Уважаеми локомотивци,

Обръщам се към цялата черно-бяла общност, тъй като в последните дни отново ставаме свидетели на разпространяването на невярни и манипулативни информации, с които се цели да бъде дискредитирано ръководството на Локомотив Пловдив. Този път е използвана болната за всички нас тема, свързана с изграждането на новата база на ДЮШ и новия стадион.

Ден след проведената на 6 февруари среща между министъра на спорта Красен Кралев, кмета на Община Пловдив Иван Тотев, представители на Фенклуб „Локомотив Пловдив“ и почетния президент на Локомотив Христо Бонев, в публичното пространство се появи информация от състоялата се среща, в която е акцентирано върху следното:
„Неизбежно беше засегнат и проблемът с пасивността на клубното ръководство на Локомотив Пловдив. Тази пасивност беше изтъкната от страна на общинската управа на Пловдив като сериозна пречка.“ 
Прави се внушението, че аз и ръководството на клуба не сме заинтересовани да бъдат построени тези два стратегически за развитието на клуба обекта. 

Направих си труда да изгледам запис от срещата, публикуван в сайта plovdiv24.bg. Внимателно изслушах изказването на кмета на община Пловдив Иван Тотев и останах озадачен, защото никъде не чух той да споменава, че ръководството на Локомотив Пловдив е било пасивно. Може би е редно авторите на посочената публикация да уточнят кого точно визират, цитирайки „общинската управа на Пловдив“?  В приложеното по-долу видео господин кметът съобщава, че е приключило прединвестиционното проучване на двата обекта – новата база на ДЮШ и новия стадион, анализите вече са готови и предстои да започне процедура по отдаването на обектите на концесия. Което означава,че нещата са на финалната права и от тук нататък следват процедури, които са изцяло в правомощията на органите на местната власт. Достигането до този етап обаче нямаше да се случи, ако ръководството на Локомотив е било „пасивно“ и не си е свършило работата. Ще остана верен на традицията си и отново ще говоря с факти. 

Ръководството на Локомотив Пловдив е заявило своите инвестиционни намерения, които са входирани в Община Пловдив по съответния ред както следва: №16КЛ37 от 25.01.2016 г. и №16КЛ413 от 05.10.2016 г.

Ръководството на Локомотив Пловдив  е възложило изработването на проекти за двата обекта, които вече са факт.

Ръководството на Локомотив Пловдив  е входирало всички изискуеми документи, които са необходими за отдаването на концесия на имот, предвиден да се превърне в тренировъчен комплекс, намиращ се в ЖК Тракия, както и концесия за реконструкция и модернизация на ,,Спортен комплекс-стадион ,,Локомотив”. Входящите номера са съответно 17КЛ262 от 23.10.2017 година и 17КЛ212 от 30.10.2017 година.

Така че, ако е имало пасивност по отношение на обновяването на стадиона и построяването на нови бази, то тя със сигурност не е от страна на сегашното ръководство на клуба.

И за да спрат спекулациите по темата, възнамерявам да се възползвам от обявената от кмета Иван Тотев възможност за лична среща с него по въпросите, свързани с двата проекта, като бих се радвал да дойдат не само  представители на фен организациите, присъствали на предходната среща, но и всеки заинтересован редови локомотивец.

 

09.02.2019г.                                                          Христо Крушарски, президент на 

                                                                                    ПФК Локомотив Пловдив

 

Видео:plovdiv24.bg

135 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Всеки път когато хората мразещи Крушарски защото им спря далаверките си отворят устата, Крушарски ги затапва с ФАКТИ!!

    Какво повече да се коментира….???!!

  2. 1
    2

    Пак недомлъвки!И всеки знае кой е другия,ми кажете ,защото ние,дето ходим само на мачове не знаем.Говорете от името си , иначе кой ще повярва на написаното.Аз в началото си мислех, че това е някой папагал,но се оказа ,че това са локомотивци ,което прави положението още по-тягостно!

