Архитект Георги Савов, който е главният проектант на стадион Христо Ботев, ще направи ново представяне на проекта за Колежа пред широка аудитория в най-скоро време, научи PlovdivDerby.com.

“Бащата” на бъдещото съоръжение ще запознае наново широк кръг хора, сред които естествено повечето ще са фенове на канарчетата, с подробности около проекта, който по концесионен договор трябва да бъде реализиран до 1 година. На практика това ще е едно припомняне на проекта от преди 5 години, тъй като към момента не се предвиждат някакви сериозни промени по него.

Както вече ви информирахме преди няколко седмици по-крайните привърженици на Ботев Пловдив, които оформят агитката на тима имат идеята сектора им да бъде разположен на трибуна Юг, а не на Север. Други фенове пък имали предложения за местонахождението на бъдещия музей на клуба, както и на други отделни елементи от огромния проект. Именно с тази цел от Ботев Пловдив са решили да организират тази среща с арх. Савов, който да обясни и мотивира пред обществеността настоящото разположение на отделните сегменти по проекта, както и да сподели, кое и дали е възможно да бъде променено.

Припомняме ви, че вчера PlovdivDerby.com първи ви информира, че канарчетата ще извадят акт 11 на Колежа в следващите няколко дни, а до средата на месец март строителна фирма ще стартира почистването на Колежа, за да го подготви за строителство. Междувременно други два екипа от работници ще започнат действия по изграждането на ВиК инсталациите и по електро-конструктивната част.

Вчера на стадион Христо Ботев работна среща имаха Иван Йотков, Васил Наумов, адвокат Радев, арх. Савов, Венцислав Генков, Тинко Йорданов и представители на строителната фирма, която ще се заеме с почистването на обекта.

Вчера също така ви информирахме, че и Министерството по регионално развитие и благоустройство също е дало съгласие Ботев Пд да кандидатства за кредит от Фонда на фондовете.

Както вече PlovdivDerby.com ви информира преди 2 дни, заемът за който Ботев Пд кандидатства ще бъде в обем на 75% от стойността на стадиона. Информирахме ви и че собственикът и благодетелят на канарчетата Георги Самуилов ще гарантира заема чрез свои дружества.

Тинко Йорданов и арх. Савов

Както още през ноември месец ви информирахме строителството на стадион Христо Ботев ще се извършва под надзора на Тинко Йорданов, който бе строителен надзор и преди строежа да бъде замразен през лятото на 2014-а година.

Венцислав Генков

Венцислав Генков, за който през ноември също само в PlovdivDerby.com писахме подробно, пък ще оглави Инвестиционен контрол. Венцислав Генков има изключително богат опит в изграждането на спортни съоръжения. Той е надзиравал целият строеж на столичната многофункционална зала Арена Армеец, а преди няколко години е участвал като главен консултант в изграждането на два от стадионите в Русия, които през лятото приеха Световното първенство по футбол.

Срок за завършване: 12.03.2020 г.
ДНИ         ЧАСОВЕ      МИНУТИ      СЕКУНДИ

[wpdevart_countdown text_for_day=”Дни” text_for_hour=”Часове” text_for_minut=”Минути” text_for_second=”Секунди” countdown_end_type=”date” end_date=”12-03-2020 23:59″ start_time=”1538481788″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

104 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    6

    Честит празник на ЛП( кривата глава ,мислещ се за Локомотивец). Честито и на тарторчето на Y труп( ревящият като жена). 30 пъти честито на Мияча, за всеки един от никовете му. Честито на жълтите твари…

  2. 14

    Тежка техника влиза на СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ в момента !!!

  3. 3
    6

    Членовете могат да твърдят, но шундафелите като теб, могат само да са членове на ГЕРп и да изпълняват каквото им се нареди!!!!:)))))

    • 5
      1

      по-добре на ГЕРБ, отколкото на ДПС като вас

  4. 5
    7

    Г-н Борисов, тук един запознат фен твърди, че сте “спомогнал” на едно частно дружество с многомилионен дълг да вземе лош заем. Верно ли е? Бихте ли си накърнили репутацията по този начин? Не е ли време да накажете клеветниците?
    Ние, редовите членове на ПП ГЕРБ, вярваме, че не бихте се замесил в подобни тъмни сделки.

