Фенклуб „Локомотив Пловдив“ наблюдава с особено внимание последните събития по темата за спортните бази в Пловдив. След като веднъж станахме свидетели на целенасочена злоупотреба с чужди средства за личен проект в обект със съмнителна репутация и възвращаемост, днес сме свидетели на внимателно опипване на почвата за повторно наливане на чужди средства в същия, вече печално известен с неизпълнимостта си, проект. Във връзка с това бихме искали да изразим нашата позиция в качеството на граждани и гласоподаватели.

Налице са индикации, че се подготвя наливане за втори път на пари в една бездънна яма, отново под благосклонния поглед на държавата. Оценяваме загрижеността на г-н Тотев и г-н Титюков към клуба, към който имат пристрастия, но дебело подчертаваме, че всяко тяхно действие се следи под лупа.

Ние питаме:

*Докога общински и държавни служители ще отделят несъразмерни ресурс и внимание спрямо значимостта на една общност и плача ѝ за нечий частен проект?

*Докога тази дискредитирана като срокове и изпълнение концесия ще бъде изкуствено налагана като обществено значима тема, вместо да е обект на действащите процедури по неустойки в полза на държавата?

*Докога едни и същи хора отново и отново няма да си плащат сметките и ще имат наглостта да настояват за още и още? Справка – продъненото им акционерно дружество, което е еманация на най-порочните практики и зависимости в родината ни?

*Докога властта няма да третира с еднакъв аршин всички граждани? Г-н Тотев, бъдете така добър на афишираната от Вас среща с министър Горанов по същата пътека да издействате финансиране и приоритизиране на проекти и на другите футболни клубове в града ни. Не е ли редно на подобна среща да присъстват представители на всички клубове, които имат желание да развиват стадиони и спортни бази?

*Може ли да се нарече изряден от юридическа гледна точка този обект, по който при нормални обстоятелства биха били дължими неустойки и който е елемент от най-мащабната финансова измама в България?

Очакваме в най-скоро време г-н Тотев да организира среща за търсене на варианти за намиране на финансиране на Лаута от Фонда на фондовете и как стадионът да попадне в интегрирания план за развитието на Пловдив, за да може да получи нисколихвено финансиране, каквито обещания се дават на други отбори.

Пловдивчани сме будни и съвестни данъкоплатци и гласоподаватели и следим внимателно какво се случва. Годината е изборна!

118 КОМЕНТАРИ

  1. Грипа мина, Буферите са болни, много болни. Тресе ги марсилска треска. Вдигнали са висока температура. Мозъка им изтича. Кратуните им са надули като напращял и презрял 10 килограмов харманлийски карпуз. Пълни кауни. Отдали са се на „декларациийки и творчество” Кретенизма и лаизма са поели поход срещу Ботев, кмет, община, премиер, държава… Истинско черно-бяло буферско гето, насочвано от един крадец ии далавераджия в Съвета – Начо Узуна. Срещу някой андвич и жълти стотинки проститутките на Пловдив от Лаута „творят”. Колото да злобеете завистливи и нещастни черно-бели псета Колежа ще го има. Ще помятате, ще храчете кръв от злоба, ще виете като изнсилена кучка всеки път когато минавате покрай Колежа, всеки път когато се спомене Ботев. За да се оправете трябва да се лекувате.А добрия лек е да изнесете от Пловдив. Колкото по далеч толкова по добре. Може. и в Кюстендил да си отидите, хем и баните ще ползвате.
    А може и на Света Петка в тръните да отидите. Малко кръвчица да пуснете, да се пречистите и бесовете да поизгонете.

  2. Въпроси на граждани до г-н Тотев възникнали след неговото изявление

    След днешното изявление на кмета г-н Тотев възникнаха следните въпроси:

    Господин Тотев,

    кога имате намерение да отидете с г-н Крушарски в София при г-н Бойко Борисов, който от своя страна да организира среща на 5-те министерства от които зависи одобрението на концесията за тренировъчната база на Локомотив?
    Не смятате ли, че тази концесия беше протакана твърде дълго? Тази концесия залегнала ли е в плана за развитие на спорта в Пловдив.
    Общината издала ли е или ще издаде ли съответното писмо за подкрепа на тази концесия както ще направи за Ботев? Може ли общинския съвет и гражданите на Пловдив да се запознаят със съдържанието на това писмо за подкрепа? Общината гарантира ли по-какъвто и да е начин този заем?

    Кога протоколите от срещата от вчера с министър Горан и другата министърка ще станат достояние на обществеността? Нали говорим за прозрачно правителство, което да се отчита пред суверена….