    • 4
      2

      това са папагали, които се правят на локомотивци и един трол на адвокатите, който доскоро се пишеше “горд носител на подарените купи”… алкохолик е и жена му го е напуснала. във всяка тема плюе Крушарски без повод и без аргументи,. Отговорихме му няколко пъти, но с радио на се спори.
      прави го за шише ракия горкия

  3. 6
    3

    тук един алкохолик на когото адвокатите плащат по шише ракия, бившия горд носител на олигофрения, продължава да плюе по човека който спаси Локомотив от разпад…

  4. 5
    5

    Ботев вървят упорито към рестарт на и завършване на стадиона. Същевременно комсомолския секретар се активизира само когато трябва да му напишат поредното оправдателно изявление и с това изчерпва цялата му активност. Както и на двамата помияри спрегнати тук под всеки критичен коментар да се опитват да замажат осраният му гъз..Колко трябва да си жалък за да си лакей и курва на селяк като Говедарския. Човешкото падение няма граници

    • 5
      2

      Не са двама ,един е ,който пише от три-четири имена . За съжаление този анонимник не спира да плюе по фенклуба и по хора които не познава. Ако беше голям фен днес в това хубаво време щеше да е на стадиона , не зад клавиатурата и да сее раздори.

      • Тук е анонимник. Иначе всички го знаем кой е. Подлога, проститука, доносник, лакей, мастия..Както и да го наречеш, няма да сбъркаш

        • 1
          3

          хаха. този келеш говори за друг, че е анонимник, а той дори и ник не си е сложил…

          Ало фенклуба, къде ги намирате такива?!

          • В 3:27ч коментар , нормалните хора тогава спят….но не и злобата!

          • ти за часова разлика чувал ли си, бе необразован??!!

    • 1
      4

      явно знаеш за Ботев повече от колкото за Локомотив

    • 2
      2

      ботевЪ уверено върви към фалит. това ли искаш за Локомотив?

      • 2
        3

        и те горките искат да откраднат едни 52 милиона, но на цигани никой не фава

  5. 6
    3

    само да попитам този фен клуб, фен клуб на Локомотив ли е или на адвокатите? Та като чета излиза, че тези “хора’ мразят Локомотив и работят против интересите му, а наричат себе си фен клуб на Локомотив?!!

    Кой са тези адвокати и какво искат от Локомотив? Защо мразят толкова много Локомотив? Нима наистина има техни поддръжници?

    • 4
      3

      Днес фенклуба организира мачле , що не дойде да попиташ какъв е фенклуба? Щеше да ти се даде отговор.

      • 3
        1

        ами дай ми го сега де.
        не можеш ли да пишеш?

      • 2
        3

        да. имаше 20тина човека на Лаута… наливаха се с бира. това ли е фенклуба?!

  6. 9
    6

    Чета как Въшкарски цитира номера и бил входирал намерения. Аз имам намерения да ходя до Луната, ама най-вероятно няма да стане. Та така и с него. Круша, най-добре вземи си входирай тия намерения в дивия

    • 3
      3

      ами плати едни пари да ти направят един проект пък ходи. Само, че нямаш пъкнат лев.
      За справка японски бизнесмен с е платил на НАСА да посети луната

      • 2
        1

        Това сам ли го измисли или се обади до Молдова?

  7. 6
    6

    Защо св чудите ,че не ходят хора по мачовете-прочетете още веднъж писаното тук и трябва да си отговорите.Не зная какво става с отбора ,но това което се случва с публиката е унизително.Едните са агресивни срещу всеки ,които не е на тяхното мнение,а другите са иронични и язвителни.и се оказва ,че отбора ни разделя ,а не ни събира-защо така,обяснете?

    • 4
      4

      Абе ти от мерак и бързане да нацвъкаш нещо си забравил “м”-то на Белозем хахаха!

      • 4
        6

        А ти само това ли разбра или си поредния папагал ,който няма с какво да си играе?

      • 7
        2

        Много правилен въпрос е зададен, за еди много сериозен проблем за феновете на Локо, а именно разделението! Това, че е изпуснал една буква ти направи впечатление, но болния въпрос повдигнат го подминаваш! Харесали ти разделението, А?!

    • Никои не се чуди що не ходят хората , ние си ходим и си подкрепяме отбора. Добър ,лош ,тва е ,момчетата нямат вина за собстеника …….

  8. 3
    5

    Очна ставка да видим Круши ли лъже фенклубчето със Зумето ли или Тотевчето с Тютюнкана гледат да унищожат Локо

    • 11
      4

      И като дойде срещата дон Говедаре сигурно ще е в чужбина хахаха. Пет години ще станат феновете му пречат, жълтите мубпречат, Общината му пречи..от девет кладенеца вода ще ти извадят. Който вярва на такива глупости е пълен наивник

      • 2
        1

        5 години издържа отбор в А група, който взе като изпадащ оит вас и става все по-силен и по-силен.

