Нова среща на тема стадион Христо Ботев ще се проведе в понеделник на високо ниво в държавата, научи PlovdivDerby.com. На нея ще присъстват хора от Министерството на финансите, архитект Савов, който е проектирал Колежа, Иван Йотков и адвокат Радев, както и председателят на Сдружение “ПФК Ботев 1912” Апостол Апостолов. Темата на срещата е поисканият от Ботев Пловдив кредит от Фонда на фондовете.

Припомняме ви, че днес кметът на Пловдив инж. Иван Тотев изпрати подкрепително писмо до ПФК „Ботев“, което отваря възможността клубът да кандидатства за финансиране под формата на заем пред Фонда за градско развитие за строителството на стадиона.

Документът бе издаден на основание на положителното становище на Междинното звено по приоритетна ос 1 по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 година. В него се подчертава, че проектът е в съответствие с приоритетите в Интегрирания план за градско възстановяване и развитие и се изразява принципна подкрепа за финансирането му чрез финансови инструменти по Приоритетна ос 1 на ОПРР.

82 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    4

    Цигани, петък е, излезте, пийте по едно с приятели, посмейте се с некое пиче, прекарайте си хубаво като нормалните бели хора в нормалните страни.
    Недейте да се дзверите у екрана гушнали половинка шльокавица и да серете по форумите, самотници отчаяни, да ви пикая на животчетата!

  2. 7
    14

    Скоро ще си пием кафето в южното крило с този,който престъпва закона.

  3. 9
    4

    Каракачанов каза, че ще ги кастрира мангалите и се активираха във форумите:) Бойко, Цацаров, Тотев взеха да реват.

    • 4
      8

      колко гола е вкарал Карачанаков в последните 3 години??

      • 13
        2

        Джанго, правим ли разлика между Каракачанов и Карачанаков, пфахахахахахаха, тееба у удушения хемороид!

        Каракачанов не е вкарал ни един гол, твърде дебел е!

        • 1
          2

          Толкова си познавате футболистите, бе олигофрен ЧИНИЙДЖИЙСКИ!

  4. 3
    12

    Тотев, кога ще си искаш парите за концесионни такси от БотевЪ.

    Случая е абсолщтно идентичен с “Ало, Банов съм!”

  5. 10
    4

    Локо никога не е платил 1 лев за ползването на Лаута! Общината трябва да осигури равен достъп на всички отбори до стадиона в Лаута щом мангалите не искат концесия!

    • 3
      13

      истината е, че не Локо, а Ботев не си плаща. Тези са на просия от както са създадени – не известно кога

  6. 5
    2

    НИЕ УТ ИСТИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФ -49,12 НЯМАМИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА СТАДИОНА НА БОТЯФ! ИСКЪМИ САМУ ИДНА ПОЛЯНА В СТУЛЮПИНУУ ДУ РИКЪТА (200) ДЕКАРА, КЪДЕТУ ДА СИ ПАСЕМ КОНЕТЕ И ТВА Е!! ДА ИМА МИР!ПУФ ПАФ

  7. 4
    7

    Къде е Тошко The Бареков днес?! Явно дойде weekend-a и миячницата се напълни с чинии

  8. 3
    5

    ПРЪЪЪЪЪЦЦЦЦЦ И ИЗЦАПАХТИ ГАЩУРИТИ С ЦВЯТ ПАТИШКИ ДРИСЪК!!!

  9. 7
    10

    Манговците от ботеф, пак чакат помощи хаха.
    Е да ама ,скоро ще секнат циганските помощи.
    На Народа му омръзна да издържа и мангалите. Системата , която убива българина във момента, скоро ще. се смени!
    Циганчета от Ботев2011, радвайте се на лъжливи новини!

    • 2
      3

      abii,drugo si e dyrjavata da ni pustui nacionalen stadion,a.Tiq jalturite da se napyvat za zaemi.Nii da si 4akami nastu si,ama dali…

  10. 20
    6

    Самонастанилият се в гората в парк Лаута цигански катун,да бъде задължен да си плати дължимия поне от 1990г. наем!В противен случай ,да бъде принуден да си събира палатките и да си заминава за родното столипиново(може временно и в Говедарци)!

