtube.com/watch?time_continue=92&v=IxAriF3XDBs

  7. 12
    33

    Жълтата селска пасмина скача на един човек.Типично за чалмите!
    Нещастна селяндурска сган-ВЪН ОТ ГРАДА НИ!!!

    • 10
      4

      Че кой ви е дошъл в Кюстендил ве бандит?

  8. 28
    6

    Буфери, защо не си върнете “СТАРОТО ИМЕ – СПОРТКЛУБ”?

    • 21
      5

      Какво име? СПОРТКЛУБ няма нищо общо с Локомотив

      • 11
        7

        Вие нямате нищо общо с Ботев ЛЬОЛЬО закриха ви 2010

  9. 15
    27

    Мучене на крививоглави , така е когато човек срещне неградски индивиди от планетата на маймуните

  10. 26
    10

    Този фен от лайнута явно е гей и го е сърбял гъзъ

  11. 28
    42

    Пак показахме на селяните кой командва в Пловдив.

      • 3
        5

        Ти Жоро педераста ли си? Жълт смръдляк!

  12. 48
    14

    а 1 мангал се бил откъснал от столипиново да види бели хора… Марш черно бели мършии!!!

      • 6
        2

        1912 е цифра пряко свързана с друга цифра-49,12!:)))))))+ още едно отношение на две цифри, 0:2!!!:)))))). Пуф паф

    • 4
      4

      Точно един циганин от Уизгрев бойс Столипиново! 50000 мръсни, жълти мангала и селянията от околията, заедно с помак лъка, това е вярната публика на Ботевъ-Металик!

  13. 20
    7

    Аз пуказвам силътъ и моштъ на Клоакомотиффффф Тува и нашътъ гордус!!! Нашти пелета я носят къту имблема на гърдити си!!!!..ах колку джилезу нъ идно мясту!!!!! Има рабта ду пенсийъ!!!!:)))))))))) https://www.google.com/search?q=парен+валяк&oq=п&aqs=chrome.0.69i59j69i61l2j69i57j35i39j0.1931j0j7&client=ms-alps-full_pri6750_66t_m-bg&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=Ny01jKRC8KNXQM

  14. 21
    28

    Андрей,трябва да обърнем много сериозно внимание на факта,че някой си се е провикнал само ЛОКО,това е голяма срамота,това е разложение,някой в Пловдив да каже само ЛОКО,мисля,че полицията не си е свършила добре работата,този човек трябва да бъде съден,как така въпросният господин ще казва само ЛОКО,и то не къде да е,ами в Пловдив,апелирам прокуратурата да се самосезира,и по най-бързия начин на въпросният субекект да му бъде обяснено,че той няма такива права,настоявам цялата строгост на закона да се изсипе върху главата му,че кой е той да казва само ЛОКО,абсолютна срамота,че кой си ти бе да казваш само ЛОКО,не съм на себе си,как може да има такива хора.

    • 24
      5

      Яз викъм съде Клоку, саму ф кинефа!!!! Штот инъчи мъ и страм!!!!! Не чи някуй ми зъбранява, амъ ни искъм да ставъм за кашмер, пък и е по безупасну!!!!! А дъ дойди някуй ф Стулюпинуу и дъ викни Само Ботев!?????? Ко шъ стани аби?:))))))

    • 23
      5

      Мургав мушморок,ПЪРВО-темата е за 107 -та годишнина на “Ботев” Пловдив . !ВТОРО-този мушморок/същия като твоя милост/УМИШЛЕНО отива да провокира и да си избива комплексите за малоценност/! ТРЕТО/последно/разберете …..”Ботев”Пловдив е най-стария футболен отбор в България,най-титулувания Пловдивски отбор,с най-много фенове в Пловдив и България/ като цяло спрямо другите тимове от града ни/.Честит юбилей на многобройните фенове на жълто-черните “канарчета”!Само “Ботев”!!!

      • 14
        3

        Това си е чиста провокация.
        Те са били няколко, но най напушиния е решил да се доказва. А пък да си вика Локо на Крайречна, колкото си иска. То на Лаута няма кой да извика Льоко, той на празника ще вика. Дейба и кретените цигански дейба

        • 1
          5

          На тази улица се намира вашата джамия Изгрев бойс, бе жълт мръхляч!