        Имаш ли аргументи и факти, горди носителю на шише алкохол, или пак ще включиш латерната с лъжите

        • Ами да спре да го издържа и да си ебе путката майчина най-добре.

    • 6
      2

      И за кво ти е тая очна ставка? Да слушаш поредните лъжи Крушарски ли? Ако иска нещо, да почва и да прави. Слушахме го достатъчно

      • 7
        6

        До сега той оправя лайната, които забъркаха предшествениците! Вие какво искате бе, потници?! Галка, братя Колеви, за да до унищожат клуба окончателно ли, А! Като сте много загрижени, намерете по-богат от Крушарски, за да станем шампиони! Освен да плюите, не сте си мръдна ли мързеливите задници за нищо, което да е в плюс за отбора, който уж обичате!

        • 3
          2

          обичат?? та те не знаят имената на футболистите. Тези потници обичат само дрогата и краденето от Локомотив

  9. 7
    5

    Добре ве Круше,какво се чудиш,ти не знаеш ли че си президент на циганска гей банда?

    • 5
      3

      Селяк, гледай си във вашата чиния, и мита от Тошо Пакистаница!

  10. 10
    4

    Крушарски каза ФАКТ, който всеки невярващ може ЛЕСНО да провери.
    Фен клуба с неизвестен брой членове нищо не казва….

    правете си сами изводи….

    казано е: по-делата им ще ги познаете. Единия издържа отбор, а другите му пречат…

    • 8
      3

      Големия дон Круши дето издържал върна ли парите на Камбуров? Що не писа в декларацийката , че редовно изостава със заплатите по 2 месеца, та някой ако има да му даде назаем? Кръв серат срещу Фенклуба, защото не държат на каишка никой в него както в миналото..Държат само едни платени боклуци като Рядко щастие от село Врагово да му пише гнусните пасквилчета

      • 3
        4

        Измишльотина от адвокатска кантора братя Колеви!

      • 4
        3

        Ей лъжец гнусен , защо отново говориш глупости. Парите Камбуров си ги взе още тогава , когато най подло напусна отбора . Какво забавяне на заплатите бълнуваш . Това време отмина. Защо продължаваш да лъжеш , какво искаш да постигнеш? Какво ли те питам . Може да се говори с почтени хора , такива лъжци като тебе просто трябва да се подминават с мълчание.

      • 3
        1

        Знаеш ли от къде дойде Камбуров в Локомотив? Ще ти кажа:от Спартак Плевен! Тук го реанимирахме за големия футбол, иначе в Плевен щеше да загине! Той действително даде много, но и взе и много, много! Най-лошото е че взе обичта ни, и накрая обсебен от парите на Марица-изток- 2,замина и ни нарече цигани! Противоречията с Крушарски, са измислен от него сценарий! По този начин не се,, благодари”за голямата обич от феновете!

  11. 7
    4

    На крив кур , космите му пречат
    На крива круша, Общината й пречи

    • 5
      5

      а помага ли му като на вас??!!

  12. 10
    5

    Типично по комунистически, както др. Славков го в учил – повтаря лъжа след лъжа. Говедарски селяни , обследването го заплати общината, а ти не си дал и стотинка. С твоите глупости може да заблудиш Чаво, Бо не и нас!

    • 6
      3

      всъщност той вади ФАКТИ!!!
      Лъжите са от фен клуба. нека кажат колко плена имат…

    • 2
      3

      Кои сте вие бе кълтак? Тези дето крадяха поголовно от Локото?

  13. 11
    3

    Кога кацат арабските принцове -да ги зема с таксито от летището? и да почвами строежа на стадиона.

  14. 13
    5

    Голям дебел кур за Крушарски и тоя дето му пише декларациите!

    • 6
      3

      ама не смееш да му го кажеш в лицето…. жалък си …. и си алкохолик

      • 4
        2

        ….абе и ти се криеш и жулиш коментар след коментар ! Но ние си те знаем спокойно….

    • 8
      2

      Декларациите ги пише жената на гърка. Крушареца има проблем с грамотното писане.