    • 4
      6

      ТОТО МАНГО, Платихте ли си концесионните такси.

      Запитването е пуснато вече официално. Скоро ще има нов “Ало, Банов съм…”

  11. 10
    10

    Схемата е елементарна – към сегашните 50 млн се взимат още едни 20. Построява се стадиона. Самуилов връща акциите и се обявява фалит. Прави се БотевЪ2 2010. Стадиона и базата го взима община и го дава под наем на БотевЪ2 2020. Народа изплаща невъзвращаемия заем и онези 50 милиона…

      • 13
        3

        Има и по добър и по ранен! Вече е осъществен!! Изпадаш безнадежно в “Б” група! Взорът от никъде надежда не види!!!! Но!!!! Идват едни честни и примерни господа от Кюстендил! Местят си седалището във Вечния Пловдив и създават нов отбор! Наричат го Клоакомотиф 1396!!!! …и схемата заработва!!!!!!:))))))))

  12. 7
    16

    Кога общината ще изисква концесионните такси от БотевЪ? Защо е ощетяван данъкоплатеца?

    • 9
      3

      На 49,12 ти в петък, преди ходжата да запей за нази клоакомотифци!!!!:)))))

      • 10
        7

        Фекале, кефиш с простотията си!
        Всички знаят, че си мияча на чинии от Лондон, никой не ти обръща внимание, но ти продължаваш!
        От къде намираш това време и енергия да пишеш толкова простотии, бе пич? Да не си на наркотици?

        Ти определено си най-продуктивния тъпак тук. Продължавай в същия дух. Кефиш ме защото не съм виждал по-голяма шматка?!

        • 7
          1

          Радвам съ многу!:))) заслужавъм си имиту Фекал Клоак Буфируффффффф, нали!?? Симвул съм на утборъ на Стулюпинуу!!!!! Съде Клоакумутиф!!!!! Напреш апапи! Пуф паф!:)))))))))))

        • 4
          1

          Остави го мочето да си пише, то казва истини, макар, че е типичен представител на Клоакомотиффф Столипиово!!!

          • 2
            4

            то се вижда на кой е представител, Тошко Бареков

  13. 13
    15

    Йотков преди няма и 3 седмици заяви ясно, че има много големи проблеми около строежа! Имало желание само. Как се промени ситуацията изведнъж и какво стана с големите проблеми???

    • 14
      2

      Задействъха уперация 49,12!!!! Мухааааааааа

  14. 9
    18

    А, кой ще плаща заема? Кой ще плаща разходите за базата и стадиона? А на фитболистите? Знае ли някой, че ако се направи този стадион на клуба ще му е нужен задължителен бюджет от минимум 6 милиона годишно, за да съществува скромно като в момента!?

    • 13
      3

      А на вас защо ви е база, като дори сега не плащате на време? Виждаш треската в окото на другите, а не виждаш гредата във вашето.

    • 7
      2

      На меня ми стига пу 49,12 лефа детски на месец. Имам 19,12 чавета и 49,12 унука. Има за бобец и за билет за скелито на Проципа!….куга ритът нашти ут Клоакомутифффффф!:)))))

  15. 15
    22

    Платете си концесионната такса клошари!

        • 10
          4

          Платен друг път!
          Събирайте желяз, че да го платите, мангали грозни!

          • 2
            11

            защо лъжеш, циганино.

            Локомотив са изряден платец, а вие?

          • 3
            9

            миячо, пак лъжеш като майка си – дъртата циганка.

            Кога ще дойдеш на Сточна гара, бе мишко?!

    • 6
      2

      Локо никога не е платил 1 лев за ползването на Лаута! Общината трябва да осигури равен достъп на всички отбори до стадиона в Лаута щом мангалите не искат концесия!

