Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев за пореден път сподели, че най-вероятно ще остане при „канарчетата” поне до лятото, тъй като няма постъпила оферта за него към днешна дата.
„Подготовката мина нормално, с изключение на няколко дни в Турция, в които времето беше доста тежко, надявам се да сме влезли в добра кондиция, за да можем да следваме нашите цели.

Има някакви обаждания, но конкретно нищо не е стигало до мен, нито в клуба има официална оферта, мисля, че до лятото ще остана в Ботев. Чета и аз, че постоянно се пише за някакви отбори, но няма нищо конкретно. Имаше оферта от ЦСКА, но от изминалото лято, от това лято никой не ми е звънял от ЦСКА и Лудогорец.

Ако е имало нещо, е било през миналото лято. Аз обичам Ботев, харесва ми обстановката, всички ме обичат, мисля, че на този етап не бих сменил Ботев с друг български отбор. Ако получа оферта от някой отбор от Италия и Германия, но е назад в класирането, и има оферта от Фенербахче, бих предпочел Фенербахче, въпреки че Турция не е като Италия и Германия, но самият отбор като история и като клуб е много по-голям от някой от тимовете, ниско в класирането на Италия или Германия.
Обичам италианското първенство. Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих приел, аз съм фен на италианските отбори”, заяви Неделев.

Наистина звучи невероятно, но български национал е отказал годишна заплата от 1 милион долара. Става въпрос за Тодор Неделев и китайския Шъдзяджуан, където треньор е Ясен Петров.

Халфът на Ботев (Пловдив) е отклонил първата оферта заради страха си от пътуване със самолет. Тогава азиатците са му предложили 800 000 долара на година и тригодишен договор.

Съвсем скоро те са направили втори и последен опит да го привлекат. Този път със завишена заплата на стойност точно 1 милион долара за 365 дни, което прави 3 милиона долара за трите години контракт. Както и пълен лукс – огромен мезонет, където да живее, и най-нов модел японски автомобил, твърди Блиц.

И това обаче не помогнало. Неделев бил категоричен, че не иска да отива да играе толкова надалеч заради пустата й фобия.

“Тошко е страхотен футболист, но ние го обявихме за най-странния играч. Такова нещо се случва за първи път в историята. Да откажеш цели 3 милиона”, коментират в спортните ни среди.

66 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Едно е сигурно. Където и да отиде Неделев, в който и отбор да премине, НИКОГА няма да спомене майките ни така както ИмпИратУра ги спомена вашите. Абсолютно по същия начин ги уважи и Бонев, та дори си призна че мнозинството от феновете на Локо са от циганския етнос. Разбираме болката ви, съчувстваме ви, но основната вина за резила който ви причини Тодор е у Луков. Първо предизвика Тошко с някакво иронично подмахване в стил-“Не на мене тези номера”! И второ, кой му е крив че не си стои на вратата? И другата ви болка, че Неделев е дълбоко свързан с Ботев Пловдив. Ами така е, не е като вездесъщия ИмпИратУр, който му свирне и тръгва, като бездомно псе. Поводи да крещите истерично: “Мразя ви жълти нещастницииии! Мразя вииииии!” Дал Бог. Ами крещете. На нас ни е през шнура.

  2. 8
    11

    Браво Тошко ефенди ти си нашата гордост. Чок гюзел, евала, машалла.

  3. 4
    11

    Казах ти,че зацикли напъни си малко кривата манерка,за да родиш нещо ,което да те издигне в очите на необразованите си селски събратя.Не си ми интересна ,Елза!

  4. 7
    10

    Тудор каза че жа игръй само и единствено за Ураган Стряма ва ……питайте селяка Стоян канара.

    • 11
      3

      Ташак, ташак, ама на гол стулюпински гъс и 49,12 пиштофа съ многу!:))))

  5. 10
    6

    Венци днес пак не си пил хапчетата пише здраво с 8-9 имена. Това локо с тези риби го побъркаха завалията.

