Преди десетина дни PlovdivDerby.com ви информира, че Тодор Неделев е много близо до преминаване във Фенербахче (ВИЖ ТУК). В следващите дни Неделев няколко пъти заяви, че е склонен да премине в турския гранд (ВИЖ ТУК). Днес мениджърът Жейнов разкри и на практика отново потвърди ексклузивната информация, която първо PlovdivDerby.com направи обществено достояние!

“Тодор Неделев е футболист, който заслужава трансфер в чужбина и мисля, че ще постигне. Разбира се, важно е да съвпаднат желанията на Ботев и Неделев. Има интерес към играча. Дали е европейски клуб, или става дума за Азия? Да кажем, че е от Евразия”, заяви Жейнов.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    6

    Папагали, радвайте се!!
    Най-известния от вас – дудукчията Бареков (Тоше сещаш ли се?) щял да става учител

    • 3
      3

      И? Кво от тва?
      Бареков го познавам от студентските му години, имаше жестоко гадже тогава-такова за което вие, чикиджии можете само да си мечтаете.
      Може да е всякакъв, като политик може да е кръгла нула, но е канар в червата, като ми посочите толкова успял буфер, елате пак да поговорим.

      ПУДАВИЕБАМАЙКАТА СТОЛИПИНСКА!!!

      • 2
        3

        И си броеше жълтите стотинки щато си плащаше сметките:))Ко гадже?

    • 3
      2

      Барека е нашия вожд той е идеал на всички жлъти тикви а стрямалий даваме по цяло агне за тая пръдня.

  2. 1
    9

    От Коматшвфенер в побратимия Фенербахче все мюссюлман .

  3. 4
    4

    Във Фенербахче вече е играл друг един деятел на българския футбол, който ние от сърце ненавиждаме, сещате се.
    От друга страна агитката на фенерите е дасиебемайката.
    Помните ли гостуването им на Голямата къща?
    Аз тогава за пръв път на живо видях какво е истинска, организирана агитка-наредили 50 тъпана на първия ред и отзад 5000 башибозук прави 6,5 по Рихтер на стадиона, майката си ебало.

    И Чико глупака с непростимия стартов състав, който ни еба майката на шансовете да ги отстраним, мдам…

    Не ми е никак супер че ТОДОР НЕДЕЛЕВ ше ходи при тея, но поне ше играе всеки мач пред една от най-темпераментните агитки на Балканите.

    • Тодоре, да не ти е хакнал някой акаунта? За Д.Дерменджиев ли става на въпрос или за Шивача???😀

      • 1
        4

        Къв Шивач бе пич, говоря ти за истинския Чико не за циганското менте.

        До ден днешен си спомням чувството като чух стартовия ни състав-все едно някой близък не само те е предал, ми те е и ритнал в корема-в тоя мач просто ТРЯБВАШЕ да играят близнаците, да наситим яко халфовата линия и да дебнем шансовете си за два чисти гола.
        Ама курец.

          • Така както простихме лакомията на Пашата че не подаде в последната минута на мача с Байерн, вместо да шутира от нулев ъгъл, така ще приемеш и решението на Чико за състава който е избрал в този мач.

  4. 5
    1

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!

  5. 3
    1

    Гледах мачовете на Фенерите в ЛЕ. Липсва им футболист с качествата на Тошко, а и стилът им на игра е близък на нашия. Единствено финансовата криза при тях е с непредвидим край!!

  6. 9
    2

    Ахахаха, мангалите майна са забавни животни, след циганското лято през Септември и вятъра се бяха изпокрили в мишите си дупчици и никви ги нямаше, сега пак са се наперили нещо.
    Само да не стане така че сега в Търново да вземат 2-3 болярки, ама през гъза и пак да не им видим гуреливите очички няколко дена, тея мишести циганчета…

    Гледайте си там Ралица, Шивача, Мивача, Бахтич, Махтич, Вгъзащич и недейте се занимава с гранда на Пловдив и неговата суперзвезда.

  7. 2
    6

    ха на бас, че и неговите братя турци НЕ ГО ЖЕЛАЯТ! на 100 лева!
    Този лешояд пак лъже

  8. 4
    8

    ТОШКО ‘ТАСИН’ Е МОЙТО ВНУК ИДВА ПРИ БАБА СИ ВАХ ВАХ.

Коментарите са затворени