    С две думи – кога ще вложите същата енергия и отделите от времето си за решаване на проблемите на Локомотив? Концесията за стадион Локомотив беше абсолютно неизгодна за Локомотив? Кога община Пловдив ще предложи концесия за стадиона, която е изгодна за футболния клуб, а не за разни паразитни клубове на стадиона? Има ли заложен построяването на нов ЧИСТО ФУТБОЛЕН стадион за Локомотив?

    След като този легендарен фонд разполага само с 40 млн за цяла Южна България, то няма ли те да бъдат изчерпани от проекта на Ботев Пловдив, който е на приблизително същата стойност.
    Как този фонд възнамерява да си възвърне дадената сума? Общината ангажирана ли е под каквато и да е форма, включително и като гарант за възвръщането на този заем? От къде са парите в този фонд и кой орган регулира дейността му?

    Смятам, че феновете на Локомотив имат достатъчно въпроси за събирането на чиито отговор може да бъде ангажиран разследващ журналист или специалист в тази област. На Случая трябва да се даде национална публичност за да може и другите клубове в Южна България да се възползват от това финансиране.

  3. 4
    5

    схемата на далаверата е много проста – БотевЪ, ще фалира заради онези 50милиона. Целта обаче е да се вземат нови 20 с които да се построй стадион. После фалит за 50+20, Самуилов връща акциите, стадиона става общински, а държавата го дава на концесия на БотевЪ-2 2020. Чиста работа!!

    Да го духа народа и да плаща целуя масраф.

    • 3
      5

      ето заради такива далавери се махнах от тази дупка. 2 милиона направиха същото. Скоро циганите ще са повече от българите. Така става когато на власт са пожарникари и народа е робски

  4. 5
    4

    Момчета, пускайте я тази декларация директно на Нинова и на Слави.
    Те знаят какво да правят

    • 3
      3

      и на президента. да видим има ли нещо гнило

  5. 9
    4

    Именно, щото годината е изборна, а Ботев е 3/4 от Пловдив, държавата ще помогне на футболния символ на града – Ботев.
    Никой не се интересува от 128-те семкаджии от трибуна Джесека, които се кръщават “обединени фенклубове” и пишат декларации на лягане и на ставане.
    Малки сте, невидими сте, не можете да уплашите никого, колкото и да подскачате….и как изобщо може да ви хрумне да се сравнявате с Ботев?! Или си го карате по стар цигански обичай – “батее, дай и на мен, ве!”

    • 5
      4

      е дядка, вие сте още по-малко и се криете зад разни чаршафи?
      Колко бяхте на протестния поход? 40? 50? или по-малко.
      И то преди мач с Левски?
      А колко бяхте на последния домакински мач на село?

    • 3
      7

      Къв символ бе, селяк нещастен? Като повтаряш една лъжа 100 пъти няма да стане истина. Цял живот на хранилка с престъпни схеми! Кви кредити , кви 5 лева? Кредит се дава срещу гаранции и възвръщаемост. Нито можете да ги върнете, нито да ги гарантирате, щото сте издънени и потънали с милиони задължения. Тоя път схемата няма да мине и ще ви разкатаем барабар с общинарите дето гарантират тия пари от джоба на данъкоплатците. Миризливи жълти клошари вечно надупени пред силните на деня

  6. 5
    6

    Днес най-накрая здпочна делото КТБ! Защитата е призовала за свидетел Делян Пеевски…
    Властта лъже мощно единия клуб или и двата? Скоро ще разберем? При сегашната ситуация излиза, че Спартак ще строят стадион, градския ще го прави общината, строежа със заем, на Локото държавата? То излиза, че до 2-3 години Пловдив ще има 4 стадиона? И като допълнение, на Локото и Ботеф стадионите са почти един до друг.Някой вярва ли в тези глупости? Майче просто гледат да уредят строежа, а другите да го духат? Ама строежа е затънал в лайна от крадените пари на КТБ и рано или късно ще трябва някой да ги връща. Били вътрешен дълг? Да, ама е дълг и свърши ли делото, кредитотите идват. А общината е собственик само на земята, но не и на стадиона вурху нея!….. Някой пак се мъчи да крадне някой и друг милион, но дали това не е дтугаря Самуилов, който така умело стои в мимснса, докато фронта ври и кипи???

  7. 9
    9

    Пичове, питайте Борисов дали знае, че в Пловдив има толкова недоволни от тази негова постъпка. Дали Тотев му е казал?

    Трябва да се даде колкото се може повече гласност на тази декларация

  8. възмутен гражданин, а не лъжлив селяндур и крадец
    9
    9

    Папагалите са обучени ЛЪЖЦИ и манипулатори – стадиона бил на общината!!! Каква ЛЪЖА. Стадиона е ЧАСТЕН докато трае концесията.

