Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович и всичките му помощници, също като директори и съветници, са били привикани днес в офиса на Христо Крушарски в София, научи PlovdivDerby.com.

Акрапович и екипът му са били разпитани за състоянието на тима и какво е тяхното мнение за попадането в игровата криза в последните 2 мача.

Преди това в кабинета на Крушарски пък е било обсъждано бъдещето на наставника! На срещата са присъствали Гочо Василев, Христо Бонев, Чавдар Цветков и Сашо Станков. Карето вряли и кипяли е родния футбол са си казали мнението за случващото се в Локо Пд, за да може Крушарски да вземе информирано решение за бъдещето на Акрапович.

Както вече ви информирахме Бруно Актапович остава старши- треньор на тима. Пред босненският специалист е поставена конкретна цел за следващите няколко мача.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    8

    Тоя жълт педал “ГОРД ЖИТЕЛ НА ШИКЕРА.САМУ ЛОКУ” ме дразни супер много.
    Ей пубертет смотан,стига си ни излагал с твойте писаници…заприлича на ония циганин Стикс!

    • 11
      4

      “Жълт педал”?!?!?!

      И с тая уста целуваш майка си, тц,тц,тц…

      Веднага да се покаеш!

      • 6
        1

        Жълтия педал с ник ГОРД ЖИТЕЛ НА ШИКЕРА САМУ ЛОКУ се казва Стоян канара….40-годишно перикенде пълен комплексар селяк от класа и живееш в Тракия в панелката на тейко наследство от строителството га беше багерист…….оставете го на мира че той е болно момче по добре да се лекува.

        • 2
          4

          АЗ СЪМ ТИ НАМЕРИЛ ЛЕКЪР НА ТЕБ АМА СЕ ПО ТЪЧА МИ БЕГАШ,ЯЛА САМУ В СТРЯМА И ЩА ИЗЛИКУВАМ И ША СЪНУВАШ ПАНЕЛКА В ТРАКИЯ ДА ЗНАЕШ МИСИР НЕДОЛКАТЕН.
          И НЕ САМ ЖЪЛТ А СЪН ЧЕРНО БЯЛ ВЕРИН ФЕН НА ЛОКУ И ВИКАМ САМУ ЛОКУ АХМАК.
          НЕ КЪТ ТЕБ СЕЛСКА ПРАНГА.

          • Яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяж у……………й

          • Боклукчийски
            Олигофренски
            Тъпанарски
            Е паааа…
            Въшкарски

            футболен клуб

    • 4
      8

      АВА ОТ СА ДРАЗНИШ ВА КАРПУЗ НАДРУСАН.АЗ САМ СИ ОТ ЛОКУ И НЯМА СИ МЪЛЧА КАТ ТЕБ ВА АХМАК,НИИ СТРЯМАЛИИ ВСИЧКИ СМЕ СМУ ЛОКУ.ЗА ТУЙ КРУШАТА НА ЦИНИ КАТ ИСТИНСКИ ФЕНУВЕ ОТ НАЗ АКО НА НЯМА ОТИДИ КОНЯ В РЯКЪТА ПАПУНЯК СКАПАН.
      АЙ,ЧЕ СА ВРЪЩАМ ОТ РОЖДЕН ДЕН И САМ СА НАФИРКАЛ КРУШАТА ОТ НЕ ТА ВИКА ТЕБИ АМ НАЗИ ААААААААААААА.
      АЙСЯ ДА ТАЕБА АХМАКА И САМУ ЛОКУ СТРЯМА И ШИКЕРА.

    • 4
      2

      Защо се дразниш сельо? По твойта логика(ако кривата ти глава изобщо може да мисли), и аз трябва да се дразня затова, че сте един измислен отбор, сплав от Металик Сопот и селянията от околията, и циганския фен клуб Изгрев бойс! Представяте се за Ботев, с който нямате нищо общо! Нали знаеш, че документите с в Крумово при Бате Митко!

      • При бате ти Митко има един гол хуй. А виж какво има в съдаСобственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Тук вече няма сплав,това си е Велбъжд-Локо.

  2. 13
    2

    Кога ще има видеоразходка по трибуна Бесика?
    Да не би да съм изтървал нещо?

    Ще има, приятелю. На хуюв ден. Това е точно девет дена след путкина неделя. Ама коя година-не разбрах.

    НА ЕБАНА ГОДИНА.

    • 5
      4

      Га дойдът кранувити на купнежъ,
      на следвъщатъ путкина колидъ

  3. 13
    20

    АЙДЕ ДАНО ВИ ЗАКРИЯТ ЛЯТОТО ЖЪЛТИ ИНТРИГАНТИ !ТОГАВА ЩЕ ВИ СИПЕМ С ЧЕРПАКА ЗЛОБНИ ЖЪЛТУРЦИ!!!

