Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович изригна и направи сериозна контраатака, след критиките към него от Симеон Райков и Гочо Василев.

“Досега, откакто съм в Локомотив Пловдив, никой не ми е предлагал нещо сериозно като футболисти. И помощниците ми могат да потвърдят, че играчите, които ми бяха предлагани, нямаха качества дори и за Втора лига. Аз такива не мога да взема. Разбрал съм се с Крушарски, че ако няма предлагане, аз сам ще търся футболисти. Условията са да имат паспорти от ЕС и да нямат агенти на които да се плащат комисионни. Какво да кажа за Симеон Райков. Какво да кажа за някой който имаше наказание за 3 мача, а после за още 5. Много пъти не е идвал на време за тренировки. Не съм говорил за това публично. Искаше да тренира, когато той може – без дисциплина. Виждам, че той е  контролиран от дистанция от други и не е случайно, че дава това интервю сега. Той можеше да го направи и преди да тръгнем за Турция, за да не разстройва отбора. По този начин не помага на отбора – чужденците ще се почувстват лошо, а българите ще са притеснени. Това е организирано. Не е само той. Легендата Гочо Василев също излиза и говори против чужденците. Той влиза и излиза от съблекалнята. Поздравява ме. Говори, че вършим чудесна работа, че всичко е наред, а сега чета и от него. Това ми е непонятно. За мен мислят, че могат да правят така, защото съм чужденец и няма да ударя на контра. Ако не се обичаш сам себе си – няма кой да те обича. Ако не защитаваш отбора и клуба, когото обичаш по всеки начин, както го правя аз, няма да се получи нищо хубаво. Това вмешателство се случва нарочно преди важните мачове, в моменти, в които не е лесно да работиш с отбора. Ако дойде някой 10 пъти по-късно за тренировка и иска да си прави свои сметки, 5 пъти ще му правя забележки, но на шестия ще е различно. ажно е да има дисциплина и да се върши работа. Тези, които искаха да ми се бъркат в работата се удариха в босненска стена. И тя е много силна. Известно е ,е босненците сме с дебели глави, но моята е още по-твърда от тези на сънародниците ми. ”

Съжаляваме, в момента няма никакви анкети.

63 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    2

    на Бруно му трябваха 2 години за да разбере какви лицемери са българите.
    Завистта е отличителна национална черта

    • какво очакваш от народ, който си е избрал за лидери пожарникар и физкултурник…

      • МНОГО СА ШАРАНИТЕ КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ИЗБИРАТ:))))))))) КОГАТО СИ ВАСАЛ, НЕ ИЗБИРАШ!:)))

  2. 7
    3

    Гочо, ти си глупак.
    Защитаваш един търтей.
    Този Райков колко гола е вкарал в цялата си кариера?!

    Публиката на Лаута е от комплексари, които нямат глави на раменете си.

  3. 9
    5

    Браво на Бруно. Най-после случихме на треньор, който да разкара мързелите и самозванците от Лаута

  4. 8
    5

    Райков трябва да бъде уволнен дисциплинарно

  5. 8
    2

    Кога СЕМ ще се сезира – този сайт е ксенофобски и насажда омраза

    • 7
      2

      80% от останалите в България са неграмотни дебили. какво очакваш

      Андрешко, ти си за съд.

  6. 4
    1

    Тук една неграмотна курва която не знае как да пише на български се е разделена.
    СМЕШЕН СИ

    • ТАКА Е БРАТЧЕТ. СИЧКИТИ АПАПИ УТ КОМБАЙН 49,12 ШИКЕРЬ СЪ НИГРАМОТНИ ИЛИ ПИШЪТ НА ТУРСКО СРЪБО ХРВАТСКИ!!! ТРЯА ДА ГИ УГРАМУТЯАМИ И ПРИСЪЙДИНИМ КЪМ КЛОАКОМОТИФФФФ!! ПУФ ПАФ!:)))))