    • 8
      1

      Да бяхте се информирали,че фирмата е частна,ама стадиона е държавен!!Не се иска много мозък за да се разбере това.Пийте мента глог валериан, да но го преживеете!

    • Абе ти верно трябва да си или някаква тотална откачалка ,или емигрант със разлика във времето ,иначе не си обяснявам как може денонощно да коментираш. Посред нощ само твоите тиради четем….ненормалник!

  5. 4
    2

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!
    КЛОАКОМОТИФЦИ! АБИТА!…….И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛОЧ!!! НИЕ СНЕ НАЙ-НЕНУЖНИТЕ НУЖНИЦИ!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))

  6. 6
    1

    ВИЖТЕ СЕГА ЖАЛКИ ,ГНУСНИ ,КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ .НЕМОЖЕТЕ И ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ КОЛКО МИ Е РАДОСТНО КАТО ЧЕТА ВОПЛИТЕ ВИ .ХАХАХХХХАХАХААХАХАХА
    ВИЕ ГНИДИ КОИТО НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ НИЩО ОБЩО С ПЛОВДИВЧАНИ !! КОЙТО ВИНАГИ СТЕ БИЛЕ НА ГОСТИ НА “СОБСТВЕНИЯ ВИ СТАДИОН “,КОИТО СТЕ СЪЗДАДЕНИ СМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ТОТОТО ДА ГЛЕДАТЕ ВЪВ КАНЧЕТО НА СТАРИЯ ?!!?!?!!?!!?!?!?
    ТОВА Е БОТЕВ !!! ГОРДОСТА НА ТРАКИЯ !!!
    ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !!!!
    ТАКА ЧЕ ДЕРЗАЙДЕ МИШКИ .
    ВЕЧНО ЩЕ ГНИЕТЕ ВЪВ СЯНКАТА НА ВЕЛИЧИЕТО !!!
    П.П.и Все пак щеше да е доста по скучно без ваз едноклетачни .Хахххаххххахахаххахаххххахах

  7. опит за корупция на УЕФА ... арест в Турция... Дудукчия...
    7
    14

    Папагали, защо си мислите, че на някой му пука дали ще си постройте стадион с крадени европейски пари или не?! На вас всичко ви е крадено отр народа. Сега и от Европа искате да крадете чрез необезпечени заеми, които няма как да върнете. Рано или късно някой ще ги потърси тези пари,
    Ние стадион си имаме! Имаме си и отбор, а вие си нямате. Имате една сбирщина от баберек които и Дунав не могат да бият въпреки дузпите и съдията…
    Вие сте позор за българщината, а най-яркия ви представител е .. Бареков.

    • 14
      3

      Пише се “построИте”! Вие нали бихте Септември!

      • опит за корупция на УЕФА ... арест в Турция... Дудукчия...
        3
        7

        ооо… учителя и той се появи!!
        А може би се е крил под друг ник. А може би е един и същ селянин и бай Ганьо?!

        А какъв препинателен знак се слага след риторичен въпрос, неграмотнико?
        И как се нарича “човек”, който се присмива на другите за неща, които той самия не знае?!

        • 13
          3

          Заради такива злобни мастии като теб цяла България ви вика ЦИГАНИ

          • 3
            4

            заради такива подли крадци без морал като теб България умира. Скоро циганите ще са повече от българите

  8. 16
    5

    Ха ха мале какво се задава тия черно бели гниди ги заличават от футбола.
    Спартак П-в ще е новият опонент на Ботев.
    Клошарски си тъгва ха ха драскаите братя роми бургуджии селяци и т.н.
    ПЕТРОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ПЕТРОЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ НА ДОМАШНАТА СЦЕНА В ПЛОВДИВ.
    Айде у лево тъпаци долни плюйте още малко.
    После да не сме ви чули и гласчето,че ви е имало някога в Пловдив.

