Пловдив осъмна днес с плакати и стикери срещу Христо Крушарски. Във фейсбук страницата на Лаута Арми пък написаха: “Стига! 4 г. безперспективно управление, купища неизпълнени обещания, празен стадион и смазан авторитет на великия ни клуб от страна на неадекватното му ръководство!”

97 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Колко шокиращо за малцинствената общност на град Пловдив се отразява вчерашното влизане на багери на Колежа! Представям си какво ще стане като влезнат крановете! А като стане готов стадиона очаквам масово харакири в Стлипиново, Шекера, Армана и Аджисана! До онзи ден примрънкваха леко, но след багерите вече сме с транспаранти! Поредното доказателство, че Ботев е постоянно в циганските им глави! Крушарски бе за годенен много отдавна, обаче нали жалтити нямат стадион и циганите бяха щастливи! Уви, скоро щастието им ще свърши! Сега и манго иска база и стадион като на жалтити ама……

    • Багерите са поредния начин фирмата на Тотев да открадне някой лев

  2. 2
    2

    Дейба вашта мама локомотивоциганска, неблагодарна дейба! Ако не бях аз сега щяхте да сте във В група! Кой ви направи терена? А кой направи кошарата по-модерна от на жалтити игрищата? А кой ви направи помашка база в Говедарци? А кой ви плаща борчовете към НАП натрупани от Коковци, Адвокати и други мизерници? А кой ви построи трибуна Бесика на която да отправяте молитвите си към Всевишния?
    Неблагодарни мангали! Няма да си тръгна, отивайте си в Столипиново! Не 10, по 20 лв ще направя билета за Спортклуб! Мизерници!

  3. Защо сега така прашите, на мен този цирк ми харесва и му се радвам искрено 🙂

  4. 3
    1

    Ба си,жАлтити ги писаха на чаршафи,пък ний ги пишем на какво?Хахахахаха,дей и нещастниците смотани гейбандити!!Копи ли ко беше?Хихихихи,Цииииирк!!Круши,дръж здраво,иначе кой ще ни разсмива така бодро?Хихиххиихи!Голем майтап!!

  5. 3
    2

    Спортклуб-цена на билета 10 лева.И всичкатаполиция е пред нашата трибуна.

    • 2
      2

      Е колко да е бе манго? Скъпо ли ти се вижда а мангал?

  6. 16
    3

    Нека на всички е ясно, че тези атаки идват от Невестулката – Христо Паджаров и Колеви. Надушеха, че концесията е близо и манипулират 5-6 потника около тях да слагат чаршафи. Разчитат на Борисов да им докара втори Марешки, а те да захлебят покрай това. Точно както стана с Коко….
    На тах им е през онази работа за Локомотив – те си търсят тяхната далавера.

    • 5
      12

      Каза този дето взима пари от Крушо за да троли по сайтовете.Много ми е интересно защо всеки който е против селяка трябва да е задължително “адвокат”.Вие наистина сте мекотели и заради такива като вас цялата държава е на този хал

      • 3
        1

        точно заради такива като теб, Дончо, държавата ни е на този хал. За някой лев за алкохол сте готови на всеки свирка да направиш. Трола си ти, аз пари си имам и то много. Толкова много, че ти щеше да получиш цироза ако имаше толкова.
        Ти си типичен “българин от ново време” – нищо не може, но само иска. Няма един лев в джоба, но дава акъл и търси кусури на милионери.
        Усещаш ли сега колко си смешен??!! Едва ли…

  7. 16
    2

    Ей Невестулке, май усетихте, че сте бита карта и почнахте плакатите.
    Ами излезте с лицата си, бе мишоци. Да ви видим кои сте тези дето искате да управлявате Локомотив.
    Жалки и смешни сте.
    Вие сте ПОЗОРА И СРАМА за Локомотив. То не беше палене на кръстове на терена, прекъсване на мачове и за какво – за да може да откраднете някой лев….

  8. 8
    6

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!
    КЛОАКОМОТИФЦИ! Не допускайте явните обиди!!! Андрешко е виновен!!!! Допуска обиди, а блокира хората които се борят с простотията!!!!! Нека да му простим, защото е просто и неграмотно момче!…….дано други хора да го научат как се постъпва!

