Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) победи с 3:0 отбора на Спартак (Суботица). Първото попадение за “смърфовете” реализира Димитър Илиев от дузпа в 35-ата минута. Парвиджон Умарбаев вкара страхотен гол в 82-ата минута. А Един Бахтич оформи класиката 5 минути преди края на проверката.

Спартак (Суботица) е основан на 21 април 1945г. “Гълъбите”, както е прозвището на тима, играят домакинствата си на 13-хилядния градски стадион. Спартак е на 11-то място в сръбската Суперлига след есенния полусезон с актив от 19 точки.

В 17-ата минута футболистите на Спартак (Суботица) организираха добра атака, която завърши с опасен удар по посока вратата на Мартин Луков. Топката премина на сантиметри от горния десен ъгъл и не принуди стражът да се намесва. Удар на Момчил Цветанов в 28-ата минута излезе в аут. Четири минути по-късно опасен удар на футболист на Спартак (Суботица) мина застрашително покрай десния страничен стълб.

В 35-ата минута Анте Аралица пусна техничен пас към Димитър Илиев, а опитният футболист бе съборен в наказателното поле. Главният съдия отсъди 11-метров наказателен удар, който потърпевшият Илиев изпълни, извеждайки Локо (Пд) напред в резултата.

В 52-ата минута Стивън Езе бе близо до фатална грешка в наказателното поле, но успя да възстанови позицията си и да изчисти. Няколко секунди по-късно футболист на Спартак, оставен непокрит в наказателното поле, не успя да преодолее Мартин Луков. В 65-ата минута Ален Ожболт не успя да засече добро центриране на Бирсент Карагарен.
В 82-ата минута Локомотив (Пловдив) достигна до втори гол. Парвизджон Умарбаев вкара много красив гол с левия крак от около 25 метра, който намери горния ляв ъгъл на вратата. В 84-ата минута Един Бахтич също попадна сред голмайсторите. Новото попълнение на “смърфовете” бе най-съобразителен в наказателното поле след удар на Умарбаев, който стражът на Спартак не успя да парира по най-добрия начин. Футболистите на Спартак отговориха с удар в гредата.

ЛОКОМОТИВ (ПД) – СПАРТАК (СУБОТИЦА) 3:0
1:0 Димитър Илиев (35)
2:0 Парвизджон Умарбаев (82)
3:0 Един Бахтич (84)

ЛОКОМОТИВ: Мартин Луков, Милош Петрович, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Янко Ангелов, Игор Банович, Димитър Илиев, Момчил Цветанов, Вилим Посинкович, Анте Аралица
СПАРТАК: Лулич, Дундйерски, Йович, Керкеш, Ракич, Марчич, Младенович, Торбица, Трипкович, Сормац, Туфегджиц

След двубоя Бруно Акрапович сподели своето мнение за проверката:

“На 80% съм доволен. Можехме да вкараме още 2-3 гола. В началото на второто полувреме не влезнахме както искам. Катастрофален беше терена днес и се радвам, че няма контузени! Днес или утре подписваме с Марич и Бахтич. Чакаме от клуба да подготвят документите. Искам да подпишат за да са им чисти главите и да мислят само за футбол. “

56 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    3

    Браво на ЖЪЛТИТЕ КРАСТАВИ ЦИГАНИ, радвам се че ДЖИКИТАЙЦИТЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЛОКОТО КАК ИГРАЯТ КАК ТРЕНИРАТ ГЛЕДАТ КОНТРОЛНИТЕ МАЧОВЕ, БРАВО МАНГАЛИ.

  2. Защото на собственика на сайта който е типичен жълтите и пише глупости са му таковали мамата

  3. 22
    1

    Позволявам си да коментирам тук , защото се интересувам от футбол и то от Пловдивския , направи ми силно впечатление отдадеността на състезателите в Локомотив , гледах контролите и израстването е огромно според мен , треньора явно знае какво прави и ми прави впечатление, че е перде, което за България изобщо не е лошо, пожелавам ви късмет, в Пловдив на Лаута ми се струва, че няма да има пропуск на точки, разбира се дано останете зад нас в класирането, но мисля, че този Локомотив ако не се разбие лятото (за пореден път ) ще е доста костелив орех …..И стига с тая омраза Как не ви омръзна, и на двете страни

    • 12

      омразата е двупосочна. Също не я одобрявам, но не мислиш ли че се насажда от безотговорни отговорни фактори “ОТ ВИСОКО” както е свикнал да казва роба българин

    • Добре е когато макар и рядко някои напише нещо смислено и без обиди. Това показва че дори и в тази клоака Пловдивдерби все още има нормални фенове .Никога не съм харесвал идиотщините по форумите , обиди ,заплахи и т.н. защото в повечето случаи се водят от хора които в живота си не са такива “лоши”. Но такава е фенската действителност за съжаление , всеки най-разбира, най-велик фен е и разбира се побойник.Желая успех на истинските фенове на пловдивския футбол.

