Локомотив (Пловдив) победи Дунав с 4:1 в мач от 25-ия кръг на Първа лига. На трибуна “Бесика”, където по принцип се настанява агитката на смърфовете, отново нямаше нито един фен. Причината – запалянковците недоволстват от управлението на Христо Крушарски. Те показаха това и чрез транспаранти. Собственикът от своя страна пък бе довел около десетина миски, облечени с фланелки на “черно-белите”.

Домакините започнаха по-активно и във втората минута можеха да открият резултата. Димитър Илиев овладя малко след центъра на терена, напредна с топка в крака, но скоростта не му достигна да се озове очи в очи с Макенджиев. Въпреки това капитанът на смърфовете отправи добър удар от границата на наказателното поле, който попадна в ръцете на гостуващия страж.

В 14-ата минута Анте Аралица надбяга Георги Динков и излезе фронтално сам срещу вратаря, но играчът на гостите го задържа пред наказателното поле. Изненадващо Волен Чинков вдигна само жълт картон на провинилия се футболист.

По-активната игра на Локо даде резултат в 24-ата минута. Тогава Буна свали с глава към Банович, който от своя страна намери Димитър Илиев в наказателното поле на русенци. Капитанът на смърфовете преодоля Ковачев и след техничен шут по земя вкара в долния ляв ъгъл за 1:0.

В 28-ата минута Чинков допусна втора сериозна грешка в ущърб на домакините. Ковачев игра с ръка пред собственото си наказателно поле, спирайки опасна атака на Локо, но реферът не видя нищо нередно и не отсъди фаул.

Само 120 секунди по-късно Дунав изравни. Васев изведе великолепно с гърди Исмаил Иса сам срещу вратаря и таранът на драконите вкара след плътен изстрел по земя.Две минути по-късно гостите бяха близо до пълен обрат, когато Иса нахлу отляво в наказателното поле и намери непокрития Щерев, който от 6-7 метра изпрати топката в аут.

В 35-ата минута Локо отново излезе напред. Банович намери Бахтич в наказателното поле, вторият стреля не много силно, но точно в долния десен ъгъл за 2:1.

В 42-ата минута Аралица надбяга Георги Динков на дясното крило, нахлу в наказателното поле и подаде към Илиев, който не успя да овладее по най-добрия начин паса и пропусна отлична възможност да реализира трети гол за совя отбор.

В заключителните секунди на първата част Локо взе солидна преднина от два гола. Волен Чинков отсъди фаул на границата на наказателното поле в полза на домакините. С изпълнението му се нагърби Димитър Илиев, който вкара в горния ляв ъгъл след великолепно изпълнение с десния крак.

През втората част положенията пред двете врати намаляха, но въпреки това Локомотив бе близо до четвърти гол в 65-ата имнута. Аралица направи двойно подаване с Илиев и стреля силно, но над напречната греда.

В 79-ата минута Ковачев и Динков допуснаха груба грешка в опита си да овладеят топката, първият пробва да я върне с глава към Макенджиев, но по този начин изведе Аралица сам срещу вратаря. Таранът на смърфовете обаче не успя да преодолее стража на гостите, който се справи отлично в тази ситуация и предотврати четвърто попадение в своята врата.

В даденото от съдията продължение “черно-белите” стигнаха и до четвърти гол. Игор Банович прониза стража на гостите с удар по диагонала от 15-тина метра.

