Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев коментира състоянието на тима преди подновяването на Първа лига. Черно-белите гостуват на Левски в неделя.

“Сведенията, които имам, са, че момчетата са тренирали много добре. Не загубиха в контролите, което е добре за самочувствието. Сега очакваме с нетърпение първите мачове, за да преценя и аз какво точно е състоянието на отбора. С господин Крушарски вече сме побеждавали Левски в София. През май 2016 година ги обърнахме от 0:2 до 3:2. Дано и сега имаме късмет и се възползваме от така наречените микропроблеми в Левски. Левски си е Левски. Не може да се отписва никога”, заяви Зума, цитиран от “Тема спорт”.

“Зимата трудно се намират качествени футболисти. Хубаво е, че взехме Момчил Цветанов. Какви играчи взима Бруно Акрапович е негова отговорност пред нас – многобройната, претенциозна и разбираща футболна маса. Не мога да кажа, че ми харесва наличието на толкова чужденци в отбора, но това е работа на треньора”.

“Мисля, че е по-реално да насочим вниманието си към Купата на България. Шест точки за нашето първенство не са малко. Ще бъде трудно да наваксаме изоставането си от Черно море”, допълни още Христо Бонев.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    1

    Не обичам хора които само плюят, а не дават предложение как да се променят нещата на по-добро.

    Отбора е добър за българските стандарти. Ако имате по-добро предложение, моля дайте го. Но да нямате и само да плюете е твърде комплексарско!

    Казано е – по делата им ще ги познаете

  2. 15
    2

    не знаех, че в БГ има толкова силна ксенофобия!! И това от народ от който 2 милиона човека са емигрирали…
    Споко! Никой чужденец няма да ви вземе работата – само ако е по-добър от вас. Нали се сещате къде е ключа за бараката?!
    Щото нашите “звезди” вече май и в Арда не играят редовно….
    А за национала нещо да кажете? Щото и там май нещо не върви…
    Ама не е лоше да се уточните – вие българи ли искате или резултати? Защото и в 2-та случая плюете.

    Аман от комплексарщина!! Няма угодия!!

    • 14

      абе друго си е да вземем Тони Тасев и да изгоним Аралица…

  3. 18
    4

    Както винаги Зума не носи отговорност. Той само иска да се знае какво е направил. Като доведе Крушарски много искаше да се знае, че той го е довел, а сега нещо взе да дава на заден.
    Не знае горкия на чия страна да застане….
    Зуме, само да те попитам – кой ще ти плаща заплатка ако си иде Крушарски?! Фемклуба ли? Ами те не могат сами пари за един паметник да съберат, ти заплатка чакаш от тях…. Умната

  4. 23
    3

    Омръзна ми да се говори на тази тема. В Локомотив има и българи и чужденци, но най-вече има добри играчи. Всичко друго е ксенофобия и интригантство! Във кой отбор няма чужденци?! В Лудогорец ли, в ЦСКА ли, в Черно Море и Берое ли? В Ботев ли? Та там си мечтаят за ЧУЖДЕНЦИТЕ Косоко, Вияна и Паоло, но не могат да си ги позволят. Зуме и ти се хвана на интригите. Причината в българските отбори да има чужденци е, че няма качествени българи. Това е истината. Няма и за национала и няма да има защото в БГ всичко е през просото. Децата искат да станат футболисти за да имат скъпи коли и манекенки, а не от любов към играта… И родителите, който насаждат тази ксенофобия не им помагат по този начин.
    В кой век живеете, бе хора?! Искате да ходите в Европа, а те да не идват у нас…. що за Байганьовщина!!??

    • 3
      13

      Каква Европа,каква ксенофобия?Ти може би си поредния джендъраст с либерални разбирания.
      В никаква Европа не искам да ходя,нито искам тук да идват разни мангали и маймуни дето не ги знаеш какви са!(това не е по спортна линия)Ти като си толкова широкоскроен,модерен мангалофил,си взимай всички мангали и негри у вас,пък им се радвай колкото искаш!По-добре Ганьо отколкото да ме бият,гърмят или да изнасилват жена ми,майка ми,дъщеря ми на всеки ъгъл тъпак!
      Точно такива мухъли като теб,направиха от България и Европа гейско-мангалско,негърско сборище,седмополови,безполови,неутрални!
      Децата искат да станат такива,защото нямат родители на ги научат на ценности бе смешко.Самите родители нямат ценностна система и я карат през просото и правят от децата евтина стока за продан,а не стойностни личности!!!

      • абе ти си много заблуден “човек”. Въобще не разбираш за какво говориш и затова изпадаш в комична ситуация. Учи, вместо да се наливаш със шльоковица…

      • 8
        3

        Ей фашист , изчезвай от тук . Тия речи си ги произнасяй на вашите сборища . Ако искаш да те чуят хубаво можеш тази реч да я произнесеш на митинг в центъра на Столипиново , да видим как ще те посрещнат там . Андрей за пореден път те моля да триеш такива коментари . Заради едната реклама можеш да си затриеш сайта си .

  5. 20
    5

    Акрапович методично разкара всички мрънкала и хората участвали в мача с Дунав 3:4,знаете защо.Това ,че има ред и дисциплина е отколешна мечта на всеки локомотивец.Едо беше казал „Змиите на Лаута пак изпълзяха”.Феновете разделени -едни с президента ,другите против,журналята и те искат несигурен отбор-кой за да не крадем точки от техните отбори ,кой само за да има какво да се пише.Отивам със синът си на мачовете ,подкрепям,хората,които играят на терена и тези ,които ги подготвят и не ми пука за интригантите и печалбарите на гърба на Локомотив.