  4. 14
    5

    По-добре играчи от балканите , отколкото африкански маймунеци

  5. 2
    10

    ЛЕЛЕ КАКВИ СМЕ МАШИНИ .АКО НЕ БЯХА ТЕЯ ТЕСЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА .???????????????????????????????????????????????????????????
    НА САПУН!! ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ .КАЗА ВОЖДА!

    • 7
      2

      Кълцун гледай си отборечто че скоро иде фалита.

  6. 3
    11

    Бавно но сигурно футболистите от западните балкани стават все повече.Сега пак нови двама от онзи регион.

  7. 5
    18

    Много поздрави от тошето,викат му центъра… хахахаха

      • 1
        2

        Той все така да ви пори от ЦЕНТЪРА – пък много важно, че 2-ма – 3-ма завистливи циганин@ са го обявили за нежелан!
        Гледайте си дънните риби и не се бутайте при големите, че ставате все по смешни, гей-бандити

  8. 14

    Иначе имаше едни със странни имена дето ни обясняваха как не влизали първи да серат по темите за Локо. Интересно ,тия папагали кво ли правят тук , а , Фекал ли беше , Насрал ли беше , забравих?

  9. 20

    Добра контрола се получи , добър мач.Имаме облик за началото на мачовете от Първа лига. Дано добрите изяви не си останат на лагера. Ожболт е страхотен и намира себе си , Аралица има вече нужното самочувствие и.се ндявам да започне да бележи “официално” , Парвиз е ясен, Митко явно ще се превъща не само в капитана а и водача на отбора. Успех , леко прибиране и дано пролетта имаме повече повод за радост на Лаута.

  10. 1
    16

    На мангалите да им дават направо титлата.Такова мачкане в контролите никой от водещите отбори не е направил.Кофти,че идват официалните мачове,а там домашните любимци си ги знаем.Три случайни победи и после кой и където ги хване.Добре,че Верейката се смилиха над катуна.

    • 14

      Олигофрен! За тези глупости заслужено ядете бой!

  11. 3
    17

    Следваща контрола с Крива Паланка аййй локо

  12. 3
    10

    АВА НАШИЯТ КМЕТ. КМЕТА НА СТРЯМА И ТОЙ ЖА КАНДИДАТСТАВА ЗА ЗАЕМ ОТ ФОНДА ВА ОТ КАТ ВЗЕМЕ ВЛАСТА В ЛОКУ И НА ПРИМЕСТИ ЖА НА ПРАИ СТРАШИЛИЩЕ ПРОЕКТА МУ ВЪРВИ С ЕДНИ ГЪРДИ НАПРЕД СКОРО ЖА СА СЪБИРАТ НА СЪВИЩАНИЕ НА МЕГДАНА В ХОРЕМАКА НА СТРЯМА ДА БИСТРЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА ПРИМЕСТВАНЕ НА ОТБОРЪТ.
    КРУШОНА СА Е РАЗБРАЛ С КМЕТА ДА СТРОИ ЗАВОД ЗА РЪКЕТИ И ЖА ИМА ФИНАНС НА МЯСТО ЖА ВЗИМАМЕ РОНАЛДО И МЕСИ И ША ГИ ПРАМ ЯКО ГЕЙ БАНДИТИ И ТЯХ А ОТ ТАМ ВСИЧКОТО ФЕНУВЕ ЖА КРИЩЯТ В ЕКСТАЗ САМУ ЛОКУ МОЩНО САМУ ЛОКУ.
    БРИТЧЕДИ НЯМА СА ОТЧАЙВАТЕ СКОРО ЖА СМЕ НОМЕР 1 В БЪЛГАРИЯ ПОНЕ 20 Г. ШАМПОАНИ ЖА СМЕ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ АХМАЦИ.
    ЖА НАПРАИМ СТАДИОН КРАСАВЕЦ ЗА 100 000 ЧАВЕТА БАЗАТА ЩЕ Е В МАНОЛИТУ И ЖА СМЕ ГРАНД НА ГРАНДОВЕТЕ.
    ША ПИЧЕЛИМ КУПИ ПА ЗАЩО НЕ И Ш.Л.
    БЪДЕЩЕТО Е НАШЕ ВА КАПУТИ ЖА СМЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ СЕЛСКИ ОТБОР С ТИТЛА КУПИ И НАЙ МНОГО ФЕНУВЕ ЖА ВИКАМЕ ЛОКУ ЛОКУ ТИ СИ НА СЪРЦЕТО НАШЕ ЛОКУ.

