Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович разкри, че през зимата е имало сериозни оферти за шестима от футболистите на отбора. Според босненския специалист е било преценено, че е по-добре те да останат на Лаута.

“Не знам как мислят другите, но моето мнение е, че в крайна сметка има сериозна разлика между отбора в момента и този, който заварих. В момента имаме един отбор, който е с 6-7 години по-млад и наистина има шанс да продадем някого. И тази зима отхвърлих някои предложения. Защото според мен още не е моментът и е по-хубаво тези момчета да останат за още 6-7 месеца при нас. И съм сигурен, че след време в клуба ще има приходи, което е и голямото желание на собственика”, заяви Акрапович, цитиран от “Меридиан мач”.

“Например един Анте Аралица, за който нонстоп ми звъняха. За Томашевич също, за Бирсент Карагарен, за Стивън Езе знаете, за Мустафа ми се обаждаха… Преди три дни за Парвиз Умарбаев беше актуално предложение да тръгва за добър отбор. Това е нещо, което можеш да правиш с млади перспективни футболисти. С някои на по 35-36 години не можеш да го правиш и аз не искам такава работа да правя. Това не е сериозно”, каза още Бруно Акрапович.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 13

    И с този отбор от който искат да купят шест футболисти ти играеш най грозния футбол ,практикуван преди 50 години.За това и Лаута става все по празна.

  2. 14
    2

    Преди теб отбора беше в 6-та , а от 2 години в миманса , сам си прави сметка , това са фактите другото са само лаладжийство и празни приказки , на никой толкова свобода не е давана като на теб , сам си ги викаш , сам ги махаш и сам трябва да носиш отговорност , ако не влезеш в 6-та или не вземеш купата , те моля просто да си отидеш , не те харесвам , но това няма значение ако все пак се представим както трябва , значи си вършиш работата , имаме добър БЮДЖЕТ и финансово спокойствие , такова преди 2 години нямаше ВСИЧКО ТОВА СА 100%-ви факти

    • 2
      4

      а сега можеш ли та кажеш кога за последно и с кой треньор Локо е бил в 6-тицата

Коментарите са затворени