Днес Христо Крушарски посети Община Пловдив къде изненадващо, къде не! От PlovdivDerby.com пропуснахме това посещение, а изказванията след срещата и липсата на конкретика в тях едва ли е задоволила някой фен на Локо Пд, както и всички, които се интересуват от пловдивския футбол.

Именно за това, репортер на PlovdivDerby.com посети Лаута, където Крушарски се отправи веднага след посещението си при Тотев. Изчакахме собственика на Локомотив, а той откликна на молбата ни да разговаря с нас. Вижте целия разговор:

96 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    МИЯЧ, чукай се с Пакистаница, и не завижда на интелектуалния любимец на Пловдив ЛОКОМОТИВ!

  2. 11
    1

    Този не е плащал на работниците си от Коледа! Какви стадиони ще строи!?

    • 1
      3

      Жълт мухъл, ти главният счетоводител на Крушарски ли си, та си толкова компетентен, А! Всичко е платено навреме, и твойте сополиви лъжи не вървят! Виж се интересува за заплатите в Металик Коматево!

  3. 2
    4

    Жълти птички са накацали в темите на Великия Локомотив и кълват буквички по клавиатурите си……. Кълват и…цвъкат.
    Защо не си коментирате отборчето?

  4. 8
    4

    Община Пловдив е коректна и към двата отбора – факт! Собственика на клуба е доволен от отношението на общината и от подкрепата и – факт!Единственият проблем на Локомотив Пловдив,са феновете му,които не гледат как да помогнат на клуба,а гледат да направят мръсотия на Ботев!Това ви е комплекса потничета,с действията си,пречите на нас а не вредите на Ботев! Жалки комплексари и лапачи!!!

    • 1
      1

      Един, моля те прави разлика между потниците на братя Колеви, и истинските локомотивци, които ви смятаме за опоненти(имам в предвид истинските ботевисти), а не потниците в жълто!

  5. 13
    2

    потниците и т. нар. “фенклуб” газ пикаят.
    Защо, бе хейтъри?!
    Без Крушарски и Локомотив няма да го има.
    А без Локомотив и вас няма да ви има!

    • 2
      1

      Хахаха..Това, че Локомотив нямало да го има без Крушарски, може да го каже единствено левия или десния му ташак

      • 1
        1

        Или един разумен и нормален , обичащ отбора си привърженик .

  6. 7
    9

    Ей, празни шушумиги и жълти берачи на гъби в Англия. Няма да намесвате паметника на Аян в каквито и да е било интриги и да се опитвате да показвате снизхождение към направеното за него, било то от Крушарски или от феновете. Има неща, които нямате право да коментирате по никакъв начин, камоли да ги използвате, за да манипулирате общественото мнение. Всички спорове и караници са само на база представянето и развитието на отбора, мненията за паметника, си ги запазете за вас! Ще помоля и защитниците на Крушарски, по същият начин да не коментират изобщо нещата свързани с паметника, защото за всички фенове това е нещо много съкровенно и всеки е направил каквото може, за да се случи. Така, че си запазете манипулиращите глупости за други теми – школа, Акрапович, бази и тн.

    • Независимо, че АЯН (Бог да го прости) е възпитаник на Локо, игра и в Ботев, така ли е? Нормалните фенове и от Локо, и от Ботев го уважаваме, защото първо той е човек, и един отличен футболист! Това в крайна сметка е неуспорим факт!

  7. 9
    2

    Истината е една школата. Такива Хървати и тем подобни вън.Сина ми е 2003 година. И аз бях настроен против Палазов при назначаването му, но като гледам работата му виждам голямо израстване на цялата школа. А лагера който направиха в Турция е едно прекрасно начинание.

    • 8
      3

      Когато сина ти покаже умения ще играе. Ако не покаже, ще играе по селата

    • Съгласен съм с теб, но съгласи се, че тепърва се намери някой, който обръща внимание на школата, и постепенно за тези, които говориш полека лека ще си отидат, и талантите от школата ще влязат в отбора! Искрено се надявам, твоя син да ни радва след време с играта си! Пожелавам го с чисти чувства!

