Резервите на Шахтьор Дюнецк разгромиха Ботев Пловдив с 1:6 в контролна среща в Анталия. Това бе последната проверка за канарчетата на турска земя, а след днешната загуба жълто-черните си тръгват от южната ни съседка с 2 равенство, 3 загуби и голова разлика 2:10. Единственият гол, който футболист на Ботев вкара по време на  лагера бе дело на юношата Слави Шопов още в първия мач в при равенството с Радник Сурдулица..

Първото попадение бе дело на Тотовитски в 34-ата минута. Три минути по-късно нападателят вкара втори гол. В 46-ата минута “жълто-черните” намалиха, след като Бутко си вкара автогол. Бутко обаче бързо се реваншира и в 51-ата минута този път отбеляза във вратата на Ботев. В 55-ата Шахтьор вкара четвърти гол, чрез Каюде. В 71-ата Майкон пети гол.
В 20-ата минута Антонио Вутов излезе сам срещу вратаря, но стреля слабо и за стража Рубин не представляваше никакъв проблем да улови.
В 34-ата минута “жълто-черните” се пропукаха. Тотовитски бе изведен сам срещу вратаря Кайзер и провря топката за 0:1.
Три минути по-късно нападателят се възползва от центриране отдясно и на празна врата опъна мрежата – 0:2!
В края на първата част Шахтьор се смили над Ботев като играч на тима подходи лековато и направи сериозен пропуск пред вратата на българите.
Втората част стартира отлично за българите. След центриране от корнер, Кристиян Димитров се извиси и отправи изстрел с глава. Топката се удари в Бутко и влетя неспасяемо в мрежата – 1:2!
Шахтьор реагира като попарен и набързо вкара два гола във вратата на Ботев.
В 51-ата минута Бутко опъна мрежата със силен удар по диагонала – 1:3!
Четири минути по-късно Каюди окончателно сложи точка на спора. Футболистът отбеляза за 1:4.
Малко по-късно Тодор Неделев показа майсторство, но късметът не бе на негова страна. Националът на България изпълни отлично пряк свободен удар, но кълбото срещна напречната греда.
В 71-ата минута Майкон реализира пореден гол във втарата на Ботев. Футболистът се разписа с удар от 10 метра – 1:5!
В 86′ Каюде оформи крайното 1:6.
 
БОТЕВ ПД – ШАХТЬОР ДОНЕЦК 1:5
 
0:1 Тотовитски 34
0:2 Тотовитски 37
1:2 Бутко 46 авт.
1:3 Бутко 51
1:4 Каюде 55
1:5 Майкон 71
1:6 Каюде 86
 
БОТЕВ ПД: 22. Кайзер, 28. Филипов, 2. Марин, 3. Пиргов, 5. Димитров, 8. Неделев, 9. Карачанаков, 16. Шопов, 17. Балтанов, 26. Апостолов, 39. Вутов
 
ШАХТЬОР: 68. Рубин, 2. Бутко, 18. Чоботенко, 20. Бондар, 22. Матвиенко, 27. Майкон, 17. Малишев, 11. Марлос, 29. Тотовитски, 19. Соломон, 8. Кайоде

58 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    4

    Тия буфирити нъ съдраха от бой за има няма 40 секунди! Толкос бой за толкова кратко време само ний жълтити курви можим да поемим! Абе нали им вкарахме от центъра пък другуто го остави. Колко пъти на ибът буфирити че един повичи не е прублем. Отивъм да си мия миризливия гъз чи днеска пак на ибаа. Ама украинци.

    • 7
      7

      Курво жълта, я провери, къде е публикацията вече?! Коя жълта курва я написа с цел да прикрие срама, че ви биха като кучета? И подобни публикации задравяват ли счупените ви муцуни? Де да можеше! А?

      • 2
        5

        Курва е единствено тази която те е изсрала лайно черно миризливо. Заченът си в немит гъз, затова си и фен на миризлив отбор.

