Бившият нападател на Ботев Пловдив Стивън Петков започва да бележи попадения за новия си отбор и го направи по уникален начин! Той се разписа във вратата на гранда Спортинг с акробатичен удар от въздуха, който наподобяваше задна ножица.

След попадението Лудия се израдва по познатия за него начин в стил: “Говорете си – не ми пречите”!

11 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    13

    Кайзер избягал в Полша, заключил се и припаднал.

  2. 20
    2

    Уникален за пореден път! Доказан нападател! Успех и само нагоре майсторе!

  3. 35
    1

    Ръководството на клуба, и всички фенове на Ботев пожелаха на Лудия на тръгване, здраве и много успехи . В Португалия той ще представя България и най-вече Ботев Пд- отбора който успя да го развие дотам,че да ни покаже най-доброто. Другите отбори във визитката му не са му носили щастие е късмет.
    Пожелаваме ти много успехи,братле! Завинаги един от нас!!!

  4. 25
    7

    Глупак,ако не беше Киров ,щеше да е още в Монтана!

    • 1
      9

      Умен, за какво го взе тогава? Да го държи резерва? Такъв нападател за резерва ли е? Или Белия е много голям треньор?

  5. 11
    34

    Киров големия треньор го държеше резерва.

    • 10

      Момчета стига сте философствали, Белия го държал резерва, ами има такива футболисти които като почнат титуляри и не могат да направят нищо и такива които като влезнат почти винаги блесват с важни и фамозни голове, примери колкото искате. Стиван е от втория тип и Белия затова според мен го пускаше на смяна. Това добрите треньори го усещат по-добре от нас макар и футболиста и феновете са недоволни но е самата истина. Не си налагам мнението просто аз така мисля а вярвам че и повечето от вас но не искат да го признаят. Успех на Стивън все пак е българин

Коментарите са затворени