  16. 34
    12

    Искам да попитам кмета Тотев,кой пусна столипиновския любимец (трактор ли беше ,багер ли беше не знам),да играе на общинския стадион в парк Лаута?До колкото знам ,въпросната циганска команда нито плаща наем ,нито плаща концесия за въпросното съоръжение.В същото време се пишат доноси и пасквили ,също като по време на комунизма-строя при който въпросното племе живееше най-добре на гърба на обществото!

    • 9
      22

      Тодоре, вие сте най-комунистическият отбор! Хрантутиха ви под какво ли не лого:АФД, КЦМ, минахте най-без церемонно през трупа на Спартак Пловдив, начело с БКП вожда К. Гяуров, и продължавате с авантите, връзкарството, точно по комунистически тертип! Толкова нагла и безочлива жълта сган!

      • 22
        5

        Айде да не потъваме в мили спомени кой как беше хрантутен по време на комунизма!Вие да не се самоиздържахте тогава и БДЖто да не ви плащаше заради черните ви очи?Сети се сега и колко пъти сте се върнали от Б група с чисто футболни средства!Аз ще ти помогна – 0.За да не се нагнетява напрежението в гетото ,бяха пожертвани отборите на Спартак Плевен и Велбъжд Кюстендил.За това вместо да броим кой през колко трупа е минал,кажи кога ще започнете да плащате наем за общинския стадион в парк Лаута!

        • 2
          3

          Тодоре ПОСИРИЧ ЖЪЛТ, стадион Локомотив е построен от стрително-ремонтна секция Пловдив под ръководството на железопътно управление Пловдив! 90%от средствата са от същото жп управление! Та ГОМНЬО МИРИЗЛИВ, някои неща като не ги знаеш, недей
          коментирай и заблождавай умишлено феновете! В главата ти нищо не е останало, от както те пори голямата пакистанска пиша! Изрод безподобен! И ти си от ербапите по форумите, ама на боксова та сцена те е страх да излезеш! Явно по тие добре да опъваш пакистанска та ланга!

      • 11
        2

        Аби, точну ти си типичнийъ, представител на фракциите в Шекеря- Велждуп-49,12 и Аджасана, Велждръч пак 49,12:)))))!!!!:))))) Първу сичкуту стадион в България са от кумунистити! Фтору Агоп Пърдисян, пак такъф вожд кът Кочу, нъ издигнъ нас, бачкярскуту утборчи ут коневръза, чрез БДЖ, Транстрой, Транспортни уйски и съштътъ партия до виликия Клоакуутифффффф!!!!! Кочу развали Ботяф и гу прикръсти на Тракия, а нас нъ издигнъхъ в а ту групъ!!!! Почвъй вечи дъ съ нагаждъш и дъ ни мразиш толкуз многу, штот сига е ЕРА-49,12!!!:))))))))пуф паф:))))

  17. 16
    6

    Не е тайна, че положението в Ботев не е много розово. И въпреки, че рядко някой от клуба си позволява да коментира, публична тайна е, че често има забавяния на заплати и особено на премии.

    Най- обидно за играчите обаче са нереалните обещания за точни дати и плащане на едни, а забавяне за други, което дразни и разцепва отбора.

    Така на Белия се налага да балансира и да парира недоволството на играчи и да се чуди кака да мотивира отбора (б.р. злополучният мач с Етър, след който играч се обърна към шеф с думите “Ще искате обяснения, когато си платите).

    И все пак през пролетта Белия може да има един дерт по- малко, след като шефовете се хвалят със спестени пари за мениджъри, траншове и заплати. По груби сметки, според хвалбите на ръководството, излиза че напусналите играчи са взимали двойно повече от привлечените.

    Освен това в клуба влязоха свежи пари от продажбата на Стивън и Серкан, с които се запълниха някои дупки.

    Така би трябвало поне от финансово естество проблемите в Ботев да са по- малко.

  18. 6
    18

    Тотев Арена
    Нещо против???
    Куфара-Гарата-вода и хляб. Друм!!!

