Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров определи група от 18 футболисти за предстоящия двубой с Лудогорец. Срещата със “зелените” е във вторник от 15:00ч. на “Лудогорец арена” в Разград.

В сравнение с последния шампионатен мач наставникът на “канарчетата” извършва една промяна. На мястото на контузения Лазар Марин сред 18-те попадна Атанас Зехиров.

В понеделник сутринта “канарчетата” проведоха тренировка на “Футболен комплекс Ботев 1912”. След нейния край пловдивчани отпътуваха за Разград, където ще бъдат на режим преди сблъсъка с шампионите.

Феновете на Ботев ще бъдат настанени в сектор “Гости” на “Лудогорец арена”. Билетите за “жълто-черните” привърженици ще бъдат на цена 8 лева, а касата пред сектора ще отвори врати 2 часа преди началния съдийски сигнал.

Ето и групата на Ботев:

Даниел Кайзер, Иван Чворович, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Джонатан Перейра, Радослав Терзиев, Атанас Зехиров, Еберт Кардосо, Радослав Апостолов, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Васил Шопов, Антонио Вутов, Кристиан Добрев, Антон Карачанаков, Феребори Доре

18 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    14

    Днес ще е “изненадата” на кръга! Пак ще има порно в Разград, но този път домакините ще дадат точките за да си изгонят треньора и да помогнат на жените си от Коматево да се бетонират в шестицата, като после ще имат сигурни 6 точки от тях за спечелването на 8-мата си титла!? Само стой та гледай.

  2. 13
    5

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Пак изпълзяфти ут коптори, землянки, палатки и дупки!!!! Некъ дъ ни съ дилим нъ фракции!! Нека сичкуту апап ут: Комбайн49,12, Грейдер49,12, Говновоз 49,12-Шикеря, Валяк49,12Пичмаала Пазърджик и сичкуту дуругу ут катуня, дъ съ убидиним ф моштин умрук- Клоакомотифффф 49,12- Кюстеджа и начелу с баш апапа бат Крюшо, да громим врагъ!!!! Нека дружну да изпуфпафним иднъж!!!!!! :)))))))))))))))))))) Му хаааааааааааа:))))))

  3. 5
    20

    Жа бийм ли Лудогорец ва кьнари?
    Ъл па жа лягъми?

    • 15
      3

      Жа ти серна аз в устичката миризлива от 50 метра, пък дано улуча. Май ни се получава напоследък.

  4. 6
    5

    Какво значи само Крис е готов? Видяхме ли Тонев, Василев или малкия Шопов в един официален мач, че да съдим.

  5. 7
    7

    Започвам да се нервирам. Мартин Минчев е на 17 год. И развинти чорбарите завчера. Има над 20 мача както титуляр, и поне 2-3 гола. Чорбата го искат , но моряците му слагат цена от 2 мил. Лева…Нашите таланти кога ще получат поле за изява? От шампионския отбор никой не бе наложен в мъжете. Крайно време е да се даде карт Бланш на Белия и да му се постави задача да интегрира младоците, че те вече брадясаха. Ще вземат и да побелеят или да си бият камшика. Каква е разликата между 6-то, 7-мо или 8-МО място? Да хвърля младите в шампионата, а опитните за купата и да става каквото ще!!!

    • 10
      3

      Белия знае най добре.
      И тяхното време ще дойде.
      Само Крис Добрев е готов

    • 9
      6

      А Лъчо горкия вече толкоз е зле, че при всяко влизане или ще се контузи или ще осакати противника…да не коментирам спирането и пасовете му. Дайте да видим Щайгата как ще действа под напрежение.

      • 7
        5

        Да се даде и няколко мача шанс на В.Шопов, че съвсем му смъкнахме формата, ако ли не-да му дадат зелена светлина да си търси късмета другаде.

    • 3
      2

      А нашия Крис е с пъти по-добър от него,не един път го е доказвал.

    • Аби, ти с тоя мухабет усираш сичкоту нувини!???? А запри са!Земи учи зъ триньор, и пускъй ку ти ъ кеф и 15 гудишни или 49,12 гудишни!!!! Пуф паф…….

Коментарите са затворени