    Пловдивчани, вие ще плащате за този стадион както платихте и за онази грандоманка база в Коматево!! Тотев и Борисов искат общината (вие) да гарантирате този заем. Това означава, че вие когато спрат да плащат, вие ще плащате чрез вашите данъци!! Запомнете го като дойдат избори!! Харесва ли ви да ви управляват пожарникари и физкултурници!!

  9. 11
    8

    Да ви еба майката буферска! Толкова простотия,тъпотия, завист къде я събрахте.? Срам сте за Пловдив!! То бива ,бива да си некомпентеь, да се ръсят въпиющи глупости, да показваш колко ниски топки, селски бекове сте го показва нескопосаната ви декларация. Писана от няколко лумпена с мозък аспиринче. Вие не може да спите и живеете спокойно от името Ботев. Мира не ви дава този гранд. Нуждаете се от сериозно лечение. Бяса ви е хванал и трябва да бъдете изолирани. Опсност сте за нормалните фенове. Болни сте! Постоянно се пенете, като чуете нещо за Ботев, дори името ви стряска нещастни писачи! Господ гледа и всичко връща. Той забавя но забравя! Заврете си „декларацийките” еднодневки в миризливите си столипиновски задници.

    • 6
      9

      да ти еба майката ЛЪЖЛИВА!
      Рано или късно ще дойде ВИДОВДЕН и всички престъпници, крадци и лъжци ще си получите заслуженото.

      Ти ли. бе неграмотен селяндуре, ше ми говориш за “ниска топка”!!?! Ебати наглия столюпенец!!

      • Точно той Рендето шиба майка ти редовно от години ТЪПААК!! Как ще ебеш като си гей бе буфер! Задника ти виснал от клатене, а хуя ти е кух като кратуната на раменете ти.
        Шибай се редовно, а Рендето ще чука майка ти.

    • Грандове ..? Крадливи жълти клошари. Гражданите на Пловдив няма да ви плащат за тая издънена дупка със слегнали фундаменти, която падаше още когато се строеше. Там стадион няма да има никога повече, свиквайте селянки гнусни

  10. 14
    8

    Да попитам тези с декларацията. Кой ви направи осветлението?Общината нали. Кой ви направи терените за школата?Общината нали. Кой в плати трафа? Общината нали. Кой ви направи терена ? Общината нали. За какво ревете? Кандидатствате ли за концесия? Само на думи дефакто НЕ. Защо не кандидатствате за концесия а ревете? На какво основание искате пари и за вас? Имате ли изготвен план за стадион или за строеж на стадион?Не? Вместо да ревете си възстановете трибуната която бутнахте. Защо бутнахте трибуна без никакво право? Това е вандалщина! Общината трябва да ви съди за унищожаване на общинска собственост.

    • 7
      7

      Сега се сети за общинската собственост , нали . Коментарът ти е неточен и некоректно тълкуван. Общината даде на Локомотив и Ботев по около 1 милион лева и те бяха използвани за клубовете . Локомотив ги използва за осветлението , Терените в кошарата и на стадиона ги направи Крушарски, изкуственото игрище и ремонтът на трибуните на стадиона и в административната сграда ги направи Коко и всички тези ремонти са направени независимо , че стадиона е общински , подчертавам ОБЩИНСКИ. Документите за концесията са дадени преди повече от година в общината , но оттам се мотаят и намират различни причини за да не дават концесията. Има изработен и проект за строежа на стадиона и чака концесията за да влезе в действие. Може би си спомняш или усложливо забравяш, че Крушарски поиска терени в Тракия за школата , но общината отхвърли предложението, Всичко това бе направено от собствениците на Локомотив ( Коко Динев и Крушарски ) със собствени средства без това да е тяхна собственост , т.е. те са финансирали общината, Сега за Ботев . Кой ви направи осветлението. Общината нали ? Значи общината е финансирала частната фирма, защото стадиона е даден на концесия. Разбра ли разликата? Затова протестираме. И не говори без да знаеш. А ако знаеш , а пишеш обратното си един недробожелател , най меко казано.

    • 9
      8

      ей жълт педераст, защо ЛЪЖЕШ?! Локомотив е представил не един а 2!! проекта за стадион.

      да ти еба майката ЛЪЖЛИВА ПАПАГАЛСКА

      Дано най-после диктатора падне от власт и да си платите за всички кражби на народна пара

  11. 6
    8

    Кмета да им влезе в положение и да им даде зоопарка. Да си се затворят вътре и да си чуроликат. Така ще имаме и зоопарк!