  7. 4
    5

    ne nqma da se sprane 7 ,a 7000 shte napisha za vas prodajnici shipterski podlogi.ne mojete da ni izlajete kolko otkradnaxte.samo ne razbiram kak edin shipter pysna takiva koreni kolko kradete pokrai nego balgari prodajni i kak se prodavate .molete se krysho da iskara neshto majko v sebe si i da premaxne tiq tymori.da dava pari s balgarski trenior s balgarski fytbolisti i pak da sme 10.a za lqtotot vzemete i brata na baxtich ot 6ta diviziq i my davaite po 5 evra.napravo sam izymen balgari yj fenove a pak taka zashtitavat shiptera qvno neshtata v klyba sa mnogo debeli i mrasni.shte oglozgate krysho

    • 5
      5

      Райков, духай го курво неграмотна. Некадърен си

    • 3
      2

      ей фашист, мама ти дейба.
      искаш ли среща с Хитлер?

      такива помии трябва да се трият. Лично ще сезирам СЕМ

      • БРАТЧЕТ, ТИ ШТОМ МУ РАЗБИРЪШ, ТРЯА ДА ТЪ ЗЕМИМ В ОБИДИНЕНИЯ КЛОАКОМОТИФ ЗА ДА ГИ УГРАМУТЯВЪМИ!!! ЯЗ НИШТУ НИ МУ РЪЗБИРЪМ НА ОРХАН! ИЗГЛЕЖДЪ И НА РАБУТА В БУРСЪ И ПИШИ УТ КЪФИНЕТУ НА РЕДЖЕП!! ТАМ КЛАВИТУРИТИ СЪ УТ ПРЕДИ 1989Г!:))) АМА ОРХАНЧУ СИ Е НАШ ЛАЙНУМЕТ В СЕРСЕТУ!:))))))

  8. 1
    4

    Напримимер, подкрепям и тримата. Знам ,че всеки един от тях милее за Локомотив, така че анкетата е супер интригантска и супер тъпа

    • 4
      3

      Сигурен ли си, че Райков милее за Локомо?. Аз не съм

  9. 5
    4

    Ти няма ли да се спреш бе глупак? От 40 коментара 6 са твои и те всичките са пълни с лъжи. Пиши на български , за да не се мъчим да те четем и да се опитаме да те разберем. Или знанията ти са толкова големи , че не можеш да настроиш клавитурата си на кирилица. Затова пък наглостта и самочувствието ти са огромни и искаш да внушиш на всички колко си глупав и нагъл . Отборът е пред важен мач , а ти се стараеш да внесеш смут и интриги в него . Но знай , няма да успееш . Спри се най- накрая , наглец мръсен.

    • 2
      1

      Докато пишех станаха 7 коментара , сигурно вече имаш пяна на устата.

      • НИ СЪ ИДОСВАЙ ОРХАНЕ! ИМА ТЪКИВЪ ТЪПЪНАРИ И В НУВИНИТИ НА БОТЯФ! ГОНЯТ ГИ АМА ТЕ ПИШЪТ ГЛУПУСТИ!!! СИГА И ПРИ ВАС ЦЪФНАХА ТИЯ АПАПИ!??? КОТО А ТВА А!!! ПРУПУСКАЙ ГИ БЕ АБИ, НИ ИМ УБРЪШТЪЙ ФНИМАНИЕ!! НАПИШИ МУ СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ И ТОЛКУЗ!:))))))

  10. 3
    3

    no neka poglednem malko po ot visoko ,kryshata pravi raketi koi znae kakvi sxemi i svirki na darjavata za kakvo,a pitam za kakvo.ami da xrani bandata na bryno shiptera ,te do tyk sa go smaknali pone s 1 000 000 euro.i oshte koji shte my svalqt zashtoto sa betonirani s dogovori i kletiq krysho shte plashta kato pop.a shiptera vzima chantite xarvatskite kyfarcheta i tarsi nova karakyda za narejdane.shte se pravi na obiden zasegnat s 1
    000 000 lv po bogat.a nashiq si gocho koito nqma kakvo da qde pak shte kisne na layta molesht se za nqkoq zaplatka ot 600lv i pravesht se che chyva obidite na neblagodarnite lokomotivci shte se pravi ot nqma kak choveka pak na shyt.no znaete li do koga dokato nedaise boje gocho ymre i vsichki stavate mnogo dobri i sajalitelni na pametnika my na layta.i togava nikoi nqma da pomni kradeca bryno shiptera a shte razkazva na vnycite koi e gocho koi e bonev .bonev bil takav onakav daa nai stisnatoto kopele istina e ama kvo me int nali toi e nashiq fytbolen bog nashata emblema za veki vekov

