Вратарят на Нефтохимик Ферди Мюмюнов изказа своята позиция за случилото се в събота в Куклен:

“Много неприятна ситуация, в момента съм в болницата. Преди малко излязох от упойка след операцията. Носът ми е счупен”, каза Ферди Мюмюнов пред Блиц.

“Четох, че съм пребил възрастен човек, но истината е съвсем друга. Бяха групичка фенове, в която беше и въпросният господин, който счупи носа ми. Той ме нападна в гръб и ме удари в лицето. Получих фрактура на носа и сега лежа в болница след операция. Цялата ситуация започна още в началото на мача – бях обиждан по всевъзможни начини, а родителите ми бяха свидетели на всичко това. Обидните и грозни обръщения на тази групичка фенове не ми направиха впечатление до момента, в който видях, че нападат и родителите ми! Всеки нормален и обичащ родителите си човек би реагирал по този начин, по който и аз, а именно да защити семейството си. Наслушал съм се на псувни по футболните терени, но това, което се случи в Куклен – да атакуват родителите ми, е недопустимо!”, разказа огорченият футболист.

“Реакцията ми беше просто да защитя семейството ми. В тази ситуация потърпевши сме ние, но не съм обелил и една дума за това, въпреки че съм със счупен нос и пукната устна – от младия фен, който ме нападна в гръб”, добави Ферди Мюмюнов.

1 КОМЕНТАР

  1. Аве малоумник, ти беше ли на мача или не? Тия хора дето бяха на трибуните до майка ти и баща ти слепи ли са? Ти вратата ли си пазеше или гледаше към трибуните? Кой е нападнал баща ти ве тъпанар? Пишеш глупости за да скатаеш наказание мин от 5 мача! Знаеш ли че имаше камера която ти снима целия цирк паляк! Преди да те напсуват, ти напсува ли някой от футболистите на Куклен? След като те напсуваха, баща ти стана и направи забележка на човека и той млъкна, а ти чул недочул скачаш, като петле! Колко още ще има да те псуват по мачовете, бедна ти е фантазията! Да грозно е майка ти беше там, ама има го и това във футбола! Другия път може да попаднеш на някой друг и да те пребият като куче! Голямо напъване тва Нафтата! В Б група сте спокойно!!! Организация има! Само за футбол трябва да мислиш, а ти простотии и реваншизма натежа! Айде дигай се!!!

Коментарите са затворени