Ботев Пд потвърди PlovdivDerby.com за позитивните новини от срещата с Фонда на фондовете!

48
3276

Официалният сайт на Ботев Пловдив публикува преди минути официална информация от срещата днес с представители на така наречения „Фонд на Фондовете“. Написаното от Ботев Пд напълно се припокрива си информацията, която PlovdivDerby сведе до читателите си преди няколко часа (ВИЖТЕ ТУК>>>).

„Уважаеми Ботевисти,

Днес, 11.02.2019 г., се проведе работна среща между представители на Ръководството на ПФК Ботев АД и представители на Фонд за градско развитие.

На срещата бе потвърдено, че след полученото миналата седмица от УО на ОПРР становище и получените писма за принципна подкрепа от междинното звено при Община Пловдив за финансиране чрез финансови инструменти по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ ОПРР 2014 – 2020, както и на кмета на Община Пловдив, проектът „Реконструкция, основен ремонт и реновиране на трибуните на стадион „Христо Ботев“ попада в обхвата на дейностите, които са допустими за финансиране и е възможно той да бъде финансиран под формата на заем от Фонд за градско развитие.

На срещата бяха обсъдени необходимите действия, които следва да бъдат извършени, както и документите, които следва да бъдат представени от ПФК Ботев АД по отношение на функционалността на обекта, изискванията към бизнесплана и предоставяне на необходимите обезпечения.“

Срок за завършване: 12.03.2020 г.
ДНИ ЧАСОВЕ МИНУТИ СЕКУНДИ

239Дни 02Часове 38Минути 15Секунди

48 КОМЕНТАРА

 1. 16
  7

  Какви са тези поръчкови статии. Всички знаем ,кой пак свърши работата. Апостолов мишката се беше изпокрил заедно с кликата си от клуб 500, когато стана ясно, че Самуилов няма да строи стадиона. Сега когато други уредиха нещата и стана ясно,че стадион ще има изпълзяха от дупките си и имитират дейност. Но този път няма да стане, защото вече всички ги разбраха какви са.

 2. 3
  7

  Какво значи „основен ремонт и ренивиране на трибуните?“ Освен тези неща има и още доста за реализиране. Той целия стадион трябва да се довършва. Кви са тези ремонти и трибуни? Ако не се изгради стадиона по предварителния проект се счита че кинцесията не е изпълнена и пак неустойки. И защо все още никой не каже каква ще е точната сума за довършване на стадиона? Без такова официално становище всичко останало е ала-бала. И тая община да вземе да публикува това „подкрепително писмо“ за да е ясно на всички и да няма спелулации. Редно е.

  • 7
   5

   Ей, комунист, каквото и да се направи по стадиона е от полза. А твоето изявление е: Дайте да дадем! Кой си ТИ, та задаваш въпроси. Извади някоя милка от джоба и тогава лай. Бла бла, лаладжия!

   • Първо ако смяташ, че Комунист е обидна дума, жестоко Грешиш!!!!!!! Всички стадиони в България са построени при Социализма!!!!! Наричай го както си пожелаеш, но не го хвали!!!! ….. и ако искаш да го иронизираш, точния израз е :“Дайте да Дадете“!!!!! …изключая себе си!!!! Добре е,че правиш забележка на този екемпляр, но бъркаш тотално с израза!!!!!!!

 3. 13
  4

  Венци съвсем ще изперка ако Ботев почнат да строят стадиона!

 4. 7
  14

  Обезпечение… Необходимо … Откъде и какво?!…Пак ги лъжат жълтите!

 5. 10
  17

  абе чудя се защо рози мастит бизнесмен от село Секирово иска „заем“ за да построй стадион на кривите глави….

  и то без бизнес план и с 52 милиона дълг…

  • 14
   9

   ЗАЩОТО Е ЕДИН ОТ 49,12/50 ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ, А НЕ Е ОТ ОСТАНАЛИТЕ 0,88/50 ФЕНОВЕ НА КЛОАКОМОТИФФФФ!:))) ПРОСТО ШАНСА ДА СИ ОТ СТОЛИПИНОВО Е МНОГО МАЛЪК!:)))…………….ОТНОСНО БИЗНЕС ПЛАНА-ВИЖ СЪЖДЕНИЯТА НА (ВИСШИСТ ОТ СТОЛИПИНОВО), ПРЕДЛОЖЕНИ ЗА КОМЕНТИРАНЕ В НОВИНИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!:))))))

   • 7
    12

    миячо, лечението за теб е само игнориране…
    убий глупака с мълчание

    • 4
     16

     Не споделям мнението ти, по-скоро изсери му се в устата! Този идиот не заслужава друг подход!