  12. 13
    9

    Нежния ипотекирал кебачийницата буферите ще строят и те

  13. 10
    8

    Момчета , не знам къде да ви пиша затова пиша тук. Предполагам , че ще има обсъждане на проблема със стадиона в общинския съвет . Направете нужното да бъдете признати като страна и да присъствате на сесията. Там да поискаме разяснения за намеренията на общината за спортните обекти , както и за нашите мотиви за незаконността на общинската подкрепа на частна фирма. Ако не може да сте страна и да участвате в сесията упълномощете Узунов за това като общински съвет , да не се прави на добър с Тотев и Тютюков.

  14. 12
    6

    Але тея буфери умряха от яд…. пак сън не ги хваща заради нас оправете си отбора ввзземете заем и вие никой няма да ви върне стига плакахте само не знам бай крушо дето ви вика че сте банда гейове ще се навие ли?

  15. 13
    7

    Обяснявам на ниско грамотните и необразовани фенове от малцинствата.Държавата ще отпусне нисколихвен кредит на Ботев Пловдив да си довърши стадиона,който ще бъде обезпечен от имоти на Самуилов.Нито ще ни строи,нито ще ни дава пари безвъзмездно.Съмнявам се да разберете,но все пак да опитам.

  16. 7
    3

    Мангали с кебапчета няма как да връщате заема

  17. 7
    9

    “Стадиона бил общински и само бил отдаден на концесия и затова общината трябвало да го построй’!!
    Тази ЛЪЖА може да я напише само бивш партиен секретар.

    Стадиона е на концесия и държавата няма никакви права и задължения освен тези които са описани в концесионния договор. А там пише, че клуба е ДЛЪЖЕН ДА ПОСТРОЙ СТАДИОНА а ако не го направи дължи огромни неустойки!

    Стадиона ще стане пак общински, чак когато изтече концесията или бъде прекратен и неустойките изплатени!!! ЧАК ТОГАВА държавата и Тотев имат право да помагат. Дотогава разхищават народни пари и не защитават държавните интереси. Да не говорим, че има и дискриминация спрямо другите клубове и то на най-високо ниво!!
    Освен това тук има и съмнение за злоупотреба със служебно положение.

    Време е да се сезира прокуратурата защото случая е много подобен на “Ало Банов съм”!!

    • 7
      5

      Ами нали това е целта, да се построи стадиона!!Ама защо Тотев?Защото е кмет на град Пловдив, а не на Кюстендил!!Пууу да вай и и гейбандата!Нали на вас ще строят 40 хилядин, какъв кур още търсите?Бай ти и смешковците!!

      • 6
        6

        ами постройте си го, но без общината да ви става гарант!

        Миячо, значи ти си бил и Рачо.

      • 3
        4

        извърташ го като партиен секретар.
        Абе ти онзи с дудука ли си – Бареков?!
        Ебаси жалкото копеле!

      • 3
        1

        Значи нищо не си разбрал от цялата дискусия . Помисли малко и ако разбереш същността тогава пиши . А псувните си ги запази за в къщи , там псувай колкото си искаш.

  18. ПОЛАЯХА ЕДНИТЕ, ПОЛАЯХА И ДРУГИТЕ И ТВА Е ….ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД ! Хвала на такива където още вярват , и ние вярвахме много , затова сме по чужбината от години.

  19. 7
    11

    А министър-председателя дали е бил запознат, че в Пловдив има много противници на идеята държавата да помага на частно дружество?!
    Че има хора които искат равнопоставеност и справедливост за всички клубове?!
    Тотев, да не си го заблудил и сега като разбере да те потърси?

  20. 16
    8

    Ако на циганите им предложат 50 кинта да станат от Ботев,няма да остане кьорав фен на любимеца на малцинствата.Изключвам 138 потника от скелето.Никой не ви брои за живи в Пловдив бе,умрели мангали.

    • 7
      9

      Еми то 50000 хиляди столипиновски цигани станаха ботевсти, членувайки във жълтия фен клуб Изгрев бойс и без пари!

  21. 8
    8

    Момчета поискайте среща с Тотев и поискайте да разясни каква е стратегията за строителството на спортните обекти . Включете и Узунов в натиска за срещата . Нека малко се размърда . Стига само е вземал от Локомотив , време е той да даде нещо за клуба. Не спирайте дотук . Помислете как може тази декларация да бъде входирана като официален документ в общината и да бъде обсъдена на сесия на общинския съвет . Не се спирайте само с тази декларация , помислете и за други прояви за натиск над общината . Не може ли да се сезира и прокуратурата . Мислете и действайте . Ние сме с вас . Ако трябва и протестен митинг ще дойдем.