  13. 4
    12

    ЛЕЛЕ КАКВИ СМЕ МАШИНИ .АКО НЕ БЯХА ТЕЯ ТЕСЛИ ШАМПИОНСКА ЛИГА .???????????????????????????????????????????????????????????
    НА САПУН!! ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ .КАЗА ВОЖДА

    • радвам се, че и ти си разбрал истината, селски

  14. 21
    2

    Много добра контрола на Локомотив. Имаме 2 равностойни отбора, които играят бърз и съвременен футбол. Тези Спартак бяха много силен отбор и с лекота ще изплющят всички отбори в А група без Лудогорец и ЦСКА!

    Красота за окото!! Митко, Парвиз и Бахтич са “ебахти” играчите – кеф ми беше да им гледам отиграванията.
    По крилата футболисти бързи като вятъра, в центъра магьосници с топката в защита великани!!!
    А Бруно е недоволен и при 3:0 и иска ОЩЕ!!

    Браво момчета!!

    • Посмали малко, че като започнат истинските мачове и дойдат “колоси” като Славия и Дунав и току-виж им клюмнали гребените! Иначе има израстване на отбора, играят значително по-добре от преди.
      Пожелавам ви да се класирате в 1-вата 6-ица за да играем още 2 мача.

  15. 14
    3

    Жълтите цигани не заслужат милост. Само мор за тях.

  16. 14
    2

    Локомотивци игнорирайте жълтата паплач,не им се хващайте на простотиите,убий глупака с мълчание,пишете само за нас.

  17. 3
    16

    Играем само с дънни риби, като нас. Суботица, Балчик, Беласица.

    • 11
      2

      кривоглав, прав си, че играете с дънни риби само дето си объркал с кой.
      И най-хубавото е, че падате от всички, а ние бием наред.

    • А жена ти пък редовно си играе с моя,който стърчи и над облаците,когато го изправи.

  18. 18
    4

    Добра игра , красиви голове .Откъм футболно естество , нещата май ще. са по -добри от първия полусезон , да видим…

  19. 25
    9

    След гълъбите идва ред на папагалите,да ви еба майката кривоглава помашка

    • 17
      2

      Жълт мърляч, тотото е ваш патент! До вчера при вас играеше футболист със спрени права за тото, не сме забравиликвадратен! На Локото викали цигани, а на вас тото Курвите на БГ футбол!

      • 1
        1

        Mai zabravi koi futbolisti prokuraturata vkara v kilite kambur efenfi tun4ev o6te da broya li scigani mayka vi stara

    • 12
      1

      Ей посерко , първо не пиши на шльокавица, второ вчера Ботев пада 6-1 не е тото а Локо Пд бие 3-0 играели. Каква е логиката падналия отбор ли залага или този който бие? Ако е второто значи нашите са много яки?. О колко си прост, такива лумпени като теб насаждат тази омраза.

      • 2
        5

        Много си глупав Саше , можеш и да паднеш и пак да е тото.

        • 10

          Правилно че си ама ужасно глупав Саше ,когато паднеш е тото за другото трябва да знаят и двата отбора, и понеже пак няма да го разбереш ще ти кажа че мачовете на ЛокоПд ги няма в нито една букмейкърска къща Саше, за разлика от вчерашния мач при резултат 6-1 ама не за Ботев

          • Ами букмейкърите като чуят за локо (пд) и махат всякакви залози за техните мачове, защото имате международна известност и сте познати на целия свят, като тото-курвите от България!

  20. 5
    14

    Не, ние сме начинаещи актьори. Е, още се учим, ама станахме герои в очите на нашите фенове.Саде локо, саде лайнут армия.

    • 5
      1

      Кво пише ? Нещо статията е изтрита хаха я си помисли защо ?

  21. 6
    18

    Успех мангали! Въпреки всичко, все пак сте си български цигани.

    • 11
      2

      Изгрев бойските, столипиновски цига ни европейци ли са!

      • ТИ ЩОМ СИ НА 12 ГОДИНИ НЕ СИ РАЗБРАЛ,ЧЕ БЯХТЕ ВЪВ В ГРУПА И КУПИХТЕ ЛИЦЕНЗА НА МЕТАЛИК СОПОТ..СКОРО ЩЕ РИСУМАТЕ ПАК ЕМБЛЕМА ТАКА МИ МИРИШЕ!!!

  22. 4
    9

    вай вай -ше ни скъсат скъсаните гащета , анааа!

  23. 19

    Локомотивци , нека оставим стадионите настрана да си починат малко,и се насочим към днешната среща. Не разваляйте темата с помия!

Коментарите са затворени