Продължаващата драма около новия договор на вратаря на Ботев (Пд) Даниел Кайзер вече има конкретно цифрово изражение. 25 000 евро или близо 50 бона са причината стражът все още да не е парафирал. Толкова иска мениджърската агенция, която представлява играча от края на 2018-а.

Те са категорични, че клубът, който иска да има техния клиент след юни, трябва да плати тази сума. От Ботев са особено раздразнени, защото те имаха споразумение за личните условия на Кайзер. Стражът обаче няма как да заобиколи своите агенти, защото в такъв случай вероятно той ще им дължи компенсация.

Футболистът пропусна контролата на “жълто-черните” с Несебър и се е прибрал в родината си, след като е помолил ръководството за няколко почивни дни по лични причини. Не е ясно кога точно той ще се върне обратно, а това означава, че като титуляр в първия официален мач за годината ще започне Иван Чворович, а в Кайзер в най-добрия случай ще е негова резерва, съобщава “Меридиан мач”. За двубоя със Славия не е сигурен и Атанас Зехиров. Той е на инжекции и получи допълнителна почивка от Николай Киров.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Кайзер навярно вече проклина деня в който е подписал с тия типове които сега са на път да му унищожат кариерата. На него му е необходим още един престой в Ботев където да го доизградят като състезател. Тогава той вече ще предизвиква интерес от клубовете. Сега за сега е още анонимник. Тия които държат правата му навярно си мислят,че всички освен тях са идиоти?!

  2. 4
    1

    Кът ни я той,дуруг вратар жа земити. Вас имъ кой дъ въ здържа, ама ний клетити менгяни ут Клоакомутифффф Стулюпинуу каръми саму на джилязу, бакър и сръпски кифтета! Аку нъ ритни и бат Крушо утиди коня ф рякатъ!!!! Ша утивъми в неитиету на негу:(())))))) пуф паф кенц…..

  3. 4
    8

    Платете си клошари! Да ви еба майката лъжлива,концесията и тя не е плащана,Тотев до кога ще ги покривате кривите каски?

  4. Предлагам ръководството на Ботев да направи публично достояние и да осведоми максимален брой отбори за т.нар. мениджъри от Полша които държат правата на Д Кайзер. Това за да предпази и други от гадно извиване на ръце и изнудване от въпросните алчни мениджъри които явно искат и от камъка да изстискат вода.

  5. 5
    1

    Котоа тва а. Имъм инфу, че бат Крушо е извадил манги да плати нъ тия минджъри:)))) Дали му ут Фондъ на фондувите в Стулюпинуву:))))))))

  6. 8
    3

    До колкото четох проблема не идва от него, а от някакви “меринджейчета” с които е подписал.
    Въпроса не опира до 50000лв., а начина по който се мъчат да се облажат!
    По принцип той трябва да е тук, защото се води на работа, а от лятото прав му път!

    • 14
      2

      След като е подписал с тях, той много добре е знаел какво ще искат те. Така, че основно той е виновен. Ръководството на Ботев трябва да парира мераците. Това си е изнудване и то сериозно. Не трябва да се позволи това да се случва. наистина ще започнат и другите и ще стане мазал

  7. 15
    3

    Показваш му изхода и толкова. Не мисля,че вратар от най голяма класа. Такива като него ги имаме в България, колкото си искаш. Така, че не трябва да позволяваме да ни извива ръцете. Утре ще почнат и други и до къде ще я докараме. Така, че като не иска, или да си ходи или на мачовете извън групата. Има вратари като него бол. И ще играят на половината на неговите пари. Голям вратар, няма що?

  8. 8
    22

    От фонда на фондовите да му платят.
    Самулов скръндза давай пари малоумник

  9. 7
    22

    Няма финанс кьнари?
    Май са разпадами?
    Ся кат вземем от Фонда, да дадем 50 бона да се върни!
    Ъййй кьнарйеее!!!

    • 5
      1

      Крастав черно-бял мангал,отивай да ровиш по кофите

    • Сумътъ ни била 50,а 49,12 хилки! Бат Крушо штял да си ги земи ут убштинатъ, изтеглял капаруту и сига мислил да смини нашту вратарчи, дет на зложи нъ негу…….., нъл помниш?:)))))))

  10. 18
    10

    Хм това момче забрави от къде го взехме и го развихме като вратар точно ние,а сега номера..доста футболистчета попадат в това положение да почнат да летят високо в облаците..няма незаменими хора има принципи и традиции!

Коментарите са затворени