Пловдив ще има нов лекоатлетически стадион. Съоръжението ще е за 5 милиона лева и ще е на мястото на така наречения ученически стадион на Гребната база. Това стана ясно след среща на пловдивския кмет Иван Тотев и спортния министър Красен Кралев, предава БНР.

За нас приоритет е да осигурим лекоатлетическа писта, която да отговаря на нуждите на всички лекоатлетически клубове в Пловдив. Смятаме да предложим на ОбС да промени решението, с което бяха отделени 15 милиона лева за строителството на първия етап на стадион „Пловдив“ и да бъдат заделени 5 милиона за лекоатлетически стадион, обясни кметът Иван Тотев.

Промяната се налага във връзка с евентуалната кандидатура на България за световното първенство по футбол през 2030 година.

По този начин Община Пловдив ще има възможност да направи предложение до Министерството на спорта за обследване на два инвестиционни обекта – стадионите „Пловдив“ и „Локомотив“, които могат да бъдат пригодени за 40 000 зрители.

Тепърва комисии от експерти ще преценяват коя от двете възможности може да бъде реализирана в Пловдив.

Министър Кралев подчерта, че решението за нов лекоатлетически стадион е изключително важно за града, тъй като в Пловдив е най-важният център по лека атлетика в България.

Това е изключително важно за лекоатлетическите клубове, коментира Красен Кралев.

Той припомни, че има решение, което предвижда да се обследва възможността България, заедно с Гърция, Сърбия и Румъния, да преценят дали може да се явят с обща кандидатура за Световното първенство по футбол през 2030 година.

Още не е решено. Кандидатурата не е факт. В момента сме в проучвателен период. На 24 и 25 февруари ще има среща в София на министрите на четирите държави, на президентите на футболните съюзи и експертите. На нея ще се разглеждат възможностите, обясни Красен Кралев.

Той допълни, че в момента се прави проучване, което да установи къде могат да бъдат изградени у нас четири стадиона с капацитет 40 000 зрители всеки.

Кметът на Пловдив Иван Тотев подчерта, че идеята за създаване на лекоатлетически стадион ще бъде подложена на обществен дебат.

86 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    или давате 200 декара земя да строя апартаменти и да ги продавам – или не искам никаква концесия. Аз пари за стадион нямам. Точка.

    • Давайте декарите, че Боко – Тиквата си заминава, а с него и аз и както казах…..”аз Локомотив, рано или късно го заебавам”.

  2. 2
    1

    Пичове, лъжат ни яко тия на снимката – все гербаджии гробари!
    Идват избори и сега се праскат обещанията!
    Наслушахме се вече 30 години.
    Вижте в късната есен ще има ли забит един пирон на ст.Пловдив или Лаута..
    Жалтурите са друга тема…те има концесия.

  3. 7
    11

    Изкупувам спукани жълти балони – обява от вестник “АрмеНска слава”!

  4. 6
    10

    Смятам да пиша по рядко, че ми омръзна да се занимавам с олигофрени.

    • 12
      3

      Ти си друго ниво , нали така каза на един друг локомотивец . Изобщо що се опитваш да се правиш на такъв какъвто не си. Вече не си интересен , не си забавен ,хората те прескачат ,не ти четат глупостите,дори не те и заплашват , а подиграват. Само един наистина недобре човек може да търпи това . Замисли се…Ако наистина си локомотивец не се принизявай до там само да гавриш или обиждаш жълтурите. Коментирай отбора , играта, стадиона , коментирай това което вълнува всички нас локомотивците. Не трябва всеки пост да е насочен към жълтурите,не бъди като друго пишещи. Имаш си свои виждания , добре ,имай ги . Но тези които мислим различно не ни обиждай , защото и нашето търпение ще се изчерпа. Казвам ти го.съвсем добронамерено сега ,разбирай го както искаш…
      Ето ,организираме мачле в неделя на Лаута , ела ,пий бира. Ако наистина си фен ,предполагам че ще имаш приятели на.стадиона.Направи нещо като хората , не бъди анонимника по форумите дето само сере, това е най-лесно , да напсуваш или ругаеш някой зад клавиатурата , а после? Дано.си.ме.разбрал.какво.исках да.ти.кажа? Ако си истински локомотивец , спри ,дай.си почивка , пиши коректно под други никове , нека те забравят хората… Вижда се в някой теми че като няма провокатори горе долу става дискусия. Ако ли не ,прави както си искаш , но да не стане така да забравиш къде е Лаута , лек ден!