    • 8
      9

      да се сезира и опозицията и Слави. Той с удоволствие ще даде гласност на случая след като Тотев е замесен.
      “Ало Банов съм” е даден на ОЛАФ от БСП

      Излиза, че е достатъчно да разпънеш едни чаршафи пред Борисов и получаваш безлихвен заем/помощ с гарант общината!
      А че имаш милиони дългове – кой го е…??!!

  22. 10
    7

    Тотев, кога ще представиш фактурите за откриването?

    • 3
      7

      Тотюф и орудие в ръките на Виликана Тартор, бат Боку !!! Кот кажи Тиквунь, тва ши и!!! Дъ съ надяаами чи и нашияъ Процип ша гу упраят! Сичку пуструену, устаа за народйът!!!!

  23. 7
    8

    Интересно локомотивците в общинския съвет дали ще полегнат послушно?!

  24. 11
    8

    а бе нас кой ни брои за живи, да сте се развикали с тая декларация. Второстепенен клуб сме, все е било така , така и ще бъде.

    • 8
      3

      видяхме ви колко сте живи на похода които организирахте – 20 човека. Бойко ви се вързва на акъла, но това ще е поредния “ало Банве съм ” скандал под негово господство.
      Правете си сметка за кой ще гласувате!

  25. 13
    11

    тук някои елементи се опитват да ни заблудят, че този заем имал възвращаемост. пълни глупости. кой отбор в БГ е на печалба?!

  26. 9
    18

    този господин кога ще отиде в 5-те министерства да пита кога ще се одобрят концесията на Локомотив?!

  27. 23
    9

    КОИ СТЕ ВИЕ ?? ШЕПА ГНУСНИ КЮСТЕНДИЛСКИ КАТУНАРИ !!
    НЯМАТЕ МЯСТО В ГРАДА НИ ! ЖАЛКИ КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ!

    • 5
      5

      Ти миячо на чинии да не би да си от града ни, А? Жълта селска пръчка, а и отгоре на това е и в лево с Пакистан а! Лапай и мълчи,! олигофрен

  28. 11
    22

    Браво момчета!! Достойна реакция на едни достойни граждани в една загниваща и загиваща държава!!

    Този кмет прекали с фенщината си. Това не е кмет на всички пловдивчани! Кога ще се произнесе прокуратурата за зоопарка и откриването? Ще има ли разследване на строежа на Колодрума?

  29. 26
    12

    Нещастни мангали, вечно обречени да пишат декларации. Кого плашите,бе нещастници! Идете и се удавете в Марица! Всички с изключение на Стикса,той да остане,за да ни разсмива

    • 5
      6

      7:3! РЕКОРД! Това и в мечтите го нямате мръсен, жълта сган!

      • 2
        4

        А две по 5:0 как ти звучи?Само че и едното и другото е с истинското Локо,а не с урода от Кюстендил!

        • Да и е срещу истинския Ботев , а не срещу сопотското недоразумение Ботевъ.

  30. 25
    9

    Ей заради това няма да се оправи България. Буферите вместо да видят как ще станат нещата, да последват примериа, също да кандидатстват за кредит и да си постегнат полупадналия стадион, те седнали пак да храчат и да се обясняват, че били данъкоплатци… Не са ни виновни политиците, Боко ви го каза за материала.

  31. 26
    8

    Последната точка е култова: “Пловдивчани сме будни и съвестни данъкоплатци и гласоподаватели и следим внимателно какво се случва. Годината е изборна!”

    Няколко простички въпроса към бай мангау – Пловдивчани? Съвестни? Данъкоплатци? Брой гласоподаватели?

    Сменяйте хапчетата, че сте изгубили връзка с реалния свят!

    • 4
      6

      Ние си плащаме данъците, но вие от Изгрев бойс плащате ли? Живеете на гърба на честите пловдивчанин, долна селско-циганска паплач!

      • 2
        2

        Това със селско-циганска паплач иди да го обясниш на бате ви зума.