    • 7
      8

      Спартак ще е новият стар опонент на Ботев. Когато Спртак го закриха,ОК на БКП назначи отбора на малцинствата за основен съперник,а до този момент единствената му цел беше да не изпадне

  9. 11
    6

    Аз да попитам защо тези новини излизат само в този сайт. Няма ги в Марица, Пловдив 24, гонг, Спортал и т.н.

    • 9
      4

      “Запрянови” влизат на “Колежа”, за да отворят фронт за “Главболгарстой”

      До няколко дни ще започне работа по стадион “Христо Ботев”, научи репортер на PlovdivNews.bg.

      Първи на “Кoлежа” ще влязат работниците на фирма “Запрянови”. Както вече писахме те на няколко пъти са оглеждали съоръжението.Вчера от фирмата отново бяха на стадиона заедно с хора от ръководството на клуба, за да обсъдят плана, по който трябва да работят.Фирмата ще подготви съоръжението за “Главборгарстой”, които ще извършват същинските строителни дейности. Това се очаква да стане до около месец. От фирма “Запрянови” имат опит в работата с “Главболгарстрой” след като бяха подизпълнител и при работата по строежа на зала “Колодрума”.Собственикът на Ботев Георги Самуилов пък трябва в най- кратки срокове да подготви нужната документация за заема от Фонда на фондовете, за който както PlovdivNews.bg първи писа има зелена светлина и от МРРБ.Работата на първата фирма стартира преди тегленето на заема.Фирмата ще има много работа, тъй като стрoежът е замразен от дълго време, като през този период единствено фенове са почиствали “Колежа”

        • 3
          4

          комуняги… все фронтове отварят и крадат пари

  10. Главния прокурор на Европа: с нетърпение чакам
    8
    9

    СВОБОДЕН БОТЕВ, ти всъщност май не си разбрал точно.
    А сещаш ли се, че този заем би била една ЗЛОУПОТРЕБА с европейски средства и ако Бойко и Тотев са “съдействали” за него, то те попадат директно под ударите на ОЛАФ?!
    То бива да си глупав, ама да пишеш подобни глупости по разни тоалетни сайтчета си е ебати ПАПАГАЛЩИНАТА

    • 7
      3

      “Злоупотреба с европейски средства”.Как ви ги раждат главите подобни тъпотии,то бива да си се насрал от страх ама чак толкова не бива.Тегли се абсолютно легален заем,като гаранция се залага имущество на Георги Самуилов.”Бойко и Тотев попадат директно под ударите на ОЛАФ” 🙂 Ей мушмурок,приготвяй валерините че големите жълти краноце идват.

      • Главния прокурор на Европа: с нетърпение чакам
        3
        5

        и как едно дружество с 52 милиона ще получи заем без ЗЛОУПОТРЕБА??
        Би ли ми обяснил?
        А Бойко и Тотев сигурно сега четат(или им го четат) и много ти се радват….
        А пък Самуилов направо си умира от кеф и чака с нетърпение да си заложи “собствено имущество”.

        Абе ти наистина си бил голяма гайда… Къде се беше скрил досега

        • 5
          3

          Защо си мъчиш и малкото акъл който имаш бе мишок?Какво дружество?Какви 52 млн?Мангалите съвсем превъртяхте.

          • 3
            1

            Бареков, ти си съвременният бай Ганьо.
            Позор си за Ботев и българския народ

        • 3
          3

          то се видя кой е мишок. от кога се беше скрил?

          и се научи да пишеш грамотно, сельо

      • 4
        5

        ами азко това стане, то ще е поредния пирон в политическия ковчег на Цар Тиква

  11. 6
    6

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!…..Станъфми зъ кашмер!!!! Стягъйти съ зъ събутника! Носете кюреци и бичкии!!! Койту има баданаркъ, дъ носи!!!!! Ша замазвъми усарануту по скелиту, след голъ ут 49,12 м. Ошти смърди!!!! :))))))) пуф паф

  12. 7
    7

    ОТ ВСИЧКО НАЙ-МИ ХАРЕСВА РЕПЛИКАТА :”В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ!!!!!!!” Мухаххахаха балонче!