  8. 7
    7

    нормално е югототомотив да играе на 40 000 хиляден стадион пред 138 души,целта на отборът е световен шампион по народна топка с брунко фиизкултурника и купата да е във витрината а не в кюстендил ,имамме най добрата база само където нямаме игрища за играта сега строим бокове в тракия а юношите ще играят между тях каква по добра атосфера за тренировка ,чакаме 40 годишна концесиия за стадиона бъдещето е светло Чаво сипи по едно и да празнуваме

    • 7
      7

      Абе глупак , вие какво имате . Една база за 52 милиона . Ревете колежа , та колежа и не виждате никаква светлина в тунела. Ние си имаме и стадион и база ,и високопланинска база и се работи за подобряване им . Седнали с нас да се мерят. И срещу нас да тичате пак не можете да ни стигнете.

    • 3
      4

      Закусил ли си? Ако не си, яж го на, жълта гнидо!

    • 7
      3

      Е и теб какво те топли това ? Колко време мина от този запис ? А Крушарски още издържа Локомотив и даже мисли за неговото по – добро бъдеше . Е наистина злобата няма почивен ден. Омръзнахте вече на всички .

      • 3
        7

        Не ме топли. Плаче ми се. А за кво мисли Крушарски, ясно се чува в аудиото. Без значение колко време е минало. Явно теб обаче нещо те топли

        • 5
          1

          Значи помниш този запис от преди повече от 1 година , а не слушаш сегашното интервю в което се виждат намеренията на Крушарски за едно по добро бъдеще на Локомотив . Или това не те радва , това те дразни , защото разбираш , че скоро няма да се върне вашето време , когато окрадохте Локомотив и го баталясахте с повече от 1 милион дългове.

    • Поздравите от Жоро жълтия, дърт педал ли са?

  9. 8
    7

    Някой от жълтите мисири разбра ли, че от заемчето се дават макс 5 милона? И че за да ги вземеш дори и тях, които са недостатъчни даже и за малко стадионче трвбва да заложиш личен имот? Ха сега да видим самуилов тъпнара кой имот ще заложи и какво ще направи с 5-те милиона? Откъде ще вземе другите минимум 15 и кой и как ще ги изплаща? Крушарски ще ви се види като Абрамович скоро, жълти селтаци! Само почакайте!?

    А, и в събота сядайте през седалка, че да покажете че базата ви е тясна???

    • 9
      6

      Простият мангал си е прост мангал! Тая мантра с 5те милиона е като 1926 а година, миризлив!

    • 5
      1

      Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Бат Крушо бил ф убштината! Забилязали съ гу, чи носил две мешки с манги!!!! Настъпи и нашийъ мумент!!! Гутови сне зъ укрепвани нъ скелиту!!!!! Дъ пумогним с талиги и моштну дъ съ изцепим: Съде Клоакомотиффффф!:)))))))

  10. 8
    8

    Крушарски : Аз Локомотив рано или късно го заебавам..

    • 2
      4

      Пък като го заебаваш та голям праз!
      НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ-ПЛОВДИВСКИЯТ ЛЮБИМЕЦ,И МАКАР ВРЕМЕННО ПО СЕЛСКИТЕ ДИВИЗИИ,ПАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ И ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ В А ГРУПА,ДА ВИ ИЗНАСИЛВАМЕ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ ЖЪЛТИ МЮСЮЛМАНИ!

        • 2
          2

          Те ви го казаха преди седмици на бул.България няколко нашите,като ви нокаутираха за 30 секунди.
          Яж лайна и гълтай турска сперма,НЕградска утайко!

  11. 3
    1

    Тоя Косю, ни беши ли идин простак дет размахвъши тапията, зъ адукатин, пред ТВ на идин мач??? Дет викъши: “Ти знайш ли кой съм яз бе аби”????? Нъл тоя апап беши? Праиши съ на гулям бъбаид, амъ нешту съ сгуби нъ негу????

      • 2
        2

        Штот ку беши той, бат Крюшо е десит пъти по дубър!!!