  5. 7
    6

    СЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ АМЕБИ ???
    ТЪПА КОМПЛЕКСИРАНА ПАПЛАЧ!!
    ПУСНЕТЕ НЯКОЯ ДЕКЛАЦИЯ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДЕ.ИЛИ МОЖЕТЕ САМО ДА ПЛЮЕТЕ ?ЖАЛКАРИ

  6. 14

    Ако не стане за Световното, със сигурност ще се случи за Междупланетното.

    • 7
      4

      Сега декларация ще има ли? На Локото директно(вертикално) ще им спуснат 40,000 стадион за Световните финали, а нас ни пуснаха по пързалката да преговаряме с Фонда на Фондовете(кой ли е този)и то ако мярката е ХОРИЗОНТАЛНА. И после Тотев бил канар, Тотев бил в конфликт на интереси( или интересни конфликти, не помня вече). Пак се уредиха?

      • 12
        1

        Ех , всичко се уреди най- накрая!
        То такива хубави новини в един ден за изграждане на стадиони не съм и сънувал.Локо ги успокоиха,градския стадион и той ще се прави(може би),Колежа ще се строи със заем- най прецакани сме,а дори и Спартак ще се строи…
        Мале,мале – изборна година !
        Да не се объркаме да гласуваме за друг,че нищо няма да стане!
        Мошеници!

        • Като гледаш нивото на “дискусиите” и някои от дискутиращите, мислиш ли че заслужаваме друго отношение от страна на управляващите? Ще ни къпят с хладка вода, ще ни бръснат без сапун и ще си живеят живота, а ние ще се псуваме и заплашваме.

      • Стадиона за 40,000 зрители за световното го прескачам, както и самото Световно и се връщам на Колежа. Безумие е да вярваме че със финансовите възможности само на Самуилов ще имаме стадион красавец, па дори и за 10-15 Хил. Зрители. Проекта на Василев беше много добър, но си остана едно “недоноШче”-за съжаление. Той може би щеше да го доведе докрай ако не бяха подмолните действия на дебелия свинчок и хората около него, но явно ще трябва да го забравим. Защо се съмнявам в изпълнението на поетото от Самуилов обещание: Ами защото хора с далеч по големи финансови възможности от него, каквито са потайните собственици на Левски не можаха да изпълнят един качествен проект, а им направиха една единствена трибуна и то без козирка, която след още 2-3 години изложена на сняг, дъжд и студ, ще започне да се руши. Лошото според мене в нашия случай с Колежа е че проекта беше заложен за доста голям капаците и основите за него са положени. Дали този проект, който няма да е по силите на ИНСА ОЙЛ, ще може да се преработи за нещо по изпълнимо, нещо далеч по малко, но завършено, с козирки, с инфраструктура, което ще издържи дълги години?

        • Това се отнася за горния ми пост от полунощ.

  7. 7
    7

    А сега ,селски ,чуй добре.Преди години влизах редовно в сайта и редовно те чешех.И сега отново виждам глупостите ,които продължаваш да раждаш без много зор.Познах ти миризливата уста.А Жорко канара е педераста ,най -големия ви фен,не се прави на ощипан.Приключвам с теб за днес! Освен , ако не оцапаш кълките !

    • 8
      5

      При вас кои са онези тримата, за които Шенсой спомена?

    • 11
      7

      Пфахахаха кого си чесал бе циганин смрадлив, тиебамайката проста, Жорко Морко тея ги разправяй в некой форум на обединени Столипински Идиоти, където да се правиш на смелчага.
      Ако имаш тука да казваш нещо, казвай, ако не си ебавай путката майна лилава и мри в лайна.

      • 9
        9

        Елза,не си мръднала ,ама въобще!Обърши си пяната от устата и отивай да цункаш беззъбата си ,мустаката и миришеща на запръжки селска матрона.После шатни една пърцуца и лягай да сънуваш пълен стадион.Не забравяй зъбките-не да ги миеш ,а да ги сложиш в буркана.Каква си ми хубавица!

        • 15
          6

          Ремзи не ме занимавай с мокрите си сънища, досаждаш почти колкото Стикса с който сте от една и съща философска школа-тази на столипинските възпитаници на Стефан Караджа с мозък колкото на земен червей.
          Пак ти казвам убитак-ако ше казваш нещо по темата казвай, щото ако само ше си говорим глупости няма сми.