    • 6
      3

      До преди малко бяха 500000 евро , сега станаха 1000000 евра , след още 5 минути сигурно ще са 2 милиона , а до утре сигурно ще надхвърлят и 10 милиона евра . Изродът си е изрод , не можеш да го спреш ,освен да спрем да го четем и да го подминаваме с мълчание.

  11. 3
    2

    nie istinskite lokomotivci iskame parite na krysho,no samo parite a pak nie my davame da si gali egoto vse edno e ivan slavkov i da se typa v gardite.no toi ne trqbva da ni dokarva takiva shipteri koito si dokarvat cqlata roda i darjat otbora ni kato salojnik.shiptera kvo kral ,kral vreme e da si xodi i da pochvame pak ot nylata.neka badem chestni ako igraexme s bolshenstvo balgarski fytbolisti shtqxme da sme na sashtotot mesto v klasiraneto ,n dori ako mislim za lybimiq krysho shteshe da spesti mnogo pari i da gi investira v shkolata primerno.a toi kakvo palni joba na shiptera i neegovite rodnini.taka che ne vkarvaite krysho i shiptera pod opsht znamenatel.iskame si kryshata kolko i da ne razbira pari da dava no bez piqvicite

    • Хаха. Искал само парите.
      Абе я питай мама и тате да ти обяснят как се изкарват пари!!

      Глупав дечко

  12. 9
    7

    След вчерашните и днешните “изненадващи” резултати в цирка наречен А група стана ясно, че Локомотив няма да бъде допуснат до 6-цата. Жалко за целия труд на Бруно и неговите футболисти..

    Искам лично да честитя на:
    1. Адвокатите (ръкопляскания като на партийно събрание)
    2. на техните слуги: (ръкопляскания като на партийно събрание)
    а. фенклуба с неизвестен брой членове
    б. лИгендитИ – Зум а и Гочо
    3. на всички изгонени ВЕЛИКИ футболисти от Локомотив (ръкопляскания като на партийно събрание)

    Мечтая си скоро адвокатите да поемат юздите и СМЕЛО и ОТГОВОРНО да поведат отбора към А окръжна. За треньор да бъде назначен Бонев (ако не го болят коленете). За помощник Гочо – интИлигент от класа.
    Отбора да бъде както следва:
    1. Нашо момче 1
    2. Крумов
    3. Пламен Николов
    4. Наше момче 2
    5. Витанов
    6. Адвокатски син 1
    7. МОНИ РАЙКОВ
    8. Адвокатски син 2
    9. Камбуров
    10. Кики
    11. Адвокатски син 3

    Пожелавам си още стадиона да се пръска по шевовете, а за дербото Горни Воден да пише дори и в испанските вестници

    • 10
      4

      покорно моля за извинение, другари – забравих най-важното

      ЗА ПРЕС аташе НЕМЕДЛЕНО да се назначи Дончо Донев – човек доказал, че може вечно да се бори с алкохола унищожавайки го!!!

  13. 12
    6

    Крушарски, по-добре разпродай играчите и им дай отбора на тези некадърници за да се свърши вече.
    Непрестанни атаки от едни и същи хора.
    Локомотив е обречен с такива “фенове ” и легенди, които стискат палци да падаме за да плюят.
    Нека си пускат синовете титуляри в В група, нека си “пълнят стадиона”…. да правят каквото си искат.

    кой каквото сам си го направи, друг не може да му го направи

  14. 7
    3

    защо феновете на Локо винаги искат да са като Ботев?!
    Този и направи отбор, а те го плюят. ЦИГАНИ

  15. 7
    4

    Тези който сега искат да командват ,по същият начин накараха Ераносян да подаде оставка в шампионския отбор.И добре че Ж Илиев се усети и го върна .И после всички тези се наредиха най отпред да се прегръщат с Едо . Локото отдавна е отровено останали са шепа интересчий

  16. 7
    4

    Представете си само колко “локотивци” утре ще стискат палци за Левски….

