Легендата на Локомотив Пловдив и на българския футбол Христо Бонев категорично заяви, че Тодор Неделев е трябвало да спечели приза Футболист на година:

“Преди празниците видях Тошко Неделев на едно награждаване в Пловдив на спортисти. Бяхме седнали заедно и разговаряхме тет а тет. Дадох му да разбере какво е мнението ми за него. Аз смятам, че трябваше да спечели Футболист на годината. За мен е най-добрият атакуващ полузащитник. Десподов също показа качества, но да играеш е ЦСКА и в Ботев е съвсем различно. Но какво ще е неговото бъдеще и това си е лично негово решение и на ръководството на Ботев. Аз в чужда тенджера пръста не си слагам.”

22 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    8

    Зуме, тебе във Франция те видяхме колко разбираш от футбол. За какво се подмазваш?! И теб ли те включиха да надуваш балона… ти си лесен – за някой лев бързо се продаваш…

  2. 14
    7

    Зума беше голям футболист, но не е добър човек. Това, че признава Тошко не го прави по добър човек.Това е за пред хората. Толкова е долен ,че в по тесен кръг със сигурност говори други неща. Иначе голям футболит и пълен помияр в живота.

    • 9
      5

      Тая злоба и омраза съвсем ще ни довърши! И какво му е долното? Това,че винаги е бил местен патриот и е държал за всичко пловдивско.Теб навярно те е яд,че в живота си не си успял като него и това те яде отвътре. Той е твой сънародник бе, хейтър, такъв! Кланя ме се на Сульо и Пульо дошли от чужбина,гледаме ги с възхищение, а постоянно се унижаваме помежду си.

  3. 21
    10

    Мор и мъка удари панджабитата на гарата в Мумбай, изпопадали на земята и не могат да повярват за Колежа.
    Дано поне Принц Чарлз им даде един партамент за да намали мъката и страданията им.
    вижте какво става на гарата: https://www.youtube.com/watch?v=GIDrAOyhjo4

  4. 20
    36

    Като изключим последните мачове на Неделев какво игра като цяло бе лИгендо?! Стига четки, знаем, че са твой патент. Дори ботевистите го грабнаха, че нищо не играе. Иначе безспорен талант, но мързелив и явно нямащ амбиции да се развива.

  5. 13
    41

    Бонев е велик! Това е ясно! Кога жълтур ще направи същото? Никога! Ето, това е разликата! Поклон пред великата черно-бяла и световна, футболна легенда!

    • 36
      7

      Анонимен ти си просто един неуравновесен човек. Четеш ли изобщо коментарите или пишеш само това което е вече в главата ти?! Феновете на Ботев уважават Бонев и му се възхищават. Ние помним как Бонев отиде да се поклони с цветя и да се прости с Бенкса…А , ти??!! Готов съм да се обзаложа,че и у вас едва те понасят.

      • 6
        10

        Не съм съгласен с анонимника! Динко Дерменджиев когато беше треньор на Локо, каза нещо много интересно:за три месеца от както съм в Локомотив, получих повече обич от колкото за 30 години в Ботев!

        • 6
          1

          Чико е получавал само уважение и признателност в Ботев, за приноса му към клуба, за безкористната си обич към жълто/черното рае, на което остава верен от първия си ден в професионалния футбол, та чак до последния. Ако се замислиш над думите му, ще видиш че по този начин е изразил уважението си към вас и НИЩО повече. Иска ви се думите му да означават и още нещо но просто няма как! Колкото до Зума…респект за уважението към Неделев. До голяма степен те са идентични футболисти по маниер на игра и няма как Зума да не го харесва.

          • 5
            1

            Не правилно си ме разбрал! Аз го цитирах в подкрепа на това, че тези футболисти едно се уважават по между си, уважават опонента си, и всичко това се вижда, и затова и феновете и на двата отбора хранят добри чувства към тях! За разлика от отношенията ни помежду ни!

    • 4
      4

      Много си тъп Саше и ограничен, да делиш хоарата по такива смехотворни признаци!!!!!

    • 10
      3

      Същата легенда каза и друго.-По голямата част от феновете на локо са от ромския квартал.

  6. 41
    4

    Уважение и респект към големия майстор на коженото кълбо и достоен гражданин на Пловдив ХРИСТО БОНЕВ!
    Ботевист съм,но винаги съм го уважавал за любовта му към Пловдив.

  7. 35
    9

    Браво на Зума, истински локомотивец! С уважение говори за Ботев не като кюстендилските пръчки!

  8. 20
    8

    Бравус бат Зумито!!!!! Той ни е кът пришълцити ут Кюстенджъ!!!! Се пак, започнал е в Ботяф да тринира!:))))

    • 8
      25

      Не нискочели. Просто това вие жълтите комплексари няма как да го асимилирате и затова няма как да го направите. Зума все пак е Локомотивец, а не жълт селтак. Така постъпват истинските Хора!

    • 3
      4

      Ти на Сопотски диалект ли говориш или си олигофрен?!

  9. 34
    17

    Айде Зумя пак го сложи на мангалите! Браво Зуме!

    • 17
      28

      Не, Зума е постъпил благородно! Чико обаче ви го сложи, като каза “За 3 месеца в Локомотив видях толкова уважение, колкото в Ботев не видях”! Ето, това слагане тъпанар жълт!

Коментарите са затворени