“Проведохме разговори с проектантите на стадион Христо Ботев. Той не може да стане за 40 000 души. Единственият стадион, който да не се казва стадион Пловдив и да може да стане за 40 000 е стадион Локомотив. Ще обсъдим и тази възможност.” Това заяви кметът на Пловдив Иван Тотев днес.

“Имаме алтернативен стадион, на който може да бъде направена лекоатлетическа писта. Дали това ще се случи, колко ще струва инвестицията – това е тема на дебат. Докато не излезем от този дебат, няма да стартираме нищо по стадион “Пловдив“. Водим разговори с архитект Валентин Маринов дали теренът може да слезе надолу, дали може да се направи само футболен стадион – това са неща, които в момента трябва да ги уточним”, заяви Иван Тотев по време на днешната сесия на Общински съвет.

“Стадион Пловдив е много сложна тема. Ако беше просто – то вече щеше да бъде направено. Факт е, че има много въпросителни. Който и да почне стадион “Пловдив“ в момента, няма да направи нищо повече от това да тръгне по един път. Но другите след това ще бъдат задължени да следват този път. И когато те знаят, че този път е грешен, тогава това е много лошо. И за да не се случва това нещо, ние ще направим съответните разговори, ще дойдем в общинския съвет с футболните клубове, с футболната общественост и ще вземем едно решение, което да бъде подкрепено от целия град”, допълни Иван Тотев.

Иван Тотев разкри още, че тази седмица ще има среща със собственика на Ботев Пловдив Георги Самуилов. Кметът заяви, че все още няма развитите по изтеглянето на 20-милионния заем необходим за рестарта на Колежа.

139 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    3

    Повечето ботевисти не харесват собственика си в момента Самуилов ,и осъзнават факта че Колежа няма как да се построи във вида от проекта. Същото е положението със локомотивците , повечето недолюбват Крушарски ,защото разбраха че само приказва , а действия реални няма . И двамата са спуснати от дъжавата за да “отбиват ударите”, това е от ясно по-ясно, но феновете на двата отбора не могат да преглътнат егото си , и любовта към отбора изпреварва разума. Ако искаме да ИМАМЕ нещо футболно в този град ,това трябва да го преодолеем.

    • 2
      1

      Преодолявайте си каквото си искате коматевци!
      Едно е ясно,в Пловдив трябва да се направи стадион Пловдив!
      Дори да направят писта на Лаута,той трябва да си остане САМО НАШ,а не приют за бездомните ви комплексирани души!
      То утре в теб ще надделее разума и ще пуснеш жена ти на няколко от приятелите ти,щото нямате пари!

  2. Личи си че идват избори , политиците отвориха кепчетата със захранка , защото шараните я чакат .
    Щеше да е смешно , ако не е толкова тъжно.

  3. 7
    4

    Много са се развълнували разни хорица тук? Провокации, глупости, сменена клубна принадлежност, само за във форума. Това с варианта за стадион Локомотив е просто един вариант и нищо повече. Ако стане, чудно, ако не, нищо страшно или трагично няма да стане. Имайки в предвид в каква държава живеем, едва ли някой ще тръгне да строи подобни стадиони? Градския 30 г. гние, общинските се разпадат, концесии не се спазват, въпреки че ги дават. Иначе всичко звучи много логично, но едва ли изпълнимо? Само се джавкате тука и утре, като се окаже, че това са поредните хипотези и предизборни речи, пак злобата и глупостта ще вземат връх, но кой печели от това? Строежа на “Източен” гние, Спартак уж чакат концесия, ама не се знае кога и за какво, Локото и те същата работа. Чакат концесии, а не се вижда, кой ще строи защото оня от Говедарци е със скъсани джобове. Все видими истини, ама нали тук 2-3-ма злобари трябва да се джавкат, а медиите да трупат посещения с гръмки заглавия. Всички обаче знаят, че това са поредните пясъчни кули и нищо повече! Псувайте се тука и се заяждайте, ама реално никоя от каращите се страни няма да има стадион!

    • 7
      1

      Много прикрито , но накрая пак си го каза: ” оня от Говедарци е със скъсани джобове ” нали горди глупако ? Ей , как не се умори да показваш злобата и ненавистта си. Омръзна вече на всички . Твоите джобове като са здрави, вади парите и купувай акциите. Ще построиш стадиона и ще докараш нови “пелета ” и Локомотив ще играе в Шампионската лига. Но това не е целта ти , ти искаш само ако можеш да откраднеш нещичко, и след това да се покриеш. Ясен си ни вече.