          По-добре свърши нещо полезно-дърпай там съсухрената кожичка у гащите, мечтай си за 2004 фолк концерта, сипи си 100 грама метил, тури на коня да яде, въобще занимавай се с нещо типично, недей де напъва да умнееш.

          • 7
            7

            Елза ,изчерпваш се,повтаряш като папагал,много ти е долу нивото.Какво да очакваш от хора , с малко зъби .И поработи върху правописа. Много тъпо парче си.

          • 9
            4

            Да, ясно.

            Еми щом ше е така:

            Бай Иван Теслътъ,
            на майка ти в устътъ!

            Така, горе долу да сме на едно ниво в комуникацията.
            Аре легай, плъх удушен, че ми писна на уя да се занимавам със столипински изклесяци.

  8. 7
    5

    Само ти отговори,никой друг!Та затова си помислих ,че знаеш нещо по въпроса.

  9. 9
    8

    Една мастия пишеше под тези никове,много глупаво момче с малко зъбки в устата,първа дружка с Жорко канара,ако се сещаш….

    • 7
      5

      Нямам никаква представа за какво ми говориш, възможно е и да си прав, не виждам кво ме касаят мен такива хора плюс някакъв Жорко канара, за който пък хептен си нямам представа кой е.

    • 6
      5

      Да не кажеш че се права на луд: Цецо Чука ми е ника във форума на Гонг, тука никога не съм писал с него.
      Твърде е възможно некой да ме е копирал-ваште мамули ми крадат ника през ден, но естествено продупчения циганин и в Арман да го облечеш, златния зъб пак ще свети върху лилавия венец от сто километра.

      При всички положения този ник не съм го виждал тук, тъй че учтиво ти предлагам да свиеш у лево и да не ми се правиш на Шерлок Холмс от Столипиново.

  10. 3
    7

    Doreto 6a ibe buferqgite v gazeto!!! mu-ha-ha-ha-ha-ha !!!

  11. 6
    4

    Yellow pride, Цецо чука -някой да се познава?

    • 3
      5

      Тези не съм ги виждал да пишат тука, ако се сещаш…..

  12. 10
    5

    НЕМОЖЕШ ДА ЗАМАШЕШ И СКРИЕШ ТОВА – ТОТЕВ…..ВЕЧЕ НЯМА ЗАСПАЛИ…СЕГА НОВО 25 ЗА ДА ПОТУЛИШ, ОБИЧТА СИ….ВЕЧЕ САМО ЖЬЛТИТЕ КРИВИ ГЛАВИ ТИ ВЯРВАТ….ИМА И ХОРА КОИТО НЯМА ДА ПОДВЕДЕШ…ТОВА Е ТВОЯ ЦИРК….

  13. 8
    10

    ДЕГА ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ АМЕБИ ???
    ТЪПА КОМПЛЕКСИРАНА ПАПЛАЧ!!
    ПУСНЕТЕ НЯКОЯ ДЕКЛАЦИЯ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДЕ.ИЛИ МОЖЕТЕ САМО ДА ПЛЮЕТЕ ?ЖАЛКАРИ

    • 5
      5

      Тодоре, пиши с твоя си ник! Не е нужно да ги сменяш, личи си от далеч че си ти!

      • 9
        5

        Ти си ненормален, Ей Богу!

        На мен не ми трябва да пиша с по сто ника като оная мастия Венци.
        Когато искам да ви напсувам, го правя с моя си ник.

  14. 6
    2

    Ще направят стадион Пловдив , да играят там отборите , а Локо и Ботев ще си останат с базите евентуално. Проектите за стадиони ,както са създадени ,така ще идат в някой кош за боклук. Това ще стане , на Източен голям жилищен комплекс ,и на Лаута също, пикантни места от които може да се спечели, за да дойдат още “нови пловдивчани” …това ще стане , ако щете вярвайте , пак ще си говорим след време!

  15. 12
    14

    НЯКОЛКО ЛИНЕЙКИ С БЯСНА СКОРОСТ ОТПРАШИХА КЪМ РОДОПСКАТА ЯКА

    • 10
      2

      Хайде, поне в тази тема спрете с простотиите!

    • 11
      2

      Абсолютно съм съгласен . Стига с простотиите . Засега няма нищо , което да радва привържениците и на Локомотив и на Ботев. Само хипотези и приказки,

  16. 17
    3

    Не мога да разбера защо не се съберат представители на всички заинтересовани клубове с кметове и технически персонал и да решат нещата – ясно, точно, прозрачно и демократично?!
    Защо трябва някакъв си министър да решава какво да става в Пловдив?!?! Той по-добре ли познава нашите проблеми?!?! По-голям “хидроинженер” ли е?!