    • 7
      11

      УМАРБАЕВ С НАЙ КРАСИВ ГОЛ В РЕГИОНАЛНОТО ДЕРБИ НА ПЛОВДИВСКА ОБЛАСТ,ФАКТ ДРУГОТО Е ОСМОЪГЪЛНИТЕ ПОМАШКИ КРИВИ ГЛАВИ. НАДЯВАМЕ СЕ НИКОГА ДА НЕ СЕ ВЪРНЕТЕ В ПЛОВДИВ,В КОМАТИУ СТЕ ИДЕАЛНИ

  6. 5
    10

    Много ме кефи тъпото парче Елза-какво били 100000 и как лвано щели да му ги събират.Абе беззъб ,това да не са 100000-те хиляди пъпки по на жена ти муцуната.Колкото и да се пънете Полиглотът е събирателен образ на интелекта на цялата ви селско-помашка пасмина.

    • 10
      2

      И на 49,12 също така, Бай Иване…да та ебе кой та фане….

      ПУДАТИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА!!!

      • 4
        6

        Нещо зацикли,Елза!И как добре се обръщаш на “елза”мастийското ти име .Много е гот да се дърля с теб, защото се палиш и започваш да се олигавяш.Както всички селяци,разбира се

        • 9
          1

          To на тебе ти е гот и от 49,12 метра ПРАВО В ПУТКАТА, но разбери ме правилно-никой не го интересуват мокрите ти сънища….

  7. 19
    5

    Мама ви да еба локомотивоциганска, какво правите в темите за Ботев?

  8. 15
    4

    Добре бе, аз едно нещо не разбирам-в темата се говори за звездата на БОТЕВ ПД.Нали?

    И питането ми е: КОМУ КУРА ТЪРСЯТ ТУКА ЛИЛАВИТЕ АМЕБИ???

    Не бе, сериозмо, обяснете ми.

    Да ви еба майката столипинска, ръждива, шибани самотни нещастници дето пичка не са виждали от ХХЛ предаванията по телевизора!

    Гнус ме е от вас, амеби….

    • 6
      12

      абе уж те е глус от “лилави амеби”, ама лапаш пакистанския пищов!!

      И в тази тема се говори за такъв ЦИРК, че как да изпуснеш сеира!!!??

      • 15
        3

        Ти си скаран с дефинициите Ремзи.
        Знаеш ли кво е ЦИРК!?

        ЦИРК е в 87мата минута Камбура, вашия Импиратур, да ви го шибне отзаде, после да дойде на страничната линия, да ви погледне право в кривогледите очета и да ви каже: ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ЦИГАНСКА!!!!!

        Е тва е ЦИРК!!!

        • 4
          9

          благодаря, че ми го “обясни”.
          Аз пък си мислех, че цирк е когато ненужен и нежелан играч отказва оферти, които никога не е имал…

    • 7
      10

      КОЙ ТЕ ПИТА ТЕБ БЕ КЛОШАР,КЪДЕ ЩЕ СЕ ГАВРИМ С БЕЗДОМНИЦИ КАТО ВАС,ТИ СИ ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА БОТЯВИСТ,БЕЗДОМЕН ПРОСТ И БЕЗ ПАРИ,ВЕЧНО ПРОСЕЩИ И МРЪНКАЩИ

    • 3
      4

      Що не си миеш чиниите, ами се пънеш тук? Или си пил 2 ракии и ти идва смелост да пишеш? Езикът ти е на каруцар, само псувни и простотии! Щял да събира пари, сравнява Зико с мързеливеца Тошко и т.н. Ти не си адекватен, просто си един келеш, проЗ гъз. Главата ти служи само да пазиш равновесие, а устата за проветрение! Ти си истински лайномет, баща ти те е правил в на майка ти гъза! Не се различаваш по нищо от Столюпиновските мангали. Срам си за привържениците на Ботев! Изчезни от темите на Ботев! Привържениците на Ботев са културни и интелигентни хора. И понеже си простак и не разбираш от дума, за това ти отговарям с твоя език, белким разбереш! Наливай се с ракия и не се прави на разбирач!

      • 5
        3

        Ето ти сега на разбираем за тебе език: Стикс, ЯЖ МИ УЯ!!!

  9. 10
    13

    До всички превъзбудени помашки тикви,гола на Умарбаев който ви заби на Лаута е сто пъти по майсторски от този на Полиглота,ама то промитите ви мозъци не могат да го асимилират,то нали имате две гънки….

