Фенклубът на Локо Пд даде подробности за срещата с Тотев и Кралев

116
1956

Фенклубът на Локомотив (Пловдив) внесе разяснение как е преминала срещата с министъра Красен Кралев и Община Пловдив през вчерашния ден:

Вчера с представители на Фенклуб „Локомотив Пловдив“ се срещнаха Красен Кралев, министър на младежта и спорта, и Иван Тотев, кмет на Пловдив. На дискусията присъства и футболната легенда Христо Бонев.

На тази среща бяха обсъдени проблемите със спортните бази на Локомотив и концесиите на тези спортни обекти.

Неизбежно беше засегнат и проблемът с пасивността на клубното ръководство на Локомотив Пловдив. Тази пасивност беше изтъкната от страна на общинската управа на Пловдив като сериозна пречка. В търсене на положително развитие по тези въпроси от общината са готови да оказват всякакво съдействие на привържениците на клуба, както и разбира се на клуба.

По категоричното мнение на кмета, според действаща нормативна уредба, при желание и възможности от страна на клуба, всички формалности биха могли да бъдат уредени в рамките на 5 месеца.

Представителите на фенклуба получиха уверенията на общината, че могат да се обръщат с въпроси към нея по всяко време. Фенклубът ще се възползва от предложената от кмета на града възможност и ще следи отблизо ситуацията със стадиона и базите на клуба, предвид наближаващите нови срокове по концесионните договори, и ще информира своевременно черно-бялата общност.

SHARE

116 КОМЕНТАРА

 1. 5
  2

  Уважаеми черно-бели братя,ние отиваме при кмета и общината за едно – да ПРОСИМ пари!Благодарим ви за вниманието.

 2. 7
  5

  ХАХХАХАХХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХѪХѪ
  ТИЯ МАНГАЛИ СЕ НАСИРАТ
  ХАХАХХХАА
  ТО НЕ БЯХА СМЕТКИ
  ТО НЕ БЯХА ДЕКЛАРАЦИИ
  ТО НЕ БЯХА СЪДИЛИЩА
  И НЯМА ПАК ДА СИ ГЛЕДАТ В ПОПАРАТА АМАИ ГЛЕДАТ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ .
  МИ БЕГОМ В КЮСТЕНДИЛ БЕ АМЕБИ
  ТАМ ЩЕ ВИ ДАДАТ ПОВЕЧЕ ПОДАЯНИЯ МОБЕ БИ

 3. 12
  9

  Ще построите един хуй и ще си го наврете в селските задници! Тотев вас майче още по-мощно ви подхлъзна? Ако знаеш, какво каза Кралев вчера, ще ти призлее? Никой не го знае. Само Тотев и Титюка. Питайте ги. Ама едва ли ще ви кажат, защото идват избори!?
  Скоро ще го разберете. Голям цирк ще има пак! Само почакай.
  Само да те питам, знаеш ли, колко ще ви струва на месец един такъв стадион според проекта, който е по концесия??? Знаеш ли, колко ще е месечната вноска по заема??? Знаеш ли, колко ви струва базата в Коматево за месец??? Отговора на всички тези въпроси е 6 цифрена сума на месец, но не започва с 1, а с повече!!! Годишните ви разходи, само за стадиона, базите и заема ще надхвърлят 1, 8-2 милиона лева, без да добавяме разходите за заплати и всички останали около клуба! Хайде сега селски и другите ти съселяни направете си сметката, кой луд ще се наеме да влезе в тази авантюра и как ще изплащате и издържате всичко това??? Мислите, че ще има прихиди от билети и наеми??? Ще видите, ама те няма как да са повече от рсзходите. Самуилов не е при вас, за да ви издържа! В монента си личи, а скоро ще разберете, че е така и на практика! Март ще докарат един кран и няколко работника и така до изборите. После всичко изчева, но ще има малко повече налят бетон и малко повече милиона задължения за ботевФ, но този път няма да са „вътрешен дълг“ както сега ви успокояват! Живият пример са Левски от шочия. И вашата отива натам. Само почакайте. Видьов ден наближава, криви кратуни! Ще разберете, кой-кой е излъгал!