  13. 11
    7

    Приятели ботевисти,следващата седмица влиза фирма Запрянови да разчисти и подготви Колежа за Главболгарстрой,които в началото на Април ще продължат строителството и се очаква стадиона да стане дори преди крайния срок март 2020 г. Подобен кредит за стадиона беше подготвен още през октомври 2018 със съдействието на Тотев и Бойко,но Самуилов имаше притеснения за цесиите и не можа да тегли заема още тогава.Сега всичко е изчистено и е въпрос буквално на няколко дена да видим отново работници на стадион Ботев.Не обръщайте внимание на злобните коментари на няколко озлобени и комплексирали циганета,скоро започват добрите новини и настроението отново ще се усеща в пловдивчани,а злобните циганета ще се покрият както след гола на Тошко от центъра,само че тоя път за постоянно.

    • 4
      6

      хахах. ти къде се беше скрил, бе плашок??!!
      Уй на мама, манипулаторчето, бе!!

      А знаеш ли, че Тотев и Бойко са бъдещи клиенти на бай Ставри??

      • 5
        2

        Манипулаторче???

        Цъкам си коментарчета в на Андро ботевиста сайтчето,айляшката.Целия свят разбра че стадион ще има,министерства,фондове,кметове,премиери…само наш Ремзи от Шикера си мисли че някой нарочно го манипулира.

        • 7
          3

          аз те питам къде се беше скрил досега и къде ще се скриеш пак.
          а за стадиона ви ми е през кура – на кой му пука за 10 олигофрена на празен стадион

          • 5
            3

            Ти явно си свикнал крушо да ви пуска по наклона и всяка информация вече ти е фалшива.Могат да ти кажа само ако тука от вчера или си бавноразвиващ досега така наречения ” СВОБОДЕН БОТЕВ” е давал винаги точна и коректна информация ! Викаш на кой му пука за някав стадион ми е има хора на който им пука , а не като вас , къдет за една база в Тракия не можете да се преборите и единствено вдигате някви чаршафи по трибуните !

    • 7
      3

      Рачо, Тодор Пакистанеца, Фекал, СВОБОДЕН БОТЕВ… и още милиони никове на един и същи лъжец.
      А сега ще надуеш ли дудука, бе Бареков??!!

      • 4
        3

        Абе Стикса и Фекал да не са на заплата при Андрей , да пишат с по десет имена ,и да си правят ташак в коментарите , а тоя и оня да им се връзват….

      • 3
        5

        Ти си ботевист колкото и христола беше,глупако,другата седмица започвам редовни коментари под статиите за стадиона със снимките с работниците а ти ще си тих като Луков след гола от центъра

        • 6
          3

          А ти къде ще се скриеш пак … след 10-тина дена. хахах

    • 4
      5

      Като гледам и двата отбора, ще е цяло чудо ако вече дории вкарате гол на Локомотив…. със или без стадион…

      • 4
        2

        Затова едните са в първата шестица а другите са в на циганската си путка майчина в храсталаците.

        • 4
          3

          ооо повярвай ми, ако не бяхте сателит на Дормуша изпадахте. В първата шестица сте само за да помагате на кораба майка с каквото можете… въпреки, че като ви гледам едва ли можете

          • 3
            1

            Х-а ви беше подарък за вярна служба. Част от сделката за Серкан.
            Мислиш ли, че щеше да има X ако не бяха 7 точки пред 2-рия, които “случайно” също се издуъни в същия кръг??!! вие сте просто момичета на повикване на агите

    • 3
      3

      “СВОБОДЕН БОТЕВ”
      Писна ми на х*я брат от празни приказки….
      Ще те черпя една бира ако е верно,но съм песимист.

