Крайните фенове на Локо Пд се обявиха официално срещу гей събите, което предстои да се проведе в Пловдив! Публикуваме обръщението им без редакторска намеса:

Уважаеми пловдивчани,

Ние от Лаута Арми изразяваме своето безпокойство и разтревоженост от това, което научихме, а именно, че 7000 лв от държавния бюджет и този на община Пловдив са отделени и одобрени за едно недостойно събитие под името „Балкан прайд“ – част от програмата Пловдив 2019 – Европейска столица на културата. Всичко това е организирано от софийска фондация „Глас“ – съорганизатор на „София прайд“ и включва т.нар „изложба, музикално събитие, лекции и дискусии, посветени на ЛГБТИ /лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър хора/ обществото“.

Лаута арми ясно и категорично застава против провеждането на такъв тип крайно непопулярни и вредни за обществото ни събития! Изразяваме огромното си неодобрение от подобен вид прояви, поведение и демонстрации, неприемливи за мнозинството обикновени българи.Не само защото намираме дефилирането под дъгата на пошлостта за излишна натрапчивост на половия живот на група хора, който не интересува никого, освен самите тях, но и защото смятаме, че подобно парадиране на хомосексуализма противоречи на нашите вековни патриархални традиции относно създаване на семейство, отглеждане и възпитанието на българските деца.

Не веднъж сме заявявали и пак ще повторим, че има огромна разлика между СВОБОДАТА да изразяваш своето мнение и позиция и СВОБОДИЯТА да го направиш. Управниците на Пловдив – град, хилядолетен символ на уникално световно културо-историческо наследство, би трябвало да защитават моралните граници и да не ги прекрачват, като ние категорично заявяваме, че точно това е на път да стане с провеждането на такива грозни мероприятия!

Призоваваме Кмета на Пловдив Иван Тотев, заместник-кмета “Oбразование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество“ Стефан Стоянов и всички от ОФ Пловдив 2019 да не разрешават подобни неморални и антиобществени прояви и да зачитат общественото мнение.

Напомняме, че ако тези пагубни за българските деца и общество грозни демонстрации продължат, Лаута арми, заедно с много други организации, фракции и обикновени граждани, неодобряващи подобна хомосексуална пропаганда, ще говорим там, където винаги сме заставали зад българските традиции и морал – на улицата!

43 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Пловдив осъмна с транспаранти срещу Крушарски:” 4г упадък и срам стигат”.”Аз Локомотив рано или късно го зае@авам”.”Крушарски вън” .”Крушарски искай смяна”.Идва ли края на 4 годишното безперспективно управление на Крушарски донесъл само срам на любимия ни клуб?!

  2. 4
    1

    ПЛОВДИВДЕРБИ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ПЛАКАТИТЕ С КОИТО ОСЪМНА ПЛОВДИВ.КРУШАРСКИ ВЪН

  3. 6
    7

    Стига пропаганда! Всички сме гейове вече и няма смисъл да пропагандирате още!

  4. 12
    16

    Жълтурите масово подкрепят гей-парада… надявам се нормалните хора да разберат защо им тровя живота до плач и молби да спра, до заплахи с убийство, до заливане с бензин и подпалване… просто е- НЕ ГИ СЧИТАМ ЗА ХОРА!

    • 27
      1

      Напротив , жълтурите които са истински фенове разбират написаното и го подкрепят. Другите псевдофеновеи и разни разнообразни дето се мислят за нещо голямо серат, както обикновено… Всъщност както правиш и ти ! Нали?

  5. 8
    3

    PlovdivDerby, много е глупаво от ваша страна да се опитвате да блокирате, хора, който са много по-умни от вас, само защото ви казват истината в очите. Ставате смешни с “познанията си”! хахах

  6. 6
    7

    После Стикса им бил виновен! Няма по тъпи от кривите глави и – ЛП- крива глава под прикритие, зовящо се за Локомотивец…

    ЛП, ела сега и застани зад Твоите ботевисти, слагай полата ,прашките и им играй! Селяк, да не съм те чул повече, стой си в Коматево и недей коментира Стикс!!!…

  7. 21
    1

    Не е нужно поне на тази тема да имаме разногласия. Трябва да се заедно. Нямам нищо против лесбийки и гейове, това си е техен избор, макар да смятам, че това са психични отклонения. Всеки може да прави каквото си поиска вкъщи щом не наранява никого. Но съм твърдо против да показваш обратните си наклонности ма публично място. Децата не трябва да виждат подобни простотии и малоумници да им казват че това е нормално. Браво на лаута арми за позицията и само Ботев!

  8. 22

    ЕДИН ПЪТ ДА ЗАСТАНЕМ НА ЕДНО МНЕНИЕ ,ВСИЧКИ ИМАМЕ ДЕЦА И НЕ МОЖЕМ ТАКА ДА ГИ ВЪЗПИТАВАМЕ И ЧЕРНО БЕЛИ И ЖЪЛТО ЧЕРНИ противници сме на терена а ма ПЕНДЕЛИ ДА СЕ ДОКАЗВАТ В ФИЛИБЕТО не го приемам може да се мразим няма какво да делим но да изритаме ПЕНДЕЛИТЕ …..

  9. 16
    11

    Г-н Тотев,
    ако има останал малко морал във вас
    ще позволите поне в челото на парада
    да бъдат нашата гей банда задно с лайнута арми

    🌸

    • 3
      5

      Майка ти дейба боклука дейба пропаднал,седи си на село нещастник и сери на къра колкотото щеш.
      Ще те вържем отпред да те ебат педалите!