  • 9
   5

   Бах маму ти си бати лилавия венец ! Сметнал си всичко до стотинки явно си Дядо Ванга и знаеш кога ще дойдат крановете евала Манго ! 6 цифрена сума хмм абе ти да не работиш в Кадастара да гледаш кое колко е ! Няма голям кретен от тебе !Гледай си отбора тука не става въпрос за Колежа , а за Лаута дане стане така накрая, че да ни се молите да играете на Коматево след като Лаута бъде срината !

   • 3
    4

    Тодоре, мий чинии, и обслужвай пакстанците, и си гледай селянията в Коматево! За любимица на Пловдив ЛОКОМОТИВ не с притеснявай! Комплекса Локомотив страшно те тресе, жълт лайнярко!

  • 4
   2

   Дубре ди, штом е тъй, зашто толкува многу лайнумети безчинствъхъ кът казъха, чи ша праят тоа стейд???? Голяму говнохвърлини беши!!! Устъй ги жълтити да си праят стадион, пък успукой нашти кубични кратуни ут Велждъп-Шикеря Кюстенджъ!!!!! Некъ в нувинити на Ботяв, да им виками бравус, а не сиря след сирня!!!!!! Пуф паф:))))))))

   • 3
    4

    Просто човек трябва да ви завижда! Стадион в Пловдив за мучащите селяни няма да има, това е ясно! Завистта защо е? Имате си хубава база, имате си стадион в Сопот, за квадратните глави, какво ви трябва повече! Забравете за Пловдив! Вашият кмет разбра що за олигофрени сте, и се отказа да строи стадион! Още повече при такъв голям дълг… Няма кой да ви допусне в Пловдив да компрометирате интелектуалното ниво на града ни!

  • 6
   3

   V Balgaria da izdarga6 f k e mnogo trudno ,v4era pisax 4e Levski s tazi tribuna zatanaxa s 16 miliona namat vra6tane tezi pari .Zatova kam vsi4ki ot lokoto gledaiti si otbora mnogo vie dudar.I ostavete ob6tinata da misli kak da napravi stadionite .

  • 4
   5

   Само ЕДИН свестен концерт ти е половината от годишните разходи е убитак!
   Къде си учил математика? В Стефан Караджа?

  • 6
   3

   „Ако знаеш, какво каза Кралев вчера, ще ти призлее? Никой не го знае. Само Тотев и Титюка.“

   Ти Тотев ли си или Титюка е смот?

 4. 12
  5

  мангалите пак изпързаляни и припикани,
  Как е? Как ? Ами така …. като сте тъпи и алчни

 5. 16
  11

  хаха. тва буферите са големи балъци! Кмета така ги плъзна по пързалката, че се изпокараха.
  Ние ще си построим стадион, а те ще се самоунищожат като изгонят Крушо.
  Браво, кмете!!

 6. 18
  10

  ВАРИ ГО
  ПЕЧИ ГО
  МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ!!
  НЯМА ПО ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ !!!

 7. 21
  4

  Локомотив ската общност трябва да се обидени мястото им е по трибуните а не по съвети, кметства и жажда за власт ако ли не с Локомотив е свършено!

 8. 23
  1

  Момчета от фенклуба , подкрепих с убеденост вашата декларация от преди няколко дена , както и инициативата ви за срещата с министър Кралев и кмета Тотев. Днес обаче останах разочарован , защото за пореден път успяхте да разделите локомотивците на две. За да се ориентирам по – добре преди около 2 часа ви зададох няколко въпроса , но вместо обективни отговори и аргументи аз и другите обективни локомотивци получихме обвинения , че сме платени тролове на Крушарски , че сме на заплата при него , както и други обвинителни и подигравателни определения . Момчета това не е пътят за обединението ни. Все още чакам отговори на въпросите си , както и адиозаписът от срещата . Имам молба и Към Андрей. Моля те направи интервю с Христо Бонев за срещата . Ако искаш да се обективен , направи интервю и с хората от клуба по повдигнатите въпроси .

  • 10
   3

   хахах. Крушарски уж няма пари, а ни плащал..
   ами аз нямам нищо против. Да си дам ли банковата сметка за да ми приведе парите 🙂

 9. 17
  12

  Кмете, за каква пасивност говориш?! Дал ли е документите човека? Дал е!! Е?? Вече 2-ра година го мотаете

  Да ти припомням ли за едни 20 000 който му искахте и после като се разчу веднага ги намерихте?
  Пак ли за подобна „пасивност“ става въпрос?

