дминистративният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов заяви, че черно-белите могат да си тръгнат с положителен резултат в днешния мач срещу Левски на “Герена”. Бившият топрефер похвали работата на треньора Бруно Акрапович.

“Предстои мач, в който всичко може да се случи. Знаете много добре, че първите двубои след зимната подготовка са непредсказуеми. Очаквам добро представяне от Локомотив срещу Левски. Няма да се изненадам, ако се получи обратен резултат на това, което очакват феновете на сините, тоест ако Локо победи. Основанието ми на това предположение е представянето на черно-белите в контролите, които изиграха на лагера в Турция. Направи ми впечатление желанието, с което играеха футболистите в проверките. Но е ясно, че контролите нямат нищо общо с официалните срещи. Там зарядът е съвсем различен, както и психологическата основа на футболистите”, заяви Атанас Узунов, цитиран от “Тема спорт”.

“Локомотив отдавна има изграден стил. Видяхте, че за нас не бяха изненада успехите срещу Лудогорец и Левски през първия полусезон. Това беше стилът на Акрапович – прибрано и чакане на момента. В крайна сметка тактиката в дадена среща е от голямо значение, а когато футболистите изпълнят указанията на 100 процента, идва и победата”, добави още кумът на Христо Стоичков.

Атанас Узунов взе отношение и по скандала, който избухна между Бруно Акрапович и крилото Симеон Райков:

“Във футбола това е ежедневие. Да не би в Левски, ЦСКА и Лудогорец да няма такива скандали? Сините се разделиха с доста футболисти, както и смениха треньорското ръководство. Мисля, че ако трябва да се сравняват нещата, там са дори по-големи. В навечерието на подновяването на шампионата и в двата гранда се смениха треньорите. Така че това е нормално нещо във футбола. С привличането на Момчил Цветанов се надявам остротата в нападение да бъде по-голяма. Той е бърз футболист, който създава положения, които трябва да бъдат реализирани от нападателите”, заяви той.

Бившият рефер сподели, че е близък приятел с треньора на сините Георги Дерменджиев и му пожела да бъде приет от феновете на “Герена”:

“Имам наблюдения на Левски от лагера, който проведоха в Кипър. Хубаво е, че взеха български футболисти. Но как ще изглеждат сините, не мога да гадая. Георги Дерменджиев е доказан треньор. С него сме съученици и от дълги години сме големи приятели. Всички знаят, че обстановката на “Герена” е съвсем различна от тази в Разград. Надявам се бързо да се настрои на вълната в Левски. Дано да бъде приет от феновете на сините”, пожела му Узунов.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Нашта тактика е 1-10-0-0 “опълченците на Шипка“!

  2. 2
    9

    Крива тиква пак се показа , че си Цъвул от Гомнежа !!

    • МЕН ПОВИЧИ МЪ ПРИТИСНЯВА, ЧИ ПАК СЪ СА СКАРАЛИ ДВЕ ФРАКЦИИ В КЮСТЕНДЖЪ ДНЕС!!! ТИЯ УТ ВЕЛЖДУП 49,12 ИЗВАДИЛИ АНДЖАРИ НА ТИЯ УТ ВЕЛЖБАБ 49,12 И СТАНЪЛА ПАТЪКЛАМАТА!! ВМЕСТУ ДЪ СНИ УБИДИНЕНИ КЪТ УМРУК, ТУК В СИДАЛИШТИТУ В СТУЛЮПИНУУ!! ПУФ ПАФ

  3. 6
    1

    БРАВУС!!!! И ЯЗ СЕ ТВА ГУВОРА!!УСПЕХИ В ТРЕНИРОФКИТИ И КУНТРОЛИТИ, ПОСМЯФМИ СЪ НЪ БОТЯФ, СЕГА ШЪ МАЧКЪМИ!!! ВАЖНУТУ И ДА СНИ УБИДИНЕНИ!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ!!!!

    • 2
      8

      Купи ли си Вазелин,че кораба майка Лудогорец ще ви оножда други ден!

      • НЪЛ ТИ ШТЕШИ ДЪ МИ ДАВЪШ СЛЕД МАЧЪ С ЛЕФСКИ АКУ ТИ УСТАНИ???? НИ ВЯРВЪМ ДА ТИ УСТАНИ, АМЪ ;Ъ ТЪ ЧЕКЪМ!:)))))))))

Коментарите са затворени