  15. 2
    6

    Другото,което не харесвам са недомлъвките-който знае повече от нас ,нека го каже ,а ние ще решим дали то е добро или не.Нека не ставаме като други отбори,които посрещат новите си президенти като месия,когато им намалеят парите-изчезвай,даидва седващия и така докога?Нямада дойде човек ,който само да налива в,„фабрика за ла&на” без да си връща парите и да печели,а започне ли да печели мераклии да му вземат комата ще се пръкнат много.Вижте колко хора ходят намачове в Естния ,Латвия и др.-по200,300души-ние не сме по различни от тях.По различни сме само Локомотив

  16. 4
    5

    Гадничко е тук да чета разни заяждания от все големи локомотивци.Факта ,че всеки пише под псевдоним говори за несигурност ,страх и мишкуване.Щом толкова харесвате отбора работете за него.От .арт месец не съм пропуснал домакински мач на отбора,главно заради сина ми ,които е на 12.Не искам да го кара м да се чуди кой е прав и кой крив,просто трябва да се научи да подкрепя отбора и при победи и при загиби.Да уважава противника!

    • 7
      6

      Напълно си прав . Аз вече трета година си купувам карта за мачовете на Локомотив , макар парите да не са ми излишни . И сега когато изразя мнение различно от мнението на някой ставам слуга на Крушарски , платен трол или съм на заплата при него . Кажи ми приятел защо е това . Боли ме и тогава когато неоснователно се плюе по ръководството , а не се отчита реалността . Какво направихме когато феновете взеха властта . Не издържахме да поддържаме отбора . Защо сега плюем по този , който го издържа . Разбери ме правилно . Не съм за Крушарски . И мен ме дразнят някои неща . Но след като няма друга алтернатива трябва да сме благодарни , че ни издържа.

      • 6
        6

        И как реши , че няма друга алтернатива? Такова мислене ни убива!

        • 6
          3

          Ами кажи де не празни приказки плащай те на Крушата и да се чупи не да си чешаш гладната Уста

        • 1
          3

          хаха. а ти как реши, че има??!!
          точно такова “мислене” всъщност ни убива…

        • 1
          1

          Ти като мислиш много, измисли ли алтернатива? Сподели я, за благото на този отбор, който се кълнем, че обичаме!

  17. 9
    6

    Незабавните оправдателни изявления на Крушата изглеждат само като жалки опити за прикриване на некомпетентност, некадърност и липса на каквито и да е качества за управление на голям клуб като Локо Пловдив. Хората се наслушаха на жалките ти обещания и оправдания бе клоун. Ако искаш да оставиш нещо и градиш, покажи го с реални действия. С такива отговори изглеждаш още по-жалък, смешен и противен

    • 5
      7

      Ей смешник спри се. Пак пусна …латерната.

      • 7
        2

        И коя е латерната? Ще строя стадион, ама Общината ми пречи..И така до откат..

        • 3
          3

          лъжеш, адвокатска слугиньо!!

          никога не са изричани тези думи от Крушарски!!

    • 3
      4

      Ей продажно гладно слугинско същество теб Локо не те интересува, гайдар тъп

    • еби си майката горди носителю на олигофрения
      1
      1

      хаха. този трол вчера ни убеждаваше, че “МТЛЧАНИЕТО” означава същото което сега се опитва да ни убеди, че означава говоренето на Крушарски.

      Това казва всичко!!! Алкохолик!!

    • 4
      1

      Понеже има много спор Зумето или Узунчето да кажат нещо по въпроса да не се крият като мишки

    • 2
      1

      Аз бях убеден, че ненормално мислищи има само в опонента ботевъ, но се оказа, че и при нас не са малко! Всички вие, които сте против Крушарски съм сигурен, че когато заделяхме средства от мижавите си заплати, за издръжката на отбора, не сте дали и едн лев! Сега ми се правите на големи патриоти! Може би Крушарски да не е най-доброто решение, но на този етап няма друг будала да дава пари, а ние да го плюем! Още веднъж ви казвам, намерете по-добър в материално отношение вариант и ще се обединим около него!

  18. 10
    7

    Според мен е редно циганите да изгонят Крюшо, с което да си ебат майката циганска сами.
    Ще е чудесна гледка!

    • 1
      1

      Гад без подобна, гледай си гнусната циганско-селска сбирщина на Изгрев бойска фенска пасмина! Квадратна мастийо!

  19. 11
    6

    тук понеже 1 човек с много ника постоянно пита какво бил направил Крушарски за 5 години искам да го попитам:
    За тези 5 години ти ли издържаш птбора, бе цървил?!