  12. 7
    13

    Поредното интервю на тоя сбъркан клоун. Тоя път малко по-обран, ама пак малоумщини за Локомотив -Световен шампион.. А относно това, че бил платил някви проекти също ще излезе наяве..И тука един клакьор на Клошарски упорито се опитва да го защитава и всява смут, че едва ли не без палячото нямаме бъдеще. Точно с тоя безпътицата ще продължава дълго. То бяха 5 годишни планове, сега станаха 6-7 годишни. В паника да не му секнат държавните поръчки обещава в несвяст.. Кредита на доверие приключи

    • 4
      11

      ТЪРСИ ЗАМЕСТНИК УМНИКО!!!! НЕ СТАВА САМО С ПРИКАЗКИ! ПАН КРУШО Е ГОТОВ ДА СДАДЕ ЕКИПА, АКО ИМА ЗАМЕСТНИК!!!!!!!!!!

    • 8
      6

      Глупакът си е глупак . Нищо не си чул и нищо не си разбрал. Много нагледно показваш колко голяма омраза има в тебе . Не искаш да чуеш никакъв довод , ти просто мразиш и ненавиждаш крушарски и в омразата си съгласен и Локомотив да го няма , стига той да се провали . Ти не си локомотивец , ти си един самовлюбен в себе си глупак . И с лъжи и клевети се опитваш да подведеш и други в своите интриги . Опитвай се , но усилията ти са напразни . Хората те разбраха и си в изолация. Няма да успееш да разбиеш отбора.

    • 5
      8

      КАТО МУ ГЛЕДАМ ФИЗИОНОМИЯТА И ДЪРЖАНЕТО ПРИЛИЧА НА ЕДИН СТРЕЛОЧНИК ОТ ВОЙНЯГОВО!!! МИСЛЯ, ЧЕ СЕ КАЗВАШЕ ОНУФРИЙ???? БЕШЕ ЗАКЛЕТ КЛОАКОМОТИФЕЦ!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    • 7
      2

      Дончо, май пак си пиян.
      Стига се пени. бе момче. Стана за смях и на кучетата

    • 5
      2

      хахаха.
      най смешно ми стана като прочетох: “Кредита на доверие приключи”….

      И какво ще направиш, бе алкохолик?!

  13. 11
    7

    ГЛЕДАЙТЕ СИ ВАШИЯТ КАТУН, ЖЪЛТИ ЖЕНИ, И ОЩЕ НЕЩО КОГА ГОМНЕЖА ПОЧВА.

  14. 14
    9

    Мисля, че е време мрънкащите и плюещите да замълчат . Също така тъй нареченото ръководство на фенклуба трябва да сведат смирено глави и да се извинят на Крушарски. Когато той извади собствени пари и ги дари за паметника на Аян беше хубав , а после отново стана ” цървул ” и ред други обидни епитети. Злобата и ненавистта ви води само вреди на клуба , разберете го. Ако наистина обичате Локомотив спрете с тези клевети и интриги .

  15. 5
    7

    Абе , спиро (много си дребен , та затова с малка буква), абе фекалчо-колко ника още ще си измислиш , за да сереш наляво и дясно !Ти възпитанико на ВНВУ , ти да ми говориш за селяния , дето си дошъл тук от някое харманлийско село ,тъпо е .Да живее АФД„Тракия ”.

    • 8
      5

      Нервин си аби!:)))) Не злагай Клоакомотиф!:)))) Разбрафми, чи спиру си гу написъл с малкъ буквъ, ами пулиглотъ што си гу укъкъл?:)))))) Май си каръл Рабфак?:))))))))))) Упръвдавътъ саму тува, чи на стадионъ рюками заидно, моштну: Съде Клоакомутиффффффф!:)))))))))

    • 5
      3

      Ти дън си каръл ПЖИ, аби??? ….и сигъ да си кантунер??? Не си!!!! Уния имахъ нешту в капацинити си. Ти си продължил слет С. Караджъ, Рабфака!:)))))))))))

      • 4
        1

        Несержантското в Горна Оряковица , фатмак съм.