    • Радост е я! Затова създадохте фен клуб в центъра на Стлипиново!

  2. 5
    13

    Интересно, папагалите падат в контролите, а нас ни шибнаха с 2:0 на Лауте даже. Къде е логиката?

    • 14
      5

      а пък ние ги шибаме на папагалския стадион на село…

  3. 5
    6

    тия резерви са блядки от руцко чаак от там намятваха гойната а отбора е украински-голям враг е Ботев и дано умствено не са повредили някой от нашите…
    От това се опасявахме с тая турция уж кеф ама ти наливат от другаде негативизма и после чакай до 5я кръг…да влязат в час…
    Друга дестинация за в бъдеще ще е най добре…

  4. 3
    9

    Яз придлагъм да напрайм анализ на мача на Лайнута 0:2-49,12!!!!! Тъка и тъка тук сне налазили сичкити фракции на Клоакумутиф, лайнумет ду лайнумета мила моя майнульо!!!! Имам въпрос? Можиши ли Клоакутиффф да ни падни така позорну? Можиши ли нашту вратарчи да утрази мошнту меше на Тошко Центров? ….и зашто тъзи рана не зараствъ???…..ша зарасни ли вубште???? Май и праунуците им ша съ бъзикът с Клоакумутифффф? Ко ши кажити апапи с Велжбъд в сетсету?:)))))

    • 4
      1

      Ние сме от Металик-ботевъ Сопот-Коматево 2011г!

  5. 2
    6

    Да земи да утива в Лефскиту и дъ играй в Ивропата:))))))……..с бръснарите:))))))))

  6. 11
    8

    Ерата Белия, трябваше да свърши миналия сезон. Неясно по какви причини, след като се вижда как играе този отбор, и няма никакви успехи,този човек си е треньор. Или комисионните които си делят, не им дава смелост да го направят. Време е за промяна.

    • 4
      8

      Многу си е дубър Белия!!!! Виж как нъ шибнъ на джамията ут кота 49,12! …..ама те жълтити койту и да им е триньор, се ша на лупкат……..Клоакумутиф или Велждъп, се бой….:)))))

  7. 16
    7

    Да се смееш ли , да плачеш ли , да опяваш селската мърша ли ?!?

    Навремето имаше един виц: ”Играят националните отбори на Армения и друга страна,
    Армения пада С 6-1 , а Агоп и Хачо коментират мача.А бе вярно че ни биха , ама какъв гол
    им вкарахме ”
    ТОВА НЕ ВАЖИ ЗА СГАНТА , ПРОСТО ХОРАТА СА ГИ ПОЖАЛИЛИ
    КАТО СА СИ ВКАРАЛИ И ТЕХНИЯ ГОЛ.

    • 5
      9

      Агопе, страшин виц ни каза:))))))Ния с вас, Стулпинци и ярменци сне сдрава сплав, гръбнакъ на Клоакумутиф!!!!! Иднити сирем мошту, а другити утварят усти,49,12см.!!!! :))))))

    • 6
      7

      Всъщност, циганче, това не е виц. чул си истинска история, ама не си я запомнил. Става въпрос за най-голямата загуба на Левски в София. Ботев бие с 1:6, а фен на говедата казва след мача: “Ама какъв гол им вкара Парата…” Ама ти си прост като галош, как да знаеш?

      • 9
        6

        Не може всички да са дърти гъзове като теб , ако си свидетел,
        ако ли не си поредния разказвач на селски легенди от
        мегдана в Коматево.
        У лево , ако обичаш !

        • 4
          4

          Значи, аз знам и за Златния век при Симеон, което не означава, че съм живял по онова време. Ще ти го обясня по-просто – знам, защото съм умен. Ти си прост като цигански галош, учил до 7-ми клас. Но не си виновен, присто не си интегриран…

          • По твойта логика колко е бил прост, онзи 12 годишния който е основал Ботев, и отгоре на това е и домакин, ХА!