  32. 24
    8

    КОИ СТЕ ВИЕ БЕ ФЕН КЛУБ МАНГАЛЕСКИ,ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ

  33. 10
    8

    ЯЗ ВИ КАЗЪХ, ЧИ УТ ФРАКЦИИТИ ША ПИШАТ НА НЕГУ 49,12 ДИКЛАРАЦИИ!!! ША ПРАВИМИ ПРОТИФ ДУ ДУПКА!! ТО НИ Е Ф КРЪФТЪ!!!! НИЙ НИ МОЖИМ ДА ЗАСПИМ АКУ НИ СНЕ ПРАЙЛИ ИНГЕЛИ!! ….УСОБИНУ ШИКЕРСКАТА И АДЖАСАНСКЪТА УБШТЕСТИНУСТ!!!:))))))))))))))) ПУФ ПАФ:))))))) СЪДЕ КЛОАКУМОТИФФФФФФФФФ:))))))))))

  34. 21
    9

    АХ, КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО-БЯЛ МАНГАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • АХ КОЛКО Е ЖАЛКО ДА СИ ЖЪЛТО-ЧЕРЕН МЮСЮЛМАНИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  35. 20
    8

    АХ, КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО-БЯЛ МАНГАЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 5
      2

      Вие не сте от жалки мангали, защото сте жълто-черни и сте от Столипиново така ли?!

  36. 18
    11

    Нали си имате крушо да иска заем кво мрънкате питайте луидьо финес

    • 10
      12

      Глупак , кажи защо още го мотаят с концесията.

    • 5
      6

      Наистина си глупак . Едно има не можеш да напишеш правилно, а тръгнал да дава акъл . Когато не знаеш нещо , направи проверка и тогава пиши . Името е Луи дьо Фюнес .

  37. 12
    7

    АВА НАШИЯТ КМЕТ. КМЕТА НА СТРЯМА И ТОЙ ЖА КАНДИДАТСТАВА ЗА ЗАЕМ ОТ ФОНДА ВА ОТ КАТ ВЗЕМЕ ВЛАСТА В ЛОКУ И НА ПРИМЕСТИ ЖА НА ПРАИ СТРАШИЛИЩЕ ПРОЕКТА МУ ВЪРВИ С ЕДНИ ГЪРДИ НАПРЕД СКОРО ЖА СА СЪБИРАТ НА СЪВИЩАНИЕ НА МЕГДАНА В ХОРЕМАКА НА СТРЯМА ДА БИСТРЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА ПРИМЕСТВАНЕ НА ОТБОРЪТ.
    КРУШОНА СА Е РАЗБРАЛ С КМЕТА ДА СТРОИ ЗАВОД ЗА РЪКЕТИ И ЖА ИМА ФИНАНС НА МЯСТО ЖА ВЗИМАМЕ РОНАЛДО И МЕСИ И ША ГИ ПРАМ ЯКО ГЕЙ БАНДИТИ И ТЯХ А ОТ ТАМ ВСИЧКОТО ФЕНУВЕ ЖА КРИЩЯТ В ЕКСТАЗ САМУ ЛОКУ МОЩНО САМУ ЛОКУ.
    БРИТЧЕДИ НЯМА СА ОТЧАЙВАТЕ СКОРО ЖА СМЕ НОМЕР 1 В БЪЛГАРИЯ ПОНЕ 20 Г. ШАМПОАНИ ЖА СМЕ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ АХМАЦИ.
    ЖА НАПРАИМ СТАДИОН КРАСАВЕЦ ЗА 100 000 ЧАВЕТА БАЗАТА ЩЕ Е В МАНОЛИТУ И ЖА СМЕ ГРАНД НА ГРАНДОВЕТЕ.
    ША ПИЧЕЛИМ КУПИ ПА ЗАЩО НЕ И Ш.Л.
    БЪДЕЩЕТО Е НАШЕ ВА КАПУТИ ЖА СМЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ СЕЛСКИ ОТБОР С ТИТЛА КУПИ И НАЙ МНОГО ФЕНУВЕ ЖА ВИКАМЕ ЛОКУ ЛОКУ ТИ СИ НА СЪРЦЕТО НАШЕ ЛОКУ.

  38. 23
    7

    На ЦИГАНИН никой не иска да бъде поръчител! То и цигани не ходят вече на Лаута. Никой не ходи. Щото една лИгенда иска да ги оножда. Закривай циганското недоразумение!

    50 метра!
    Коментатор: от Пампорово им го вкара. Баси резила! Доживот!

  39. 22
    5

    Фен клуба на Локото се състои от 20тина безработни пияндета, които последно са ходили на зъболекар 2006та година. Няма кой да обърне внимание на такива пародийни декларацийки.

  40. 33
    5

    Защо ревете.Та нали общината ви е дала лаута и на него играете,и никой не знае наем плащате ли.Хайде вземете си го на концесия и на вас ще помогнат.Само че вашия иска нещо но трепери да не му го дадат.Но всичко си има обяснение.Ботев е най популярния клуб в Пловдив с най голяма фенска маса ,за това и всички власт имащи най напред поглеждат към тях.

  41. 11
    4

    Спокойно , стига сте квичали , ще ви го направят стадиона.Всички ще ги направят , ще са пълни с фенове , и ще гледаме футбол ,и всичко ще е наред , докато не звънне алармата за ставане….