        • 3
          2

          Начальник начи!!!:))))) Бравус!:))))))

          • 3
            2

            Фекал/Педал виждам ,че със СПиро сте си близки , сигурно сте се гушкали по дежурствата .Може би и сега го правите по време на нощните смени ,когато не вдигате бариерата . Та хванете се за ръчи чки и идете при Жорко Канара , още педераста и се гушкайте ,все пак е празник , макар и не на любовта между мъжлета.

    • 4
      3

      Накрая ще се окаже, че Спиро, фекал и мияча са едно дърто лице от Пловдив 24 с никнейм REZON

      • 1
        1

        И още Цецо Чука и Yellow pride и койзнае колко още

      • 4
        1

        ами ти сега ли се усети. има и още 10-тина ника. Аз имам съмнение, че е самия Андрейчо

      • 2
        2

        Резона гу знам. Той е сукалче в сравнение с мойте гудини:))))) Малко е наивин и честолюбив, но и добро момче!!! Справидлиф е и не можи да съ бори мазно с недъзите на убштиствоту!!!! Язвите и гнусните елементи, требе да се горят с огин и жупел!:))))))) Казану иначи, сичкуту фракционер ут Велждъп 49,12, дету саму създавът интриги и ни могът да куминтирът кату добър и честин Клоакумутифец, тряба да съ бъзикът моштну!!!!! пуф паф:))))))))))))))))))))))) Вий виждъти кво и сига в наштъ кушаръ!!! Карами съ за сичку. Аку ни е бай ви Фекал Буфероф дъ въ убидинява против жълтити, ша съ изидети!!!Има и друг път, ама ду негу ошти има две фурни ляб!:)))) Дерзайти апапи!!! Съде Клоакомутифффффф:)

  16. 14
    5

    Може да го плюете и осмивате Крушарски, но човека говори с ФАКТИ!!
    Факт е, че е дал 200 000 за проектите и всеки може да го провери това!

    Кой в БГ е дал собствени пари за футболен отбор??

    • 7
      5

      Не само за проекти, защото те все пак са в негова полза, а крепи и отбора. Какви са целите му не е много понятно, но това е глътка въздух, за нас Столипиновци, спечелено време, докато си намерим друг, по- Мастит Бизнесмен!!!!

  17. 9
    8

    Спиро,време за ставане !Говориш като ръководен кадър от едно време,а може би си бил такъв .С заучени фрази и клишета и пари от държавата всичко бе възможно тогава.

    • 8
      8

      А КЪДЕ Е СЕГА ДЪРЖАВАТА БЕ ПОЛИГЛОТЕ?:)))))))))) КАК ПРЕДИ ИМАШЕ ЗА АРМИЯ(150 000 Ч.), МЕДИЦИНА, ОБРАЗОВАНИЕ, ЯЗОВИРИ, СТАДИОНИ, ТОК, ВОДА И ПОЛУЧАВАХМЕ ЗАПЛАТИ СРЕДНО ПО 250ЛВ., КОИТО ПО ПОКУПАТЕЛНА СПОСОБНОСТ СЕ РАВНЯВАТ НА 2500 СЕГАШНИ ЛВ.!!!!!!!!!??????? ТАКИВА КАТО ТЕБ СИ СЛУЖАТ СЪС ЗАУЧЕНИ КЛИШЕТА ОТ ТВ!!! АЗ ИЗЛАГАМ САМО ФАКТИ!!!!!!!! ДОКАЗАНИ ФАКТИ!!!!!!……не белоземски митове и легенди!:))))))))))

      • 6
        12

        Това ,че говориш на бе издава селското ти ,невъзпитано потекло!Плачът ти за онези времена ясно показва ,че си О.Р. или член на партийна ядка,но аз не съм ти войник ,за да ми държиш такъв език.Ясно ли е, кемаф.И не излагаш нищо друго ,освен себе си.И един въпрос:Кой или коя партия даде първият милион на хора ,като другаря Крушарски?Повече не ми се занимава с поредния радиоапарат !