    Моля деца, който не са изкарали 1 лв през живота и алкохолици, които живеят на гърба на мама и тати да не си дават мнението, защото е безсмислено.
    Също така адвокатски слуги не ни интересуват

  20. 12
    5

    значи срещата е била с цел 5 човека, които наричат себе си “фен клуб” да плюят по Крушарски пред Кралев.

    Само дето не казват колко милона ще дават за Локомотив като махнат Крушарски!!
    забравих, те обичат да взимат, а не да дават

  21. 14
    8

    А БЕ КРУШАРСКИ …А БЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТ ЗАЩО СЕ ПРАВИШ НА ОЩИПАНА МОМА ТОВА ЧЕ СИ ВНЕСЪЛ ДОКУМЕНТИТЕ КОИТО ЦИТИРАШ НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМАШ НАМЕРЕНИЕ ДА СТРОИШ ПЪРВО СИ МНОГО СКЪСАН ВТОРО
    ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е ЧЕ СИ ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НА ТОДОР СЛАВКОВ ВСИЧКО Е НЕГОВО ЗАВОДА ЗА РАКЕТИ ВЪВ СТАРА ЗАГОРА …ТОЗИ ВЪВ АРЖЕНТИНА СЪЩО ..ТИ НЯМАШ НИЩО ТАКА ЧЕ ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ ЧЕ НЯМА ДА СТРОШ Е ЯСНО НО ПОНЕ ПЛАЩАЙ ЗАПЛАТИТЕ НАВРЕМЕ СЪС ВАС СЕ ПОЗНАВАМЕ ЛИЧНО ..ТРИ ГОДИНИ РАБОТИХ ЗА ВАС ВЪВ ЗАВОДА НА БАРИТНА МИНА …СТАРА ЗАГОРА И НЯМАШЕ МЕСЕЦ ВЪВ КОЙТО ВСИЧКО ДА Е НАРЕД ЗАБАВЕНИТЕ ЗАПЛАТИ БЯХА ЗА ТРИ МЕСЕЦА ЗАТОВА И СИ ТРЪГНАХ ДА ПОЛУЧИХ СИ ВСИЧКО КОЕТО МИ ДЪЛЖАХТЕ НО САМО АЗ СИ ЗНАМ КАК САМО ДА ТИ НАПОМНЯ НИКОЛАЙ БАНЕВ КАТО СОБСТВЕНИК НА БЕРОЕ СЪЩО БЕШЕ ПОДАЛ ДОКУМЕНТИ ДА СТРОИ БАЗА… НОВ СТАДИОН НЕЧУВАНИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ СТАНДАРТИ ЗАПЛАТИ НО ВСИЧКО ОСТАНА НА ДУМИ ХОРАТА ВЪВ СТАРА ЗАГОРА ОЩЕ ЧАКАТ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ АРЕСТА ДА МУ ДАДАТ ОТНОВО АКЦИИТЕ ТОВА СА НЕСЕРИОЗНИ ПРИКАЗКИ ОТИДИ СИ СЪС МИР ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КАТО СЪС БАНЕВ ДА ТЕ ЧАКАМЕ ДА ИЗЛЕЗЕШ И ДА ПОЧНЕШ ДА СТРОИШ

    • 1
      2

      Да си отиде с мир, че твоите адвокати и техните подлоги да ни ограбят отново, така ли бе нещастник?

  22. 12
    7

    Много коментари , много лъжи и много заплахи , когато коментарите не ви харесват. Затова сега искам да питам представителите на фенклуба. Защо в коментара ви за срещата с Тотев вие акцентирахте само на “пасивността на ръководството” В публикуваната от вас декларация преди няколко дена , поставихте редица въпроси. Те бяха добре формулирани и точни , затова всички ви подкрепихме. На срещата с Тотев поставихте ли ги отново и ако да какви бяха отговорите . За да се спрат спекулациите моля ви направете по подробен отчет точка по точка .По първата тема , отговорът беше този , по втора този и така подробно по всички теми . Ако направите такъв отчет сте приема , че сте били добронамерени и мислите за доброто на Локомотив. Ако не го направите , ще приема че критиките към вас са правилни и че продължавате да търсите конфронтацията и да сеете интриги.