   • 5
    16

    Ние даже нямаме шанс да сме от Столипиново! Трайно и за винаги се е настанил жълтият фен клуб Изгрев бойс, окопирал е всички възможни фенове от 50000-те хиляди мангала, окопирал дрогата, скобата! Имат си джамия, минаре, оджа, китайска стена в жълто-цигански вариант!

    • 12
     3

     Цървуле, за това ли на всички гостувания на локуту, на всеки един стадион в България, ви посрещат с мощен възглас – ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ!

     • 5
      1

      И аз съм чула така да им викат! То срамута за нас циганките!

 6. 16
  9

  То е казано от БОГ. Фонда на фондовете е за Гранда на грандовете. И в Библията го пише.

  • 7
   10

   знаеш ли до какво води богохулството, помак мръсен!!??

   • 13
    3

    НЕ ОБИЖДАЙ!!! ГЛАВА ШЕСТА ОТ КОРАНА!!! ТЯ ТИ Е ДОБРЕ ИЗВЕСТНА, ЩОМ СИ КЛОАКОМОТИФЕЦ!!!

    • 3
     11

     фекал/миячо/многоников психопат, познаваш го корана. Пакистанския ти любовник ли те учи на него

    • 2
     7

     Ти откъде знаеш ЗА КУРАНА бе мангал.

     • Курана се казва моя малкия, а дебелата книга за която става дума, с нарича, КОРАН!!!:)))))) …..чети момко, не си губи времето из форумите!:))))

  • 2
   14

   Има ГРАНД във вечния ГРАД ЛОКОМОТИВ, има и околийски гранд наречен ботевЪ Сопот – Коматево!

   • Това ли е отбор от Пловдив ве торук?“През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”

 7. 18
  6

  БРАТЯ БУФЕРЯ, КАТУНАРИ, КАЛАЙДЖИИ, ВРЕТЕНАРИ И БУРГУДЖИИ,
  НИ СЪ ИДОСВАЙТИ!!! СЪБИРАЙТИ СИ ДЖУЛЯЗУ И БАКЪР И НИ ГЛЕДЪЙТИ В КОПАНЬКАТА НА БОТЕВ!!!! СТЕГНЕТИ БОРДЕИТИ, СКЕЛИТО, ПРОЦИПА И КОЛИБИТИ!!!! НОСЕТИ СИ НОВИТИ ШАЛВАРИ И СИЧКУ ША Е ТОЧНУ!!! КАКТУ КАЗВАТ В СТОЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ, АДЖАСАНА, АРМАНА И ЦЯЛУТУ КАТУН, КОТО А ТВА А!!!!!! НЕКА СИ КАЖИМ НАШТУ ДРУЖНУ СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И ТОЛКУЗ!!! А СЪС СДРАВИ!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ:))))))

  • 6
   13

   Фекалий овъргалял си са в лайна целия……идувай в Стряма да та минем с пароструйката и жа ти олекне ва да тейба.

   • 17
    5

    НА МЕНЯ ТУКАНКАНА В РОДНУТУ ГНЯЗДО КЛОАКОМОТИФФ СТОЛЮПИНУУ СИ МИ Е МНОГУ ДУБРЕ!:)))))))))))))))))))

  • 4
   11

   Яж си фекалиите, за да станеш още по-голям изрод!

 8. 9
  12

  Ай стига ва на нази стрямалий ни избяга цяла секунда и сигъзка кък жа га открийм обекта……убаво че бат Стоян канара се намеси и вкара атомен ред и разцепийми секундата за нашия любим Бутвфъ ва да сейба.