  • 18
   8

   Абе лилав венецо,ти още ли си мислиш ,че този пияндурник ще ви построи нещо?

   Боли го комсомолския отвес и си ви качва на ракетата….

   • 7
    12

    Глупак , ти не се обаждай. Коментирай проблемите на Ботев във вашите си теми.

   • 7
    11

    Аве кривоглоав пумак не си навирай жълтата уста в дюкяна ми

 10. 16
  8

  или давате 200 декара земя да строя апартаменти и да ги продавам – или не искам никаква концесия. Аз пари за стадион нямам. Точка.

 11. 17
  4

  момчета, много лесно ви е изпързалял Тотев. Той ви казва половината истина и вие му се вързахте. Та той това го повтаря и по вестниците.
  Въпроса е за концесията за базата, а не за стадиона.
  Да не би под „пасивност“ да се разбира нежелание да дава подкупи?!

 12. 14
  5

  Дончо, ти беше ли на срещата

 13. 20
  16

  Тотев е пътник , разтяга локуми заради изборите.
  Да не слизаме до нивото на жълтата сган като му се вържем, която по
  природа е наивна и доверчива като помакинче дошло
  в големия град след 8 клас.

 14. 9
  10

  АБЕ ТУКА ГЛЕДАМ МНОГО ХОРА ОТ КЛУБА СА ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ И СА ВЛЕЗЛИ В ОБЯСНИТЕЛЕН РЕЖИМ? А ЗАЩО НЕ ИЗЛЯЗАТ ОФИЦИАЛНО ДА КАЖАТ СВОЯТА ИСТИНА???? ЕВАЛА НА ФЕН КЛУБА ЧЕ ОТИДОХА НА КРАКА И ПИТАХА. ДАНО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПИТАТ!? ЩОМ ОТ КЛУБА МЪЛЧАТ ЗНАЧИ КМЕТА Е ПРАВ!

  • 9
   4

   Твоята логика е желязна , хахаха…. И кои са тези хора от клуба ? Ти май си “ Ванга „.

 15. 11
  10

  Пичове, Тотев с лекота ви пусна по пързалката.
  Купи ли ви и сладоледче?

  Искаме да разберем защо ще се чака още 5 месеца за концесията за базата в Тракия! Искаме и наши представители на срещата за да зададем този въпрос ако вас ви е срам или не искате по какъвто и да е повод

  • 17
   15

   Кои сте вие бе? 4 години не ходихте ли 10 пъти на срещи? Не 5, а за 2 месеца ще я дадат, но никой не я иска тая концесия щото Круши е със скъсани джобове! Това е основния проблем! За 4 години на думи построи и база и хотел, и стадион, в ЕКТ влезе, школа нсправи, а на практика , един мокет за 200 лева и едно скеле за Бесика! С тоя идиот Локомотив присто умира бавно, бавно! Нито стадион ще видим нито база! А, той пък въобще нямал зор за стадиона?!

   • 6
    9

    нащето мнение го знаят много хора в този форум.
    А ти кой си?!

    • 16
     11

     това е онзи, който получава по шише ракия на ден от адвокатите за да плюе Крушарски.
     пишеше се горд носител преди да го разконспирират

     • 8
      11

      Ти внимавай теб да не разконспирират , че както каза колега по долу „Ще забравиш Лаута къде е “ ….ако изобщо ходиш де .

     • 10
      7

      кой заплашваш, бе пвдераст?!

    • 9
     13

     Аз съм един от хилядите Локомотивци дето ги боли и виждат очевадната истина, а ти си един от няколкото човека които взимат заплата от Крюшо и затова го защитаваш! Убеден съм обаче, че ако наистина си Локомотивец си съгласен с много от казаните от мен неща!? Друг е въпроса, дали ти изнася да го признаеш?

     • 9
      3

      Ти си един горд глупак . Не казваш нищо ново. Пак пусна латерната…

     • 7
      2

      ти си гордия носител….

