Празник за „черно-белите“ фенове на Лаута

13
375

Феновете на Локомотив Пловдив превърнаха в празник днешния неделен ден на Лаута. В крайно интересен и оспорван двубой тимът на Лаута Арми (ГМУ, НУП, Лаута Хуулс) победи сборния отбор на Гарата, ОТС, Ийст Клуб, WWL и Бригада Пловдив с 8:5. След мача феновете заформиха трето полувреме с вино и песни за любимия отбор, съобщиха от фенклуба на Локомотив.

13 КОМЕНТАРА

 1. 1
  1

  Черно бели са защото на стадиона сядат два реда цигани, един ред българи, два реда цигани, един ред българи и т.н..

 2. 5
  2

  Да видя жълтур да пише глупости, как да е . Ама да се заяжда човек дето се пише за локомотивец това не го разбирам…..Вчера се получи добър празник, феновете поритахме , малките от школата и юношките също имаха мачове. Хубаво време ,много хора с деца,и добро настоение….и тук някакъв ме пита кой ме е пуснал на Лаута и дали това сме фенклуба? Да ,ако те успокоява ,това сме , а ти къде беше вчера ,при комсомолския на раздумка? Незнам какво целиш пич ,но е грозно , неграмотно ,и няма да ти се получи…

 3. 8
  5

  38 човека. това ли е „фенклуба „, който гони Крушарски?! А рой ги е пуснал на Лаута?

  • 5
   6

   Това не са всичките наши фенове. Всичките са 138!

  • 1
   2

   От всички тези на снимката само малка част са от фенклуба. Останалите са от другите фракции.

  • 2
   3

   Абе стига сте задавали въпроси в Пловдивдерби , ела и попитай на Лаута!

   • 2
    4

    Боли ме фара за феновете да ли ме питаха да хвалят бомби и да копаят терена

 4. 8
  5

  Днес гледах феновете и отидох да гледам след това децата с Берое.Бихме 3 на 1 .Напълниха ми душата тези деца.Те играят по добре от мъжете.Браво на треньорите.

 5. 5
  7

  ХАААХАХААХАХАХААХААХАХАХАХАААХАХАХХААХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХААХХАХАХААХАХААХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАААХХАХАХАХХХХХХХХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХХ
  ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 6. 10
  6

  Днес се получи много добре , мач ,бира и приятна компания, децата също поиграха. Да си пожелаем успешен полусезон и другата неделя мощно на герена….

Comments are closed.