  9. 20
    4

    Банда гейове няма да ми дават наклон на оная работа

  10. 19
    9

    Леко, леко тръгвате надолу. Крушо горе долу стабилизира клуба. Потниците, Умброто и разни лекета, ще ви ебат майката. Те използват по слабите резултати за да съберат поддръжници, да вземат властта. Може би имат и готов човек, за параван. Крушо обаче е дал доста пари досега и няма лесно да си тръгне. Неговите съветници го лъжат, че ще спечели много пари. Така че цирка ще е пълен.

  11. 10
    2

    Яз ги знам тиа апапи.!!!!! Ут фракциа Редосеялка49,12-Пордим и ут Самосфал49,12- Шекеря!!! Искът дъ уништужът любиийъ ни Клоакомотиффффф!!!! Пуф паф

  12. 24
    7

    Добре де, само да попитам, вие феновете на Локомотив Пловдив, какво очаквахте от Крушарски? Отбора ви да се бори за шампионска титла? В момента трябва да сте щастливи, че сте в Първа Лига, че сте от водещите отбори във втората осмица, а не сте боксовата круша в първенството. Разберете, че ако не е Крушарски ситуацията в Локомотив щеше да е още по-зле. Ваша грешка е, че не ходите на стадиона си. В отбора ви има някой много качествени играчи. Вярно доведе ги Акрапович, но като треньор е изключително слаб. Нещата в Локомотив ще потръгнат много по-добре, ако Акрапович е спортен директор, а намерите нов треньор. Ситуацията при вас няма нищо общо с тази при нас по времето на Христолов. Бюджета ви е осигурен, всичко се плаща навреме, водите нормална подготовка. Къде сте вие? Стадиона ви е на удобно място, а ходите по една шепа хора. Отбора се подкрепя винаги, и когато печелиш, и когато губиш. Истината е, че от много време на сам се превърнахте в чисто провинциален отбор, за което сте си виновни сами и не го пиша, за де се заяждам. Всичко е във вашите ръце. Отборът ви със сигурност щеше да спечели повече точки, ако бяхте зад него в трудните моменти и ги подкрепяхте до последната минута.

    • 10
      4

      Хората не ходят на стадиона от управлението на същите тия потници,които сега плюят по Крушарски!

  13. 15
    4

    Няколко “фенклуба” в последно време много се активизираха и започнаха да заливат медийното пространство , а и не само него с лъжи , клевети и интриги . Зад тези истерични атаки стоят хора , които се водят само от собствените си интереси. Наближава времето , когато Локомотив , респективно Крушарски ще вземе коцесиите за стадиона и базата в Ж.К. Тракия , и ще изпълни това , което обеща. Именно това не дава мира на тези псевдофенове . Те не желаят да бъдат отстрани и никой да не се интересува от тях. Те искат някой друг да плаща , а те да казват кой да ръководи клуба. Но това време мина и връшане на зад няма . Просто Локомотив трябва да ограночи достъпа им до стадиона и да осигури нужното спокойствие на отбора.

    • 2
      7

      Хахахаха пий си хапчетата бе кукувице хахахаха

      • 7
        1

        неграмотен и прост – това е лицето на потника.

  14. 28
    6

    Наближи важен мач на Локомотив и ” доброжелателите ” на отбора се проявиха. Пловдив осъмнал с плакати и стикери против Крушарски . Ето така те създават нужното спокойствие за да могат играчите да играят с настроение и да победат. Заедно с това те не се спират до тук . Те започнаха да заплашват със смърт тези , които не мислят като тях . Някой си “чичо Ади” , заплашва ,че IP адресът се намира лесно и , който не е съгласен с него , може “да се намери на дъното на Марица в чувал” . Това какво е? Покана да дойдеш на стадиона или заплаха , че ако отидеш там може и да бъдеш набит , ако се опиташ да свалиш глупавия им плакат ? А после лицемерно обявяват , че отлива на посетители е в резултат на “аматьорското управление ” на Крушарски , а не са те , те са “вода ненапита. Сега искам да питам нормалните привърженици на Локомотив , които обичат отбора си : Ще позволим ли на шепа псевдофенове , който ходят на мачовете само за да задоволят “ниските” си страсти ,да вземат връх и да решават съдбата на клуба ? От нас зависи дали ще защитим Локомотив , Вън хулиганите от нашия стадион . 4 години наистина стигат да търпим изцепките на тези самозвани лъжци и интриганти.