      теб вече те разбрахме…

     • 15
      1

      Ботевист съм и извинявайте че се бъркам в темата, но в какво обвинявате Крушарски? Той има някакъв бизнес и вади някакви средства , които имат лимит!
      Всеки иска да да направи бази, стадион и т.н., но не може да разполагаш примерно с 200лв. а да харчиш 2000!
      Има някакъв вариант с вдигане цените на билетите ,като най-евтиния е 50лв. примерно, но и тогава ще го плюете!
      Това се отнася за всички клубове! Не гледайте големите отбори, които имат баснословни приходи, а вижте „галениците“ на БГ футбола от София в какъв батак са, та камо ли другите!

     • 2
      7

      За кои хилядни говориш за старите пари ли да ти и простият скъсан Гайдар

     • 8
      3

      реалист, абсолютно си прав.
      обаче за съжаление на Лаута има едни хора, който искат да заграбят отбора и да го разпродадат за печалбица.
      Тези хора плащат на едни други хора да плюят по форумите. Виж, че нищо смислено не казват, а само повтарят едно и също

     • 4
      7

      Такива „на заплата“ при Крушо няма !Тези дето му се радват са двама -трима негодника и стикса със всичките му никове .
      Няма на Лаута нормален фен който да харесва Крушарски.

     • 2
      1

      всъщност е точно обратното.
      точно както го описа Ъ

   • 5
    2

    Аз пари имам само за манекенки, а Локомотив рано или късно го заебавам и не съм пил през живота си! Наздраве! Хлъц!

 16. 14
  9

  Искам и аз да питам .Локомотив поиска ли Комплексът Векта за щколата Поиска я , а не я дадоха. А сега щели да я дадат на Спартак. Изводите оставям на вас.

   • 9
    8

    Прав си , затова се бавят и концесиите , защото Крушарски каза ясно и високо , че няма да дава подкупи.

 17. 11
  12

  Тоолкова ли лесно ви излъгаха – Крушарски не искал….

  Крушарски не иска концесия на стадиона защото е неизгодна за клуба. Никои ли не си спомня каква беше тази концесия?! Ами потърсете я. Крушарски искаше да довърши хотела за да може да се събира отбора на лагери там преди мачове и по този начин да се спестят разходи за клуба

  Но Крушарски ИСКА концесия за базата! Въпроса е защо тази концесия се бави?!

  Моля спрете да нападате Крушарски с повод и без повод, защото ако се махне ще тръгнете пак безуспешно да просите из града. Отбора ще получи „високолихвени заеми“, каквото може ще бъде разпродадено и ще съществува жалко в окръжните групи. Тогава думата „селекция“ ще е табу, а такива дето завършват на „ИЧ“ може само да ги миришете…

  Не се оставяйте на Тотев да ви баламосва с една друга концесия, а питайте за правилната. Защо му е на клуба заем и задължения за една ненужна концесия за Лаута. Виж ако държавата направи стадиона, може и да е изгодно въпреки, че разходите за поддръжка ще са огромни.

  • 6
   8

   абсолютно точно!
   Имам чувството, че в Локомотив някои хора искат да ликвидират отбора. Знаете ли какви пари печелят някой хора от ликвидации на бизнеси?! Има прочетете в Интернет

  • 4
   3

   Само да попитам, ти ако си на Крушарски, чии интереси ще гледаш? Своите, или на клуба?
   Всеки човек има интерес от нещо, ако има печалба от него!
   В България Бойко им е казал: „Ти ще бъдеш Президент на този клуб, ти на другия и т.н“, нормално е и тези хора да искат да „изкярят“ нещо, а не само да наливат!

   • 7
    4

    според мен досега Крушарски не е ощетявал клуба за собствени интереси, а тъкмо напротив – дал е много собствени пари, които не са спечелени от съмнителни обществени поръчки…
    Ако някой има доказателства в противното моля да ги представи

  • 4
   3

   Абсолютни лъжи! Ти си долен лъжец с измишльотини!

 18. 5
  1

  Хайде ако няма кво да кажете интересно или смислено , коментирайте по-долу „Ел Класико“….

 19. 5
  2

  защо да ни е страх от едни адвокати без спечелено дело?

