Отборът на Хебър победи с 1:0 като гост Сливнишки герой в мач от 18-ия кръг на Югозападната трета лига. Срещата като цяло бе равностойна, но играчите на Николай Митов показаха, че са по-опитният състав и успяха да измъкнат победата. Единственото попадение бе дело на Георги Недялков малко след средата на първото полувреме.

След равностойни първи минути резултатът бе открит от гостите в 36-ата минута. Тогава Кристиян Михайлов бе изведен зад защитата на домакините и намери на празна врата Недялков, който нямаше как да сбърка за 1:0 в полза на пазарджиклии.

През вторто полувреме се получи двуостър мач, като и двата тима имаха по няколко опасни атаки, които обаче не завършиха с попадения, което означаваше минимална победа за гостите.

Така Хебър вече има 50 точки в актива си и продължава да е убедителен лидер в подреждането на дивизията. Вторият Оборище успя да се добере до трудна победа с 2:1 при визитата си на Рилски спортист и запазва дистанцията от девет точки от тима на Николай Митов. Сливнишки герой от своя страна остава с 36 точки и вече е на пета позиция.

СТАРОВИТЕ 11 НА ХЕБЪР: 44. Петър Дебърлиев, 2. Васил Геров, 22. Мартин Сечков, 42. Симеон Иванов, 23. Цветан Павлов, 18. Якуб Идризов, 5. Атанас Велев, 7. Руслан Иванов, 4. Кристиян Михайлов, 11. Даниел Пехливанов, 9. Георги Недялков