    • 2
      1

      Колежа си има собственик стадиона е частен Самоилов е богат има банка има и финанси и ще го направи Какво лошо има в парк Лаута се направи гадският стадион примерно и да не се казва Пловдив така че Ботев ще си има красавец стадион и Локо ще си играят на тяхното място и с две думи и агнето цяло и вълкът сит

      • Няма лошо стига да е така …. , ама блажени са вярващите.

      • ами да го беше направил досега като е толкова богат и “има банка”. То един вече “имаше банка” и сега едни 50 милиона ви тежат на врата….
        Едно е да имаш банка, друго е да си параван на някой в една банка, трето е да имаш парите в банката и четвърто е да раздаваш лоши кредити от банка за което да поседиш при бай Ставри…

    • ти да не си му изпаднал от джоба на Крушарски, че знаеш, че е скъсан…
      аман от посерковци, които броят парите на другите, защото нямат свои

  4. 9
    2

    жълти криви глави да не звънят! уморихме се да се занимаваме с вас цял ден, потни селяни! линейки за вас няма! мрете!

    • 2
      8

      БРАВУС АПАП, СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ И НАПРЕШ ХРАБРИ ВЕЛЖБЪДЦИ! ПУФ ПАФ:))))))

      • Ибрик много добре говориш езика от долината на дълбоките гащи

  5. 5
    2

    Тотев , подкарвай крановете към евентуалния градски стадион ,да не те подкараме евентуално ние…

      • Шматка , тук всички сте биячи и големи мъже . Коментирай си , ако има какво да кажеш и по-спокойно!

  6. 21
    4

    Тотев, защо ст. Пловдив трябва да става “чисто футболен”??!!! Какво пречи да си го стегнете в сегашния му вариант?!?! Този стадион е приемал европейски първенства по лека атлетика и ако се направи може пак да го направи, което би било супер за града ни.
    Само не ми се оправдавай с пари защото видяхме как разхищавате едни пари с едни безсмислени и неизползваеми зали, които прокуратурата незнайно защо не разследва още и едни откривания и едни геологически градини, които прокуратурата вече разследва.
    Оставете клубните стадиони на мира за да не ставаме на кълбета!! Това е много взривоопасна тема и трябва да седиш далече от нея ако си умен.

    • 4
      5

      ТОЗИ КУМИНТАР МИ АРЕСВА!!!…………………..АМА КМЕТЪТ ГО ОСТАЙ, ТОВА СА САМУ ПРЕДИЗБУРНИ ФИШЕЦИ!!! КОГАТ ПОСТРЯТ ЕДИН КЕНЕФ В ПЛОВДИВ ИЛИ ПУСНАТ ИДИН МУЗЕЙ БЕЗПЛАТНУ, ТОГАВА ДА СЪ ЗАМИСЛИМ, ДЪЛ ДА ИМ ВЕРВАМИ!!! ПУФ ПАФ

    • 6
      6

      Това не е проумица на Тотев бре. Такова е изискването от УЕФА. Чети първо и тогава пиши. Градския стадион има сериизни, инженерни проблеми за да се реконструира в изцяло футболен. И чак плюсове натрупал? Това за Лаута го решава дуржавата, ако го реши. Нито Тотев, нито Локо или Ботев ще питат. Там има 97 дка. и още могат да се добавят, а за да кандидатстваме заедно с Румъния, Сурбия и Гърция трябва да представим реални проекти за стадионите и то съесем скоро, за да ни бъдат отпуснати пари! Затова министерството бърза с варианти ! София 2 стадиона, Пловдив и Варна с по един! Тва е. И това го искат от ФИФА и УЕФА, а не от Пловдив или някъде другаде.

      • 7
        1

        какво европейско, бе шемет?! Каква държава!!??
        Докофа с тази глупава грандоманщина??!!

        Не си виждат насраните гъзове….за европейско шели да кандидатстват.
        Ако някой вземе Лаута от Локомотив ше има кръв!!

        По твойта “логика” УЕФА няма да разреши дори Олимпийския стадион в Мюнхен да се ползва за европейско….

        • Стадион Локомотив си е на общината бе – загубеняк!
          Футболният клуб е просто един наемател на стадиона.
          Общината може да се разпорежда с имота както намери за добре, кой си ти да заплашваш и да се правиш на тежкар? Ебах те и наглия буфер!
          Не че някой ще изгони отбора от стадиона но в крайна сметка общината е собственик

          • Общината, това сме ние хората, бе олигофрен. Тази община я назначаваме ние за да прави каквото е добре за нас и да спазва законите – като например да си изисква една неустойка за една концесия, която не се спазва

      • 4
        1

        предпочитам нещо реално, а не фантазии.
        кой ще ги пълни тези 40 000 стадиони?!

