Ботев Пловдив ще срещне гранда Шахтьор Донецк в последната си контролна среща по време на лагера в Турция. Двубоят е в понеделник от 10:00ч. на терените на комплекс “Регнум” в Белек.

С контролата срещу отбор №13 в ранглистата на УЕФА “канарчетата” ще приключат подготвителния си лагер в Анталия. До момента “жълто-черните” записаха две равенства и две загуби.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК>>>

ГЛЕДАЙТЕ ТУК (Изисква регистрация)

33 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    КАЗАЛ СЪМ ВИ 49,12 ПЪТИ. ГОВОРЕТЕ СИ И НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ОРХАН ОТ ШИКЕРЯ!! ТОЙ И УТ ФРАКЦИАТА ВЕЛЖБЪТ КЛОАКОМОТИФФФФ!!:))))))))))))))) УМИН Е ИМА ДЕТСКЪ ГРЪДИНА, НИ Е КЪТ НАС ДУРУГИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! АМА ЯЗ СЪМ НАСРЕШТЪ!!:))))))))))

  2. Не ми се гледа повече. Движат се като мърди. Като започнеш от капитана, та стигнеш до звездата на отбора. Как няма малко хъс в някой? То бива, бива, ама бюл курбан не бива! Киров и той като се натварил?! Прилича на борец от тежка категория. И после искаме собственика да дава пари, да строи стадион?! Всяка подготовка е провеждат по този начин и първите кръгове сме трагични. Тази година няма да е изключение! Всички се мислят за звезди и чакат някой друг да тича и да върши черната работа. Тези футболисти докато не разберат, че футбола първо е работа, после отговорност, постоянство и най-накрая удоволствие, няма да постигнат нищо в кариерите си! Нима не виждат намаляващата публика? Какво очакват когато представлението, което изнасят не струва? Още някоя година ще бъдат примадони и след това са като нас. Като издънат понатрупаното, ще ходят да работят за по 500-600 лева и ще водят жалко съществуване! Как може да се задоволяват с толкова малко и да се предават на мързела? Е за това ще си спомняме за техните предшественици с умиление. Само не мога да разбера Зехтински и Бакалов и Гецата, защо им спестяват истината и не им я кажат направо в очите!? Кой голям отбор ще вземе футболист, който играе 5-10 минути и като го натисне някой по-як противник и той кляка като кокошка дето не е виждала петел? Приятели, не им правете мечешка услуга, ами ги критикувайте, защото после ще си бият главите, но ще е много късно! Както казва народът: “Късно е либе за китка!” Дано им светне лампичката-червената, защото животът ще им светне синята, както казва един наш другар!

  3. 7
    6

    Елза ,зпочвай да правиш разбор на мача,че както тръгна няма да имаш време да отразиш всички голове.Ботяф-Шахтьор 1/3 0:2.

    • 5
      6

      Ти майтапиш ли се? Нали играят с резервите, как така ще им вкарат два гола. Ами до края на мача какво ще се случи?

        • 5
          3

          Ама с по-малка стойност от белоземския полиглот!

  4. 8
    4

    Ама ако така сами срещу вратаря ще му я подаваме в ръцете баш, няма да се получат нещата…

  5. 12
    8

    Един и същ БОКЛУК се прави на “интересен” в темите за ПЛОВДИВСКИЯТ ГРАНД “Ботев”Пловдив.Колко злоба ,колко омраза и комплексарщина лъха от “умотворенията му!Според мен обаче,колкото тази жалка отрепка е виновна/този си е наказан умствено по рождение/ толкова е виновно и лицето Андрей Атанасов Спасов,който УМИШЛЕНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО позволява на подобни /повтарям/БОКЛУЦИ да омърсяват спортни теми.Поговорката за лудия, баницата и този който му я дава я знаете…Аз обаче ще кажа една друга за въпросния Спасов-“Крушата не пада по-далеч от дървото.”Надявам се ,че и вие и въпросния”журналист”ще ме разберете.Приятно гледане на мача и само “Ботев”!

    • 15
      5

      Единственото лечение за шизоидно разстроения психопат е пълен игнор братле, остави го да си пише квото иска, тва няма никво значение.
      Ако нормалните локомотивци-Центъра, Жоро и останалите намерят за интересно да се включат в темата, си заслужават да им се отговори, понеже ше кажат нещо смислено.

      Тоя ненормалник не заслужава внимание или отговори.

      По темата: за нас е чест че ще премерим сили с отбор като Миньоро от Донецк, тея са страшна сила и както и да завърши мача, за нас ше е позитив…

    • 8
      1

      Пичове , Локомотивец съм и от много време Ви казвам да игнорирате стикса. Мислите ли че ако беше нормален фен нямаше да се разбере кой е .Сещам се за един дето обикаля като луд секторите, но и той не е толкова хахав че да пише денонощно глупости.Просто го игнорирате и това е !

  6. 9
    11

    Гол от центъра, ама поне цял живот на село. Далеч от града на Локо. Съдбата си знае работата.

      • 5
        6

        Аз съм съгласен всеки мач да ни вкарвате ГОЛ от ЦЕНТЪРА ама да си стоите на село завинаги.

      • 3
        2

        Има вкарани много такива голове, но… Да ти забият знамето на омразния враг, в центъра на собствения (някога) стадион… Това наистина е уникален случай!

        • Още по уникално е да ти го забият от центъра!!

    • Т.Яааа….”През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Това ли е града на Локо кн ве таратунчоооо!Гейбандитска му работа.

  7. 7
    7

    Ако няма някакво ТОТО, ще се пада яко. Дано отървем резила, а пък може да уредили нещо, равен или победа най-добре…

    • 2
      5

      Къде може да се залага на този мач?

      • 5
        5

        Ако имаш телефон с интернет навсякъде. Ефбет, 7777 и още много

        • 2
          4

          Имам и телефон и интернет, но никъде не приемат залози за приятелски срещи.Ето програмата на Ефбет: https://www.efbet.com/BG/sports#action=program
          За това ми е интересно мангала от Локо за какво тото говори?

  8. 8
    7

    Представи си Локо колко сме слаби. Щом Ботев пада от всичките тези отбори, а нас ни би на Лаута с лекота 0:2 даже ни направи и за смях с гол от центъра.

  9. 10
    10

    Буфер с 2 ника сере. Втория път се прави на канар. Тъжна картинка са циганките зад Аграрния. Дали е заради гола на Тошко от центъра или заради 80 години жълт терор над циганското недоразумение…

    • 1
      1

      След като 80 години упражнявате терор над Локомотив , каква е статистиката ? С колко победи водите ? Аман от малоумни и комплексирани коментари.

  10. 8
    7

    Локо победи Балчик и Беласица, а Ботев загуби от Слован и Криля Советов. очаквам сега Ботев да падне и от 13 -ият в света, а Локо да бие Крива Паланка

    • 9
      7

      Не се оправдавай селски. Пак ще ядето спарчето днеска. Жълта трагедия.

  11. 6
    7

    Андро излагаш се. Днес няма ли очерк за Шахтьор ????

  12. 7
    8

    Дано поне юношите на Шахтьор да победим. Станахме за резил в Турция само загуби. То че сме слаби слаби, ама поне малко да се напънат.

    • 7
      6

      Циганията мирише отдалече, освен ако не е някоя друга мърша…

Коментарите са затворени