Home Пазарджик Преди Балкан (Ботевград)-Хебър: Ще се заплете ли интригата в Трета югозападна лига?

Преди Балкан (Ботевград)-Хебър: Ще се заплете ли интригата в Трета югозападна лига?

163
0

Петричкият рефер Ивайло Стоянов – Сватбата ще раздава правосъдие на утрешния мач от 20-тия кръг в Трета югозападна футболна лига между тимовете на Балкан (Ботевград) и Хебър. Срещата е от 15 часа.

Помощници на Сватбата ще бъдат Петър Митрев и Драгомир Милев, а като 4-ти рефер ще се изявява Александър Вангелов. Делегат на БФС ще бъде Тодор Велков.

Хебърци тренираха днес следобед за последно преди мача с Балкан, след което заминаха за Правец, за 24-ов режим.

От групата на хебърци за тази среща отпадна наказаният нападател Георги Недялков. Аут заради контузии и болести са още Андриан Краев, Кирил Георгиев и Николай Стоилков. Цветелин Тонев тренира, но не е напълно готов функционално. Участието на бразилецът Родриго Барони ще стане ясно след късен фитнес тест в събота. Подобна е и ситуацията с Атанас Велев. Якуб Идризов е възстановен и ще бъде на линия, след като преодоля болежките от мача в Сливница.

Пазарджиклии са безапелационен лидер в класирането с 9 точки преднина пред Оборище (Панагюрище), а пък на домакините от Ботевград им трябват точки за да са спокойни за оставането си в групата и през следващия сезон. Какво ще се случи? Можете да разберете първи в PlovdivDerby.com.