        В тези условия и 10к е само пожелание

        • Ами половината писачи не знаят къде е стадиона другите скъсани други те авантаджии и стиснати

  7. 29
    13

    Това е най-правилното решение.Стадион Локомотив разполага с необходимата инфраструктура за такова съоръжение.Има достатъчно място за стадион и паркинг,изисквания които колежа не покрива.

    • 10
      8

      То хубаво да го направят 40 000,а после как ще го стопанисвате и пълните? По-добър вариант от 9-ти септември няма. Още повече всички прилежащи терени и зали за спорт, които са в района!

      • 7
        1

        Нали щял да.става градски футболен.стадион , няма да е конкретно на Локомотив. Пък и ако не направят другите което.е.много.вероятно ,ще се.ползва от всички ,и.съответно стопанисва от всички и от общината.
        Но.намен.варианта.с.Лаута.не.ми.се вярва ,по си.мисля за.ст. Пловдив .Но пък Лаута на ще трябва да се строи.доста което е предпоставка.за лапане и.далавери ,а както.знаем Общината.са.царе в.тази област.

        • 11
          8

          Правилно си разбрал гадският ст. ЛОКОМОТИВ квартал Лаута

    • 6
      6

      Колежа е частен и ние ще си го правим от четири години е взет и догодина трябва да е готов.

    • 1
      4

      Съгля съм на 100% с теби!!! Тува и правилнкя път!!!:)

      • 7
        4

        Кривуглав пумак ти и на кура ми да седнеш пак ще си съгласен

        • 2
          3

          Кък дън съм съгласен бе аби, кът това е Смъртната присъда на Клоакомутиф!!!!!! А посли си утивами въф Велждъп, там поне ша има поляна за тринирофки и кенефи къдету да сирем ний стулюпинскити лайнухвъргачки:))))))))))) ама нъл акълъ ти е в рязаната катабина, саму затуй мислиш!!! :)))))) Най були кугъту сам си ги фкараш:))))) пуф паф

    • Ами ако се повтори по един или друг начин историята със стадиона на Ботев, А? Ще съборят Лаута, и после го зарежат с хиляди оправдания, Пловдив ще остане само с базата на Ботев в Коматево! Нека се помисли, възможен ли е такава черна перспектива за пловдивския футбол?

  8. 10
    18

    А къде ша пиши за Велжбъд??? За Убинуф? За хилядити храбри лайнуфъргачки ут Шикеря? :))))))))) Такива призиви ут фракцийъ Велжбут Аджасана, предлагъм кату достоин Клоакумутифец, да не съ приемъ!!!:))))) пуф паф

  9. 6
    14

    ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    400 000

  10. 15
    17

    Пичаги бат Стоян канара от Стряма каза че жа дари някой декар от бащината нивичка на любимия ни Бутвфъ и там да га напрайм стадиона ва да гоейба.

    • Убуу, ама яз съм гол кът бат Крушо, ко да дам за любимийъ Клоакомутиффффф???

  11. 15
    20

    Предлагам на Тотев стадионът в Лаута за 40 000 човека да бъде прекръстен на стадион Христо Бонев, сектор А да носи името на Гочо Василев, сектор В Георги Илиев(вечна му памет) сектор Б Мартин Камбуров. Седалките да изписват ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, любимецът на Пловдив за всички времена!

    Гостуващият сектор да има няколко блока, Блок А Цветан Василев, (не банкер а родолюбец); блок Б император Димитър Христолов(“Нали ги знаеш глупаците”) ; Блок В ДИнко Дерменджиев(за 3 месеца в Локомотив получих повече любов и уважение, отколкото за 30 години в ботев) ; блок Г, снимка на голямо пано с изглед на Източен 10 с надпис, това го може само бултрас и КПБП…

  12. 15
    14

    Не сравнявайте изтънчения ми хумор с неприкрития дебилизъм на бултрасите!!!…

    • 25
      2

      В тая тема единствения, който демонстрира изтънчен хумор е кмета Тотев.

      • Еее братле, абсолютно съм съгласен с теб!
        Кметчето демонстрира изключително изтънчено чувство за хумор. Така тарикатски ги цъкна, че чак някои плоскочели мургавелковци започнаха да мечтаят.

      • 9
        7

        Така е , ти си самотник , алкаж, злобен и комплексиран тип. Вероятно анонимник на Лаута, без социален живот и семейство, а може би и работа. Единствената ти дейност е посредством десет ника да злобееш в темите за Ботев и да пишеш врели некипели. Нямаш един коментар в който да изразиш мнение относно твоя любим отбор,или ако имаш ,то със следващите 20 обезмисляш всичко. Разбира се от обратната страна има същите елементи , с които правите коментарите пълен леш и нормалните фенове отдавна не четат и не коментират , желая ти/ви успех.