        • 1
          3

          След времи и за цифрътъ 49,12 ша съ носят лигенди! И нашти правнуци Клоакомутифци ша съ срсмувът!:)))))))…. не саму в Кумативу!

      • Мухльо жълтиникъв, ти беше ли на мача, защото аз пък помня един друг резултат 7 на 3!

  8. 3
    12

    И съде Клоакомотиффффф пуф паф:)

  9. 19
    5

    Жалко! Гранда от Коматево изпусна за малко резервите на гранда от Украйна.
    Обаче Карачанаков, а?!
    Обаче Тошко, а?
    А за Запро – а?! а??!!

    Големи сме … на балоните само

  10. 14
    6

    Криастияне, още ли си мислиш, че играеш “е голям отбор”??!

  11. 19
    12

    Остана ни само гола от центъра да се уаспокояваме. В контролите ни лупкат, по улиците също, стадион няма, дългове 50 и кусур милиона, свястните играчи се спасиха, Самуилов лъже бетер Христолов…абе направо ми идва да са гръмна. Поне днеска резервите на Дунецк на почесаха хубаво там дето сме свикнали.

    • 4
      11

      То има прустаци аби дет ошти за 7:3 говорят, ти съ притисняаш за 49,12 м.:))))))) Хаааааааа, оди си в Клоакомотифффския кенеф да куминтираш. Хааааааа. Тодор Центъра май удари гридъта??? Веру ли?

  12. 18
    4

    Браво! Много престижни контроли направиха. Страшна работа. И Белия бил оптимист? Отбора все едно на забавен каданс играе. Тошо трагедия, както и всички останали. Днес дори вратаря беше безпомощен.

    • 3
      9

      Ни съ притисняай аби, кът на фанът пак нас, храбрите лайнмети ут Клоакомутиф и ша ни ступът лагирити!!!! След 49,12 дена пак ши играйм. Тогаа ша видим:)))))))) Дпано тоа път да ни нъ утразът ут 59,12м.!!!!! Пуф паф:))))))

  13. 14
    4

    Хубуу чи не са били с първия отбор, чи поне 20 щяа да ни мушнат.

  14. 16
    11

    Кьнари га жа довадат крановете на Гомнежа ва да го ейба
    Ьйй кьнарйее

    • 1
      1

      След 49,12 денъ штели да ги дукарвът:)))))) Ни съ притисявай….. Кът питаш пак, яз ша ти казва на негу:)))))

  15. 16
    12

    Хубаво че е тая контрола, че да осмисли безсмисленото съществуване на малцинствата. Радвайте се мангали !

  16. 24
    2

    Не ми се гледа повече. Движат се като мърди. Като започнеш от капитана, та стигнеш до звездата на отбора. Как няма малко хъс в някой? То бива, бива, ама бюл курбан не бива! Киров и той като се натварил?! Прилича на борец от тежка категория. И после искаме собственика да дава пари, да строи стадион?! Всяка подготовка е провеждат по този начин и първите кръгове сме трагични. Тази година няма да е изключение! Всички се мислят за звезди и чакат някой друг да тича и да върши черната работа. Тези футболисти докато не разберат, че футбола първо е работа, после отговорност, постоянство и най-накрая удоволствие, няма да постигнат нищо в кариерите си! Нима не виждат намаляващата публика? Какво очакват когато представлението, което изнасят не струва? Още някоя година ще бъдат примадони и след това са като нас. Като издънат понатрупаното, ще ходят да работят за по 500-600 лева и ще водят жалко съществуване! Как може да се задоволяват с толкова малко и да се предават на мързела? Е за това ще си спомняме за техните предшественици с умиление. Само не мога да разбера Зехтински и Бакалов и Гецата, защо им спестяват истината и не им я кажат направо в очите!? Кой голям отбор ще вземе футболист, който играе 5-10 минути и като го натисне някой по-як противник и той кляка като кокошка дето не е виждала петел? Приятели, не им правете мечешка услуга, ами ги критикувайте, защото после ще си бият главите, но ще е много късно! Както казва народът: „Късно е либе за китка!“ Дано им светне лампичката-червената, защото животът ще им светне синята, както казва един наш другар!