        • 9
          5

          Хора, които пред думата “заучени”, пишат ” с”, вместо, СЪС” и не отделят правилно думите след запетая, са точно за обръщение “бе”!! …но така е в Белозем!:)))) Не бива да се представяме за граждани, а да сме Гражданя!!!!!! Езикът ми е нормален, но съм съгласен с теб, че неграмотниците, били те столипиновци или кюндари, трябва да се поставят на място!!!!! С приказки няма да убеждаваме хората кой и кога е построил стадионите!!!!!!! А сега нека дружно да викнем, Съде Клоакомотиффффф и да се радваме на добрата новина, че Пан Крюшо, ще строи стадион!!!!!!!!!:)))))))))))

        • 6
          7

          Яз жа ти утгуворя бе братчет!!! Спиру е доста по културин ут теп и не искъ да флизъ в пудробнусти!!!! Партийъта на Лостоф и Филип Миткуф(мъжагата), бяха ликвидатурити на Държавъта!!!! Те дадуфа сичку на тия неграмотници за 1$!!!!!! Затуй сигъ стадионъ на Клоакомутиф рухнъ!:) Затуй имами скели!!!!! Ко да ти убясняаам, Съде Клоакомотиф и пуф паф, минълу, бешалу……ту туууууу:))))))

        • 4
          3

          Текстът ти е неразбираем дури зъ меня бе аби! Яз дет владея сякакви диалектя, ни могъ дъ тъ ръзбира кво искъш да каиш???? Уш си пулиглот и гражданян пък съ усеща , чи няма стройнуст на словоредъ!:)))) или си многу нервин, или ти липсува дар слову???? Ама каръй , нъл сне ут идин утбор…….Съде……ти гу каза:))))))) Клоако Мотиффффффф:)))

          • 2
            3

            Нервна е дъщерят ти , защо ти си отговори , нали си завършил ВНВУ.

          • 2
            3

            Пак си пропуснал запетаята, фелтфебел, а това в определени случаи, променя смисъла на изречението!:))))))))))

    • 9
      7

      Навремиту кът на подържъфа ут бджту, Партийътъ, Родинътъ, Транспортити уйски и кантунерити, имаши Клоакомутиф!!!! Сига имъ саму спомини!!!!…………и апапи ут Африкъ, душли да извадят парче ляб заштитавъйки чиста нъ Стулюпинуу!!! пуф паф

    • 1
      1

      Дубре, чи си казъ аби, чи си фатмак!!!:)))) Искъш дан съ убръштът към теп с “бе”, пък кумандиш ошти ут първуту изричение??? ” Времи било за ставъне”????? Нашия фатмак Гудю, тъй на будиши за физзаряткъ!!!!:)))))) ……посли, што Спиру съ убртштъл на “бе”???????? Нахалин си кът тия ут фракциити в Шикеря!!!!!- Велждъп49,12…..и дуругата я знайш, пак нъ 49,12 завършвъ!:))))))))))

      • 4
        1

        Май ти си Гудю , а аз съм от фракцията 7:3!

        • 1
          1

          Такъва фракция нема!!!! Тува и мотуту на секи Клоакомутифец!!!! Ти ся Лукувец ли си или Езеец??? Се съ фракциунери, штот нъ напраиха за ризил и за мезе на жълтити!!!! Ни съ прикривъй!!! Или ти аресва Тошку Центъра, штот се за Билозем пишиш????? Пуф паф:)))))]

          • Фекал/Педал Папагалович Коматевич

    • 6
      4

      Това потвърждава моите думи!!! Всичко е Цирк!!!……и няма спорт, няма футбол, няма Нищо!!!!!