 20. 6
  6

  Айде пак започна старата песен с нов глас . Намерихме отново повод да плюем ръководството , респективно Крушарски. За да повярвам на написаното , аз искам да чуя аудиозаписът от срещата. след като го няма искам да задам няколко въпроса , на които да получа обективен отговор.
  1. Кога за последно Локомотив подаде документите за двете концесии. Доколкото си спомням беше някъде около м. август – м. септември. Тогава се очакваше , че около Нова година ще има развитие .
  2 . Колко месеца минаха от подаването на документа до намирането от общината на около 20000 лева за да се възложи на експерти на някакъв проект на концесии / не съм сигурен в точното заглавие / .Май около 3 месеца се бави ОБЩИНАТА за да намери парите.
  3 . От тогава тече някаква процедура за съгласуване на този документ с 5 министерства. Минаха около 2 месеца и няма никакво движение по нея .
  Сега се говори за нови още 5 месеца да чака. Какво трябва да се чака никой не казва . Защо кмета Тотев не поиска среща с тези 5 министерства , така както направи срещата със всички министри , от които зависеше заема от Фонда за Ботев , а говори за нови 5 месеца? Затова аз питам : Кой бави процедурите по концесиите : Тотев или ръководството на Локомотив . Чакам отговорът от фенклуба. Нека някой от тях да даде аргументиран довод за извода , че концесиите се бавят поради ПАСИВНОСТТА на клуба.И най – много ще повярвам , ако чуя аудиозаписът и то в пълен обем , а не от подбрани откъси.

  • 5
   6

   Кото а тва а. Яз утивъм в темити на Ботяф. Дурету ил пудписъл……..

  • 4
   3

   Тотев не поиска среща защото тогава нямаше на дневен ред избори! Сега изборите идват, но с тях и лъжите! Не вярвайте на Тотев, братя локомотивци.

 21. 9
  2

  Бат Крушо иска кунцесиа, квато и яз искъм: 50дка. За 50г. и да поструим идин кинеф. Излизъ, чи ши си пичем кибапи…… и внуцити ми, ша прайм кот си искъми нъ тия 50дка. пък посли ша фалирами утбора, вместу ниустойка!!! Да ама убштинъта ни дава!!!!! Малка е далъверата и за тях, не чи нешту им пукъ за фенувити и народъ!!!!!

  • 7
   3

   Ти сега, защо се интересуваш какво ще стане с Локомотив и тяхните работи, взехме Доре, добър състезател дано помогне, затова може да коментираме, а и ни е и те сме на едно дередже ПАРИ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ, ние и повечето се явява ме пълнеж за първенството, всичко е ясно

   • 6
    2

    Пълнеж са отборите под 7 -8 място. Аз не смятам Ботев за пълнеж, въпреки, че нямам толкова престижен ник като твоя!!!!!!:))))

    • 2
     4

     защо не си използваш един от многото други – например Тодор the Great или както там беше. Аз бих ти препоръчал НЕНУЖЕН Тошко

  • 5
   3

   Ти нали уж не влизаш нашите теми ? А сега какво търсиш тук? После не ми говори за провокации……

   • 6
    5

    Чи тва е моя утбор. Яз съм Клоакомотифец!!! …..и не провокирам, просту изказвъм мнение! Пък и ут сутринта в темите а Ботяф са налазили прувукатури ут фракциите на Велжбът Шикеря!!!! Ния кату Клоакумутифци, сне длъжни да ги узъптим!!!! Пуф паф!!!!!

    • 3
     3

     ти си един дудук, това си ти.

     защо не дойдена Сточна гара?

     • 2
      2

      Мен мъ канят и в Стряма и в Ливочиву, ама яз си мъм талига и събиръм джулязу, няам времи за рандевута!:))))

 22. 13
  8

  Вие сте ебати и малоумните.
  Той Крушо не иска никакви концесии. На него не му се дава и един лев. А вие ровите, като казан за буклук
  На нас що няма!
  Няма щото никой не иска. На Крушо му дреме уя за вашите стадиони и школи. Щом феновете купуват топки, да ва еба в отбора.

  • 7
   7

   а ти си ебати упорития пияндур! Защо си смени ника? Отдалече си личи кой си по миризмата.

   Като „Крушо: не му се дават пари, то дай ги ти

 23. 9
  12

  Няма в действителност такива мангали като Изгрев бойските, столипиновски! Мухльо 50 г. БКП ви пълнише гушите, се га пък свири те на който и да е кавал, само и само да сте в играта! Много отдавна трябваше да спре строителството на Ст. Хр. Ботев, но кмета намираше начин да излезе от ситуацията, защото този стадион трябва да го има! Строителство обаче няма! Защо? Защото няма пари! Вие сте на същия хал като Локото, относно мангизите, ама голям го вади те, и търсите дразги с феновете на Локото! Колкото са възможностите на Г-н Крушарски толкова са и на Г-н Самуилов!

