Днес в 15:00 часа Лудогорец приема Ботев (Пловдив) в среща от междинния 22-и кръг в Първа професионална лига. Шампионите направиха изненадващо реми в миналия кръг срещу последния в класирането Верея. Сега обаче те се надяват да влязат в победен ритъм и да прибавят нови три точки в актива си.

В същото време обаче Ботев започна пролетните мачове с победа над Славия (1:0) и сега отборът се готви да изненада неприятно и разградчани. “Канарчетата” са един от претендентите за челните места и в никакъв случай не бива да бъдат подценявани. Те обаче играят доста трудно срещу “Орлите”. В досегашните 21 мача между тези отбори пловдивчани имат само 1 успех, 6 ремита и цели 14 поражения. Друг интересен факт е, че те никога не са побеждавали като гост в Разград и подобно нещо би било прецедент, ако се случи именно днес.

Макар да показва някои колебания, Лудогорец си остава големият фаворит както за шампионската титла, така и конкретно в днешния мач. Играчите на Антони Здравков са в серия от 18 поредни мача без загуба. Освен това те разполагат с най-силното нападение с 42 отбелязани гола до момента.

През есента тези два отбора направиха истинско зрелище в Коматево. Тогава обаче успехът отиде на сметката на гостите, които се наложиха с 3:2 след страхотен обрат през второто полувреме.

Бившият футболист на Ботев Серкан Юсеин, който подсили Лудогорец през зимата, няма да се изправи срещу “Канарчетата” днес. Причината обаче не е някакво треньорско решение, а контузия на халфа. Това е единственият проблем пред Антони Здравков, който иначе ще може да разчита на най-доброто, с което разполага.

В Ботев също имат някои дребни проблеми около състава си. Те са свързани с бранителя Лазар Марин. Завърналият се в клуба футболист няма да може да играе в днешната среща заради контузия от мача със Славия.

Първа професионална лига, 22 кръг:

ЛУДОГОРЕЦ – БОТЕВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

ЛУДОГОРЕЦ: Илиев, Сисиньо, Моци, Григоре, Недялков, Горалски, Дяков, Марселиньо, Попа, Вандерсон, Кешерю

БОТЕВ: Кайзер, Джона, Пиргов, Димитров, Еберт, Терзиев, Шопов, Балтанов, Неделев, Карачанаков, Вутов

Стадион: “Лудогорец”, Разград
Съдия: Станислав Тодоров
Начало: 15:00 часа

18 КОМЕНТАРИ

  1. Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Пак изпълзяфти ут коптори, землянки, палатки и дупки!!!! Некъ дъ ни съ дилим нъ фракции!! Нека сичкуту апап ут: Комбайн49,12, Грейдер49,12, Говновоз 49,12-Шикеря, Валяк49,12Пичмаала Пазърджик и сичкуту дуругу ут катуня, дъ съ убидиним ф моштин умрук- Клоакомотифффф 49,12- Кюстеджа и начелу с баш апапа бат Крюшо, да громим врагъ!!!! Нека дружну да изпуфпафним иднъж!!!!!! :)))))))))))))))))))) Му хаааааааааааа:))))))

  2. 7
    1

    Няма кой да допусне втора издънка на рязанградци! Не им мисля лошото на ботевистите, но няма да се позволи от високо ниво, Ботев да вземе нещо от този мач!

  3. 10
    2

    Каквото и да си говорим, Лудогорец са много силни.
    За да се вземе нещо от там трябва, Бруновата схема, а именно, наситена защита и яко ритане в центъра, далеч от вратата,максимално пречене и брутално влизане в краката на противника. Но Ботев играе красиво и дано се представим достойно, а пък каквото е рекъл Бог.

    • СТОЙ СИ В КОПТОРА АБИ И НЕ СЕ ЗАНИМАВЪЙ С МАЧЪ НА БОТЯФ!! НИЙ УТ СТУЛЮПИНУУ СНИ ТУЛИРАНТНИ И СИ ГЛЕДЪМИ САМУ НАШИЙЪТ УБИДИНЕН КЛОАКОМОТИФ 49,12 ПУФ ПАФ:)

  4. 6
    8

    Не! На тоя етап Ботев не може да направи каквато и да била изненада в Разград.
    Дано поне времето да е хубаво за да се насладят на обратния път към Пловдив.

  5. 8
    15

    Дори и най-заклетите канари знаят, че заради подарената купа, Ботев ще връща много години наред

  6. 6
    10

    Изненада ще е ако няма пак обръщалка…
    Тошко “красавеца” дали пак ще кляка, като предния мач при третия гол на рязаните?
    Интересно ще е….

  7. 10
    8

    Абе това е български сайт!!! Какво ни занимавате с турските рязани ортаклъци?

  8. 7
    10

    Този мач от години не се решава на терена!!!

  9. 6
    17

    Може всичко да се случи , зависи какво реши Домус ага- спомнете си купа, суперкупа , после две обръщалки , подарените най -добри футболисти . На всички е ясно , че има „мъжка ”дружба между резаци и помаци. Въпросът е кой ще е обработен с лубрикант. Посетете за съвет Жорко Педераста.

    • МОЖЕ, НУ ТОВА НИ Е РАБУТА НА ФРАКЦИУНЕРИТИ УТ ГРЕЙДЕР 49,12 ШИКЕРЯ И ДРЕЗИНА 49,12 АДЖАСАНА!!! ДА СИ ГЛЕДЪМИ НАШТУ КЛОАКОмотиффф!!!! ПУФ ПАФ ЗНАМ ЧИ ОШТИ НА СЪРБИ И БУЛИ РАЗПРАНИЯ НА 49,12 ПАРЧЕТА ГЬОТ, НО ТРЯБВЪ ДЪ СТИСНИМ ЗЪБИ И ДА БЛИЖЕМ РАНАТА ТИХО ЗАЩОТО ША СТАВЪМИ ЗЪ СМЯХ ПРИ ДРУГИ УБСУЯТЕЛСТВА!!! ЕМ БИТИ И ШИБАНИ, ЕМ ЗА ВАЗИЛИН ГУВОРИМ???? ЩО СА МЕНГЯНИ СМЕ НИЙ КЛОАКУМУТИФЦИ????? ПУФ ПАФ:))))))))))))))))

      • Много добре описа състянието ви след мачовете ви с Рязаните малинхери класиката за селата около Пловдив „ бой и е&ан”. Но ми се щеше да дадеш малко повече разяснения каква ще е ролята на Путяф в днешния мач. Или то от името си личи.А сега иди си в къщи , надупи се пред телевизора и започвай да пуфкаш,пафкането го остави за мъжете ( след секса).

  10. 5
    16

    Не. Малкия делиорман ще се надупи както всеки път на големия делиорман.

Коментарите са затворени