  18. 11
    7

    НАЙ-СТРАШНОТО Е, ЧЕ ТАКИВА ХОРА, КОИТО ТРУДНО СЪСТАВЯТ ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ, КАТО КРУШО, САМИЛОВ, БОШКОФ, ГАНЧИФ, ПОДЪРЖАТ ОТБОРИТЕ!!!! КОЛКОТО И ДА СА ИСКРЕННИ ТЕХНИТЕ ПОМИСЛИ, ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ИМА ДЪЛГИ ГОДИНИ!!!! И ДА НЕ СЪМ ЧУЛ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ПЛЮЕ СОЦИАЛИЗМА!!!!!! ТОГАВА ИМАШЕ ФУТБОЛ, СТАДИОНИ, ЮНОШИ, СЛАВА!!!!!!!!! СЕГА ЧЕСТТА НА МОЯ ГРАД, СЕ ЗАЩИТАВА ОТ НАЕМНИЦИ!!!! НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ХОРАТА, БРОДЕЩИ ПО СВЕТА ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ, НО ИСКАМ МОЯ ГРАД ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ ОТ ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ! ИСКАМ ПЕСНИТЕ ПО КОНКУРСИТЕ В ЧУЖБИНА ДА СА С БЪЛГАРСКИ ТЕКСТ!!! ИСКАМ БЪЛГАРСКО СИРЕНЕ И БЪЛГАРСКИ ДОМАТИ, ЗАЩОТО СА ПО-ВКУСНИ!!!!!!!!……търпя, критика И ДРУГИ МНЕНИЯ, НО АЗ ИСКАМ ТОВА!!!!!!

    • 8
      3

      Спиро, ами тя държавата се управлява от пожарникар и физкултурник, бе момко, ти си тръгнал за футбола да говориш

      • 4
        3

        Да де, сине!!:)) Както казват едни хора от един квартал….Анджек!!!!!!:)))))

  19. 16
    8

    Доколкото разбрах, по думите на г-н Крушарски, Локомотив се готви да става Световен шампион. Или аз бъркам? Ами тогава успех!

    • 7
      2

      Правилно си разбрал. Фантазиите и глупостите на дъртия педал продължават

  20. 21
    9

    Какво не му харесвате на Крушарски? Човекът говори напълно реално без да се изхвърля.

      • 6
        6

        Самуилов даже и не говори. Насила го карат да взима заем.

        А който мисли, че може да направи повече… да заповяда на Лаута

  21. 19
    10

    ИЗСЛУШАХ ВНИМАТЕЛНО ПАН КРУШО!!!! МИСЛЯ, ЧЕ Е ПРОСТОВАТИЧЪК, НО КАЗВА ПРАВИЛНИ НЕЩА!!!! БЕЗ НЕГО НИЕ КЛОАКОМОТИФЦИ СИ ОТИВАМЕ!!!! НЯМА ДРУГ КОЙТО ДА ПОЕМЕ ОТБОРА НА СТОЛИПИНОВО!!! МОЖЕ ВСИЧКО ДА Е КЬОРФИШЕК С “ПАРТНЬОРИТЕ ОТ САУДИТСКА АРАБИЯ”, НО ТОЙ ПОДДЪРЖА ОТБОРА, КОЙТО Е НА ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ В БУДНА КОМА!!!!! ТОВА Е!:)))))))))) ПУФ ПАФ:):((((((((((((((

    • 10
      8

      Това което ви казах, веднага щом кмета обяви за стадон 40 000, че той няма да е наш, Се Потвърди!!!!!! Тогава ме плюехте!!!!!……..щял да се казва………..и т. н. Съгласни ли сте сега с мен, след като чухте ясно пан Крушо да повтаря моите думи?!!!!!!!! ” Тогава стадиона ще е Общински или Държавен” !!!!!!!!!!

        • 2
          2

          Да де, не говорим ли за Проципъ???:))))) штот дори да гу дадат на кунцесия на пан Крушо, той пак шъ е Обштински, но за опредилени(20) гудини шъ е на Дон Крушо, пък посли коту ъ тва и!:)))))))))

    • 5
      1

      РАДВАМ СЕ, ЧЕ ДОРИ И ГЛУПАК КАТО ТЕБ Е РАЗБРАЛ ИСТИНАТА

  22. 21
    12

    Га жа довадят крановете на Лаута?

    • 12
      14

      Га завършът купнежъ , сига дувадят на селу

    • 9
      2

      Багерите, първо трябва да се бутне, след това крановете

Коментарите са затворени