    • 18
      2

      Добре казано! Радвам се когато си изразяваме мнение без да споменаваме имена, първо защото е клевета ако не е вярно, пък е и грозно ,даже и подсъдно .Щом излезе истината наяве за всичко в клуба ни някой ден , тогава ще съдим , до тогава само подкрепа от трибуните!Отбора показа ниво на подготовката , така че заслужава нашата подкрепа!

  6. 7
    7

    АВА ДОИГРАВАМЕ СЕЗОНА И ПОСЛЕ СЕ МЕСТИМ В СТРЯМА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ НИ НИ ТРЯБВАТ ЛИГЕНДИ,НОВОТО ЛОКУ ЖА Е ТИПАЧ ЖА МАЧКА ВСИКО ПО ПЪТЯ СИ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО НА ШАМПОАНСКАТА ТИТЛА.
    МЕСЕЦ МАЙ ЗАПОЧВА ДА СЕ СТРО ЗАДОДЪТ ЗА РАКЕТИ И ДОН КРУШОН ША БЪДЕ НЕОТЛЪЧНО В СТРЯМА ЖА ВИДИ И ТИРЕНИТЕ ДЕ СМЕ ОДЕЛИЛИ ЗА МОДЕРНЪ БАЗЪ И НОВ УЛТРА МОДЕРИН СТАДИОН ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ДРУСАЛНИЦИ.
    САМУ ЛОКУ И НЕ СА ИБАВАИТЕ С НАШТУ ЛОКУ.

    • 12
      4

      Ти жив ли си ва карпуз неден….я бързо при Стоян канара на отчет ва да тейба.

  7. 12
    6

    Обаче, само как те изгони Кокала от резервната скамейка, хахахааааааааа!!!
    и право горе в ложата ххааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    беше станал зелен от яд , хаххахахаааааааааа!

  8. 13
    8

    естествено ти никакво отговорност не поемаш.. ти си по интригите, забравих.
    един лев не си дал за Локото, обачИ да влачиш заплати – на първо място си.
    то и кроасаните дето ги даваш – не си ги плащаш ан производителя..
    мерси от такива лИгенди.

    • 4
      2

      Не беше ли Исгрив Бойс на кривити капацуни

  9. 14
    7

    ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ !!
    КАЗА ВОЖДА
    ХАХХХАХАХАХААААХХААХААХАХАХААХАХАХА
    АМЕБИ ЖАЛКИ

  10. 23
    2

    Аз ще съм в София, за теб не знам. Не се крия. Пиша си името. Само не знам колко пари му дадохте на Зума да дойде на срещата с кмета, защото навсякъде плюе фен клуба колко пари откраднаха при тяхното управление?

  11. 11
    13

    Аз съм най-добрият човек, който манекенките познават – плащам им всяка вечер. Локомотив, рано или късно го заебавам – защо да плащам на футбалерите – гей бандити!?

    • 9
      9

      Скоро гомнеж няма да бъде за гарант ония 26 милиона заложите не парични те

  12. 10
    3

    Зуме кажи нещо за Концесията другото го знаем да видим к

  13. 11
    8

    Дейбаващамама локомотивУциганска дайба!
    Аш колсун к’ва лИгенда!

  14. 12
    3

    Зуме кажи нещо за Концесията другото го знаем да видим кой кого лъжи

  15. 12
    23

    Всичко скоро ще стане ясно. И в отбора ,и в клуба като цяло. Успех на Локомотив срещу говедата ,и приканвам плюещите(плюещия) по фенклуба , елате и подкрепете отбора в София ,не зад клавиатурата !

    • 5
      7

      циганин в студ не излиза, ше стоим до кюмбето и ше гледамме мача по чинията

    • 18
      2

      когато фенклуба спре да пще по ръководството, тикайки по този начин Локомотив към В окръжна, тогава и плюещите по фенклуба ще спрат. Елементарно, Уотсън!
      И какво ни плашиш с недомлъвки – какво ще стане ясно?! Че Крушарски не иска да строй стадион ли?! Ами то и сега е ясно. И какво от това. Той от самото начало каза, че не е Абрамович. Важното е, че издържа отбора. Ако вие може да го правите по-добре и да сме по-напред в класирането – заповядайте! Само, че вече този филм го гледахме…. и добре, че дойде Крушарски за да ни спаси от изпадане и да ви изплати натрупаните дългове. Сега искате да гледаме 2-ра серия ли?! Зума го каза – ако си тръгне Крушарски и Локомотив загива. И той ли лъже?! Само, че той обикаля 2 години да търси нов собственик и никой не искаше. Вие Самуилов ли искате!? Или Христолов?!
      Време е фенклуба да разбере факта, че без финанси няма отбор и да спре да плюе по единствения който дава собствени финанси. Ако намерите по-богат – покажете го. Как иначе да ви повярваме в “добрите” намерения.
      И за твое сведение сме на всеки мач и си подкрепяме отбора

    • 14
      4

      горди носителю, наистина скоро ще стане ясно всичко – кои сте и за какво се борите.
      Не че и сега не е ясно, но и на слепите ще стане ясно скоро

Коментарите са затворени