    • 10
      15

      Ще ти отговори точният човек, нормален и заплашван непрекъснато!

      Патентът с убийствата във форума се държи от жълтите твари! Аз имам поне 26 заплахи с убийство!
      Ако си Локомотивец, заповядай на стадиона и знай, че поредния жълт трол си упражнява кривата глава над онзи Ади!

      Недей да всяваш раздори, в анонимен сайт!!!…

    • 9
      13

      Приятельо , не се вързвай на жълтите уроди. И майка си ще изкарат на Скобата, за да вредят на ЛОКОМОТИВЦИ! Няма как Локомотивец да плаши със смърт Локомотивец!!!

      • Хахахахахаха,ега си простотията!!Жълтите са ви виновни?Ужас!!

      • 4
        2

        Май забрави условието за определен брой точки до края на редовния сезон ?

  15. 12
    23

    За Локомотив винаги ще се намери човек. Спрете с тия глупости,че след крушарски свършва света.С него ако останем обаче наистина сме загубени.

    • 14
      6

      Престани да лъжеш . Покажи кой е този човек и тогава искай промяната.

  16. 26
    6

    За да не ме обвини някоя че се крия, за ставам тук с името си. Казвам се Румен Тошев и съм ботевист. Към тези които плюят по кРушоне. Хора прави сте но…. кои след него. Трезвата мисъл показва че след него няма кой да дойде. Проста аритметика. Ако стадиона е пълен то има вероятност някой да обърне внимание на воплите. На 100 човека няма кой да се върже. Всеки които реши да инвестира ще доиде с мисълта че утре може да го изхвърлят. Примери много при вас. А Пловдив заслужава своето дерби. При него няма силен и слаб. И още нещо. Спрете с това величаене на Локомотив. Такъв клуб бил, велик клуб бил и бла бла. За разлика от евроидиотите и кочината ние сме в пловдив и на никой не му дреме за нас. Втори Цветан Василев с чувала няма да се появи. Нито Жоро Илиев ще стане от гроба. Друго време е. Изборът си е ваш. Аз ви искам в А група а не в зоните където ще отидете. Някои знае ли колко пари е издръжката на месец само. От къде тези пари ще дойдат. Верно е че има много и мега лапачи но циреи има навсякъде. Идете напълнете стадиона и искайте промяна но не режете клона на който следите.

      • 17
        6

        Виждаш ли колко си прост. Две думи на кръст не можеш да напишеш. Това ли сте локомотивците.Прост народ слаба държава. Няма да падам на столипиновската ти ниво за да те псувам. Това природата е сторила.

        • 5
          1

          Да, но ще блокират теб, а оня който директно те псува, ще продължи да пише!!!!!!! Толкова му е ума на Андрешко!!!!! Прозт човек!!!!

      • 10
        6

        Стикс умри в лайна, чукундур мръсен

        • 11
          11

          Къв стадион да пълним това не става така. Вие едно време пълнихте ли го?! Тарторите ви бяха на заплата 10 години и ходехте по 500 човека на мач като нас. Сега просто трябва да си извървим пътя и да се отървем от тоя паразит крушарски.

          • 3
            11

            Абе жълти твари,гледайте си ГМО-то и помнете,че ние сме Пловдивският любимец и дори да ви построят стадиона пловдивчани няма да станете!
            Между другото,дълговете ви стават близо 80млн.,което директно означава че сте пред разпад,фалит,банкрут!!!
            Въпрос на време е МИШКИ!!!

          • И видя докъде стигнахме. Но както казах Жоро Илиев умря, Ако не беше Цветан Василев и ние щяхме да кретаме из групите. Футбол се прави с пари. А мераклии да дават не виждам да чакат на опашка. Още повече крюшо, колкото и да е смешен дава. Верно е че не го интересува отбора и е заебал всичко в ръцете на няколко тапира, но виж къде отива Верея. Помисли малко, Божков защо не взе Локото а отиде в обора. А сега ми кажи колко бизнесмени с пари, освен обичайните заподозрян наливат пари във футбола. Колко човека като домуза взеха отбори от малък или среден град и наляха милиони. Аз поне не се сещам.