      • до десетина дена …. влизат да подготват… представят… хахахахха

  14. 7
    10

    -Стикс, ко ста ва, нибето пълну с балони и вимету на краавата се надуло до гулеминатъ на панаирджийска мечкъ???
    -Краварю, а мляко дава ли твойта крава?
    -Стиксче, стуискам и цицкътъ подутъ, ам само въздух излиа.
    -Всичко е ясно, кравата ти е заразена от жълти ВЪЗДУХАРСКИ мечти. Нея я разбирам, ама жълтите твари да държат същото ниво… Е НЯМА ТАКИВА ГЛУПАЦИ !!! …

    • 12
      5

      Напиши нещо и за цирк “Мангалски”!

    • 8
      2

      Абе ти верно си много тъп! Заслужаваш да ти сипят папагалите!

    • 4
      3

      Пак дубре!!! Штот ний в Клоакумутиф и мичти немами!!! Имъши идин мичтатил, ама принцъ гу попари!!! Ний сне идни артъкпъртъци!!!! Бат Магаришки ни гу казъ!!!! И дон Крюшо ни гу казъ и……..никуй ни нъ бръсни зъ кюстиндилски сливи!!!!!

  15. 12
    6

    Мешерето се събра , реши и написа лозунг “Ф събута ша бойдисфаме скелето- юруш”

  16. 11
    4

    Тез жалтити шъ почвът да строят – ша купвами нов каруц -ша има за крадване сигурну- бабач строеж е туй -няма лабаву .

  17. 7
    15

    Мойта смяна на скобелева майка започва след час,моля всички мой жълтно-анално податливи колежки,приятелки да заповядат тази вечер на моста на скобелева,Самуилов ще идвал да ни казва за Колежа нещо…

  18. 7
    10

    ДУПЕ НЕ ИЗМИТО, ИДИ ДА ДУХАШ НА БАЩАСИ ЧЕПА, ДЖИКИТАЕЦ МИРИЗЛИВ, ЯЖТЕ ЧЕРНО БЕЛИ ЛАЙНА.

  19. 8
    11

    BRATQ KANARI DAITE DA KAJEM NA SAMUILOV 4E KVOTO TRQBVA 6TE NAPRAVIM SAMO I SAMO KOLEJA DA E GOTOV.DAVAME SI DUPETATA V IMETO NA KOLEJA.CELTA OPRAVDAVA SREDSTVATA NQMA NI6TO SRAMNO I BEZ TOVA BUFERITE NE SPIRAT DA NI 4UKAT

    • 15
      6

      Буферите така ни чука, че чак кура ни боли от черно бели дупета

      • 8
        6

        Ава уй от на сбиждаш ва цялата Стряма и яката сме саму жълтуря ва…..я питай Стоян канара той я най-видния селяк ва да тейба.

        • 2
          2

          ТЕБ СА ТА ИБАЛИ СТРЯМСКИТЕ МАНАФИ ЗА ДА ПОРОДЪЛЖАВАШ ДА ДРАСКАШ ГЛУПОСИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ДЕБИЛ ЦЯЛА СТРЯМА И ОКОЛИЕТО СА САМУ ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙ ДЕБИЛ,ВСИЧКИ СЕЛЯНДУРИ АМА БАШ СЕЛЯНИ СА САМУ ЛОКУ ВА КАТ НАЗИ СТРЯМАЛИИ И МАНОЛИТУ ВСИЧКОТО ФЕНУВЕ НА СЕЛИТУ СМЕ САМУ СЕЛСКИ ПРЪЧКИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ ОТ НА ОБИЖДАШ ВА АХМАК НАДРУСАН ОТ СИ ЯЛ ДЕБЕЛИЯ СТРЯМСКИ УЙЙЙЙЙЙЙЙ АААААА МИСИР НЕДОКЛАТЕН.
          А ТИ КАЯ СТОЕН КАНАРА ТА Е ЕБАЛ ЯВНО ПРЕДИ СА СПОМЕНЕ ОТ НИИ ВЕРНИТЕ ЛОКУМОТИФЦИ ГО РЪГАХМЕ ДО ДЕТ СА СПОМИНА ВА КАПУТ.
          ТИ СИ ПРОСТО ЕДИН АНОНИМЕН СЕЛЯК ДЕТ САТА ЕБАЛИ ПОНЕ 20 СТРЯМАЛИИ ДЕТ ДРАСКАШ ТЪИИИИИИИИ.

