ПФК Ботев сключи договор с проектанта на стадион „Христо Ботев“

25
3788

Ботев Пловдив публикува официално съобщение в своя официален сайт свързано с подновяването на строителството на стадион „Христо Ботев“:

„Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с предстоящото подновяване на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“, както и в съответствие с обсъдени на работна среща изисквания за финансиране на проекта, Ви информираме за следното:

На 21.02.2019 г. Клубът подписа договор с проектанта на мащабното строителство – „ВАМОС“ ООД. Съгласно сключеното споразумение вече започна работа по частите Архитектура, Конструкции, ВИК, Електричество и ОВК, с цел окончателна преработка на количествено-стойностните сметки.

На работна среща между представители на ПФК „БОТЕВ“ АД и „ВАМОС“ ООД е определен обемът дейности, които следва да бъдат извършени, както и технологичният и времеви график, който се следва.“

Срок за завършване: 12.03.2020 г.
ДНИ         ЧАСОВЕ      МИНУТИ      СЕКУНДИ

292Дни 20Часове 12Минути 08Секунди

25 КОМЕНТАРА

 1. Много ще ми е интересно ако се започне строежът,мангалите как ще се изцъклят от злоба.

 2. 4
  6

  V sopod se rodihte v komatevo.sthe umrete ..jalti krivi selski mucunii

 3. 4
  2

  Pozdrav ot galena za youth TRUP ot secrets v speshnoto.smart za vas komatevski selqci besni.

 4. 9
  11

  ЧЮДЯ СЕ , ТАЗИ КРИВА ГЛАВА И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО– ПРАЗНА, ОТНОВО РЬСИ ЖЬЛТИ-ФЕКАЛИ….НЕЗНАМ АКО ВСИЧКИ ТУК КОИТО- СПОДЕЛЯТ СА ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ КАТО-ТЕБ- ЦЬРВУЛ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ….

 5. 15
  4

  Сичкоту лайномутивец ногу штаслив на негу – ша има къде да берем джилязу , бакър и сичку друго -чи глад мори добитъкъ – и чааветата , и айшетата – ногу убуу – бравос и аферим. Кат нъ фанът -лошу чи бият и плющът на негу -мъ ко дъ праиш -сиганска ни рабутъ .

 6. 12
  19

  На нази стрямалий тия номера не минават…..бат Стоян канара ни каза че пак са на плъзнали по кривата писта и който няма шейнъ да са пързаля по голо дупе ва да сейба.

  • 10
   4

   49,12 Стрямъ ли беши бе Орхане? Бай Стуян Клоакомотифеца, да си пъсе уфцети и дъ съ готви за баража с Вирея!:))))))))))))) Мухаааааааа ха пуф паф! Дъ триниръ моштния призив Съде Клоакомотиффффф, чи ша ни е нужин селския му вик за баражити!:)))))))))))

   • 10
    9

    Не ва от 35м. мощна парабола и бат Лилчо скача кът тигър чупи гредътъ с главъ ….изнасят го на носилка и хоп 4-0 за Локомотив…..таквоз густо и Стоян канара не беше виждал до сигъзка ва да тейба.

    • 2
     1

     ААА СЕТИФ СЪ!!! ЗА 14,12МИН. ТРИ ГОЛЪ С ГЛЪВЪ ЛИТЯШТ ПЛОНЖ!!!……..В КИНИГЪТА НА ГИНИС ДЕТ БЕШИ!!!!!? ……АМА ТУВА СЪ СТАРИ ИСТОРИИ!!!!! ПУСЛЕДНУТУ ПОМНИШ ЛИ? И ВНУЦИТИ НА ПРАВНУЦИТИ ШЪ ГУ ПОМНЪТ!!!!! ТОШКУ ЦЕНТРУВ ДЕТ НИ ГУ НАБАБАНИ УТ 49,12 М.!!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))) МУ ХАААААА

  • Да Линейките прибират Изгряха бойс ба сильо!

 7. 28
  5

  Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Кирванът си върви, а псетата си лаят!!!!!!! Фенувити нъ Ботяф съ радвът кугату в тъкивъ мументи разни идиуоти пишат тук смешки!!!!! Толкуз ли тъпи апапи имъ сред нас гордити жителя на Столюпинуу, Шикеря, Аджасана, Пич маала и дуругуту катун??!!!! Тува и се идно, ботевисти дъ пишът в сайтъ нъ Барселона, как са ги били!!!!! Куету и Вярну, но класата на Барса е точно толкува по гулямъ в сръвнении с Ботев колкуту Ботев е над жалкия и нештастин Клоакомотифффф в мументъ!!!! Не ставайте за смях братя буферляци!!!!!!! Пуф паф!!!! Дъ съ съсредуточим върху Епохалната биткъ с Верея за уставъни в „А“ то групъ!!!!:)))))))))

 8. 4
  18

  отлагане, отлагане, отлагане………………………не усещате ли бе кардеринки?

 9. 15
  24

  Тате сключи договор да ми купи колело , ама друг път ще го вземем

  • 19
   3

   Ти жив ли си още бе,педал? Бягай да ровиш в кофите!

  • И мойъ бубайку сключи догувур за нову скели, ама утри ша гу купи……., чакъ Пан Крушо да му давъ заим!:))))))))))))

 10. 22
  7

  Жална ни майка циганска… брачеда получи ифаркт а всички от столипиново са се скрили..

 11. 10
  21

  Пак ли ще се преработваме ?
  Май ни работят пак.
  Парата къде е ?

 12. 34
  6

  Община Пловдив учтиво моли членовете на фракции Наполетани, талибани,В-гъз-от-Тодор-ебани и всички останали мингяни да престанат да се бесят по дърветата в парк Лалута, защото се действията си съсипват екосистемата.

  Здрав клон не остана в тоя парк, майка ви шейба!

  • 5
   4

   Тея които ги споменаваш явно са те шибали много щом яко те тресе комплекса NAPOLETANI. Ще има и нови срещи. Не си мисли за анонимен

 13. 15
  32

  Тва окончателно остойностяване за кой път го правим. За един приятел питам?

 14. 9
  34

  СЛОЖИ СИ ФЕРЕДЖЕТО ДАСЕ СКРИЯ, КОГА СТАДИОН БЕ ЖЪЛТИ МАНГАЛИ ОТ ДОМАТЕВО.

 15. 40
  9

  Тиро-Рироооо
  🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑

Comments are closed.