Вчера вечерта Ботев Пловдив представи двама нови футболисти. И двамата играчи се подвизават на поста ляв бранител, където канарчетата не разполагаха с нито една опция. Преди няколко дни PlovdivDerby.com единствен ви информира, че се очаква именно такъв двоен трансфер при канарчетата в лицето на Марин и Кардосо.
Снощи ви информирахме, че канарчетата са преговаряли директно с Кардосо. Точно поради точи факт потърсихме изпълнителният директор на жълто-черните Иван Йотков, за да коментира това.

Оказа се, че шефът на канарчетата е пътувал вчера до Истанбул за посрещне лично новото бразилско попълнение и да закара до Турция Лазар Марин. Ето какво сподели Иван Йотков специално за читателите на PlovdivDerby.com.

– Г-н Йотков два трансфера в рамките само на няколко часа! Това ли ще е политиката от тук насетне за подсилването на тима?

– По принцип линията и политиката ни са за налагане на местни български момчета. Ние сме длъжни да интегрираме момчетата, продукт на нашата школа! Вярваме, че подходящите хора, които могат да интегрират нашите момчета са именно Николай Киров и Иван Кочев, защото те са от много години в школата и са работили с тях. Разбира се, това не може да стане изведнъж. Затова в името на качеството на отбора и съгласно желанието на спортния щаб, когато към момента няма готова алтернатива, може да се направи компромис, както в случая с Кардосо, но това ще става само при разумни условия. Неприемливи условия ни бяха отдалечили от него, но успяхме да договорим значително по-добри.

– Защо се проточиха толкова дълго преговорите с Кардосо?

– Не считаме за разумно да се разпиляват непремерено много средства за комисионни, заплати и обезщетения. Лошото е, че в хода на разговорите се натъкнахме на изненада – на футболиста е била представена оферта от наше име, която ние не сме изпращали. Но в крайна сметка договорихме доста по-добри условия за клуба.

– Кой е изпратил тази оферта?

– В крайна сметка в случая мисля успяхме да защитим интереса на клуба . Това е най-важното, а останалото е в процес на изясняване. Няма да допуснем клуба да бъде поставян под натиск.

20 КОМЕНТАРИ

  1. Честит празник, честит 2 февруари на цялата ни ,монолитна и задружна гей-банда!!!Любими мой Езе ,много ми липсваш ! Приятен празник в Турция и много те моля, не ми изневерявай!

  2. 1
    5

    Тошето камбата дето му искаме 4000000 играли въ.

  3. 10
    1

    Крадете си никовете и пишете глупости !
    Абе вие нормални ли сте тука всички бе?!

  4. 5
    4

    От силната болка малко си се объркал!!!! :)))))Ние от Ботев не се цапаме с черни кюпешки гьотове!!! Използваме за целта голям пес(Дог)!!! Той върши възпитателната работа в Ботев!!!:)))))) ….и се вижда, че има насърчаващ ефект!!! Ще продължим с процедурите до пълното ти лечение!!!!:)))))))))

  5. 7
    14

    Ей, голяма новина? Направо разбихте читателите::::)))))

  6. 12
    28

    “По принцип линията и политиката ни са за налагане на местни български момчета.”

    За да можете след това да ги подарите на Лудогорец за 50 000лв ли?

    • 16
      3

      Що, вие да сте продали някой за 5 лв.? Пък и продадохме футболисти в Лудогорец за доста над 50 000лв. Явно имаш предвид Серкан, но забравяш, че той е с изтичащ договор.

  7. 28
    8

    Мръсни ЖЪЛТУРИ, докато не спрете да ме изнасилвате и аз няма да спра да сера във вашите теми и да ви обиждам! Поне като идвате да ме порите си носете вазелин, че всеки път ми разцепвате анала. Братя Столипиновски лилави венци, няма по-гадно нещо от това да те ебе жълтур, да знаете!

    • 8
      1

      Айде спри се бе , стига си цапал с безсмислени постове , ти си верно куку човек ! !

      • 5
        2

        Не знам дали си събрал вечи джулязуту и си свободин аби, но доказвш, че си типичен Клоакомотифец, злобин фен на фракцийътъ Велжбът Аджасана!!!!! Съде Клоакумутиффф пуф паф:)))))))

      • 2
        2

        Манго,научи първо какво е доказани,и какво е факт,и тогава демонстрирай простотията си!

    • 4
      3

      От силната болка малко си се объркал!!!! :)))))Ние от Ботев не се цапаме с черни кюпешки гьотове!!! Използваме за целта голям пес(Дог)!!! Той върши възпитателната работа в Ботев!!!:)))))) ….и се вижда, че има насърчаващ ефект!!! Ще продължим с процедурите до пълното ти лечение!!!!:)))))))))

    • 7
      3

      Миячо, пак са ти дали трибуна от минарето на столипиновската Изгрев бойс джамия?! С оджата данеби да си бъркат по дупките, А?

      • 5
        3

        НЕ! Той просто е аркадаш с оджата!!!! Нали са верни клоакомутиффци!:))))))

  8. 12
    35

    ”Но в крайна сметка договорихме доста по-добри условия за клуба”

    Да се чете : Чавето не е имало с кой да подпише и е кандисало да
    играе на село

Коментарите са затворени