  42. 22
    4

    Ех колко е завистлива групичката на Стоян…. . Да питам за един преател Стоян ли писа писмото?

    • 7
      4

      Отидете да си преберете тартора от Сикретс! Имаше и някви в кенефите на плажа в Марково, може още да са там?

  43. 24
    2

    Циганите били “будни и съвестни данъкоплатци”, голям смях

  44. 28
    1

    Ej tva mangala e mnogo prosto pleme!Zadaveni ot zloba se 4udat kakva prostotiq da izmislqt.Tova e KREDIT ,a ne podaqnie i kmeta sydejstva za izteglqneto mu,a ne go iska toj!Kogato Krusho poiska takyv kredit naj-veroqtno 6te mu se sydejstva i na nego.Samo,4e mangala vyob6te ne misli za Kloakomotiv,a edinstveno da kenza vyv vreda na otbora na Plovdiv-BOTEV.

  45. 21
    4

    Тия па женички не спряха да реват. 307568908765 декларации. Бахти жените.

  46. 30
    5

    Абе буфери малоумни, много ясно, че ще се направи всичко възможно, за да се осъществи този проект, който е в полза на града и на пловдивчани. Това че вие сте 200 човека малцинство, които нямате интерес Ботев да има стадион, никой не ви е виновен. Няма частно. Има обществен интерес. Глупаци!

  47. 43
    7

    Тотев,за общественозаначими проекти,е ДЛЪЖЕН да помага!!!
    Ако от “Ботев” са поискали съдействие той е ДЛЪЖЕН да съдейства,а не да пречи!
    Такова трябва да е поведението на всеки нормален кмет,на който и да е град!
    Нормално е “другите отбори” да си подготвят дикументие,разчетите,желаният и т.н. и да ПОИСКАТ СЪДЕЙСТВИЕ!!!
    Става въпрос за съдействие за получаване на нисколихвен заем!
    Не за безвъзмездна помощ!
    Не за подарък!
    Какво БКП ви е в главите?!
    Вижте коментарите!!!
    БОЛНИ МОЗЪЦИ СТЕ!!!

    • 8
      29

      Крумчо, принципно си прав, но когато става дума за кражба… Как ще бъдат върнати тези пари? Първо 50-те милиона дълг ли ще върнат или тези, които сега искат? Редно ли е да се дават пари на дружества, които по обясними причини не си публикуват финансовите отчети в Търговския регистър? Значи нещо ги стяга и крият. И още и още… Искате някой да ви построи стадиончето, но да не платите и стотинка. Не става, затова феновете на Локото са в праово си на граждани да потърсят сметка на самозабравилия се кмет. Това е вашия последен валс, затова предлагам да си сложите новото екипче /цялото черно, с жълто отзад, на гащите/ и да го изтанцувате на Коматево, където ще ви е гробът!

      • 27
        2

        На кой дължат 50 милиона ,ако не е тайна ? Кво значи без да платят?Ти заем взимал ли си ?И на схващам ,кво точно ги притеснява феновете на Локо ,аз доколкото чувам,ако верно решат да правят стадиона им да отговаря за световно,кой точно ще го строи ….

      • 15
        2

        Единственото което се иска е НИСКА ЛИХВА!!!
        Целия кредит-главница плюс лихвата ще си я плаща клуба!!!
        БОЛНИ СТЕ!!!

  48. 40
    7

    Най-нормалното нещо на света е държавата да се занимава с най-големия отбор във втория по големина град в България! Буферчетата да пуснат декларация до БХК и ЕС за дискриминация на ромското общество.

  49. 35
    6

    Момченца,ще ви обясня ситуацията с един въпрос,моля да се замислите повечко-СУТРИН КОГАТО ЧОВЕК СЕ СЪБУДИ КАКВО СИ ИЗМИВА ПЪРВО???Понеже не искам да затруднявам някои от вас с мозъци колкото половин аспирин ще избързам с отговора- ЛИЦЕТО,приятелчета,ЛИ-ЦЕ-ТО!!!”Ботев”Пловдив е лицето на футболен Пловдив така,че първо ще се погрижат за него а след това за другите органи,пардон отбори.

  50. 38
    4

    Очаквам поредните неадекватни декларации и доста доза смях. Ами поискайте и вие заем бе. Защо се излагате пак. Ама кой ще го поиска и кой ще го връща? Толкова години ви даваха стадиона на концесия, но никой не го поиска. И сега е така. Искате всичко, но даром. Няма да стане. И преди да пишете простотии, поне се посъветвайте. Някой ви е заблудил. И не на последно място – Пловдив е на Ботев. Пловдивчани обичат Ботев. Ботев Пд е Символ на Пловдив. За разлика от вас ние обичаме отбора си, а не мразим другите. Вие не сте никакви локомотивци, вие сте антиботевисти.