    ЛАПАЧИ!!!

  17. 10
    6

    Организирана атака срещу Локомотив. Жалко, че и Гочо се е включил в нея.
    Тези вече удариха ДЪНОТО.
    Явно локомотивската публика и легенди е най-простата и лесно се поддават на провокации.

    Къде бяга обаче когато отбора трябваше да се издържа.

    Ето затова винаги ще сте зад Ботев – защото сте комплексирани тъпаци и сами се самоубивате

    Как мислите, че ще излезнат утре тези момчета и да играят като знаят, че толкова много хора само ги чакат да се издънят?!

  18. 10
    6

    Лаута се напълни с мърши и ПАПЛАЧ – разни Бащи, лели, майки…. всички са легенди и всички искат да ЛАПАТ!!! Е затова няма да има скоро Локомотив, защото като си тръгнат Бруно и Крушарски, тези всичките ще се изпокрият в мишите си дупки и ще са “НЕВИННИ”.
    А без пари всеки знае какво ни чака – живуркане в А окръжна с разни пиявици начело

  19. 11
    5

    Започна атака срещу Бруно. Явно локомотив е гнездо на змии, което не го чака нищо добро.
    Българите сме си такива – комплексари, които не сме постигнали нищо и се чувстваме по-добре като нападаме тези, които са.
    Затова на Лаута скоро няма да има силен отбор. Нема такава “публика” която толкова да си МРАЗИ отбора. Обречени сме

  20. 9
    7

    Йеби им пичката бугарска, Бруно. Ово сме йедан отбор, една команда – хрватско-бошняшко-циганска!

  21. 8
    5

    Слава тебе, Бруно Мауриньович, душо моя. Волим те!

  22. 4
    4

    jyrnalisti ot plovdivderby ako imate chest popravete nezabavno anketata.shiptera sreshty nashite .gocho i raikov sa na edna poziciq i saotvetno sa v edin otbor,a vie ymishlenno razdvoqvate glasovete vse edno sme talibani i ne vijdame.popravete ymishlennata si greshka

    • 3
      4

      Eй глупак , пиши на български , нищо не ти се разбира. Голям разбирач се пишеш , ти ли брои комисионните на Бруно . Аман от пишман локомотивци , работещи срещу отбора си .

  23. 5
    7

    ПД защо “случайно” пропускате да напишете, че все пак Бруно казва:не знам дали наистина Гочо го е казал?! Стига интриги. Всички се досещат откъде идват те, а именно от хората които са в тъча и не могат да командват в сянка. Няма заплатка, комисионни и т. н. А Крюшо ако няма пари ще плаща ли старите дългове на “спасителите”?!

  24. 6
    6

    i poslednno da vi kaja licemeri neshto koeto vie znaete.krusho ima da plashta na shiptera 70 000 evra i zatova kato bita mastiq si malchi i ne moje da go mradne.ama neka xak da my e na glypcho za 5ta diviziq po 2500evra neka go iztochvat zaedno s nashite prodajnici i da si peri chlena v arjentina pak nie shte se obqsnqvame po saitovete.plati na shiptera i go izgoni postapi dostoinno i privarjenicite shte badat s teb pochni na chisto s realen fytbolen biznesh .tvoeto e antibiznesh i nqma logika.vse edno ti e kef da se samoiztochvash i ti i jyrnalistite v tozi sait znaete kakvo ti e kazal dimo bakalov za shiptera v ochite za parite.kak se ponasqte tolkova falshivi nz

  25. 7
    5

    smqtaite grybo toi si e dokaral kam 15 choveka .chyjdenec pod 2500 evra nqma na zaplata.po 1000 euro na chovek 15 000 na mesec .zaplata 7ili8 eyro kvo stava,22 000 euro po 12 meseca ,250 000 euro na godina i napravi na negovite vizitki igrali v a grypa na bg.dokaral edin ot 5 ta diviziq ,1 ot 3ta na xarvatska i imal tvarda glava e 500 000 euro si nagleee i nashite podlogi se kefqt i plyqt legendite ni koito nqma kakvo da qdat.vie ne ste lokomotivci a prodajna izmet