    • 11
      7

      Така е!! Ти си гордостта на нашийът любим КЛОАКОМУТИФФФФФФФФ!!!:))))))))))

    • 5
      3

      Венци ,къртиш мивки , как ти ги ражда главата , ти на работа не ходиш ли?

    • 3
      3

      Изтънчен хумор?Да тъй и глупака смотан!!

  13. 15
    6

    Не знам дали съм прав , но това което чувам не ми харесва. Тотев иска да направи ГРАДСКИ стадион за 40000 места на местото на стадион ” Локомотив “. Това означава , че клубът Локомотив остава БЕЗДОМЕН . Затова локомотивци опомнете се . Спрете да се делите , обединете се и НЕ ДОПУСКАЙТЕ Тотев да осъществи пъкления си план. Бъдете бдителни !!!

    • 9
      7

      ЕТО ИДИН МИСЛЕШТ ЧОВЕК!!!!!! ВСИЧКУ ДРУГУ Е УТ ФРАКЦИЯТА В ШИКЕРЯ!!!!:)))) ПУФ ПАФ

    • 8
      8

      ПРАВ СИ АБИ!!!! АМА ДУРУГИТЕ ВЕЛЖБЪДЦИ СА ДО ШИЯТА ПОТЪНАЛИ В ЗЛОБЪ И РАЗСУЖДАВАТ ПЪРВИЧНУ, КАТУ КУЧИТАТА НА ПАВЛОВ!!!……………

  14. 10
    7

    Тотев, защо го наричаш 20 милионен ЗАЕМ? Ръководството на ФК Ботев иска да вземе безвъзмездна помощ по европейски фонд (от Фонда на фондовете), но Вие много добре знаете, че това е недопостимо по тази програма и то го знаете от 2012 г. До колкото съм запознат г-н Самуилов е собственик на Общинска банка, от там кредит не може ли да се изтегли, или то там тябва да се връща???

    • 9
      4

      Може, но за стадион няма да му дадат. Освен това акциите на Самуилов са без право на глас, т.е. там е безгласна буква. Има право да гледа как Банката ползва парите му.

  15. 13
    21

    Навря ги в кучи гъз жълтурите , това е последния пирон в ковчега на мераците им да вземат пловдивско жителство

    • 18
      4

      АЙДЕ СПРЕТЕ СЕ БЕ , ПРОБЛЕМА Е НАИСТИНА СЕРИОЗЕН ! СТИГА С ТИЯ КЛУБНИ ИДИОТЩИНИ!

    • 6
      8

      Ти май наистина управдаваш ника си!!! :))) Ни става саму с лаене:))) Напрегни си кубичната, нискучела кратуна!!! Тази идейъ узначава, да ти земът общинския апартъмент в койту ти живейш, и да гу направят хотел!!!!!!…. И ти да съ радвъш, макар чи си с гол гьот и нямаш манги за наим на обштинския апартамент, но искаш хотел с хотелски цени!!!!!!!! Аби, ника ти е Прикаска!!!!:))))))))……лай:)))))…срешту луната:))))

      • 9
        5

        От семе събирано от плочките акъл не искам

        • 9
          7

          ДАВАЙ ТУГАВА, ВИЛИКАН СИ!!!!! УБИЧАМ ТАКИВЪ КЪТ ТЕП!:))))) НОСИТИ САМУ ПОЛЗА НА НАШИЯ ЛЮБИМ СТОЛЮПИНУФСКИ КЛОАКУМУТИФФФ!:)))))) ПУФ ПАФ

        • 6
          5

          Пак е по дубре отколкуту от рогоската в коптора у Стулюпинуу:)))))…….какъфту и твоя случъй!:)))))) пуф паф

      • 8
        7

        Сус бе перекенде помашко , гледай си неизмитите чинии.

        • 8
          4

          И ТИ СИ ВИЛИКАН АБИ!!! МАЙ СИ ОРХАН УТ АДЖАСАНА? СЪДЕ КЛОАКУМУТИФ, ПЪК ДУРУГУТУ Е АКА БАЛА!:)))))))ПУФ ПАФ ………..и да поздръвиш дуругите апапи ут фракцита Велждъп Аджасан!:)))

  16. 19
    3

    Нека да е на Лаута. Мразя Локо, но ще се радвам да има стадион модерен на мястото на днешния.

    • 7
      9

      Зашто “но”? Пу тоа начин моя любим Клакумутиф си утива!!!!! Ни база, ни кенеф……къде ша тринирами????? Ша дават тирен за база, ама бат Крушо не вярвам, да има манги за нас??? Ток има сили саму да на пудържа в кома!!!! Пуф паф

      • 4
        1

        Яж го на Фекалчо! Ти ходил ли си на училище, А неграмотник?!