    • 4
      4

      Ами да! Така сме свикнали и така ще си останем ние, българите! Продължаваме с надеждите да дойде принцът на бял кон, който да ни свърши работата, чак и финансово да ни укрепи! Истината е, че това продължава и ще продължи още дълго време. Ще си ходят на ст. Локомотив по 100-200 човека средно на мачовете, а когато се играе с Левски или ЦСКА-София – около 3-4000. В дебнене на по-светло бъдеще…

      • 6
        9

        Еми дай да си кретаме в тая посредственост тогава и или да се самозакрием докато тоя олигофрен си експериментира егото на гърба на Локомотив

      • 7
        5

        3-4хил е мечта вече.Максимум 1000-1500.
        Но на някои им харесва това живуркане.

      • 2
        2

        Мачове с Левски и ЦСКА само ще ги сънуваш ако тези, които ти плащат за чаршафите изгонят Крушарски.

  17. 8
    16

    Не се вързвайте на няколкото жълти трола и платените от Крушарски интриганти, на които живота им е да пишат тук. Смело по пътя, достойнството и Локомотив нямат алтернатива.

  18. 10
    7

    Който иска, да ходи да се бие и вандалства БЕЗ да се крие зад клубни пристрастия. Аз съм Пловдивчанин и искам да гледам и коментирам Футбол с Удоволствие и на Спокойствие!

    • 3
      10

      Мияч, зовящ се и като Фекал Клоаков и още 30 ника, ти лични ме кълнеш на смърт,пожелаваш ми да УМРА това ли ти е Спокойствието и Удоволствието???Това ли ти е коментарът за футбола- да умра!

      Няма такива наглеци като кривите глави! Един ми обеща, че ще ме запали с бензин, друг, че ще ме трепе, Миячът пък зове за мир, а кълне на смърт, въобще жълтите твари са доказани лъжци…

  19. 14
    5

    Нещо не разбрах… Под статиите за Ботев коментирате, че сте на прав път, че не гоните първата шестица (защото от втората половина ще се класирате по-лесно в ЛЕ), че имате уникални футболисти – Аралица, Езе, някъв Оф или Жо Болт, че биете с лекота Ботев, Левски и Лудогорц… А сега това!!!
    Да не би след дългото гледане в канчето на Ботев и след като ви секна радостта от липсата на работа по Колежа, изведнъж се оказа, че нямате нищо?
    Там където отивате, ни се върнахме.
    Това с надписите из града болезнено прилича на нашата борба срещу Д.Х.
    Да ви е честит Крюшо, той е даже по-голям селянин от Селския…
    Още 6 години потрайте…

    • 6
      10

      Кривоглав и на теб ще го постна..
      Крива главо, ако Крушарски беше при вас, вместо христолов свещи щяхте да палите. Нямаше да сте изпадали два пъти в Б група, нямаше да ви закрият и да играете при селяните във В група.Нямаше да губите ДЕСЕТ години от ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!! Ако крушарски ви беше начело щеше да ви продаде на Георги Илиев и шампиони да станете! Двете са несравними, но ПРОСТО ВИЕ СТЕ С КРИВИ ГЛАВИ и могат да ви гаврят до невиждани размери…

      Но Ние сме ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, няма как да се позволи аматьорщина, макар и далечна на Христоловата…

      • 10
        4

        💉💉💉 спирай наркотиците бе циганин

      • 5
        5

        Спокойно, първите 4 годни и ние не изпаднахме. А що се отнася за аматьорщината – вече сте я постигнали с постоянното текучество на хърватски и босненски бармани и сервитьори, поритващи из третите и четвъртите им дивизии…
        Схвана ли, манго?

        • 4
          8

          Аха, вие виждате в бъдещето? Гадателки, а???

          Тоест признаваш, че ЛОКОМОТИВ не е изпадал два пъти в Б група, не е играл при аматьорите, бие редовно ботевЪ в Дербито(всичко това при Крушарски) Но въпреки това крушата надминал Императора от Източен 10???

          Е няма такива лъжци като жълтите твари.
          Ако крушарск и е надминал Христолов означава, че ЛОКОМОТИВ е по-големият отбор от ботевЪ. Защото Вие считаТе падението при крушата , за по-голямо от Христоловото, а те са НЕСРАВНИМИ!