      • 2
        5

        Най-старият фк в България се казва ТОРПЕДО Русе селяни! Основан през 1901г.,не от 12 годишен селянин от Харманли!

      • Вас винаги ви провокират винаги най честните в Уши те

  15. 47
    14

    Лесно се вика до полицейския бус, като е мъж защо не мине от другия край да каже само Локу ама да вие сте силни като има полиция, иначе се подмокряте черно бели цгани

  16. 32
    49

    Живея от среща не искам да има стадион не можем да си приберем децата . Кмете вцял свят нови стадиони се строят в покрайнините .Подлагате децата на стрес в района. Заради някакви си 20 лумпена.

    • 49
      16

      Пенсия,тоя стадион от кога е там е,селянин прост.Сега ли почна да ти пречи или се правиш на интересен?Миришеш на циганска мърша та не се трае.

      • 19
        28

        Селчо ела да видиш как са де цата от вашите бомби .Или ти сега ще избягаш на село. И ни лук ял ни лук мирисал .Кажи от кь де си да дойдем и ние да хвърляме бомби на вашето село

        • 30
          12

          Прост цървул,нещо ме бъркаш със селската си рода.Аз съм роден на 100 метра от тоя стадион.И съм израснал на него.Като не ти отърва бий си камшика на село,при баба ти.

          • 23
            9

            Някъв скъсан неграмотен циганин,купил си гарсониера в центъра на Пловдив ми се прави на майна.Потапяй се,пришелец.

        • 13
          2

          Едно време имаше къщи около стадиона и един блок на север. Имаше по 30000 човека на някой мачове и на никой не пречеха. Значи ти си от новите пловдивчани. Така че селски педераст, затваряй си ебаната уста

    • 33
      18

      Мангал прост още като прочетох несъществуващи думички като ОТ СРЕЩА и ВЦЯЛ и ми стана ясно колко си ПРОСТ/това е единствената дума с големи букви която е написана правилно/!

    • 14
      2

      Личи си, че по-далече от Столипиново не си ходил! Я виж къде е стадиона на Тотнъм? А стадиона на Реал? А Уембли? Емирейтс? Анфийлд? Разбирам те, гадно е, че в Столипиново нямате стадион и се налага да ходите до задния двор на ВСИ но такава е съдбата ви!

      • Стамфорд бридж на Челси също е в центъра на Лондон! Общо взето повечето стадиони в Лондон са в центъра и не съм чул някой да се оплаче от този факт.
        Само нашите цигани негодуват.
        Боли ли манговци? Нека боли мамицата ви!

  17. 26
    42

    И на това диво племе – кривоглаво стадион ще им строят? В Коматево не заслужават да играят, те в Пловдив ще ги докарат???

  18. 35
    16

    Еййй мухльо. Кво сте направири бе , Кюстендил 2001 официално закрити. Пръдльо , пита ли майка ти и баща ти дали можеш да пишеш. 196 човека на мач , отрепки.

  19. 11
    37

    momcheto mina prez sumati jalti kratuni smeli zad ogradite i si kaza SAMO LOKO TURCITE VZEHA DA PODSKACHAT XAXAXAXAXXA

    • 29
      11

      Неграмотник , кой турчин бе ? Кой ви беше президент , смотаняк. Турчин……. , подскачал бил , млякото изпи ли си тъпанар

      • 4
        11

        Вие сте турци бе гнусен боклук!
        В СОПОТ СЕ РОДИХТЕ,В КОМАТЕВО ЩЕ УМРЕТЕ!

  20. 37
    14

    Не знам само каква е тази злоба, и към едните и към другите. Но май Локуту изпитват много повече злоба, отколкото Ботев към Локуту

  21. 22
    8

    Серсемин човек, не би кротко седяло, не би чудо видяло

  22. 15
    30

    da vi sereme na ubileq krivi kratuni triset choveka deset fakli

    • 30
      6

      Достатъчно ти е наказанието,че майка ти те е /цитирам/изсрала през аналното си отвърстие!По темата -“злобата и завистта нямат почивен ден”!

    • 14

      Научи се да пишеш бе манго джери и си гледайте скапания катун там!!!

Коментарите са затворени