    • 5
      3

      Влез във фейсбук страницата на Фенклуб Локомотив, и там ще ти дадат отговор .
      Има споделено изявлението на Крушарски ,и отдолу има коментари на хора които са били на срещата ,които биха ти дали информация от първо лице…

    • 5
      4

      И къде видя интригите? Мислиш ли, че крушата ще строи стадион? Това безвремие ни убива и като клуб и публика. 5 години липса на реални действия. Мислете малко с главите си. С една смешно изявление ни успива така пета година. Само празни приказки и обещания. Ако имаше сериозни намерения досега отдавна да са станали. И те питам пак къде видя интриги?

      • 5
        4

        А това избирателно поднасяне на информацията какво е ? Защо трябва да влизаш във фейсбук за да прочетеш всичко . След като започваш нещо в даден сайт ще го направиш както трябва , а не на части и в непълнота.

        • 4
          3

          Скоро всичко ще излезе наяве. Имайте търпение. Трябва да се извърви целият път. Не виждаш ли какъв е подхода на Крушо и компания? Разделяй и владей . В момента, в който фенклуба пусне по-остра декларация, следва подобен отговор като днешният с цел да се разделят феновете и после да се приспива масовото недоволство. Това са им комунистическите подходи. И така си живуркат вече 5 години лъжейки хората, че уж нещо ще правят. Стадион и бази са ни най-важните приоритети и ще извадим нещата докрай. Празните трибуни са най-добрата оценка за това т.н. управление. По-слабо посетено дерби не сме имали. И най-голямата ирония, че точно тия фенове, които се обвиняват в интриги са всеки мач на Лаута и се опитват да подкрепят отбора в тая отровна атмосфера

          • 5
            1

            ами когато кажеш А ще кажеш и Я и ще дадеш факти. В момента факти дава само Крушарски

          • 3
            1

            В момента лъжеш и се опитваш да манипулираш фактите. Прочети коментарите под статията , в която фенклуба се опита да даде някакъв половинчат отчет за срещата с кмета . Още тогава се получи разделението . Крушарски отговори няколко дена по късно и само посочи фактите , такива каквито са. И сега ти се опитваш да ни убедиш, че това не е така. Ти за малки деца ли ни имаш , та се опитваш така елементарно да ни излъжеш. Ако Крушарски не беше отговорил , щеше да го обявите , че е гузен и за това мълчи . Така че спри да нлъжеш и просто замълч

          • 1
            1

            Крушарски не е обидил никой! Интрганстването е патент на тези дето са завършили юридическия факултет и техните слуги!

      • 4
        3

        Престани с тази лъжа ! Колко пъти трябва да ти се отговаря на един и същ коментар? След като му дадат концесията тогава можеш да задаваш тези въпроси . Сега спирам да се опитвам да споря с радио.

      • 1
        1

        през кура ми е дали ще строй стадион. важноро е, че издържа отбора?!
        А ти ще го издържаш ли? Че и стадион ще построиш ши?

  23. 8
    8

    бат Ице, кажи си чи не ти се занимава с такива глупости като бази, стадион. Заравни една поляна в Говедарци, сложи един фургон и тва ти е за 4 години. Е, берекет версин. Джиткай си по Южна Америка и Дубай и ни освободи от присъствието си. Да са рахатясами заимно. Пък е ясно чи нямаш кинти за такива инвистиции ли са кзваши , инсинуации ли

    • 5
      7

      Ти ли ще го заместиш ? Откъде знаеш дали има или няма пари ? Да не си му счетоводител , че да знаеш какво има и какво няма ?

    • А, адвокатите са крадяха, поляна не заравниха, а тръгнаха да ззаравнят Локомотив!

  24. 5
    4

    Абе ти пак ли крадеш никове бе?В тая тема имаш над десет твои писаници ….що си мислиш че не те усещаме. Нормален локомотивец който да харесва Крушо няма ,и колкото и а пишеш под сума ти никове , и да слагаш минуси или плюсове НЯМА да промениш това ! Пеестани да обвиняваш и клеветиш други локомотивци !

    • 4
      3

      Ти много ли си сигурен в това , което пишеш . Ти беше ли на последната контрола на Локомотив в Пловдив , на която присъстваше Крушарски . Там присъстващите фенове му отдадоха нужното уважение . Даже Ванев се прегърна с него , а Динко и няколко други които бяха наблизо се ръкуваха . Те НЕНОРМАЛНИ ЛОКОМОТИВЦИ ли са ? Ванев . който в Концертната зала даде 1000лева за Локомотив при управлението на феновете и той ли е НЕНОРМАЛЕН. Имай си мнение , но не се опитвай да го налагаш на другите , понякога и със заплахи.

