Феновете на Локомотив Пловдив превърнаха в празник днешния неделен ден на Лаута. В крайно интересен и оспорван двубой тимът на Лаута Арми (ГМУ, НУП, Лаута Хуулс) победи сборния отбор на Гарата, ОТС, Ийст Клуб, WWL и Бригада Пловдив с 8:5. След мача феновете заформиха трето полувреме с вино и песни за любимия отбор, съобщиха от фенклуба на Локомотив.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Черно бели са защото на стадиона сядат два реда цигани, един ред българи, два реда цигани, един ред българи и т.н..

  2. 5
    2

    Да видя жълтур да пише глупости, как да е . Ама да се заяжда човек дето се пише за локомотивец това не го разбирам…..Вчера се получи добър празник, феновете поритахме , малките от школата и юношките също имаха мачове. Хубаво време ,много хора с деца,и добро настоение….и тук някакъв ме пита кой ме е пуснал на Лаута и дали това сме фенклуба? Да ,ако те успокоява ,това сме , а ти къде беше вчера ,при комсомолския на раздумка? Незнам какво целиш пич ,но е грозно , неграмотно ,и няма да ти се получи…

  3. 8
    5

    38 човека. това ли е “фенклуба “, който гони Крушарски?! А рой ги е пуснал на Лаута?

    • 5
      6

      Това не са всичките наши фенове. Всичките са 138!

    • 1
      2

      От всички тези на снимката само малка част са от фенклуба. Останалите са от другите фракции.

    • 2
      3

      Абе стига сте задавали въпроси в Пловдивдерби , ела и попитай на Лаута!

      • 2
        4

        Боли ме фара за феновете да ли ме питаха да хвалят бомби и да копаят терена

  4. 8
    5

    Днес гледах феновете и отидох да гледам след това децата с Берое.Бихме 3 на 1 .Напълниха ми душата тези деца.Те играят по добре от мъжете.Браво на треньорите.

  5. 5
    7

    ХАААХАХААХАХАХААХААХАХАХАХАААХАХАХХААХАХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХХАХХАХАХАХАХХАХАХААХХАХАХААХАХААХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАААХХАХАХАХХХХХХХХХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХХХ
    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  6. 10
    6

    Днес се получи много добре , мач ,бира и приятна компания, децата също поиграха. Да си пожелаем успешен полусезон и другата неделя мощно на герена….

Коментарите са затворени