Двете зимни попълнения на Локомотив (Пловдив) Един Бахтич и Никола Марич може и да пропуснат първия официален мач на тима за 2019 г., който е срещу Левски следващата неделя, пише “Меридиан мач”.

“Черно-белите” все още не са получили всички необходими документи, за да оформят договорите на двамата и те да бъдат картотекирани в срок в БФС. Подобен проблем на “Лаута” имаше и през лятото, когато голяма част от новите играчи не бяха уредени и Бруно Акрапович трябваше да попълва групата с юноши.

В момента в Локо са оптимисти, че всичко ще бъде свършено навреме, но те са зависими и от работата на чужди клубове и федерации, където двамата са играли преди да дойдат в България. Те ще парафират официално след завръщането на тима у нас, а след това клубът ще поиска жълтите им карти.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    4

    АБЕ ЖЪЛТИ КИНЕФИ, КАКЪВ ХУЙ ТЪРСИТЕ НА ЛАУТА, БЯГАИТЕ НА ГОМНЕЖА ЧЕ ДОЙДЕ МИКСЕРА СЪС БЕТОНА, ООО ГРЕШКА СЪС ЛАЙНАТА.

  2. 8
    3

    Успех на момчетата!!!

    Направете злобарите нещастни

    • 4
      3

      Деляне, смятам че визираш злобарите-локомотивци? За нас ще е най добре да праснете говедата. Успех.

      • 6
        4

        Духай супата боклук,вас освен говедата нищо друго не ви интересува,и затова 21години нямате ”ръка” на герена,ние говедата си ги пердашим на корем,а на вас още в междинния кръг ви предстои нагъзване,а’е бегом да лижете гъзЪ на агата,боклуци жълти.

          • 2
            4

            Това ми звучи доста истерично: Мразя ви жълти нещастницииии. Мразя виииии!!!
            И крясъка преминава в кресчендо???

          • 2
            1

            Ако бяхме някакви извратеняци можехме и да ги обладаем анално, тогава щяха да крещят: Обичам ви жълти извратеняцииии. Обичаме вииии.

  3. 9
    6

    И с новите и без новите отнасяме плувката.

  4. 8
    6

    А ва ний куга жъ бийми левскиту пуследну на гиреня ва? Деду ми каза чи сми ги били виднъж. Тия локуту ги биът пучти всякъ гудинъ тсм пъ ний ниможим. Дъ ги ебъ и кънарити и тошку с центъръ и сичкити. Уж сми ногу гулеми пъ левскиту дету нъ фанът там нъ ибът. Те не саму те де мъ були да съ ебъ в разшлякания жълт гъз. Аман.

    • 2
      5

      Адаш, кугът тугъс!!! Важнуту йе да си стисками алката кугът играйм с жълтити, оти ша на порнат и ут 59,12м. !!!!! Пък лефскиту гу мани!!!:((((((

    • 3
      6

      Ний Фекалите от родъ Буферуфф, братчет сне гулямъ рабта!!!! Тряа дъ съ пудържъми и моштну да викним: Съде Клоакомотифффффф, пуф паф!!!!!!….пуне 49,12 пъти на день!!!!

      • 4
        4

        Имъти и ут мен, моштнъ Цинтралнъ пудкрепъ! Пуф паф:))))

      • 2
        1

        Името ти напълно отговаря на това което си в жалкия ти живот!
        Миризлив селски дворен нужник!
        Но не си просто фекал,а жълто-кафяв фекал!

  5. 5
    9

    Залагам на традиционната ни схема 1-10

  6. 13
    2

    Тоя трагичен Левски с тези неуредици не го ли бием значи сме отбор без грам амбиции

    • 5
      2

      Че какво им е на Левски бе смешник,отбора си е много добре какъв е проблема че да не ни бият .Те и пумаците отидоха при криза , А отнесоха четворка.

      • 3
        6

        Чукундур , има много малко срещи до края и ако желаем да се намесим някъде , сега е момента , Левски нямат победа тази подготовка пък ние нямаме загуба , чукундур прост ……..

        • 4
          3

          Чукундур не че не можем да бием ,но дали ще ни позволят ,Можех ме да бием на много места но нени позволиха.Ще си пишем след мача

          • 3
            2

            Пич , писна ми вече тая посредственост все нещо на нас не ни достига , жълтите купа , морето купа , марулите купа , слабия купа , а ние дори за 6-та не можем да се преборим ………

    • 3
      1

      Такива като тебе наи много ви мразя ,защото след загуба вие сте първи които скачате срещу тренъора и собственика приятели може и да бием може ида паднем за това по кротко с изхвърлянията

  7. 4
    9

    МА ДА ВА АКРАПА КАТ ИЗКАРА ЮНОШИТЕ ДЕТ СА НАЙ ТАЛАНТЛИВИ И С ТЯХ ПО МОЖЕ ДА ГИ БИЕМ.ПФФФФФФФФФФФ КФИСА ТИЯ ЛЕФСКИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ .

  8. 11
    7

    И БЕЗ ДВАМАТА НОВИ МОЖЕМ ДА БИЕМ ЛЕВСКИ. ВАЖНОТО Е АКРАПОВИЧ ДА ПРОУЧИ ДОБРЕ СИНИТЕ И ДА ИЗБЕРЕ ПРАВИЛНАТА ТАКНИТА. МИСЛЯ СИ ЗА 3-4-2-1.

    • 11

      С тази твоя схема ще отнесем 3 гола за норматив

    • 7
      6

      Точну тъка!!!! Тактикъта е: 4-9-1-2!:)))))))…..и ши ги бийм

      • 9
        3

        Най хубавия вариант е датиго набута ЕЗЕ във дивият и устата в 78.мин.

Коментарите са затворени