    Така се създава впечатление за нещо гнило!! Като например, че топката се прехвърля на министерството защото идват местни избори и някой кандидат за кмет не иска да се ангажира с решение, което може да доведе до негативи за изборите.

    Редно е да се запитаме дали този кандидат кмет е достоен да решава проблемите на града и за в бъдеще или просто “ЩЕ ПИТА БАТ БОЙКО”!!

    • 8
      7

      Братчед, тука ти се говори за евентуална кандидатура за световно (да, да, знам че звучи нелепо), затва тея решения се взимат на държавно ниво, не на местно.

      • говоря за това кой стадион да се предложи и във връзка с вчерашната случка

  17. 7
    1

    Добре де, хипотетично приемаме че стадионите се построят, приемаме световното и всичко минава перфектно!
    До тук всичко е точно, но нататък какво правим?
    Като питам, “какво правим” имам предвид поддръжката.
    Да вземем като пример “Олд Трафорд”. Стадион за около 80 000 и примерно делим на две и дори на три.
    През месеца има постоянен персонал около 500 човека, като ако има мач достигат 2000и това е само персонал, а има и много други пера, като ток, поддръжка на терен, строителни материали за ремонти и т.н.
    В крайна сметка, кой ще плаща?

    • 8
      2

      ДЪРЖАВАТА!!!! КАКТО Е НА НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН!!!!! ПАРИ ТЯ ЩЕ ПОЛУЧИ ЗА СТРОЕЖ И ОБНОВЯВАНЕ ОТ ФИФА, ФАФА, МУФА, А ПОСЛЕ СИ Е НЕЙНА РАБОТА КАК ЩЕ ПОДДЪРЖА СТАДИОНИТЕ!!!! ДАВА ПОД НАЕМ, концесии…….и други методи!

      • 7
        1

        Добре Държавата, но как тя да обясни примерно на жители на Свищов, че трябва да ядат хляб и сол, защото трябва да има пари за пет стадиона?
        На кой и на каква цена ще ги дават под наем, за да се самоиздържат?
        И колко зрители на месец ще ги посещават?
        Изобщо рентабилно ли е това?

        • 13

          Днешната “държава”, не обяснява!!! Както за пътищата и стиропора, гледа нещо да се прави и да се краде, като преминава от държавни ръце в частни!!!! Тоест, вдига се пушилка, че е в името на народа, както магистралите, а после винетки, минетки ТОЛ, МОЛ:))) ПРЕДИШНАТА ДЪРЖАВА ИМАШЕ ПАРИ И ЗА АРМИЯ, И ЗА ХРАНА НА 120 000 ВОЙНИЦИ, И ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, НАУКА, ОБРАЗОВАНИЕ…………………… ОТ ОНОВА ВРЕМЕ СА И СТАДИОНИТЕ!!!!!!! СЕГА НИТО ФУТБОЛИСТИТЕ СА НАШИ, НИТО ОТБОРИТЕ СА ИСТИНСКИ, ВСИЧКО Е ЛЪЖА!!!!!!! НАВРЕМЕТО ИГРАЕХМЕ ЗА ЧЕСТТА НА КВАРТАЛА, КЛАСА, УЧИЛИЩЕТО, ГРАДЪТ, ДЪРЖАВАТА!!!!!!!! СЕГА СЕ СМЯТА ЗА ГОРДОСТ АКО ИГРАЕШ В ГРУЗИЯ, ГЪРЦИЯ, ТУРЦИЯ!!!!!! ПО ОНОВА ВРЕМЕ БИЕХМЕ ТУРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР С ЮНОШИТЕ!!!!! А ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА, ДАЖЕ С ГИМНАЗИАЛНИ ОТБОРИ!!!!!!! ИЗВОДЪТ И ОТГОВОРЪТ НА ТВОЯ ВЪПРОС Е:………МАЛКО ТЪЖЕН, СВИЩОВ ДА СИ ГЛЕДАТ АЕЦ -а, А ВСЕКИ ДА СЕ СПАСЯВА ПО ЕДИНИЧНО!!! ПРОСТО НЯМА ДЪРЖАВА!!!!!!!……ТЪЖНО Е, НО Е факт!!!!

          • 2
            1

            Значи трябва да се делим и всеки да се спасява?
            Като говорим за минали времена, нека да се замислим от кога има спорт в България? Как, тази държава е съществувала и се е изхранвала без спорт, тото, допинг и анаболи около 1200г?