 

 

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) – ДУНАВ 3:1

1:0 Димитър Илиев 24
1:1 Исмаил Иса 30
2:1 Един Бахтич 35
3:1 Димитър Илиев 45
4:1 Игор Банович  90+2

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ): 71. Луков, 5. Георгиев, 6. Езе, 20. Петрович, 50. Томашевич, 91. Буна, 29. Ангелов, 34. Банович, 13. Бахтич, 77. Аралица, 14. Илиев

ДУНАВ: 21. Макенджиев, 24. Исаевски, 5. Динков 16. Ковачев, 77. Ахмед, 10. Фиртулеску, 11. Димов, 8. Щерев, 31. Станоев, 14. Васев, 22. Иса

 

32 КОМЕНТАРИ

  1. който плаща той поръчва музиката така че Чаво пускай магнета доко доко до дупка

  2. 7
    3

    Глупаци , единственият човек който дава пари и ние искаме да го изгоним , нима не помним управлението с смс -си , продажбата на 2000 билета на селяните на нашият стадион , осъзнайте се пичове

  3. 4
    14

    НЕ СКВЕРНЕТЕ ФЛАНЕЛКАТА КУРВИ!
    ЗАЕДНО С КРУШАРСКИ,ЩЕ ЯДЕТЕ ШУТОВЕ!!!
    КРУШАРСКИ ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ!
    КУРВИТЕ ВЪН ОТ ЛАУТА,МАЙКА ВИ ШЕЙБА!!!

    • Аз пък имам чувството, че ще ядеш един курс на затворническия нар

  4. 17
    4

    Локомотив играе страхотен футбол. Красота за окото. Голям кеф е да се наблюдават играчи като Анте, Митко и Бахтич!!! Браво момчета!! Браво и на Крушарски, че го осигурява за Локомотив! Този човек се е отдал на отбора!!

  5. 15
    1

    Може ли някой недрогиран и трезвен да обясни от какво точно са недоволни тези 5-6 фена които си проскат неопраните чаршафи на Лаута?
    Крушарски е направил много силен отбор, а те го плщят… нещо не ми се вързват нещата

  6. 17
    6

    не мога да повярвам, че група “локомотивци” умират от злоба, че “ЛЮБИМИЯ ИМ ОТБОР” побеждава.
    Тези са срам за ВЕЛИКАТА ПУБЛИКА НА ЛОКОМОТИВ!!

    • 5
      2

      Не само на Локомотив, а на най-футболния град Пловдив!

  7. 19
    3

    8 гола за 2 мача. Не е зле!! Браво, Бруно.
    Мойте съболезнования за крадливата гей банда на Колеви и 40 годишния девственик – Христо Паджаров НЕВЕСТУЛКАТА

  8. 26
    4

    Пичо Ади, виждам, че ти е много гадно заради победата. Искаш ли чаршаф да си избършиш сълзите?

  9. 19
    9

    Браво на момч9, Бруно и Крушарски!!!
    Това е Локомотив, който искахме!!!

  10. 17
    9

    Локомотив бие. Феновете сме радостни.
    Андрешко и чаршафите да си ебат комплексарската майка

    • 9
      18

      А като падахме от Септември,Етър,Витоша и жълтите много радостни ли бяхте?

  11. 5
    10

    Igrali smo dobro. Trčali smo mnogo i smo jebali u usta žuti (жълти) pederi od Kamenica do Komatevskih poljanima.

  12. 35
    8

    Крушарски се забавлява не го интерисува гей бандата

  13. 14
    18

    Бравооо!!С тая игра Локи заслужава да е шампион!!Само че,защо при празни трибуни,да не са наказани десет мача без пуплика?

  14. 15
    30

    Можем да поздравим Александър Станков за тактическата схема! Браво Машини! Крушо,махай се.

    • 15
      5

      Чичо ли си ,дядо ли си или горд глупак няма значение . Важното е , че отново лъжеш. Нито Станков е отработил тактическата схема , нито Крушарски ще се махне.

    • 12
      2

      Дончо, пий си хапчетата. Много ли ти е гадно?!

  15. 28
    7

    Само да попитам критиците тъй наречените протежета на Бруно :Аралица, Банович, Ожболт, а и Бахтич който още не беше изиграл един мач и го изкарахте баберик лоши футболисти ли са и има ли още някой който да се съмнява в качествата им?!

    • Има приятелю, има! 10% потници и крадливата кантора Колеви!

Коментарите са затворени