Етър приема Локомотив (Пловдив) на своя “Ивайло” в двубой от 23-ия кръг на Първа професионална лига. Отборът от Велико Търново се кани да запише успех срещу “Смърфовете” и да се върне на победния път. “Виолетовите” силно се нуждаят от трите точки, ако искат да запазят шанс за класиране в първата шестица до края на редовния сезон. За пловдивчани мачът изглежда с по-малко значение, тъй като отборът е далеч от опасната зона и в същото време без шанс за топ 6, но това не значи, че те пристигат без никакви амбиции в този мач и със сигурност ще опитат да вземат нещо от това гостуване. Локо Пдще играе за своята чест до края на редовноя сезон преди да почнат плейофите, както и за своя наставник. От следващите няколко мача силно зависи бъдещото на старши- треньора Акрапович.

Възпитаниците на Красимир Балъков впечатлиха с някои добри резултати по време на зимната подготовка, а след това успяха да пренесат формата си и в първия пролетен кръг, побеждавайки с 3:0 Дунав. След това обаче през седмицата “Болярите” загубиха с 0:1 от Берое, което леко развали настроението в отбора.

Локо пък изненада неприятно Левски, печелейки точка в гостуването си на “Герена”, но пък в междинния кръг “Смърфовете” разочароваха, губейки с 0:2 от Септември (София) у дома.

Етър изглежда като фаворит преди мача и от гледна точка на статистиката. В досегашните 49 мача великотърновци имат 24 успеха, докато пловдивчани могат да се похвалят само с 14, а 11 срещи са завършили наравно.

Домакините не могат да разчитат днес на Контузения Почански и на наказания Венци Василев. Очаква се Балъков да пусне в игра Иванов на вратата и Илиев, Скерлев, Артюнин и Стоянов в отбрана. Мане и Сърмов ще действат в средата на терена, а Руменов ще играе като плеймейкър. Младенов и Батрович ще действат по крилата, а Боджадж ще е водещият нападател.

Локо пък единствено не може да използва Абдулахи днес. Бруно Акрапович най-вероятно ще противопостави Луков на вратата и в защита пред него Петрович, Везалов, Езе и Томашевич. Банович и Бахтич ще са опорните полузащитници, а пред тях играта ще ръководи Илиев. Цветанов и Буна ще оперират на крилата, а Аралица ще води атаката.

Първа професионална лига, 23 кръг:

ЕТЪР – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

ЕТЪР: Иванов, Илиев, Скерлев, Артюнин, Стоянов, Сърмов, Мане, Руменов, Младенов, Батрович, Боджадж

ЛОКО: Луков, Петрович, Везалов, Езе, Томашевич, Бахтич, Банович, Илиев, Цветанов, Буна, Аралица

Стадион: “Ивайло”, Велико Търново
Съдия: Георги Иванов
Начало: 15:45 часа

22 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    КОФТИ.. ШИБЪТ НЪ МОШТНУ В ТЪРНУУ! НАШИЯ СТУЛЮПИНУФСКИ УТБОР Е МНОГУ ЗЛЕ!! ПУФ ПАФ!

  2. 1
    1

    Андрешко повел война с Акрапович!
    И ми използва ника. Тапанар

  3. Пожелавам на Акрапович и крушо да се напият и да паднат в Янтра и повече да не ги чуем и видим тези комунистчески утайки.А ония трол дето постоянно пише тук ще умре от яд щото няма кой да му дава пари за лепило.

  4. чес имами нищо , все едно да видиш циганин с очила.

  5. 3
    4

    Ами ние като паднахме у дома от ЛЮБИМЕЦ и ВЕРЕЯ КО да кажем.

  6. АНДРО…..ПАК- ПОМИСЛИ И ПИШИ…БЕЗ-ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАС Е НО 24НЕЕ ЗА БОЛЯРИТЕ….

  7. 7
    1

    Като лилавите курви на скобата – за едната чест!

  8. 5
    7

    И като почнете стадиона , а и да го построите , с какво повече ще сте от Локомотив . Вчера в Коматево бяхте 99 човека по списък . На такъв голям стадион трябва да се търсете с GPS за да се намерите . Не си вижда мизерното съществуване тръгнал на нас да се подиграва.

  9. 7
    3

    Къде сте мангали? Вчера бяхте много активни в темите на пловдивския отбор. Всичко знаете за жАлтите, а вашия състав знаете ли си го? Туристи!

  10. 6
    3

    На снимката:ТУРИСТИ от съседни нам държави+ГУРУТО им

  11. 6
    5

    Ще бием .Да подкрепим всички Бруно и Крушарски

    • 3
      1

      Ей лъжец , толкова малко акъл ли имаш , че не можеш да си измислиш собствен ник , та използваш чужд ? И под чуждо име не можеш да се скриеш ГОРДИ ГЛУПАКО . Лесно разпознаваем си.

  12. 10
    3

    Тия дънни рибоци от столипиново и аджисана падат от Септември и октоври тръгнали в шестицата.Голям виц.Това е един посредствен мангалски клуб със затихващи функции,посредствена школа,селско ръководство и едва 123 фена по трибуните.Жалката мангалска реалност.Ботев почвастадиона и останалите 123 циганина ги чакат много тежки дни,много подигравки и бой,много мъка ще има още за столипиново.

    • 6
      3

      Вие колко бяхте вчера бе глупак . По списък се бяхте записали точно 109 човека. И при това в почивен ден . И въпреки това имаш наглостта да се присмиваш . Радвай се на вашия ОГРОМЕН успех срещу “туристите” от Стара Загора.

    • 3
      4

      И като почнете стадиона , а и да го построите , с какво повече ще сте от Локомотив . Вчера в Коматево бяхте 99 човека по списък . На такъв голям стадион трябва да се търсете с GPS за да се намерите . Не си вижда мизерното съществуване тръгнал на нас да се подиграва.

    • 2
      1

      В шестицата на анала ли? от 49.12 метра? добреее!

Коментарите са затворени