  • 8
   3

   Разликата е огромна. Самоилов обяви бюджет 2500000лв.Петко Ангелов спонсорира солидно школата. Отделно пари от трансвери и други. При крушо положението е 100000лв.месечно за мъжете и ТВ., някой трансвер, ако има. Той много пъти е казал, че му тежи и никой не му помага. Добре, че Узуновците го лъжат, че ще продава футболисти скъпо, та не е избягал още.
   .

   • 5
    3

    каква е тази дума „тансвери“?! неграмотен??

    • 1
     1

     Това е нещо, като „кажИ“, което някой е написал по- долу!

   • 4
    3

    Абе ФЕНЧО , след като Самуилов е толкова мощен и има подкрепата на спонсори като П . Атанасов и има пари от трансфери , защо изгони всичките футболисти и то титуляри с големи заплати. Освен това защо търси заеми и то нисколихвени за да започне строежа на стадиона . Мисли с главата си , ако имаш нещо в нея . Или не това е причината.

   • 4
    1

    Кой е този СамОилов , мислех че се казва Самуилов.

    • 2
     1

     Да ти кажа кой. Извинявай за правописа. Така
     1 НАСЛЕДНИК на Мултигруп
     2има рафинерия, не петролна база, РАФИНЕРИЯ
     3има 2 танкера
     4 МНОГО ПАРИ

   • 5
    4

    Той и Крушарски като знаем стила му, може да заяви бюджет 5 милиона! Абе ботевистите сте много наивни! Сами си направете изводите, колко години ви търкалят със стадиона, и вие продължавате да се навивате!

  • 8
   4

   Не зная дали БКП са пълнили гушата на Ботев 50г. , но има свидетели как Крюшо и внука на Първия Секретар на БКП са купонясвали преди и след погребението на Вуцов! Първия приятел и опекун на Президента ви Батето, сигурно е бил фашист или капиталист!?

   • 4
    4

    И какво общо имаше Крушарски с Локомотив преди 3 и повече години . Ако ти не знаеш отговорът да ти го кажа аз. Преди 3 години той нямаше нищо общо с нас. Такая , че примерът ти е неудачен.

   • 6
    4

    Опоненте, бяхте АФД, КЦМ, Кочо Гяуров, първият секретар на БКП в Пловдив унищожи Спартак, за да направи голям отбор Ботев! Това са неуспорими факти! Това съм имал в предвид!

    • 4
     1

     Не зная, какво помниш от онези години, но аз помня, че нито Ботев, нито Спартак искаха това обединение! Най- малкото е че смениха имената на отборите с „Тракия“. Направиха го пловдивските партийни величия, уж да се противопоставят на обединените Левски със Спартак Сф. и ЦСКА със Септември СФ. Най – лесно беше Ботев, като армейски отбор и Спартак, като отбор на МВР да бъдат обединени, но под друго име! Левкси стана Левски-Спартак, а ЦСКА, ЦСКА-Септемврийско Знаме, а обединените пловдивски отбори Тракия! Така, че не Ботев е унищожил Спартак, а партията унищожи и двата отбора с преименуването им на Тракия!

 24. 10
  2

  Много „локомотивци“ и „специалисти“ се навъдиха днеска тука. Що ли ?

 25. 7
  2

  Rosen Rumen Nasko Chavo tolkova direktori… Tolkova nishto na edno miasto. Vinoven che gi tarpi i im plashta.

 26. 6
  6

  Кметчето защо не кажи какви са параметрите на концесията за ст.Локомотив и защо бави мястото за база или и за там няма книжа. Бонев изкажи се? Май не рентабилна нито за клуба нито за собственика независимо кой е Той

  • 6
   6

   Ами да я направят рентабилна бе , нали са бизнесмени . Има архитекти,икономисти ,адвокати , събира се екип и действат. Разбира се ако…ИМА ЖЕЛАНИЕ ! Ама НЯМА !

   • 4
    2

    ами да я направят, ама кмета не ще
    Ти ще отидеш ли някъде под наем за 3000 на месец?