  19. 8
    16

    Андро, много искаме Жоал Пауло. Имаш ли някаква информация, той дали ще може да се завърне в Ботев. Той много ще ни помогне.

    • 8
      26

      Жоао само на снимка ще го гледате. Отива в Казахстан!

      • 25
        4

        Сам си пишеш, сам си отговаряш. Нещо раздвоение на личността ли имаш?

    • 17
      3

      Казва се ЖОАО , а не ЖОАЛ и отива в ОРДАБАСЪ – КАЗАХСТАН , ЩЕ ВЗИМА 15000 ДОЛАРА

    • 5
      11

      нали не искахте чужденци, бе лицемери?! хахаха

      какво е това 1912?

      • 3
        17

        Ти не се бъркай на 12 годишните в работата! Каквото каже Партията която и да е Тя! Беше БКП сега е ГЕРБ! Проститутки те(особено жълтите) знаят на кого да дават, за да спечелят повече!

  20. 12
    43

    Документи , срещи , седянки , командировъчни ,
    а кранове няма и НЯМА да има.
    Важното е оФЦите да ги закарат под строй на избори.

    • 35
      7

      Венци, ама има 0:2 на джамията от 49.12 м.

    • 11
      3

      Малко неуместно от твоя страна. Цяла България ви видя как ви караха с рейсовете.

  21. 29
    5

    Ако можи дъ земат и бат Крушо. Можи да изпроси нешту и за нас клоакомотифци???? Скели, мели, бакър………….джулязу:)))))))))))))

  22. 47
    10

    Андрей,престани с тези позитивни новини за възобновяване на строителните дейности и завършването на “Колежа”!Тази нощ пак ще има “Безсъници в Столипиново”.Приятен уикенд на всички “Канари”,бъдете живи и здрави”!

    • 8
      17

      От толкова много позитивни новини , ми се е приакало! А реално няма нищо!

    • 2
      14

      Безсъниците ги организира Изгрев бойс командата, начело с Жоро педераста! От минарето оджата ще мяучи от радост, че ще дойде след изборите първия кран на Гомнежа! Кривоглави и мучащи, трябва да се вярва!

  23. 10
    39

    Министъра първо да пита Сдруженците оправиха ли делата и борчовете за близо 80 милиона лева

    • 22
      8

      Недоучено мангалче,първо се научи да пишеш граматически правилно: МинисърЪТ,а не Министъра.
      И второ: Духай супата

      • 7
        5

        Ко,ко? За миниСъра ли говориш умнико с един пръст чело…

      • 3
        4

        Ти пък грамотния, прочети колко грамотно си се справил!

    • 22
      7

      Не бери грижа, ами посети семействата, които осиротяха заради “титлата” от 2004 (купена от душите на хората)

      • 7
        16

        А вие посетихте ли семействата останали без спестявания от аферата КТБ с които ви построиха базата и част от ст.Хр.Ботев?

        • 13
          4

          Ти си идиот бееее, ахахахаха, нещо за фонд за гарантиране на влоговете да си чувал?

          • 3
            2

            Идиот си ти, фонда гарантира до 200 000лв , за останалите пари над тази сума пиеш студена вода от Белград

          • 3
            1

            Тодоре само пере нето ти остава! Толкова с ограничен и елементарен, повече от фекала и Рачо! Комплекса ЛОКО ти действа със страшна сила, А по всяка вероятност и любовта ти към Пакистан ските мъже! Боклук жълт!

          • 1
            1

            Можеш да попиташ Вежди Рашидов,Кокала и Сашо Кривия за това колко им е гарантирано. Поне не се излагай като не разбираш. Ще ме извиняваш

        • 12
          1

          Да, яз разгуваряф с Виждиту, оня ут наштъ партия ДПс, той заваала загуби многу!!!!, ама ут дет дошло, там и утишло, ко ти пука!??:))))))) Важнуту е , чи ша има стадион Красавец!:)))))) пуф паф:)))))))

Коментарите са затворени