  4. СЮРГЮНЬ КЕСТЕЛЕФ БУФЕРОФФФ УТ КЛОАКУМУТИФФФ:)
    16
    10

    КЪДЕ ГУ ОНЯ С ВАЗИЛИНА? ДА ДАВЪ СИГЪ НА НАС!!! САМО С ВАЗИЛИН МОЖИМ ДЪ СЪ УПРАИМ В КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФ:))))))))))) МУ ХААААААААААААААААА

  5. 16
    7

    И да направят един курбан за берекет. Преди Крушарски правеше и веднага отлепвахме ютията.

    • 12
      6

      И да намажат гредите с кръвта на хайвана. Гол няма да ни вкарат ша знаиш. Саде Локу!

  6. 24
    9

    Айде сега на една сръбска скара на 10 мин от границата и всичко ще се изясни .Наздраве Чаво

  7. 17
    16

    НИИ КАТ НАЙ ВЕРНИ ФЕНУВЕ ЕДНА ОТ НАЙ ОБИЧАНИТЕ ФРАКЦИИ ”СТРЯМА – БОЙС”БЯАМЕ ОДУСТОВЕРИ СЪС ЗАДАЧАТА ВЕЧНУ НА СМЕ НА СКАРАТА ОТ ОТАМКА ИДАТ ПРЕСНИ ПАРИ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ОТБОРЪТ.
    БЯХМА ИЗЛУШАНИ ОТ КАРЕТО ЛИГЕНДИ И ОТ Г – Н КРУШАРСКИ И БЕ ВЗЕТО НАШТО МЪДРО РИШЕНИЕ ДА НЕ СЕ БАРА НАШИЯТ ВОЖД ФИСКУЛТУРНИКА БРУНОТО ВЕ ЕИИИИИИИИИ АКРАПА.
    СЯ ОТ СЛЕДВЪЩИЯТ МАЧ ПОЧВАМИ ДА МАЧКЪМИ ТОПКИТЕ НА ИМПИРАТОРА ДРУГАТА НАШЪ ЛИГЕНДА ТО ПАТ ОЧАКВЪМИ ДА НЕ НА ПСУВА АМ СА РАДВА МЪЖКАТА КАТ БИЕМ ЦЕНТЪР.
    ЗАДАЧЪТА ОТ РЪКУВОДСТВОТО И ПРИЗИДЕНТЪ Е ДА ПАДАМИ ДО ПОСЛЕДНО ОТ НА БАРАЖИТЕ ЖА ИГРАЕМ С АРДЪ КЪРДЖАЛИ НАШИ АПАПИ И ЖА НИ ПУСНАТ ДА ОСТАНИМ В ”А” ГРУПАТА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ НЯМА ИЗПАДНЕМ ДА ЗНАИТЕ ВА,НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ И ЖА СНЕ САМУ ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ДРУСАЛНИЦИ.
    СЯ СА ВЗИМАИ ТЕ В РЪЦЕ И ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ЖА СА МЯТКАТ ЯКО МААНЕТА ЖА ПЛЮШТИМ КИБАПИ КИФТЕТА ЗА ДА МАИ ДА ИДЪРЖА МЕ И ДА ПЛАЩТА КРУШАТА ЗАПЛАТИ ВА.
    ТЪРСЯТ СЕ ДЖЕНДЪР ДВОКИ ОТ ДОСТА ИМАЛО ПРИ НАЗИ.ТВА,ЧЕ ИМА ГЕЙ БАНДИТИ Е ЯСНУ АМА И ТРЯБВА ДА СА ПРОЗВЕЖДАТ ОЩИ.
    МИМАТА СВИРКАТА НА БАТ СТОЕНЧО ЩЕРКАТА СМЕ Я ПРИВИКАЛИ СПЕШНО ДА ПРАИ ШОУ.ДИВОИКАТА ЖА ДОИДЕ ОТ ГИРМАНИЯ ВА ОСЛУЖА СТИГА ДА ИМА НЯКОЙ НА КОИТУ МУ СТАВА ОТ НИИ СМЕ САМУ ЛЕВИ РЕЗБИ АМА СЕ СА НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ФЪРЛА ПО 100 ЕУРО ЗА СФИРКА.
    АЙ СЯ ВА ОСТАВЯМ ОТ ТРЯБВА ДА СА ПИИ МАСТИЧКА И ДА РУПАМЕ СЛАНИНКА.

    • 17
      19

      Ей го простия помак! Пак първи идва да сере в темите на другите отбори! Стойте си на село и без да друго за нищо не ставате…

    • 13
      11

      Нямъ страшну братчет!!!! Стулюпинуу е с Дон Крушоне!!!!…КРУШО И АКРАПУВИЧ СЪ НАМЕРИЛИ ЛЯВУ КРИЛО И ЛЯФ БЕК!!!!! ЕТО ГУ ДУЕТА В ЧЕРНУ БЯЛ ЕКИП!!!!!! ВЕЧЕ СЪ КАРТУТИКИРЪНИ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУФ ПАФ!!!:))))))))))) ША СПЪЛНЯВА УЛТИМУТИУМА!!!

      https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=x7QpwpSHswY

      • 10
        8

        Помак, що като разбърквате гащите в казана и на теб и на жена ти все мъже се падат?

Коментарите са затворени