          НАЙ-ПОСЛЕ ПРИЗНАХТЕ ЧЕ ЛОКОМОТИВ Е ОТБОРЪТ НА ПЛОВДИВ…

          • Нещо се оплете – единия надминал другия, което значело еди какво си…
            А вие защо пропускате малката подробност че имате 17 сезона в Б група? Няма как малката мишка с циганската публика да е повече от великия Ботев. Пак ще ти припомня няколко факта:
            Ботев Пловдив е първият футболен клуб в България! Най-стария отбор в нашата страна.
            Ботев Пловдив има 2 титли и 3 купи на страната, 18 пъти медалист.
            Ботев Пловдив е първият български футболен клуб достигнал до четвъртфинал в евротурнирите.
            Ботев Пловдив е побеждавал Барселона и Байерн Мюнхен.
            Къде сме ние, къде сте вие?
            Срещу нас да бягате, няма как да ни стигнете!

          • Ти не можеш да четеш с разбиране, хайде пак в първи клас… Иди на учител да ти преведе…

      • 6
        3

        На купената нарко-титла, се радвай ти – циганьор, прокажен

  20. 5
    12

    Няма какво да се лъжем, днес предстои мач на Локомотив насред Вечния ни град, Пловдивския любимец среща някакъв отбор,а хората се чудят дали да отидат. Колебая се и аз, защото ще се нагледам на празни седалки. Народът спря да идва на Лаута с онова чувство за празник, с онова чувство- няма значение резултата, важното е да си подкрепим отбора. Спря и заради пораснали претенции, но най-вече защото знаем, че с финансирането в мо мента ЛОКОМОТИВ може дае много напред. Аматьорщината е взела връх и не се вижда как крушарски ще върне хората на стадиона.

    Призивът ЕЛАТЕ НА СТАДИОНА, не върши работа, по-правилно е да се каже -ТЕЗИ ,КОИТО СМЕ НА СТАДИОНА, В ЕДИН СЕКТОР, ЕДИН ДО ДРУГ, ЗАЕДНО.

    Може да сме малко, но поне да не се делим на 6000 седалки, подобно поведение е самоубийствено с нашата посещаемост…

    • 11
      6

      Стикс курво долна 😂😂😂
      Заради такива като теб ,няма хора на джамията…ти си с мозъчно разтройство и само кол в г*за ще те оправи.

      • 5
        8

        Точно ти ми обеща ,че ще ме полееш с бензин и ще ме запалиш, сега добавяш и кол…

        Да те светна, заплахата с убийство се разследва, стига да поискам.Полицията няма юридическо основание да откаже да я разследва! ЧОвешкият живот е най-ценното човешко благо и заплахата с убийство е в раздел – пускаш жалба и няма право на отказ от МВР!!!

        Но споко, кривата ти глава е твоята невинност, не знаеш какво говориш(тъп си), камо ли да го извършиш…

        • 6
          1

          Айде бе ,циганче потно ,давай …искам да ме осъдиш…ще си платя,но ще знам кой си!
          След време ще те обеся на червата ти пред джамията!

          • Крива главо, твоето алиби, ясно обяснин е ,че е КРИВАТА ТИ ГЛАВА… ти(вие ) и от хумор не разбирате…

            Какво стана с заканите-до дни те пребиваме, до часове си мъртъв, ЗНАЕМ ТЕ???

            Криви глави, какво да ви правя…

    • 1
      2

      А призива ” Крушарски вън” и не ходете на стадиона , защото Локомотив се ръководи аматьорски , върши ли работа?

      • 3
        6

        Цитирам ти крушарски: “Аз и сам мога да си гледам мачовете на стадиона”… И той го доказва!

        За да имаш претенции, агитката на Локомотив трябва да е на ниво! Локомотив е неговата публика, няма ли я на стадиона, няма ЛОКОМОТИВ! С празен стадион ли си тръгна коко?…

    • 6
      2

      Що няма да ходиш?
      Няма рейс от село?
      Нямаш пари за билет?
      Затрупан си от селскостопанска работа?

  21. 14
    3

    Как само се завъртя колелото.Благославяхте селския, на ви сега Крушарски.Подигравахте се с нашите транспаранти,почерпихте от нашия опит ,правите същото.Бъзикахте се с нашите деклараций , сега ги пускате серийно….дано да ви е за урок.