  26. 6
    6

    to yj na maitap na drebno ama shiptera smakna 500 000 euro na tapanara za 2 godini i kak nqma da si ima klika v saita 2o chovecheta balgari prodajni si pishat v sait s 300 posetiteli i si mislqt che ni promivat mozaka.sega shiptera kato ne vleze v 6ta i za kypata cska i lydogorec shte go nakajat shte si vzeme kyfarite i obiden shte xodi v bosna,a nie stanaxme zalojnici na rqzaniq shte si tragnat vsichki menteta i shte pochvame ot nylata.a vie prodajnici shte se skriete i ni lyk qli

  27. 5
    4

    zashto v anketata raikov i gocho za razdeleni a zashtitavat edna teza.napalno ymishlenno manipylirate i zashtitavate shiptera .zashto liii

  28. 8
    3

    “Известно е ,е босненците сме с дебели глави, но моята е още по-твърда от тези на сънародниците ми. “ Тоа апап ни знай ли къви дибели кубични капацини имами ний стулюпинскити клоакомотифффци??…..ама я, пуф паф!:))))))

  29. 17
    6

    Ами то не е имало някакво дерби и легендите да не са давали интервю.Сякаш те ще играят.Оставете треньора да си работи.Ако някой може да има притенции към него ,това е човека който го е назначил и който му плаща.Аман от разбирачи .

  30. 18
    11

    Бруно, Гочо Василев е един палячо. Навремето,в мачовете срещу “Ботев” най-редовно ставаше за смях. Не му обръщай внимание,изпъди го от съблекалнята

    • 10
      7

      Да ти кажа ли кой направи челна стойка на центъра на “9-ти септември” при 7:1…?

      • 5
        6

        Това беше с Локо пд,а не с Локо кн,босненския урод!

        • 4
          3

          И не беше 7:1, а 7:3!:)))) ….а бе френска рабута!:)))))))

    • 3
      3

      Да!!!! Ридовну врътваши пу идно цигънску кулло нъ секи мач!!!!! Те и коринити съ му ут дулинъта на гулемити шалваря……. Разлоч!!!!! пуф паф:)))))))))))

      • 5
        3

        Роден е през 1944 г. в Валовища (Демирхисар), в Гърция, където майка му и баща му са били учители. Израства в Неврокоп. Рождената дата в личната му карта е 9 юни 1945 година, а месторождението – валовищкото село Радово. Го̀це Дѐлчев (до 1951 година Неврокоп,[1] на турски: Nevrâkop, Неврякоп) Ко дъ кажъ повичи???? Наш чиляк, истинки клоакомотифец, от…..Нврякопппп:)))))

        • 5
          3

          Нешту кът нашия Клоакоморифффф. Ни било Велждуп и ни било1936, ниту 1916, най ми било 1926…….за сига!!!!!! Малку френска рабта, ама нъл сне стулюпинуфци…..:))))))((

  31. 15
    18

    Бруно, гледай да не те срещна някъде, че ще ти строша помашката глава рязана амебо.

  32. 13
    16

    Абе Бруно, ти пък все едно си докарал Модрич, ми те тия Босненци са точно за 2-ра лига, 2 години и 6-ца през крив макарон, и с Райков пак щяхме да сме, където сме

    • 18
      8

      Нали това казва човека. Карат го да търси играчи без пари, без агенти и т.н. И от тях да направи отбор. Е как ще стане? И искат успехи от него. Пък и му се мешат в работата??? Не става така! В нашият клуб е крайно време да спрат да се бъркат в работата на треньорите! Най вече легендите!

  33. 17
    9

    Га жа довадят багерите на Лаута?

    • 6
      6

      Еби си майката бе прост, жълт помак!

  34. 21
    15

    Браво Бруно! Не позволявай никой да ти се бърка в работата! Ако ще и легенда да е!

Коментарите са затворени