    • 14
      7

      Хахахаха Венци прост си, като стрелочник! На Тошко гола от 49.12 метра влезе в историята, в градския фолклор и вкара Локо в смешните рубрики на забавните предавания.

    • 6
      10

      Ти, на много високо интелектуално ниво ги издигаш! Моля те, за какви промити мозъци пишеш? Те нямат изобщо мозъци!

    • 11
      2

      Aaахахахахахаххахахахаха, ненененене, аз нищо няма да кажа, просто, ахахахаххахахахаххаа, УНИКАЛЕН,УНУКАЛЕН ДЕБИЛ, ахахахаха

    • 14
      5

      Венци, Тошко не е Камбура да избяга в първия отбор дето му свирнат да шие голове на Локо и да ги псува на мама циганска!

      • 5
        11

        Той Ушко не може да говори, ти искаш да псува!

  10. 9
    13

    Тоше, как се чувстваш като НЕНУЖЕН И НЕЖЕЛАН, моето момче??
    Не се отчайвай, Андрешко ще ти надие още балончета.
    Не мисли за трагичната истина! Гледай си балончетата

  11. 9
    18

    Единственото, което се потвърди е, че Ушко е НЕЖЕЛАН!!!

    “Няма оферти, но той ги отказал”???!!! Балоните стават все по-смешни и по-смешни.

    Даже и ЦСКА са се отказали.

    Кристиане, същото ще стане и с теб и Левски. Ако сега не приемеш си оставаш вечно на село…

    • 5
      11

      Кристиян отдавна е приел. Тези от клуба се опиват и не го пускат… засега

  12. 13
    12

    Тошко е талантлив футболист, но много просто момче! Ей така ще си изгние в посредственост, заради собствения си мързел и страх. Той не е човек с високи цели и там му е проблема. Ще си изгние тук като “легенда” но само в главите на 100-тина души и дотам. Все още обаче не е постигнал нищо голямо, за да се нарече “легенда” . Даже и не е близо до подобно такова постижение. След 7-8 години ще бъде един обикновен зрител с не особено добро житейско състояние. За съжаление това е истината за него. Но каквото си направи сам човек, друг не може да му го направи. Има още малко време да промени тези факти. Дано не изпусне и последния влак, че ако и сега го направи, после никой няма да дава вече милиони, а много по-малко!?

    • 17
      8

      Eй, тупан чернобял, тиебамайката, тва първо!
      Второ: помниш ли ВЕЛИКИЯ ПЕТЪР ЗЕХТИНСКИ освен в БОТЕВ ПД къде другаде игра?
      За колко време?

      ТОДОР НЕДЕЛЕВ Е БОТЕВ ПД И БОТЕВ ПД Е ТОДОР НЕДЕЛЕВ!

      И ние сме ебати смотания, тъп клуб, ако не можем да съберем 100 000 на месец да му плащаме да играе при нас ФОРЕВЪР!

      Тука някви от наште ме апострофират, че едва ли не, задължително трябва да го пратим някъде по света да бил направил пари!
      ОК, но ако сме клуб на място, ше му ги дадем ние тея пари! Не да ми се разкарва по Турция, па по Китай па по на майка си гъза!

      Мястото на ТОДОР НЕДЕЛЕВ е в БОТЕВ ПД!

      Не ме ебе кво си мислите вие…

      • 7
        12

        а защо си мислиш, че нас ни ебе какво мисли един мияч на чинии?! При това страхливец. Зашо не дойде на Сточна гара, мичко?!
        Много си “велик” тук, но като опря ножа до кокала и се разбра какъв страхлив балон си.

        Как е съквартиранта ти от Пакистан? Още ли живеете с майка му и баща му?

        • 5
          13

          Чуден човек си, как да дойде на сточна гара, като миячното и Пакистаница не могат без него?!

      • 6
        7

        Важното е шефа ти от Бангладеш да те ебе , д’ейба и шибания емигрант

      • 7
        9

        Мияч,да го забия на майка ти в насрания гъз и от там в твоята уста да се изсера,на Сточна гара картонения Кайен твоя ли е бе клошар гнусен да ти пратя 200£ да си дойдеш и после те пращам “във вечните ловни полета”

        • 7
          3

          Ахаха, ей го още един смелчага, дето в момента в който трябва да се видиме, ше си стои пред компютъра и ше ме псува във форума.