          • 2
            1

            Стоянчо разбирам мъката ти но не мога да ти помогна…..това че сега живееш на панелка в Тракия не те прави гражданин ти си просто един селяк със здрав корен и трябва да се гордееш с това……не се срамувай моето момче……може да си селяк ама от сой.

  20. 17
    5

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!Само валериан и вазелин ша нъ съхрани!!!!!! :)))))))))

  21. 18
    5

    Братя цигани, лайняхи, копанари, гагаузи, бургуджии, калайджии други миризливи мангали! Лошото е, че сакралният момент наближава и жалтити да на път да сбъднат най-големият ни кошмар, а именно построяването на стадиона им! Това ще доведе до отлив на многохилядната ни публика и на масови самоубийства в Шекера, Столипиново, Армана и Аджисана! Жална ни майка локомотивоциганска!

  22. 25
    5

    До всички злобеещи и мразещи ВЕЛИКИЯ БОТЕВ дребни душици:
    Задава се велико за отбора на Пловдив време, направо да си хапете г…вете от яд. В понеделник очаквайте новина, която ще ви накара да занемеете и да забравите голяма част от нелепите си коментари. Новината не е свързана със стадиона, но по важност не му отстъпва.
    Само Ботев!

  23. 12
    17

    aide samuile idvai da ti vratna i na teb edna svirka,az redovno varta mineti na buferite,idvai sega e tvoi red i da naprai6 stadiona molq te ako trqq i dupeto 6te si dam

  24. 11
    26

    Андрей, защо и ти почна с курвенските номера с плюсовете и минусите? За жълтурите това е по природа, но и ти и се поддаде?!
    В темите за любимия ти клуб трудно се дават отрицателни оценки, като под някои постове въобще не отчита? Браво.
    Така се манипулира общественото мнение.
    Нищо, той Господ си знае работата. Него никой не може да го спре.
    Давайте другата серия от жълти балони!?

    • 13
      8

      Хахаха Абе фантазьор ,отивай да даваш наклон на дона

      • 9
        1

        Ша та шибам чисто гол селяк скапан стрямски…..мажи дивия с крема от куромела и та почвам.

    • 8
      4

      Да, винаги сте повече… в мечтите ви. И идва например мач в Бургас – 8000 канари срещу 1500 буфера… и темата се забравя за 1-2 месеца. После пак.

  25. 13
    30

    Шехерезада ряпа да яде. Браво Андрей, задмина всички разказвачи на приказки 😂😃😂😃😂😃😂😃😂😃😂😂😂😂😃😃😃😂😃😂😃😃😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • 3
      3

      ЩЕ ГО ВКАРАМЕ В КНИГАТА НА ГИНЕС….АМЕБИ-ЖЪЛТИ….

  26. 10
    28

    Ще умра от смях с тези жълти лакърдии…

    Този Тинко голям товар носи….

  27. 10
    22

    Тоя Фекал сам си пише под статиите и сам си отговаря, да го еба в шизофреника…

  28. 12
    31

    Гледам небето над Коматево си е отново пълно с балони, както през последните ПЕТ ГОДИНИ, но сега констатирах и че стомасите на овцете в селцето се подуват, както е тръгнало с това ПОМПАНЕ И НАДУВАМЕ ще станем свидетели на летящо стадо овце с криви глави…

    Е НЯМА ТАКИВА ГЛУПАЦИ!!!…

    • 31
      5

      А твоя Крушарски кога ще направи нещо за Локомотив , а стиксня дрисня?

      • 17
        4

        Чакам отговор мухльо , кога твоя Крушо ще започне да прави нещо за Локомотив? Остави ги жълтурите на мира ! Ще му изготвят общината концесията ,ще му я връчат и тогава ще му лъсне голия гъз .И тогава такива като теб стиксня дето му се радвате ще берете ядове…

        • 2
          10

          Май много ти се иска да си прав, макар да знаеш че лъжеш. Тогава къде ще се скриеш? Глупак , не се умори да лъжеш.