  25. 10
    6

    “Локомотивската общност”- това вече е нещо. Звучи много интелигентно. Кои сте Вие?

  26. 11
    10

    Явно е, че някой от 3-те страни лъже. Скоро ще се разбере. Имайки предвид как този фен клуб постоянно безпричинно атакува Крушарски си имам свой “фаворит”. Казано е: по делата им ще ги познаете…. Колко правилно. Бих добавил и по парите които дават/взимат(ли) за/от Локомотив

    Факт е, че документите са внесени и проекта променян няколко пъти според изискванията – все неща за който Крушарски ПЛАЩА!! Кой ПЛАЩА на вятъра.
    Факт е, че срещат беше полу-тайна – за нея широката обществеността разбра постфактум.

    А дали пък под “пасивност” някой хора не разбират “нежелание да дава подкупи”?! Дали пък това не е станал единствения начин да се случат нещата в Булгаристан?? А дали пък други хора не използват случая за поредните интриги, на които е крайно време да се сложи край!??

    Министър Кралев, време е да разсеете съмнението и да докажете, че милеете за проблемите на локомотивската общност. Ние на Тотев отдавна не вярваме. Не му вярват и ботевистите. Нека ГЕРБ сериозно се замисли за своя кандидат не местни избори. Но на вас, г-н Кралев, вярваме. Знаем, че няма да се подведете и ни разочаровате .

    • 7
      4

      Абе имам чувството, че се очертава нов “АЛо, Банов съм”… Ето такива му изяждат главата на Бойко за съжаление…

    • 6
      3

      Излез си с името и лицето като коментираш 20 пъти тук с различни имена. Влез във ФБ под изявлението на Крушата и там се прави на много умен

      • 5
        4

        Този откакто се е появил ,само обижда и клевети други локомотивци. Пише със много никове , жалка история. Жълтурите не му обръщат внимание вече ,и започна със нас . Направил съм му неведнъж забележка. Сега ми краде и името тук и пише , дейба и боклука… Аман от анонимници! Това са в действителност хората които сеят раздори в редиците. Ако има мнение да дойде утре на Лаута да си го сподели……

        • 8
          3

          А може ли да ти прати утре на Лаута някой полицай , който да те пита защо непрекъснато заплашваш тези ,които не мислят като тебе. Ще му се представиш ли ? Толкова ли ти е интелектуалното ниво , непрекъснато да псуваш и заплашваш.

      • 2
        3

        Крадецът вика дръжте крадеца . Аз говоря с факти , а ти с лъжи. Нямам намерение да си губя времето и да споря с лъжци.

    • 5
      4

      Много си заблуден! Два пъти ОБЩИНАТА ПЛАЩА, и двата пъти Крушата дава заден. Питай Христо Бонев и Кралев! Това също много скоро ще лъсне пред всички. На лъжата краката са къси и дон Круша продължава да се оплита. Министъра не го знае кой е, къв е и за кво се бори. Няма такъв сол ташак

      • 3
        2

        а министъра знае ли кой ще издържа отбора като махнете Крушарски….

        или ще играете с юноши във окръжните групи. Сина адвокатитетитуляр ли ще е….нали затова ви манипулира

  27. 5
    4

    Питай министър Кралев и Тотев умнико. Как феновете ще забранят на журналистите да присъстват при наличието на власт имащите? Усещаш ли се, какви глупости пишеш. Питай Кралев, Титюков, Петьо Зехтински, Бонев защо ги е нямало журналистите? Срещата на Тотев с жълтите фенове пред журналисти ли беше? Или тази между министър Горанов, Самуилов и Тотев? Или тази в понеделник може би и тя ще е пред журналисти? Не търсете жалки интриги, а истината! Многонлесно може да се разбере, кой лъже!? И скоро това ще се случи!

  28. 23
    9

    БРЯТЯ КОЛЕВИ ЕООД – фирма за всяване на раздор,интриги и гонене на хората от стадиона,а и забравих даване на заем с 200% лихва !!!

  29. 16
    10

    Умишлено се всява раздор в Локомотивската общност!Искат да вземат клуба и да цозат пак!!!Същите които изгониха хората от Стадиона!

  30. 8
    7

    Кмета увърта вися се та срещата…Ние не пасем трева и защо не са допуснати журналисти…Нещо тайно ли си говорихте???