  17. 22
    5

    Стадиона на Локото е на общинска земя, но по градоустройствен план е с предназначение за фитбол на ФК Локомотив Пловдив! Същата е ситуацията и с другите стадиони на другите клубове. Единствено Ботев са в период на концесия и ако не я спазят , както по всичко личи и техния стадион моментално става общинска собственост, но с тази разлика, че въприсния клуб, който не е спсзил концесията ще дължи много милиони неустойка и стадиона на практика може да бъде конфискуван от общината. Другите 3 стадиона на Локомотив, Спартак и Марица са си на клубовете им дори и в това им състояние. Никой не може да отнеме стадиона на Локомотив освен, ако и те не се забъркат с някоя неизпълнима концесия като Ботев или ако те самите не се откажат от този терен или не се самозакрият!? Всичко друго са пълни глупости! Засега, най-тежко е положението на Ботев, поради обективни причини.

    • 7
      11

      Ни съ притиснявай!!! Велбъжд имат ноф утбор. Ботяв можи да ги пуканят да си приместят сидалиштиту и хоп, стейда се дава на новия Ботиф!!!! Тия трикуви вечи ги видяфми!:))))) Важнуту е да ни ни пука, и да гледами да ни падами ут 49,12м!:)

  18. 25
    6

    Поредната партенка. Първо беше стадион “Пловдив”. После намериха причина да не е, заради пистата. Искам да попитам кметчето: ” Олимнийският стадион в Рим има ли рекоатлетическа писта?” Какво пречи и на стадион “Пловдив” да има. Проблемът е в това, че Тотев няма намерение да строи и все намира някаква причина за отлагане на проблема. И дойдат ли избори, незабавно се активизира, за да покаже колко е загрижен за спорта. Решението е простичко: Общината прави градския стадион и на него да си имат съблекални и Локото и Ботев (подобно на Сан Сиро в Милано…). А Локото и Ботев, ако искат да си правят по-малки собствени стадиони, тяхна работа. И не е нужно феновете да се дърлят по този въпрос.

    • Иди и направи Левски и ЦСКА да играят на националния и да им бутнат стадионите!
      Какви сте такива тъпани,които нямате грам тръпка и емоция в сърцата,а само пресметлива прагматичност!
      И като ни сринат стадионите,ставаме дърво без корени!Като дойдат всякакви състезания,мачове,фестивали,концерти и не знам още какво,ще му ебат мамата за отрицателно време!
      Кажи националния как може да го има,като на него има по няколко мача в годината?
      Стига сте дрънкали глупости!Трябва да си направят градския стадион.
      Лаута трябва да си е наш,жълтурите не ме интересуват!

  19. 7
    14

    Койту искъ тук дъ съ пиши нурмалну, да види часа на публикувани и овреми да узапти, Стиксуви, Миксуви и други кубични кратуни!!!!! Ако ли не, винаги ша има отгувур!!!……Закон на Нютун май беши:)))))) пуф паф:)))

    • 19
      4

      Срам ме е че си ботевист.Не падайте на нивото на 20 сектанти от лаута.Истинските локомотивци не се гордеят от потниците.

      • 7
        16

        А на мен ми е смешну, чи има такивъ ” ботявисти”, дету да вярват на Стулюпинуфци!!!!!……провирену в практикъта!!!!!! Няма буфир, дету да мисли дуброту за Ботяф!!!!!!!…саму са правят на абита:))))…не им вервай:)

    • 8
      4

      То да е само стикса с мед да го намажеш ,вие серящи идиоти нямате ,нали? Айде моля ти се , стига си се параноясвал,щото и ти един цивилизован коментар не си написал , и съм ти казвал и друг път ,не си забавен !

      • 7
        11

        Братчет, ни съ прикривай!!!!! Яз винаги почвам поне след 2_3 куминтара на Велжбъдци, коиту уронвът Престижа на Виликия Ботяф!!!!!! Ако ти търпиш, къф ботявист си?????? Мен като ступинец лайнуметец съ мъ учили: Не допускай да се подиграват с теп!!!! ….усобину Нискучели Шикерци!!!!!! Яз Клоакумутифеца съм против неправдътъ, а ти уж …..карай , пуф паф:)))))

    • 14
      3

      Виж си минусите провокаторе и си напави сметка !

