Бруно Акрапович обяви виновниците за изгубените шансове Локомотив Пловдив да се класира в Топ 6. Това са вятъра в днешния мач и новините в PlovdivDerby.com.

Б.а.: Частта от пресконференцията с “вятъра” я нямаме на нашето видео, тъй като бе в първите секунди, в които камерата ни не записваше. Ще се постараем до минути с помощта на колеги да ви я покажем.

В момента шефовете на Локо Пд заседават във ВИП залата на Лаута. На срещата присъстват Чавдар Цветков и Сашо Станков.

49 КОМЕНТАРИ

  1. Извънредна новина! След мача със Септември, Крушарски е започнал строежа на нов завод – за ракети против вятър! Очаква се да бъдат изпробвани след 49,12 години.

  2. Жалкото е, че сме свидетели на едно корумпирано и нагласено първенство! Не можеш да ги разбереш, кога играят наистина, кога се уговарят, кога продават или програват мача в букмейкърските къщи.Домуса е купил цялото първенство и излъчването на мачовете, собствениците се разбират помеждуси, както са казали хората:” гарван гавану око не вади”.Затова няма хора по стадионите! Проблемът е в доверието и корумпираното ръководство на БФС.Не си ли даваш лептата, пращат ти съдия и те обезкостяват нагло и очевадно! Как да идват хората, когато виждат, какво се случва! А вие тук се изпояждайте за тоя дето духа

  3. На комсомолското събрание след мача реших:
    Ще назначим синоптичка-манекенка да казва откъде духа вятъра.
    Ще назначим изпълнителен директор по ветровете.
    Ще сложим ветропоказател в центъра на Лаута – да не ни вкарват голове от там.
    С това инвестиционната ни програма за тази година приключва. Пари нема.
    Ще кръстим някоя кръчма Пътя на Локо към Септември.
    Започваме да мачкаме!

  4. GALENA POZDRAVQVA ICATA DA ZAREDI ZA 10 KINTA 95 I DA DARJI EZIKA..CHE DRUGIA PAT SHTE UMRE NA UGOVORENN

  5. 14

    Монката поздравява Бруно10% с песента на Лили Иванова….Ветровеее

  6. 1
    5

    ODBORA SHTE VI UMRE V KOMATEVO…SMIRNESKITE PRODAVACHI SHTE VI GI IZBIEM ..A M. S. SHTE GI EBEM NA SUHO …

  7. Не-издържам повече,да си еба-майката Локомотиво цигънска,прибирам се във вкъщи и ще пребия Айшето!!!!

  8. 1
    5

    ot OMV tarsat icata prodavacha da stava tam kasier….. ii tedo svinqta KURVI JALTI …SMIRNENSKI SELQCI BESNI GLEDAITE RISUNKITE…

  9. 15
    3

    Боли мЪ кОрът че някви мухляри по трибуните и селското ръководство искали в първата шестица, някви купи, шампионска лига и тнт. Аз нали си докарах мойте момчета и си взимаме кинтите и комисионните, дори и да ме уволнят ще си взема кинтите по договор. За това ще ви кажа да го духате мангяри. Само Монката малко му се сърдя че ме издаде но вие нали сте тъпи не му повярвахте.

  10. 11
    3

    Футбол в България отдавна няма,само уговорки и измама…

  11. 20
    2

    Бруно,задуха вятъра на промяната.И ти ли го усети,даскалче.

  12. 29
    4

    Ще ви пея една далавера…. Вие гоните Крюшу и Физкултурника ,после си уреждаме една срещичка в горичката с всичките ви 123 фена,чупим ви муцуните и ви закриваме!

    Помислете добре….няма да има вятър ,няма да има гол от Джумаята…няма да ви бъзикат хората 😉

    • 11
      3

      ЯЛА СА МЛАТИ В СТРЯМА ВА КВА ГОРИЧКА КФИ ПЕТ ЛЕФА ВА АХМАК,АМ ДА ЗНАЕШ ЖА ВИКАМ И ВСИЧКОТО БРАТЯ ОТ МАНОЛИТУ И ШИКЕРА И ЖА СА МЛАТИМ ЯКО.
      АМА САМУЧЕ ЗА КВО ДА СМЛАТИМ КАТ НИЕ НЕ СМЕ ЛОКУ ВА НИЕ СМЕ ЗАКРИТИ ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ВА АХМАК.
      СЯ ЧАКЪМЕ НА ЗАКРИ ПАК КРУШАТА И ТОГАВА МОИМ СА МЛАТИМ ВА КАПУТНИК.
      ТА ДА ТА СВЕТНА В ГОРИЧКАТА ОДЯТ САМУ ОНОДЕНИТЕ ОТ МЕНИ БАТ КОЙЧО ФЕНУВЕ НА ЛОКУ ПА АКО ЗНАЕШ КОЛКУ САМ ГИ ИБАЛ ТАМКА НЯМАШ СИ НА ПРИДСТАВА.