  • 10
   6

   Къде гу тоа апап? Ни съм гу виждъл удавна? Откак научи кугъ ша дувадът кранувити и съ чокри кът лалугер?? Да ни чите новостити за Клоакомотиф?…..штот аку и тъй, нямъ да гу видим скору, те нямат край!:)))))))))

 9. 14
  4

  А ПЪК ЯЗ ТОКУ ЩО ИЗЛИЗЪМ УТ НАЙ-НОВЪТА НУВИНА ЗА КЛОАКОМОТИФ!!!!! ТАМ Е ПЪЛНУ С ФЕНУВЕ!!……СТРАНИЦАТА НЕ СЕ ЗАРЕЖДА ОТ НАПЛИВ НА ФЕНУВЕ, ….едва се уридих да напиша 2-3 реда куминтар!!!:))))))))))))))) апапите дори и не си помислят да идват тук да сирът!!!!! ПИШАТ ЛИ ПИШАТ ЗА ГОЛЯМУТУ ПОСРЕЩАНЕ НА ЛЮБИМИЯ КЛОАКОМОТИФ!:)))))))) ПУФ ПАФ

 10. 10
  21

  Кънари пак ни го вкараха, ама ний свикнахми вечи. Не боли много

  • 22
   7

   Ох как ни го вкараха:((((, онова вкарване от 49,12м., беше само подгрявка, за същинското…….оххх:((((

   • 3
    5

    Не, лайно производител, 7.на.3!

 11. 22
  5

  Мор и мъка удари панджабитата на гарата в Мумбай, изпопадали на земята и не могат да повярват за Колежа.
  Дано поне Принц Чарлз им даде един партамент за да намали мъката и страданията им.
  вижте какво става на гарата: https://www.youtube.com/watch?v=GIDrAOyhjo4

 12. 24
  4

  Стикс ,пудатиебамайката.
  Напиши нещо бе циганин потен ,или вече си се изсшил с пликче бронз и спиш на някоя пейка?

  • 22
   4

   Стикс е на работа. Търсете го на околовръстното

   • 16
    4

    Машалла,Стикс. Велик гьотверен си

 13. 12
  19

  БизнесЪ план.
  За такова животно помакинитене са чували.
  За лепиларите бизнесЪ план е да им снасят по едни 500 лева рекет

  • 14
   4

   Въпросът за „бизнес плана“ беше разяснен подробно от господин Висшиста, в предната новина за Ботев!…..:“Висшист от Столипиново
   11.02.2019 at 20:15
   7 3
   Тукъ гледъм многу хора се интересуват от „бизнес план“!!!! Уббяснявам: Това означава, чи аку имаш публика 49,12 чувека, то никъкъф бизнес план ни можеш да правиш!!!! Ако са на помощи в община Столипиново, то те разполагат с малко средства и не могат да си купуват билети!!!! Затова бат Крушо не е представил такива папири и няма финанс за скелето и Процепа!!!!!…… Виж, Ботев, са друга бира!!!!!! 49,12/50 от хората в Пловдив обичат Гранда Ботев и ще носят приходи!!!!! Та това е “ бизнес плана“, казано с прости думи: Не е рентабилно да построиш магазин за коли- Мерцедес, в……..Столипиново!:))))))…..докато то изкараш колата от квартала и оставаш без полуоска!!!!!!:))))))))

  • 12
   3

   Тоа гу знам!!:)))) Току що му звъннах пу тилифона и му казаф за Ботяф………. Не издържа апапа, а беше лево бече в Стулюпинуу:)))))))))

 14. 15
  5

  ЧАКАМЕ АПАПИ ОТ ВСИЧКИ ФРАКЦИИ НА ВЕЛЖДУП ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ, А НИЕ ДА СЕ ПОСМЕЕМ!:)))))))))))))))

 15. 15
  3

  Утре почва строежа на Колежа. Ай канариии отваряйте шампанскотооо

 16. 20
  7

  Всички цигани в Столипиново са дигнали кръвното.В Аджасана и Шекера вече режат вени.Помиярът и Стикс са пред самоубийство. Е няма такъв кеф за майните.Ние сме Ботев Пловдив е,мършииии.

 17. 8
  14

  Сега чакаме и положителни новини по проекта „Световен Локо“(Локо на световно)

Comments are closed.