      • 7
        7

        Просту пу това време ботявистити съ на рабута, а събирачити на джиезу, налзват!!!!! Виж плюсувите довечира, кат съ прибирът нормалнити ора!!:) пуф паф

  20. 4
    17

    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    400 000

  21. 25
    4

    Като пловдивчанин и ботевист съм с две ръце ЗА!!!Няма значение кой стадион ще е градски.Само комплексирани буфери могат да кажат че стадион Христо Ботев не е на добро място.Пичове имате гугъл разровете се да видите повечето стадиони в Англия , Испания и не само къде се намират.За същите тези комплексари от нашия лагер ще кажа,че Лаута е на страхотно място.ДО ВСИЧКИ МИЛЕЕЩИ ЗА ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ:
    Хора спрете с омразата за момент трябва обединение.Трябва да сме твърди и да не даваме задна.Колко още нагласени собственици трябва да минат за да разберете,че са по принуда в Пловдив.
    Стопихме се пичове.Ако не се обединим сега край с Пловдивския футбол.ИСКАМЕ ПОНЕ ДВА МОДЕРНИ ГРАДСКИ СТАДИОНА ЕДИНИЯ ОТ КОИТО ДА Е С ПОНЕ 40000 КАПАЦИТЕТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЛАУТА,ХРИСТО БОТЕВ ИЛИ 9 СЕПТЕМВРИ!!!ОБЕДИНЕНИ ПЛОВДИВЧАНИ ОБЕДИНЕНИЕ!!!!

    • 13
      2

      Прекрасно!!!!! …но утопия! Държавата от 30 години кенеф не е построила!!!!!, поне да боядисва!!!!

    • 1
      1

      Те такива баламурници като теб затриват исторя и традиции!Ей такива безродници си продават майчиното си мляко за една рикия!
      Мухъл скапан,отивай да правиш свирки на вожда за по-лесен живот,нали си свикнал на хранилката!
      Комплексиран си ти мижитурко несретна!

      • По надолу си на дуругу мнение???? … Или някуй пиши ут твойъ ник??? Ако ти йъ душал акъла това е дубре!!

    • Кой локомотивец го е казал, че Ст. Хр. Ботев не е подходящ? Каза го тупщият се в гърдите за ботевист, КМЕТА Тотев, и иска да вземе Лаута! В това му изявление има под текст! Стадион Пловдив е като слънце, а той е тръгнал да събаря и Лаута?!

  22. 17
    13

    Събори им стадиона, закопа ги с 50милиона, окраде половин България и изчезна, а тия олигофрени си мечтаят за стадиони. Както беше казал един велик човек: Нали ги знаеш глупаците.
    Копнежа ще стане МОЛ

  23. 8
    11

    НЕ МУ ВЕРВАЙТЕ НА ТОА КРАДЕЦ

  24. 17
    2

    Наближават изборите и “работната” ни Община разлая кучетата. Аз обаче се чудя , защо не обявят публично че “абдикират” от двата клуба , но пък действително се заемат с новия Градски стадион без значение къде ще е .Така хем ще си осигурят гласчета за изборите , пък и ще тушират събралото се напрежение.

    • Нормално! После разко ще забравят за всичко ,и се потапят…до след четири/пет години….

  25. 17
    7

    Тошке,бременна ли си ма парцал? Не се опитвай да разсъждаваш, не ти се отдава, задоволявай пакистанците в това си най добра! Между другото що те нямаше на Сточна гара,на венеролог ли беше?

    • 7
      13

      Млогу прости парчета има в нашиа квартал Стулюпинуу! Как ша стани таа рабта, държавата да даде манги да и нейн стейда, пък кубичните кратуни да си мислът чи е техин????? Асане, стейда нема да я нъ кунцесия, нема да я частин!!!!! …и тъбелата ша му и Градски стейд!!!!!! Димек, ша затрийът Клоакумутиф, штот си нямами ништу, жъльтити поне имат баьъ и възможнуст за стейд!!!! Анадъмму?

      • 7
        7

        Ти ще ходиш ли на “стейда” бе манго , смешен провокатор. Такива като вас само отвън и по телевизора ,или в нета ,щото там сте силни . На стадиона НЕ ви искаме!Ясно ли е Нютон!?

        • 7
          8

          Аби, когат бат ти Фекал Буферофф е одил на мачуве и башта ти е бил в тестикулити на дяду ти!!!!!!! Бат ти Фекал Буфироффф е гледал Тодор Диев на живо!!!!!…..Анадъмму?

          • 6
            5

            Значи много жалко , човек на твоята възраст да се прави на палячо ,наистина те съжалявам.