  17. 19
    18

    Баси заглавието!!! Няма нищо вярно в него! Ботев изигра много силен мач- евала, кънаре, имаше моменти, в които звездите на Шахтьор изобщо не знаеха къде се намират, справка- автогола им. Ма той тоя гол се брои за 6 /шест/- също за колкото и ний си броим и гола на Клепоухия Полиглот на Лаута от центъра. Така че драги зрители от оспоравния, драматичен и епичен мач Ботев- Шахтьор е 7:6 за наште колибрита. Важни три точки за наште герои! Да им устроим тържеств ено посрещане на стадион Христо Ботев… оппап… ама па аз забравих, че той пък още не е построен по дяволите… Ми тогава- на базата в родното Коматево! А за есента си пожелавам Лига Европа! И мач с прехваления Шахтьор. Видя се, че не са нищо особено. Вкараха ни някви си 6 случайни гола и тва е. Дотогава ясно, че няма да имаме и стадион, ама евромачовете и по-специално тоя с гранда от Украйна можем да ги изиграем в Анталия- кво пък… върви ни там… нъл тъй, канареееееее!!!

    • 4
      6

      Дългу ша ги були жълтити ут таа загуба. Съдя пу теби Реджепе!!! Изписъл си цял ферман глупусти:)))))))) Не заздравват тия 49,12м. ……Оди да ти лее куршум баба Айше ут Шикеря, тя нъл ти е руднина?:))))))))))

  18. 30
    14

    Добре че ни пожалиха, иначе отивахме на двуцифрена загуба 🙁

    • 13
      18

      Представяш ли си мангалите кво щеше да им се случи, дето ги ебахме на Лаута 0:2

    • 3
      7

      Напрау утивъхми на 49,12 гола:))))))) Му хаааааа

  19. 22
    17

    Едно нещо ще кажа само, защото съм твърде ядосан за подробен анализ: Както някой тук много хубаво беше казал- Да им еба майката на т.нар. ни ръководство дето ебават майката на отбора на всеки шест месеца и се налага Киров да гради от нулата!

    Шибани боклуци!

    • 16
      9

      Аз мисля , че и белия носи не малка вина.Да постоянно се продават футболисти ,но едно ядро от 5-6 футболисти са си при нас две и повече години.Ясно е , че футболисти като Косоко и Жуал са за малко при нас. Постоянно мрънка за къса скамейка , а погледнато реално сме четвърти по бюджет. Също така тази вечна дъвка с налагането на юноши въобще не се случва (единствения юноша наложен при Белия е Кр.Димитров).Сега всички сме под афекта на загубата,но нещата трябва да се казват реално.Нямаме адекватно ръководство ,какво печелим като сме на 4-5 място и не играем евротурнири

      • 3
        7

        Иат имат!!! Те дън съ кът нас, артъкпъртъци???? В Клоакумутиф няма рукуводству…..

    • 3
      6

      Тоа Запру съ пази за нас! Ша на пори моштну. Акрапа тряа ут сигъ да зема мерки дъ няма пак дългобойни изнинади ут49,………и нинам си колку:)))))))))))))

  20. 17
    19

    Представяте ли си нас ако ни хванат? Щом биха Ботев, който ни би на Лаута с лекота 0:2!

    • 22
      19

      Нали ви бихме с лекота на селската ви база бе кривоглав. Малко ли ви беше??

        • 18
          6

          А вие колко удара имахте във вратата ? Доколкото си спомням – нула( 0 ) .

      • 3
        6

        Е ни му е толкуз кривъ капацината на Митрито, малку е длъжка, цели 49,12 см. ама карай:)))))))))) Саму Потрошенку гу надминава:))))))))

    • 19
      21

      Ъйййй мангалиии, колете кочовете в Столипиново и започвайте празника, че жалтите паднаха!

Коментарите са затворени