  10. 11
    7

    Локо са взели на-лошото от циганите и гейовете

  11. 14
    6

    Банда гейове няма да ми дават наклон на оная работа!

  12. 15
    5

    Г-н Тотев
    Това от ваша страна е Нелоялна конкуренция
    и ощетява нашата Гей банда, която е предана на моя наклон
    и на общите политически възгледи с вас

    🌸

    • 6
      1

      Ти ИЗРОДЧЕ без подобно, си обладаван явно от вашия вожд Жоро педераста, А? Защо все ще се намерат ЛАЙНАРИ и от двата лагера, да се държат олигофренски, и да отклонят един нормален диалог, който е жизнено важен за бъдещето на подрастващите! Приветствам поведението на ЛАУТА АРМИ!

    • Ти действително оправдава името си, обвит в много цветно знаме!

  13. 32
    2

    Ботеввист съм но заствам и подкрепям декларацията. Трябва всички да надигнем срещу подобни „мероприяткия”, които са в разрез с нашите ценности иморал, а не на натрапваните ни методично такива фалшиви ценности от слугите на Европа. Не ме интересува кой ие гей,лесби и т.н. Да си бъдат такива без показност..Тотев и заместника му са просто слуги. Какво ще стане ако излезем всички останали, които сме с С-400 в панталоните си? Трябва ли да го демонстрираме? Естествено че не! Всеки може да се самопределя както иска без да го афишира Цялата управа на Пловдив а и на държавата е пълна с гейове и лесбита. Копи пейс са на тези от ЕС, които продължават да ни натискат за Истанбулската конвенция. И не прави чест на някой фенове и от двата клуба да се ззаяждат вместо да се организираме заедно на един контра протест и да им покажем къде зимуват раците. Същите тези герберски крадливи мекерета искаха да се ратифицира конвецията. Гей парадите под явна и скрита фор.а нямат място в нашия град.

  14. 13
    24

    Жълти уроди вие не сте хора бе дейба комплексираните ви джендъри

  15. 12
    8

    ИЗЛИЗА, ЧЕ ПЕНДЕЛИТЕ МОГАТ ДА ДЕМОСНСТРИРАТ, ПРОПАГАНДИРАТ ПОДПОМАГАНИ ПАРИЧНО ОТ ОБЩИНАТА, А АЗ НЕ МОГА ДА КОМЕНТИРАМ В ТОЯ САЙТ???? ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ Е??? ДОКАТО ИМА ИЗВРАТЕНИ ХОРА ОТ КОИТО ЗАВИСИ КАКВО МОЖЕ И КАКВО НЕ МОЖЕ, НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ!!!!!

  16. 21
    3

    Всички трябва да се обединяваме когато става въпрос за такива неща, без значение от клубните пристрастия! Разни маргинални тролове като тошко и кучето където целият им живот е в разни форуми да вземат да се скрият.

  17. 19
    4

    Браво!

    Съгласен 100%, стига с тея педеращини, досадно е.

    • 10
      15

      Бареков, защо се правиш на мъж? Наду ли вече пакистанския дудук тази сутрин?

    • Не е досадно, а е против това което Господ е сътворил! Никой не е доказал хомото за болест! Това е умишлена гавра с ъс, сътворението на Всевишния! Още нещо, защо църквата не си помръдва пръста, срещу извръщенията от страна на педерастията?!

  18. 7
    14

    Пичаги а ний стрямалийчетата с розови гащета ще може ли да се пуснем по стъргалото ва да гоейба.

  19. 13
    22

    Както винаги жълтата сган е на левия бряг

  20. 21
    23

    Не ви ли е срам бе жълТУРЦИ? Чета коментарите ви и се хващам за главата ! Вместо да ве съгласите, да кажете, че момчетата са прави вие пишете глупости ! Не ви ли е срам ? Дано имате деца момчета и станат педалчета щом на вас явно не ви пречи това ( това се отнася за идиотите с тъпите коментари ) !!!

    • 28
      3

      Браво буфер,каза им го много точно на превъзбудените пубертетчета.
      Щом са педераси,да се взимат и да имигрират,тук в моя град няма да ми парадират ,че обичат да си го слагат отзад!

      • 23
        1

        Пич ,когато проблема не касае футболните клубове, а града или държавата ни като цяло, и е гнусно и пошло , единствено обединена позиция би показала на обществото , че футболните фенове не сме само побойници ,пияници или наркомани както се опитва да ни изкара държавата през последните годините,а будни хора с позиция и обективно мнение!

    • 22
      1

      Всички трябва да се обединяваме когато става въпрос за такива неща, без значение от клубните пристрастия! Разни маргинални тролове като тошко и кучето където целият им живот е в разни форуми да вземат да се скрият.

  21. 15
    11

    Ха,ми нали заради вас,черно белите, го правят това събитие

  22. 21
    13

    Локо са най-големите гейове! Това го каза и президента им Крушарски, какво се правят!

    • Нищо не е казал Крушарски! При феновете на Локо, няма такива като жълтия педераст Жоро и разни пакистански любовници! Това са фактите! Важното е, че ще се намери някоя помия и от двата лагера, за да измести същността на въпроса, и се започва една простотия по форумите!

Коментарите са затворени