Старши-треньорите на Локо Пд и Левски определиха стартовите състави за днешния двубой на Герена между двата тима.

Бруно Акрапович явно ще заложи на схема 4-2-3-1. На върха на атаката ще е Аралица, а зад него ще оперира Митко Илиев. По крилата ще пробиват Буна и Момчил Цветанов. Дефанзивни халфове пред четиримата бранители пък ще бъдат Банович и Янко Ангелов. Двойката централни бранители ще е Езе – Везалов, а по бековете ще видим Томашевич и Петрович.

Локо Пд е на девето място във временното класиране. Смърфовете са на 9 точки от топ 6, което бе обявено няколко пъти като постижима цел.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 0:1 на полувремето и обръщалка до 3:1. Дано да съм лош пророк. Истински искам Локо Пловдив да бие мръсните говеда.

  2. 2
    1

    Искъ съ сдраф битон!!!!! Дано тойъ съдия ни даде две дуспи, засадъ или дъ исгони някуй ут нашти апапи!!!!!! Съде Клоакомотиффффф!!!! Напреш храбри калайджиии пуф паф!:))))

  3. 2
    1

    И наште и Лефски са тесли! Ша спукът топкътъ!!!! Ношту општу с футбула!!!!! Многу съ радвъм на нашиъ гол!!!!!!! Лошуту е ,чи е ранен и съдийъта, ша компинсира!!!!! И куминтатура и рефира са пълни буклуци!!!!! Айдъъъъ съде Клоакомотифффф!!!!! Напреш апапи!!!!!!:)

  4. 3
    2

    Страшни браво на Физкултурника.
    Юруш мангал да биете, че ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ трябва да е трети тази година.

  5. Браво на Буферите. За сега играят приличен футбол. Аралица е страхотен футболист. Трябваше му малко да започне да вкарва. Ако биете днес… Ще направите много интересна борбата за 6-цата и тотлата!

    • 2
      2

      Като толкова ви харрсва, вземете го при вас. Има 110 мача и 20 гола, на 5 мача вкарва веднъж. За две години при нас има 6 гола. Баси нападателя…

      • Гледах го в последния мач срещу Ботев и ми направи впечатление като бърз и опасен играч…

      • Съгласен съм, че не бележи постоянно и че пропуска чисти положения, но мачка защитата и има скорост за ръста и килата си! Акрапович лека полека сглоби добър отбор. Лятото с 1-2 попълнения ще си наредите къщата.

  6. 3
    3

    Айййй мангали, бийте говедата!

  7. 2
    2

    Да се чудиш и маеш на този индивид Бруно Акрапович , Бирсент????? Парвиз?????

Коментарите са затворени