    • 6
      34

      Ние искаме всичко даром ли ? На майка ти путката искаме ! Кой реве постоянно държавата да му построи стадиона бе селски ? Това не е ли даром ? Да ви еба майката изтръпнала жълТУРСКА ! Айде на село и това е ! Ще направим всичко възможно като граждани от нашите пари да не се строи вашия стадион, а повярвайте Бойко най-много го е страх гражданите да не му скочат, а ние и не само ние ще скочим ако тръгнат да ви строят стадион с държавни пари!

      • 31
        6

        Кои вие?
        Ти и тримата ти братя?

        Осъзнай се че вие сте малцинство и мнението ви няма кой знае какво значение, обясних ви в другата тема защо.

        • 5
          26

          Вие колко сте бе пумак ? По колко човека ходите на мачове бе ? Има снимки , има видео всичко се вижда !

          • 17
            2

            Дори няма да си правя труда да споря с човек, който не може да напише правилно пОмак.

            Аре у лево, миндил кюстендилски….

          • 16
            3

            “Цингарела” ,думата пУмак от фирмата за спортна екипировка “ПУМА” ли идва ? Много се тъпи това циганите ,ей !Псувни , цинизми , тъпизми и простотии-това ви е начина на поведение и живот…Жалки сте!

          • 11
            3

            Цингарела” ,думата пУмак от фирмата за спортна екипировка “ПУМА” ли идва ? Много се тъпи това циганите ,ей !Псувни , цинизми , тъпизми и простотии-това ви е начина на поведение и живот…Жалки сте!

          • 13
            2

            Тоя пък пУмак
            Вие сте ПОМАЦИ И ПОТУРНАЦИ НА ЗЕКИ БАЙРЯМ, ЯСНО!
            Научи се да пишеш грамотно!!! Вашите фенове са от Столипинбург, и Помакистан.

  51. 7
    21

    АФД-то си я кара по старому, но…сори! Тия времена отдавна отминаха!

  52. 9
    27

    Много точна позиция. Тия се самозабравиха.

  53. 10
    23

    Може ли да попитате кмета, няма ли да поиска нисколихвен заем от Фонда на фонфовете и за останалите 3 футболни клуба в Пловдив?

    • 21
      6

      Как точно виждаш условия за възвръщаемност на вложението за стадионите на Марица, Спартак, че и Лаута?

      • Добре бе Тодоре, вие как ще върнете 30 милиона. Айде да посмятаме. Имате месечен бюджет от 350-400 000 лева. Тоест годишните разходи на клуба са между 4 и 5 милиона лева.
        Приходи:
        Телевизионни права около 500 000 лева;
        Реклама: пряко сили 200/300 000 лева;
        Билети и карти: средно 15 домакински мача по макс 3000 души на мач по 10 лева средна цена на билетите – 450 000 лева (като тази бройка е завишена с оглед първоначалния интерес след евентуален строеж, като е ясно, че после ще падне под 2000);
        Продажба на артикули: има-няма 50 000 лева на година;
        Продажба на футболисти: бъдещо несигурно събитие.
        И така в оптимистичен вариант приходи за година 1 300 000 лева. Тоест недостиг в бюджета от около 3 милиона лева.
        Айде сега ми кажи от къде ще се върнат 30 милиона, барабар с нищожната лихва, банкови такси по обслужване на кредита и тем подобни.
        Мисля, че зададох смислен въпрос и очаквам смислен отговор, а не глупости, моля!

    • 14
      1

      Те самите отбори не са го поискали, та кмета да иска вместо тях ли?????????

      • 3
        5

        А защо да не иска ? Нали стадионите са общинска собственост ? Не дава концесия , а и не се грижи за общинските имоти.

  54. 29
    8

    Мангали нали ви плащам тока и заплатите на футболистите кво друго искате стадион?! Та вие нямате повече от 300 мангала на мач..пффф Аз рано или късно ви заЕбавам

  55. 9
    17

    Браво така се прави ! Трябва да има гласност ! Сега като се пусне и до БСП ще вдигнат скандал до въздуха ще има “ало Тотев, ало Самуилов” !

    • 14
      4

      Абе стига с тва БСП че ме разсмивате бе.
      Тея са същите помияри като ГЕРБ, всички са навързани и оплетени като свински черва, освен тва Баце ги държи за топките с кви ли не неща.
      По-добре до Арменския поп пишете.

Коментарите са затворени