    • 2
      13

      Жълтък, вие сте най-големите паляци, винаги сте бити от всички така че точно момента със чупенето на муцуни изобщо не ви се отдава, пийте си пепси в Коматево и не си врете носовете където не ви е работа.

  13. 22
    1

    Буфери,до онзи ден ни бъзикахте за “моралните победители” и “голямата трева на Мъри”….Сега е нашият ред с 49,12 и вятъра 😚🤗😂😂😂

  14. 18

    Айше,кой месец е ма,топло е ма,прилича ми нациганското лято?
    Септември,Септември Асане,скоро ще идва май пак зимата,вай,вай!

  15. 16
    1

    ОФ МАНИ МАНИ БАСИ ГНУСНАТА РАБУТА УХАС МАНИ ТОЯ ВЯТЪР НА НАЕБА ДА СА ЕБА В КРИВАТА КАРТУНА САМУ ДЕТ ТОЛКОВА НАРОД БЯАМЕ ТО ВСИЧКУТО БРАТЯ ОТ ДОЛНИ И ГОРНИ ВОДИН КРУМОВО БЕЛАЩИЦА МАРКОВО ПЪРВЕНЕЦ БЯА НА МАЧЪВА Е ДА МУ ЕВА МАМАТА НА ТОЯ ВЯТЪР ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ АХМАЦИ СЯ КАТ ПАТУВАХМЕ С ТАЛИГИТЕ ОТ ЛАУТА ДО СТРЯМА ТО БАСИ ТОЛУКВА МНОГО ЦИГАНСКИ ТАЛИГИ НИВГЪЖ Е НЯМАЛУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ РУГОШ МАНОЛИТУ И ТЕ БЯА ТАМКА НА СКЕЛЕТО НА ДАЖАМИЯТА ВА ,КО ДЪ ПРАИМ СЯ ИМА ОБУРОТ ОТ СКАРЪТА ЖА ГО ДАВАМ НА КРУШАТА НА НЕГО ДА ДАВЪ ЗАПЛАТИ НА ФИСКУЛТУРНИКА И НА РИТНИ ТОПКОВЦИТЕ НИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙ ДРУСАЛНИЦИ,НЯМА БАРАМЕ АКРАПА ОТ ВИЖТЕ САМУ КЪФ ДОБЪР ОТБОР НАПРАИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ АХМАЦИ ТАМА СА МОМЦИТЕ ЗА БАРАЖИТЕ ЖА СИ РИТАТ НА ВОЛЯ БЕЛКЕМ ДА НЕ ИЗПАДНЕМ САМУ.
    НЯМА СА ШАШКАТЕ ВА НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ И ЖА СМЕ САМУ ЛОКУ.
    АЙ СЯ ДА ВИЕБА ГЬОТФИРЕНИТЕ НАДРУСАНИ И СТРЯМА ДЕ И ШИКЕРА ДЕ.

  16. 34
    1

    Монката май е прав че Лококлатович си взима футболисти от квартала и си дърпа комисионни.

      • 6
        10

        И какво играеше Монката . От мястото за дузпи вместо във вратата пращаше топката в тъч. Да не говорим , че издържаше до 20- та минута на мача.

  17. 26
    10

    Долу ръцете от Бруно и Крушарски! Гнусни интриганти!

  18. 36
    4

    Къде е оня защитника на Крушарски и Акрапович с десетте ника , дето само сере и обижда наред и локомотивци и жълтури , да му го сложа в мръсната устичка?Нали много знае , капацитет , ние сме били жълтури ,интриганти , адвокатски курви, намесва ни с хора дето ми е през кура за тях …Къде си бе мишко ?Кажи нещо , напиши, арменски лигавник ли си , мангал ли си , някво селско пиянде ли си ,къв си, анонимник…Видя ли си боклуците от югославия на твоя велик треньор, само един Митко знаеше защо е на Лаута….