    • 4
      9

      Крива главо, ако Крушарски беше при вас, вместо христолов свещи щяхте да палите. Нямаше да сте изпадали два пъти в Б група, нямаше да ви закрият и да играете при селяните във В група.Нямаше да губите ДЕСЕТ години от ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!! Ако крушарски ви беше начело щеше да ви продаде на Георги Илиев и шампиони да станете! Двете са несравними, но ПРОСТО ВИЕ СТЕ С КРИВИ ГЛАВИ и могат да ви гаврят до невиждани размери…

      Но Ние сме ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, няма как да се позволи аматьорщина, макар и далечна на Христоловата…

  22. 13
    12

    Крушо, благодарим, че подаде ръка на клуба в труден момент, но не ставаш за клуб, като Локомотив Пловдив.За 4г. превърна толкова обичан и велик клуб, като Локомотив Пловдив в посмешище.Като започнем от простоватите и комични интервюта в медиите,преминем през ДЮШ, която бе напусната от най-добрите ни треньори и деца и стигнем до комичния треньор, югомотив който ти създаде и приключим с неадекватните хора, които ти назначи да управляват клуба.Резултатите от твоето управление са срам, посредственост и един траги-комичен Локомотив, който ще запише поредния нулев сезон под твое ръководство! Горе главата,Крушо има отбори, като Дунав, Верея, Септември в Бгр.също може да се поогледаш за някой отбор без претенции и публика.Благодарско и ЧАО, Крушо!

    • 4
      1

      След като отново пусна……латерната, кажи кой предлагаш да го замести.

  23. 12
    10

    Аз рано или късно ви заебаван ! Дееба и гей бандитите.

  24. 19
    5

    Имам пари. Дали да не поръчам билбордове с послание:” Мога и без Умброто, без мегафони, без лумпени и измет, която им плаща!”. Въпрос на време. И нерви.
    Клубовете НЕ са били и НИКОГА няма да са на лумпените! Пловдив и Футболът са вечни. Лумпените са платени.

    • 7
      14

      Знаем ви вас жълтите свиркаджии,че сте платени не се хвалете по сайтове.

  25. 17
    4

    Да изгони Бонети ,Гочо ,Зулума ,Чаво и стига с пияни хора тва дане е хоремак

  26. 27
    18

    Тоя клоун Венко Наполито няма ли да престане да се прави на тартор и с тея плакати втръсна на всички. Що не скачахте на Магарешки който бутна трибуната а мълчите като пу. ки? Кажете кой нов собственик намерихте и кога почва да хвърля милионите?! На вас няма угодия нито с президенти нито с треньори. Само акъли давате и спрете да се представяте 30 човека за цялата публика на Локомотив.

    • 16
      17

      Ето го първия откачалник пил една ракия с Чаво рано сутринта.Чакаме другия от тая платената трупа.

    • 8
      14

      Ах каква жълта мастия си имаме 🙂 От тия форумните, които са научили имената на пет човека и ги повтарят като олигофрени 🙂 Живота ви е попфолк жълти утайки!

  27. 13
    19

    Сега очакваме реакцията на платените мушмороци от Интел Коко трупата.

    • 6
      8

      Радко скоро няма да можеш да ходиш и да пишеш мършо платена

      • 5
        7

        Айде де искаш ли да се пробваш? Да не те намерят в чувал на дъното на марица внимавай дрисьо тия IP та лесно се намират.

  28. 12
    15

    Крушарски, ако имаше малко акъл щеше отдавна да си е взел поуки от грешките си и щеше да назначи достойни хора в ръководството, а не тези пияници и неудачници. Клуба не е постигнал нищо за 4 години, а базата, стадиона и въобще инфраструктурата на Лаута са без грам промяна. А като дойде Крушарски обеща, че до 5 години всичко това ще се промени. Минаха 4 и нищо. Това не бива да продължава. Ако няма пари, да си тръгне сам. Ако има, да беше направил нещо? Едва ли вече някой му вярва? Сега ще му дадат разни терени и концесии, но какво ще построи?

  29. 13
    14

    Крайно време беше. Локомотив Пловдив не заслужава подобна посредственост!

  30. 13
    15

    Протеста срещу супер аматьорското управление на Локомотив Пловдив е напълно оправдан! Празния стадион и липсващите резултати от отбора казват всочко!

  31. 17
    21

    Добре направено. Не като на жълтите чаршафите за колежа дето нищо не се четеше. И транспаранти като хората не могат да правят кривите глави.

  32. 21
    15

    Вие ли ще давата пари бе гей банда миризлива.

Коментарите са затворени