          • 5
            6

            НЕ Е ЖАЛКО!!!! ПРОСТО СЪМ ВИДЯЛ МНОГО ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ!!! АЗ НЕ ИСКАМ МНОГО, ПРОСТО ДА СИ КОМЕНТИРАТЕ ВЪВ ВАШИТЕ ТЕМИ И ДА НЕ ПРОВОКИРАТЕ!!!! ДА НЕ ПОЧВАТЕ ПЪРВИ!!!!! АКО ПОКАЖЕШ ЕДИН МОЙ КОМЕНТАР, КОЙТО ДА Е ПЪРВИ И ПРОВОКИРАЩ, ЩЕ СЕ СЪГЛАСЯ С ТЕБ!!!!!!!!! ТОВА СЕ НАРИЧА ПРОВОКАЦИЯ, А НЕ КОГАТО ОТГОВАРЯШ ПОДОБАВАЩО НА ЗЛОБНИ НЕГРАМОТНИЦИ!!! ВСИЧКО ДРУГО Е КАКТО КАЗВАТ “УЙДУРМА” ИЛИ НА БЪЛГАРСКИ, ОТ ДЯВОЛА!:))))

          • 5
            7

            ПЪК И КАК ДЪ ИМ УБЯСНИШ НА СТОЛЮПИНЦИ, АКО НИ ИМ УТГУВОРИШ НА МАЙЧИНИЯ ИЗИК ИЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ КОЙТО ТЕ ГУВОРЯТ В ЕЖЕДНЕВИЕТУ СИ В СТУЛЮПИНУУ!:))) ТЕ УТ ДУРУГУ НИ РАЗБИРЪТ!:) ПУФ ПАФ:))))))

  26. 19
    21

    Ахахаха, тихо тихо:

    Тотев: Правим един стадион за 40 000 в гората!

    Кюстендилци: УУУУРААААААА, А ТАКААААА< ЕБАХА ИМ МАЙКАТА НА ЖЪЛТУРИТИИИИИИ!!

    Тотев: Ама тва ше е градски стадион, собственост на общината, няма да е ваш!

    Кюстендилци: Еми ние кАде ше играем бе?!?

    Тотев: НА МАЙКА СИ В ПУТКАТА!!!

    Ахахахахаххахахахахха……

    • 14
      3

      Пич ,що целиш все да има напрежение незнам ,не може ли с нормален тон.Проблема касае всички ,и скоро време ще го разберем. Защо с оня другия писач стикса ,все трябва да дълбаете и да търсите конфликта.

      • 7
        15

        Штоту Стикса, Микса, …..Почват Първи!!!!! На тях гувури и ти първу!!!! А тва дет прайш ти е ДЕМАГОГИЯ!!!!

        • 11
          3

          Не винаги стикса започва пръв Феки , стига гледа другите ,виж са тебе.

          • 2
            5

            Чакам да ми посочиш дори идин мой кументар, дет съм първи или идин, насочен срешту буфер, койту поне не дразни, а е написал нешту наистина наричашту съ коментар!!!!!! Дори в темити на на Ботяф, дет ний Клоакумутифци немами рабта!!!! НЯМА братчет!!! Штот яз съм тулирантин и хапя саму наглеци ут фракция Велждъб Шикеря!!!! Пуф паф!!!!!! ..на “нурмалити” Стулюпинци ни им убръштъм фнимании, въпреки, чи са ф нувинити на Виликия БОТЕВ!! Пуф паф

  27. 19
    6

    Тошко много си прост човече! Ама много. Ето тази простотия като твоята е причината за всички несгоди във футбола ни не само в Пловдив. Пропуснал си да допълниш и да изринат оня строеж от Източен-10 дето хич, ама хич не е за там.

    • 14
      17

      Екстра си е!

      Прави се едно кокетно стадионче за 20 000 души, ние си цъкаме там и можем да ви пускаме и вас чат пат, ако обещаете да се къпете преди това.

      А между другото, Джамията не е ваша собственост, реално вие сте под наем в гората.

      • 7
        10

        Точно така!! От кога им говоря, ама не схващат!?

      • 13
        5

        Както и вие нямате собственост ,даже базичката на Общинска земя с Откраднати от КТБ пари….Знаеш ли,че и мрежите на вратите са описани за делата!

        • 4
          9

          Ко ти пука? Ама ритът!!! А аку нашия Процип гу направят Градски, ния великите Клоакумутифци, ставаме Никой, ставами идно Ништу!!! Пуф паф:))

  28. 22
    6

    Че на локото стадиона е на най-подходящото място в града, така е. Идеята за 40 000 ния стадион там никак не е лоша, но едва ли ще го построят? Да не говорим, че завистта и злобата в града ни ще попречат допълнително. Да правят един общ, модерен стадион за всички и тва е. Освен мачове ще има и концерти и всичко. Ако оправят и градския отделно ще е супер? Ама на мен лично ми звучи единствено предизборно за жалост. Иначе, кой нормален пловдивчанин не би бил щастлив от подобна придобивка?