   • 5
    4

    То гомнежа е рентабилно дружество и пак искат с Не тяхни пари да строят инсите

 27. 9
  10

  Кметчето пак си измива ръцете. Нали Наско Узунов е постоянно в общината. Нали до преди десетина дни общината правеше някакви оценки. Нали уж оставаше да се свърши само работата по окомплектоване на конкурсната документация. Сега маминия си измива ръцете с ръководството на Локомотив.

  • 9
   6

   То да ти дадат нещо на концесия трябва да гарантираш по някакъв начин, че ще изпълниш поетите ангажименти, концесията и нейните правила се определят от собственика ,а не от „желаещия“ концесията, в случая Крушарски, няма мангизи това е истината, а и да има за какво да ги дава, все едно ги хвърля в канала, то в България пари от футбол не може да се изкара, той дори не може да е 0 на 0

   • 5
    5

    а как БотевЪ гарантира за тяхните концесии? Плащат ли си дори вноските?

    • 5
     6

     Никак, нищо не гарантира, всичко е батал…….

   • 4
    2

    Очевидно не си наясно с концесиите! Общината трябва да направи документите, това е нейна инициатива. А кой ще се яви и кой ще спечели е отделен въпрос. Ако в концесията е предвидена някаква гаранция, тя трябва ясно и точно да е описана в документацията. Нека Тотев си свърши работата, тогава обвинявайте Крушарски. Сега група ботевисти се пишат на локомотивци и бълват хули срещу Крушарски. Нека ботевистите се гледат тяхното отборче. И да съберат по някой лев, защото имат да връщат сумати задължения. А че няма да имат стадион, това и на децата е ясно!

 28. 13
  6

  Толкова отдавна беше ясно , че на гн Крушарски не му се влиза в този филм , той сам няма как да изпълни всички изисквания по евентуална концесия , просто той няма такъв финансов ресурс , с него си живуркаме но до там , нищо повече от участие в първенството , слаба школа , нямаме база , поне не такава каквато трябва , даже Хебър имат по хубави игрища , сега пак някви , които завършват на ИЧ взимаме , ми то няма Българи , срамота , някой пак Лудогорец и Барселона ще даде за пример за чужденците , но те се развиват печелят трофеи , развиват се , а ние се радваме да не изпаднем , да си жив и здрав гн Крушарски нищо лично , без теб сме вйв *В*група

  • 5
   5

   пич объркал си ника. Смени го на БотевЪт

   ама на мен отдалече ми миришеш на един алкохолик с ник „гордия носител, който плюе по Крушарски за едно шише ракия

  • 8
   2

   Заради такива фенчета и разбирачи интриганти обикновеният фен не ходи на Лаута Черно бялото общество е разделено и сто собственика и треньори да се сменят това ще е положението някои хора това искат Разделяй и Владей

 29. 10
  4

  Kav fenklub e tova. Tova sa plateni podlogi na Bliznacite i Kosio. Az istinskia fen ne sam dal saglasieto si tezi podlogi da govoriat ot moe ime. Dokoga tezi kradcishte ni izlagat?

  • 4
   5

   Докато не дойдеш на среща на Лаута ,не се представиш ,и си кажеш „болката“…никой няма да те изяде! Но ако ще ми пишеш неграмотно на шльокавица ,по -добре стой тук , при другите олигофрени анонимни.

   • 6
    3

    Ти пък кой си да искаш да ти се представи да не си ченге е гати олигофрена

 30. 6
  6

  БЯХТЕ СЕ НАСРАЛИ ДРЕБНИ ДУШИЦИ .
  ХАХХААХАХХХХХХАХАХАХХА
  НЯ ПО ЖАЛКИ ОТ ВАС !!

 31. 24
  5

  Това е проблема на Лаута – „ПАСИВНОСТТА на ръководството“. Говорим го от доста време ,но някои явно не го разбират. Скоро ще станат ясни доста неща , дерзайте истински локомотивци. И моля нека не намесваме Ботев . Те си имат свой неща и проблеми , ние наши….

  • 9
   2

   Брато ти си готов за президент Подкрепя ме те

  • 9
   3

   Круши бий си камшика за Самоков с отбора и остави Зумето да се оправя заедно Фен клуб че то да си направят отбор че и да си го издържат

Comments are closed.