          • 13
            1

            От теб ли да се крия бе интеллоко, отивай да лапаш на Думановците и Славовците ,и другите философи(големите локомотивци) дето не ги виждам на стадиона , а аз съм всеки мач там ….и теб не те виждам обаче ! Къде си ? Пред клавиатурата омазан в поредните лайна! Спри се вече , бъди мъж , ако си истински фен на Локомотив щеше отдавна да престанеш със срането в темите на жълтурите и обидите спрямо други локомотивци. Намесваш фенклуба ,плюеш по хора които не познаваш и единствено факта че никои не те взима насериозно още няма последствия, но никога не е късно…Ти нямаш спирачка ,преди беше забавен ,но се изчерпа . Не разбра ли че ставаш за посмешище ,а срамиш и нас локомотивците като цяло. Да изсипеш някоя простотия ,и да бъзикнеш или обидиш папагалите веснъж два пъти как да е . Ти обаче не се спираш от дълго време, и единствения ти коз е че си някой неизвестен комплексар ,и никои не те знае ,иначе досега да са ти натрошили кокалите и жълтурите и някои от нашите където ги обиждаш!И аз искам да сера в тяхните теми ,да измислям простотии и да ги дразня , но съм фен ,мъж на 40години , за мен има стадион ,има улица ,за там са тези неща ,не за форумите. Но ти си мишок , нищо повече…съжалявам те човече!Жалък си, нищо повече…Сега и да ми слагаш минуси през половин час ,и да ми отговаряш със анонимни никове няма да променят факта че си пълен смешник…Ясно!

          • 2
            7

            Горди носителщ, колкото и да си сменящ ника, отдалече устата ти мирише на ракия и адвокатска сперма.
            Не разбра ли, че Колеви са пътници, а на теб скоро ще ти се стори Пловдив тесен.
            Мама ти дейба и алкохолика!!!

          • 1
            3

            ЛП (горди носителю), коленете… пази коленете

    • 21
      8

      О Кюстендилци мангали прости обречени сте в Пловдив да сте гости 19?6

    • 6
      10

      В адски мъки да умреш боклук мръсен!
      Имам се с много от вашите,само да си се изпуснал пред някой ,кой си….ще разбера!
      След това ще те полея с бензин и ще те запаля ,ОБЕЩАВАМ ТИ!

      • 14
        6

        Май ще е някои от чужбина ,тук да е толкова смел ,че да лае и срещу нас локомотивците не ми се вярва…

      • 18
        3

        Има и локомотивци които живо се интересуваме кой е стикса.

    • 7
      7

      Без да съм психолог мога да разбера, че тая шушумига – Стикс е насилван многократно като дете!

  29. 33
    6

    ООоооооооБИЧАМ,ОБИЧАМ,ОБИЧАМ ЛЮБИМИЯТ СИ БОТЕВ,ОТБОРА НА ПЛОВДИВ!!!!!!!

  30. 18
    21

    Архитекта, няма какво да ни се обясняваш. Ние ще сме на ЮЖНАТА ТРИБУНА, а гостите да изгарят на слънцето на северната трибуна. И не се обяснявай много да не станеш, като палийски.

    • 18
      4

      Най важно е Ботев да има стадион, боли ме кура дали ще съм на южната, северната или югозападната трибуна. САМО БОТЕВ!

  31. 8
    23

    Вчера на стадион Христо Ботев работна среща имаха Иван Йотков, Васил Наумов, адвокат Радев, които ще се заемат с почистването на обекта. Те тези за друго и не стават.

  32. 10
    21

    Тези направиха сумати съвещания, а сега и ново представяне ни гласят. Хий, юнаци, искаме работа! Стига приказки! Както върви строителният сезон ще свърши. Дюлгерските фирми се скъсват от работа, а ние какво чакаме? Михаля…

Коментарите са затворени