Кадрови проблеми ще лимитират изборът на Николай Митов за състава на мача със Сливнишки герой, стана ясно преди последната тренировка на хебърци.

Утре от 15 часа пазарджиклии ще имат визита на третите във временното подреждане на Югозападната зона, а преди мача стана ясно, че нови двама футболисти на пазарджишкия клуб ще отпаднат от групата заради здравословни проблеми.

Кирил Георгиев е получил разстежение на мача със Септември и е твърдо аут за мача с Героя. От 18-те отпада и халфът Андриан Краев, който е с изострена язва и ще остане за 2 дни в болница преди да поднови занимания. Възстановяващият се от футболна болест Цветелин Тонев пък ще може да се завърне в игра най-рано след 2 седмици.

Добрата новина е, че вече е възстановен централният защитник Слави Косов, а Родриго Барони също ще попадне в групата след принудителната си смяна в отминалия мач със Септември (Симитли).

„Независимо от всички проблем и проблемчета ние сме Хебър и отиваме за победа в Сливница. Проблемите ни сплотяват и мобилизират още повече”, коментира ситуацията в отбора треньорът на хебърци.

Днес следобед Митов проведе тактическа тренировка на клубната база на Хебър, след което отборът замина на 24-часов режим в столицата преди срещата в Сливница.

Очаква се въпреки работния ден утре и ранния час на мача, хебърци да бъдат подкрепяни от солиден брой фенове, които продължават да се записват за безплатния транспорт до крайстоличния град.