“Уважаеми ботевисти, на 16.02 от 17:30 ч. се подновяват футболните битки от Първа лига. В съботния следобед приемаме отбора на Славия. Футболистите на Ники Киров имат нужда от нашата подкрепа в борбата за третото място и Купата на България. Нека покажем, че базата в Коматево ни е тясна и възможно най-бързо трябва да се върнем в нашия дом. Нека всички като един изкрещим мощно – КОЛЕЖА!
Припомняме, че за Южната трибуна ще се продават Ученически билети на цена 3 лв.
ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЗА БОТЕВ ПЛОВДИВ!”

27 КОМЕНТАРИ

    • 1
      4

      Ма те в Куматюу на Планетата на маймуните щъкат като изоглавени султраските

  1. 4
    1

    Мор и мъка удари панджабитата на гарата в Мумбай, изпопадали на земята и не могат да повярват за Колежа.
    Дано поне Принц Чарлз им даде един партамент за да намали мъката и страданията им.
    вижте какво става на гарата: https://www.youtube.com/watch?v=GIDrAOyhjo4

  2. 10

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Бат Крушо бил ф убштината! Забилязали съ гу, чи носил две мешки с манги!!!! Настъпи и нашийъ мумент!!! Гутови сне зъ укрепвани нъ скелиту!!!!! Дъ пумогним с талиги и моштну дъ съ изцепим: Съде Клоакомотиффффф!:))))))))) пуф паф:)))))))

  3. 4
    15

    ПАК НА ВЕРЕСИЯ, ДОЛНО НАГЛО КРАДЛИВА И ЕБЛИВИ НАВЕДЕН ПЛЕМЕ ОТ ЖЪЛТИ ДЖИКИТАЙЦИ.

  4. 3
    12

    Фекал сега от Ботевь ли стана. Много си прозрачен.

    • 9
      1

      Яз никуга нямъ да заплюя имиту си!!!!! Яз съм ут рода Буферови!!!! Винъги съм казвъл: Съде Клоакомотифффф, пуф паф!:)))))

  5. 4
    16

    Аз предлагам да извикаме мощно – “Фонда на фондовете”, след това да благодарим на Тотиф че позволи да ни бутнат стадиона, ама пък се поправи с изпращането на Подкрепителното писмо де, не може да му се отрече на човека.

    • 5
      1

      Невярвъм дъ стани кът при нас??? Викъхми, бравус Благудетелю, пък той взе та сътуряса трибуна ” Светлу бъдишти”!…. и сигъ, Скели!??? Жълтити съ излели хиляди тонуви битон, ни вярвъм някуй ноф пруфесур Бакържиеф да гу взриви??? Умряфа абдалити!!!! Не аби Ачкъ!!! Тук ша сдигът Стадион, а не скели!!!!!!! Анадъмму? :))))))) ….така чи, Мошну съде Клоакумутиффффф, за дъ можи и нашия прориз да гу Реставрирът!!!!!

  6. 4
    11

    Крушарски с изненадваща визита при кмета Тотев, готов е да започне ремонта на Лаута
    Още тази година може да стартира реконструкция на стадиона, ако се вземе на концесия

    • 3
      11

      Като стадиона в парк „Лаута“ може да бъде четвърта категория по УЕФА, който да приема всякакви мачове на национално и европейско ниво.

      • 6
        1

        …..а иначи, ша стани, ама друг път, …..за Свитовнуту!!!!!! …..аку имъ въупште!!!!!!

      • От все сърце ще се радвам,ако в Лаута се случи нещо и вие имате късмета да играете на модерен и хубав стадион.За съжаление с този собственик едва ли ще станат тези неща.Няма нищо по-хубаво децата ни да ходят да тренират и играят на модерни бази и стадиони каквито има из цяла Европа.Не мисля,че е изгодно за Локомотив да играе на 40 000 стадион,за какъвто се заговори.2 китни стадиона за по 20 000 и един голям за 45-50 биха прилягали на спортен град като Пловдив.Пък ако някой от пловдивските грандове се класира за ЕКТ,то мачовете спокойно могат да се играят на голямата къща без собствените съоръжения да покриват категория за ЕКТ.
        Не мога да разбера каква е тази злоба и завист във феновете на 2-та отбора.Няма по-хубаво нещо от 2 силни пловдивски тима,които да правят зрелищни мачове помежду си и да бъдат коректив в българския футбол.
        Това да се радваш на чуждите несгоди, е присъщо на дребните душици,които са без морал и амбиция да бъдат по-добри хора.

    • 4
      1

      Да, може, ако е на Концесия!!!

      • То можи и нашийъ лубим Клоакомотиф да става чимпион утнову, ама аку въскръсни бат Джору!!!!!!

  7. 5
    12

    Кранувити ли жа идат тогаз?
    Или тавите с кибаБчитътъ ?

  8. 7
    17

    СПАСОВ КРУШАРСКИ Е В ОБЩИНАТА! ЗАЩО НЕ ОТРАЗЯВАШ??? АКО БЕШЕ ЗА СГАНТА И ВИДЕО ЩЕШЕ ДА КАЧИШ? ИЗЛАГАШ СЕ…

    • 18
      2

      Кой беше този господин???? А Вие кой сте? Какво да се отразява? НЯМА НИЩО ИНТЕРЕСНО!!! СКОРО ЩЕ СИ ТРЪГНЕ ОТ ОБЩИНАТА!:)))))))))) За да дадат 200 декара, общинарите искат поне 50 овце да пасат по поляните. Така, че ВИКАЙ “СГАНТА” И ОТИВАЙТЕ НА КЪРА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ОВЦЕ!:))))))

  9. 6
    16

    Шии извикъмии мощнооо айййй селяндурииииии

    • 11
      4

      ВИКАЙТЕ, НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ И ТОВА Е ИСТИНА, НО НАЙ УМЕСТНО Е ОРИГИНАЛНИЯ ВИК: СЪДЕЕЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ!:)))))))))

  10. 12
    7

    БУФЕРЛЯЦИ, нека оставим омразата на страна , тя с нищо не помага. Ние сме съперници , врагове ако искате , но това е игра , една обикновенна футболна игра. Нека подкрепим отборите си,така както само ние можем , и покажем ,че заслужаваме и Колежа и Лаута , че и Голямата къща………
    ТАКА НЕ СТАВА!:))))) Това не оправя нещата. БАСТУНИ?????????? МИСЛИ С ГЛАВАТА КАКВО ПИШЕШ!!!! КАКВОТО И ДА ПОЖЕЛАЕШ, НЕ Е ИНТЕРЕСНО ЩОМ НАЧАЛОТО Е ЗА СЛАБ (2):)))

    • 2
      12

      Ние си имаме игрище в Коматево, достатъчно е за все по-оредяващата орда маймунеци.

  11. 8
    6

    Жълтури, нека оставим омразата на страна , тя с нищо не помага. Ние сме съперници , врагове ако искате , но това е игра , една обикновенна футболна игра. Нека подкрепим отборите си,така както само ние можем , и покажем ,че заслужаваме и Колежа и Лаута , че и Голямата къща….

    • 11
      6

      Браво пич! И аз мисля така. Пожелавам успех на всички Пловдивски отбори.

Коментарите са затворени