    • 14
      10

      Никой. Аз лично приветствам идеята за градски стадион в гората.

      Само че тва са предизборни ташаци, ако имахме работеща община дето да и пука за футбола, стадион Пловдив ОТДАААААААВНА да е построен…

      Ама курец…

  29. 9
    11

    Градски стадион в гората ме урежда ИДЕАЛНО!

  30. 17
    8

    Този стадион е общински.Общината има право да прави каквото си поиска с него.От доста години Локомотив ползва общински имот без концесия.

    • 13
      16

      Именно!

      Махат надписите на цигански Джамия Лалута, лепват му табели Градски стадион и раутата спи!

  31. 21
    6

    Вразумете се бе хора! Това е отлична новина. Давайте всички да се обединим около тази идея и този стадион да бъде построен на Лаута. Той да е за всички клубове и всички да го ползват равноправно. Ако и оправят и градския ще бъде отлично?! Така града ни ще има уникални стадиони на които ще се провеждат мачове на всички нива, а така и клубовете ни ще просперират. Да не говорим, че зрителите ще са най-щастливи. Ако и този път се разцепим на жълти и черно-бели, значи сме пълни глупаци! Да дадат на Локото парцелите в Тракия за база, Ботев си има такава и всички да си играят официалните мачове на един ултрамодерен стадион! Какво по-хубаво от това?

    • 9
      13

      Така е! Да го почват и да му слагат табелките за Градски стадион! От това по хубаво няма!:)))))

  32. 22
    10

    Току що няколко линейки с бясна скорост се оправиха към Родопската яка

    • 15
      11

      ТИ В РЕД ЛИ СИ????? ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ДЪРЖАВАТА СИ ВЗЕМА СТАДИОНА И ТОЙ СТАВА ОБЩ КАТО “ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ” И ИМЕТО ЩЕ СМЕНЯТ И КРАЙ С ЛАУТА!!!!

      • 17
        16

        Името му ще е “ХРИСТО БОНЕВ” , а на седалките ще е изписано ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ…

        • 8
          11

          ЗАЩО ТАКА МИСЛИШ??:) РАНО ПОГРЕБВАШ ЗУМЕТО??? А ПРИЖИВЕ ДА СЕ КРЪЩАВА СТАДИОН, НОСИ НЕЩАСТИЕ!:))

        • 5
          12

          ГЛЕДАЙ ДА НЕ Е “ХРИСТО БОТЕВ”, ЧЕ НЯМА КАК ДА ПОБЕДИМ НА РЕФЕРЕНДУМ ОГРОМНОТО ПРЕДИМСТВО НА БОТЕВ!??……ВЪВ ГЛАСОВЕ И ПУБЛИКА!

  33. 25
    3

    Нищо няма да се строи. Няма никакъв шанс в България да има европейско или световно първенство. МИСЛЕТЕ!!! Идват избори и рибките трябва да се захранят.

  34. 22
    20

    Охо, покрит стадион с перфектна видимост и условия… Добре ще се отрази на Пловдивския любимец, Локомотив е точното място за този 40000 стадион. Успех черно бели…

    • 7
      15

      Направо ще ви е страхотно 196 човека на стадион за 40000. Само че ако имаше нещо в междоушното си пространство щеше да си наясно, че Тотев го казва първо за да спре говоренето за държавно построен “Хр. Ботев” и второ за да получи малко обществено одобрение за промяната на стадион “Пловдив”.

    • 8
      8

      Абе, стадионът няма да е на локумутиф, а на град Пловдив, а и няма да се казва Локуммутиииф, разбра ли? Той не е ваша собственост, нито земята!!!!

  35. 15
    8

    Направят те кмет и изведнъж почваш да ставаш специалист по всичко и да ръсиш простотии до безкрай..Тоя се учи от оня смешник спортния министър май

  36. 26
    7

    Тотев , стига разлайвай кучетата , стегнете се в тая община ,и ако няма да помагате на клубовете , поне направете Ст.Пловдив….

    • 9
      14

      За футбол лекоатлетически писти не са нужни!Ако искат да правят такива държавата да си строи такива стадиони!

    • 7
      8

      E че те досега кво точно са направили за клубовете че сега да почнат?

      Знам че наливам вода в мелницата на амебите, но примерно е тея терени дето Крюшо ги иска да строи база-ми те от общината се гаврят с него-ше ти купим колело, ама друг път. Кога ще ходим на море-зимата!

      • Тя общината със всички се гаври пич ,днес с едните ,утре с другите . Ама ние сме лапни шарани, това ни е проблема и за това…нямаме.

Коментарите са затворени