  31. 14
    16

    Крушарски даже сам иска да построи 40 000 стадион. Той иска да вложи собствени средства, които има в излишък. Ама този негодник Кмета, го спъва и не му позволява.А човека живее с тази мечта- да построи стадион, макар и само 200 мангала да му ходят на мачовете. Дано Кмета да му сбъдне мечтата.

    • 22
      4

      Глупак ! Престани да плюеш в нашите теми . Искате да сме толерантни , а ти си първи тук и почна да плюеш.

    • 9
      5

      Жълт олигофрен, занимавай се с циганско-селската, сопотско-коматевска, мучаща сбирщина, и не се интересува от процесите в пловдивския любимец Локомотив! Аман от комунистически навлеци!

  32. 7
    16

    Курво, знаем те кой си. Скоро и твоя ред ще дойде!

    • 17
      6

      Когато аргументите липсват , идват заплахите и псувните . Е как да ви повярва човек в добрите ви намерения ?

    • 7
      6

      Поредната адвокатска простотия! Спрете да се занимавате с ЛОКОМОТИВ! Вие не го обичате, а и вече няма как да краде те от него! Дори малкото пари, които вложихме в Локо, когато имаше нужда, вие и тях откраднахте! Не сте желани на Лаута! Със заплахи не може да спрете дори и малкия прогрес!

    • 5
      5

      как може да вярваш на нещо, написано от алкохолика Дончо Донев, който мрази Крушарски на лична основа?!

      • 1
        1

        Тук става дума за измамата със стадионите

  33. 14
    20

    Крушарски, с тази си декларация и заглавието и ти откровенно обвиняваш Иван Тотев в лъжа!? Министъра , Бонев и 10 човека фенове чуха с ушите думите на кмета относно пасивността и отказите ви за концесия, както и липсата на реални инвестиционни проекти! Ако не вярваш на феновете, питай министър Кралев и Христо Бонев!? Срещата между тези сттани беше на закрити врати без журналисти, така че видеата по сайтовете не могат да бъдат определящи за позицията ви!

    • 17
      9

      А не лъжи ли кмета че е станал собственик на Коматевският клуб повече изявления дава от Самоилов

    • 14
      6

      И защо срещата е била при закрити врати ? Какво толкова тайно обсъждахте , че сте изгонили журналистите ? Сигурно сте обсъждали отново как да създадете интриги и всеете смут в локомотивската общност. И като сте отивали на среща с кмета и министъра защо не сте се подготвили и още там да му кажете , че Локомотив има входирани инвестиционни намерения и внесени готови проекти за двете концесии. Или това не са ви били намеренията. В предишните теми в един коментар имаше искане да публикувате аудиозапис от срещата или поне стенограма в пълен обем. Не го направихте , а отново искате просто на сляпо да ви повярваме , след като явно показвате неодобрението си към ръководството и открито воювате с него .

      • 9
        17

        Ами вярвай на Крушарски, малоумник. Това, че нещо е входирано абсолютно нищо не означава.

        • 12
          4

          Е браво ! Аз ако съм малоумник , ти какво си ? Това , че нещо е входирано, абсолютно нищо не означавало ? Ти счупи тъпомера . Няма скала , по която да се измери тъпотията ти . Тогава защо общината задейства процедурата по отдаване на двата обекта на концесия ? Човече мисли преди да решиш да покажеш простотията си . Или нямаш мозък за да извършваш тази дейност , а именно МИСЛЕНЕТО .

    • 6
      5

      Лъжеш Колева подлого, ЛЪЖЕШ! Кмета не е казал,, за отказ от концесия”!

        • Значи кметът е излъгал и то два пъти . Вие защо не го засякохте .

  34. 14
    8

    И нека кухите ,криви манерки да започват да плюят!

    • 4
      2

      Ей го интриганта!!!!! Няма никой, а той почва!!!! Целта му е сами да се скарате!!!!!

  35. 30
    15

    Браво на Крушарски така се говори с факти. Отново но баламосват от общината.

  36. 17
    2

    beshe qsno che pinokio narochno spuva kluba da ima edna baza za decata pone shkolata da tragne na gore i da se dade shans na decata no qwno pinokio ne misli taka

  37. 24
    16

    Не е ясно , колко иска да строй , Крушарски. Излезе истината , че Тотев спъва построяването на базата и стадиона. Оставка на маминия гербаджи!
    Бойко и Горнов, това ли са ви кметовите?

Коментарите са затворени