          • Грешно формулираш извода си!!! Преди 1200 г. е нямало спорт! Нямало е разединение, а напротив, Обединениие!!! В близката ни история, беше чест, когато обединен пловдивски отбор, побеждаваше Националния!!!! Държава се изхранва с производство!!!!! Винаги и по всяко време!!!! Сега, няма такова!!!!!! Сега има само ……..търговия и …….простотии!!!! Дълго е за писане………, Но!!!!! Представи си, че във вашето семейство си продавате един на друг хляб, сирене…….взето от комшията , но с надценка, то вие само се надлъгвате

          • ,а истинския печеливш е….съседът!!!!!! Стадионите и пътищата идват, чак след като има хляб!!! Сега няма хляб, но от време на време се боядисва нещо старо, за да се каже, че има Държава!!!! Никой не мисли за народа!!!!!! ……и затова, всеки лъже и краде от и в “Името на народа”!!!!!

      • 1
        1

        Който плаща и за скелето!!! Ако се задълбочим, Народа плаща Всичко!!! Косвено, но плаща Всичко с вересиите!!!!! ..,Аз се сърдя на едни малоумници, дето излязоха по улиците и искаха “демокрация” през 1989г., а сега, техните потомци не са доволни!? Ама какво да направим????? Сега ще плащаме всички!!!!!! Несправедливо според мен, но други казват, комунистите били виновни?????? А сега де???? …и човек си вика “квото а тва а”!:)))))))) Дан ти пука братчет!:)))))))

  18. 10
    14

    Айде няма нужда Тотев по-добре си направи един хотел още!
    Ние нямаме нужда от подаяния, КАТО вас жълтурците!
    Имаме стадион, ВИЖ задействай базата в Тракия да стане мушморок..

    • 15
      6

      Какъв стадион имате? Кой е той? Вие сте наематели на стадиона в парк Лаута. Реално стадиона няма нищо общо с ФК Локомотив.

      • 9
        11

        А вие какви сте ? Концесионери , които не си плащат вноските , а и разрушихте стадиона.

        • 12
          6

          Не е така. Построи се страхотна база. Сигурен съм, че и стадиона ще стане.

      • 7
        10

        СТАДИОНА СЕ КАЗВА ЛОКОМОТИВ ТАПИР ОТ ПУМАКЛЪКА!

        • 3
          4

          Ама не е ваш, ако го построят няма да се казва локомотив, светна ли се

        • 6
          3

          Ами и аз съм си кръстил магазина …….., но договора ми свършва и магазина ще го ползва друг, който плаща повече. Той ще го кръсти както си иска. Ако Атлетик Куклен/примерно/ предложат повече пари за наем на стадиона, то общината трябва да го даде на тях. Дано осъзнаеш какво съм написал и да се замислиш кой е тапир.

      • 6
        5

        За това, че нямаме нищо със стадиона не е вярно(може да не си запознат). Стадиона се построи от стрително-ремонтна жп секция към железопътно управление Пловдив! Собственост беше на същото управление. Определени въртележки наложиха да стане общински! Да сега не е на железниците, но беше! Та мисълта ми беше, че имаме и доста общо с този стадион!

        • 6
          1

          Държавни стадиони!!!!! Построени от Държавни ведомства!!!!!!!! …..сега общински, тоест пак Държавни!!!!!!….. дадени за стопанисване на подразделения на Държавата – Общини!!!!

    • 6
      2

      Най правилно е ст. Пловдив на Локо му трябва база стадион си имаме все някога ще направят една трибуна

  19. 11
    12

    Никой няма да види стадион! Идват избори, замазват се очи. Освен да крадат не могат, друго няма да се случи!

    ХУЙ ЗА ЖЪЛТИТЕ СЕЛЯНИ!

  20. 10
    6

    Аз мисля че 40 000 е малко.
    В гората Лалута има място за поне едно 80 000 души стадион плюс инфраструктура.

    Или направо 100 000 така като са почнали….