          Абе, мангали, честно, да ви сера в носленцата, гнус ме е от вас бе, не схващате ли, вие сте курви дето нямат ни чест, ни нищо, направо тръпки ме побиват от погнуса като се сетя за вас.

          Нещастни, ебани в животчетата, лилави амеби, ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ОКАЯНА!!!

          • 1
            1

            Тошке, хващай се за палците,че пакистанеца идва,заеми позиция да влиза по безболезнено и не се обеснявай,всички те знаем каква гнусна пача си

      • 2
        3

        Що не си миеш чиниите, ами използваш думи на които не знаеш значението? Гений е Меси, а Тошко е мързеливец! Понеже в Китай всичко е лошо, кво ще кажеш за Германия? Или за Австрия, където го искаха също? Тошко може да играе само в Ботев, щото е наше чедо и си го обичаме. Дори в ЦСКА, или Лудогорец не може да играе! Там няма кой да го търпи да губи всяка втора топка и да не участва в дефанзивен план. Или да седи като буквата Ф почти цял мач! Да не говорим за умствените му възможности?! Искал в Италия. Че там няма да пипне топката, защото срещу такава преса не може да играе! Гледай мачове в които е персонално пазен -пълна нула! Ама кво да ти обяснявам, като и ти си толкова проЗ и ЗАБЛУДЕН!

    • 5
      7

      единственото, което може е добър пас. ако това е талант, то всеки 2-ри в БГ е талант…

      За Германия си мечтае горкия, а забрави, че дори и в петия отбор на Майнц не го искаха… що за лоша себеоценка?!

      • 12
        4

        49,12….според мен няма какво толко да се говори, пфахахаххаха циганин миризлив!

  13. 13
    9

    Предлагам, Тошето завинаги да си остане при нас, ако трябва ние пари да събираме за хубава заплата и това е ! Поне децата ще гледат изпълнения от вишия пилотаж, пък и ние по – старите също, после си остава в клуба като тренюр и тн…….ЖИВА ЛЕГЕНДА, УНИКАЛНА ПРИВИЛЕГИЯ Е ДА ИМАШ ТАКЪВ СЪСТЕЗАТЕЛ……

    • 4
      9

      Ти също си с празна квадратна глава като Ушко! Явно всичките от циганско-селския катун сте само с место за мозък, но пъ с криви къртуни!

  14. 8
    9

    Като няма акъл в главата и като остарее, ще си хапе гъза за изпуснатите шансове. При боксьорите някой знаят, че ще ги бият и пак се боксират, ама след мача с гушнали един милион.

  15. 13
    25

    По-добре да е Турция,защото знам взика.Да не стане като с немския,още съм на здравей и здрасти.По времето на ни Караибрахим ни провеждоха курсове по турски-ходжата от Долно воден,та затова го поназнайвам.Правиха ни и безплатен сюнет без упойка,така че и затова няма проблем.И навсякъде ни посрещат с „турци сте,турци сте”

    • 5
      6

      Забрави за оджата на Изгрев бойс джамия в Столипиново!

  16. 21
    11

    ТОДОР НЕДЕЛЕВ НЕ СЕ ПРОДАВА, КУРВИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!

    • 12
      21

      Да бе. Цял живот ша ви го крепа. Да не съм луд

    • 4
      8

      ПРОДАВА СЕ, КУРВООООООООО!

      АМА НИКОЙ НЕ ГО ИСКАААААААААА, СТРАХЛИВЕЦОООООООООО

    • 3
      7

      Чинийчо, ти си специална курва:Пакистанска!

  17. 11
    20

    Тошко като знае че има оферта от лятото за Фенербахче значи на пролет ще разкарва фланелката само.

    • 10
      8

      Надявай съ!!! Глей да ни ни завърти ут 59, 12 м…..

      • 7
        11

        Манго, вече 59 ли станаха? Посмали ги манго? Утре и 69 ще ги направиш? Тъп комплексар жълт.

  18. 12
    24

    Пак балони, балони, балони…
    И винаги пук, пук, пук…

    • 22
      11

      Али,пак си коментираш и след това си харесваш глупостите които си написал

      • 1
        7

        Вие от къде сте? Да е би да сте от сопотско-коматевски катун!

Коментарите са затворени