    • 11
      18

      Не съм писал от доста време и спрях да пиша именно заради тъпанара с 10-те ника, защото с лош човек мога да се разбера, но с прост не мога! Братле, разбери, че проблемът далеч не е във физкултурника! И друг треньор да дойде резултатите няма да са по-различни бъди сигурен в това.Крушарски няма пари да се вземат по-добри футболисти! Нали виждаш, какви идват…с тези футболисти не очаквай чудеса! Може да блеснат в един мач, но на следващия си влизат в познатото русло. Отбора няма класа, а за да има такава трябва да дойдат класни футболисти. Пари за такива играчи собственикът ни няма и почваме да се въртим в омагьосан кръг и да обвиняваме, кога треньора, кога футболистите но истинската причина е, че толкова са му финансовите възможности на Крушарски.Няма смисъл да се нахвърляме били срещу треньор, било срещу футболистите защото за по-добър отбор се иска и по-голям бюджет!

      • 8
        9

        ами дай му малко! Нали много обичаш Локомотив!
        Човека каза, че никой няма да върне ако иска да помага

      • А аз да те попитам горди нисителю, но ми отговори конкретно :грандовете с огромни бюджети какво играят, харесва ли ти стилът им на игра и защо ние с малкия бюджет в последните години играем най-успешно срещу Лудогорец и Левски?!

    • 3
      13

      Не знам бесен ли си , обесен ли си ? Кажи защо мълча като п…….., в неделя , а сега си се разпищолил като побеснял . Намери повод да се развихриш. А сега за мача . Имаше ли гол за нас през първото полувреме , имаше . Гледай внимателно повторенията. Имаше ли дузпа за Септември . Отново ще те помоля да гледаш повторенията . Езе беше паднал и топката се удря в гърдите му малко вдясно. Това дузпа ли е ? Продължавам нататък . Поне едното положение на Момчил не беше ли дузпа . Спирам дотук . Но те моля преди да побесняваш се успокой , прегледай няколко пъти репортажите и тогава пиши коментарите си . Само с едно ще се съглася. Изиграхме слаб мач . Пренавити ли бяха играчите не знам , но нищо не се получаваше , така като ни се искаше , Имахме много неточни пасове , допуснахме в отделни моменти средата на терена да се владее от Септември. Получи се много КРИВ мач , а и вратарят имаше ден , и загубата дойде за съжаление . Това е . Чакам следващият мач.

      • 10
        5

        Виж ся, манго, все ние сме ви виновни. Все съдиите?? Какво играхте вие, ве крив гъз? Какво? Нищо! Срещу кого играхте? ОМГ – срещу СЕПТЕМВРИ. Та тях ги няма дори на картата.
        ПУФ ПАФ, ПУФ ПАФ
        ДРИС ДРИС ДРИС,
        Яли сте мляко със ориз!
        Ай в дивия за пореден път!
        Сган циганска миризлива!

        • 3
          6

          Глупакът си е глупак независимо от клубната принадлежност . Не заслужаваш внимание , затова няма да ти отговоря . Макар , че мога да бъда по-вулгарен и от теб.

          • Аз съм ЦИГАНЧЕ и растна
            в дни велики, в славно време.
            В дупето да ме обичат
            първа радост е за мене!

    • Путко, кажа ма?!

      Имаш ли алтернатива? Или само си чешеш устата

  19. 34
    8

    Долу ръцете от Акрапа! Един отбор не се прави за две, три години, трябва време, поне пет, шест години. Да свикнат футболистите, да се опознаят. Трябва ли заради тоя пусти вятър, да пропадне толкова хубав футболен проект,да се затрие такъв футболен капацитет, като Акрапа. Ебати и вятъра!

  20. 10
    13

    Бруно, Go Home со кротце и со благо. Колко пъти да го казвам?

  21. 33
    5

    Крушарски щял да вдига защитни стени на Лаута против вятър да не пречи на играчите

  22. 24
    2

    Таз Луна как се беше оцъклила нощес… Земята спря да се върти, Слънцето се скри, пет махали реват.

  23. 35
    1

    Бахти гадния вятър! И двете полувремена все по посока на вратата на Локо духаше,а когато Септември стреляше, вятърът се усилваше. Жълт вятър.

  24. 33
    1

    Влиянието на Доналд Тръмп, Владимир Путин и Тереза Мей също не е за подценяване.

    Фазите на Луната, да не забравяме…

  25. 23
    5

    Къде са ония платени отрепки от Интел Коко да си кажат мнението за Брунко Шиптъра?

    • 28
      2

      Някои са в спешното, други в изтрезвителя… Циганска им работа…

    • 1
      9

      А ти къде беше в неделя , а чак сега изпълзя от дупката си?

  26. 29
    2

    И земетресенията в Индонезия са виновни, както и наводненията в Австралия.

Коментарите са затворени