    • 10
      6

      ША ДОДЪТ В 2029Г., И ТО ИВИНТУАЛНУ, АКУ СВИТОВНУТУ ГУ СПИЧЕЛЯТ И ТУГАВЪ БАГИРИТИ ША ДОДАТ НА СТАДИУН” ЗАБЛЕЯЛО МИ АГЪНЦИ”!:)))))))))))))…………. а на нас вернити клоакомутифци, ИДНЪ ПОЛЯНА ДУ ЛИНИИТИ ИЛИ ДУ СТУЛЮПИНУВУ!:))))

      • АРТЪКПАРТЪК ПАНТОГРАФ БУФЕРОФ УТ КЛОАКОМУТИФ:)
        7
        5

        А АКУ НЯМА СВИТОВНУ, ТО В 49,12 ГУДИНА!:))))))))))))))

  21. 11
    4

    “По този начин Община Пловдив ще има възможност да направи предложение до Министерството на спорта за обследване на два инвестиционни обекта – стадионите „Пловдив“ и „Локомотив“, които могат да бъдат пригодени за 40 000 зрители.”

    ТАКА ШЪ НА УБСЛЕДВЪТ И ТАКА ША НА ПРОИКТИРЪТ, ЧИ СВЯТ ШЪ НИ СА ЗАВИЕ!!:))):((((……….А АКО СЕ СТИГНИ ДУ ТАМ(ШАНС 1: 1 000 000 000), ТО СТЕЙДА ША И ДЪРЖАВИН И ША СЪ КАЗВА, “ЗАБЛЕЯЛУ МИ АГЪНЦЕ”!!!!!!!!!ПУФ ПАФ

  22. 8
    5

    МИРИШЕ, НА СБОГОМ ГЕРГИНО!!!!!!!НОВ УДАР ЗА СТОЛЮПИНУУУ! ОСТАНЪ НИ САМУ СТАДИОН КЮСТЕНДЖА!:))))……….и Гувидарци!:)))) пуф паф:((((((((

  23. 11
    8

    Да забравят за Лаута ,все щесе намери някои лев за една трибуна стадиона сие много добре.ще го направим без кредити.Защо трябва да вкарваме клуба в дългове . Вижте Левски една трибуна и 16 милиона дълг

    • 2
      10

      Може ли да си такова перде ве кромпел?Алоооу,държавата ще го строи!!Ега си захлупеният г..бандит!!Пфууууу!!

      • 7
        6

        Като ще го строи държавата да го построи в Коматево та има място което е на банката която фалира.Защо държавата да строи гомнежа.

        • 6
          3

          ШТОТ АКУ ГУ НАПРАВЯТ В КУМАТИВУ, КУЕТУ И НАЙ ДУБРЕ, ФСИЧКИ ГОВНУФЪРГАЧКИ УТ НАШТИ ФРАКЦИИ В ШИКЕРЯ ША РЕВНАТ КАТУ МАГАРИТА!:))))))) НИЙ КЛОАКУМУТИФЦИ, ТРЕБЕ ДА РИШИМ КВО ИСКАМИ И ДЪ ИЗЛЕЗИМ С НОВЪ 49,12 ПО РЕД ДИКЛАРАЦИЪ!!!!!! ПУФ ПАФ!!!

      • 12
        12

        Жълта гнидо, човека ти казва, че не искаме подаяния! Не държим да ни правят стадиона и да го изплащаме със свирки! Не сме като вас да се гъзим на всеки за някой лев повече!

        • 5
          4

          КОЙ ТЪ ПИТА БЕ АБИ???? РИШИ ЛИ ДЪРЖАВЪТА, ДУХАМИ СУПЪТЪ!!!

        • 9
          6

          Голяма подробност която пропускаш. Вие нямате стадион. Вие сте наематели на стадиона в парк Лаута.

          • 6
            6

            Кралев мисля че каза стадион Локомотив . А кой има и кой няма то се вижда.

        • 9
          5

          Щом не искате подаяния какво прави тази “делегация”/разгледайте им кривите кратуни/начело с циганския барон “Зулума” в общината?Просия,манги,просия!!!

      • Рачович, какво е направила държавата конкретно за футбола в Пловдив? Някой прокарва мисъл, че ФИФА и УЕФА щели да дават пари?! Това няма да стане! Ако не бъдем избрани за първенството, все едно, че са си хвърлили парите на вятъра! Мога и да греша, но има логика в това мое разсъждение!

        • 3
          2

          Анджък!!!!!!! Ще дадат, но 2029г., аку спичелим!!!!!! Точну тъй съм гу фурмулирал, ама ти си запомнил пулувината!!!!! За сегъ само Ботяф на кунцесийъ!!!….. Штот Държавътъ не губи нищту!!!!! Аку и ний исками кунцесия, можи, ама за 40 000 стейд!!!!!!! Бат Крушо нема тия манги!!!!!!……

Коментарите са затворени