Носителят на Купата на България с Ботев Пловдив Лазар Марин е потвърдил пред свои близки, че отново ще играе с жълт-черната фланелка. Вчера PlovdivDerby.com първи ви информира, че канарчетата и играча са договорили личните си условия, а след публикуването на статията Марин пред няколко човека е потвърдил, че подписва с жълто-черните.

Договорът между двете страни вече е само формалност.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 10

    Лазар Марин е прекрасен футболист!!!!!

  2. 4
    7

    Винаги когато някой се маха и се връща, формата му не е същата!

    • 10
      1

      Формата не е проблем тя се постига с тренировки не е даденост на никой

  3. 15
    3

    Ний пък имаме югославски футболисти с одрязани пишки. А да видим.?Много са верни, не бягат от клуба. Никой не ги иска, само Акрапа.
    Ай.. ЮВЕ!

    • 6
      1

      Добре бе, няма локомотивци в темата , и пак ги намесваш , сега като се осере дано да си спокоен!

  4. 32
    16

    БОТЕВ става най българския отбор от силните. Млади и перспективни футболисти, подплатени с уникални юноши. Браво на ръководството!

      • 5
        9

        Той е, кой друг. Само той и новоназначения за финансов директор негов приятел. За изгонения от данъчното има пари, а за Еберт няма. ИДИйотков ти си следващия след ЛАпалийски.

  5. 4
    22

    На това момче някой обясни ли му, че са разпадаме преди мангалите

  6. 31
    6

    Лазар е най добрия вариант.
    Може да играе на няколко поста. Има финт, пас и вкарва.
    Данчо му пречеше да блести, но сега мястото е негово. Успех!

    • 1
      10

      Марин финта само не разбрах как по точно Даньо му е пречел

  7. 12
    5

    Гледам надолу, ега си футболните капацитети, що не тоя,що не оня.Сигурно в живота са преуспели.

  8. 30
    2

    Не знам колко това е фалшва новина,но постоянно се пише за Кристиян Димитров за Левски и днес ми направи впечатление,че продължават медийните аткаки като Кристиян се “дърпал”за Левски..все едно,че някой го гони от Ботев,че се дърпал..
    Кристияне не знам дали четеш тия коментари в този сайт,но да ти кажа няколко думи.Ако си мислиш,че отавенто ти в друг български отбор от Ботев да кажем в Левски или ЦСКА е крачка на пред се лъжеш жестоко!Единствения стойностен отбор,който има по добра организация в момента и по високо ниво от Ботев е Лудогорец ,но там конкуренцията е доста по на високо ниво!Така,че за някой лев в по вече не се лъжи да ходиш в другите български отборчета защото няма да имаш никакво по добро развитие от това,което получаваш в Ботев Пловдив!Малък си още добре се развиваш и с таланта и много работа,един ден ще излежеш в чужбина и парите тогава ще додат!Не се лъжи по думи на мениджъри,които от това живеят да ви мятат от клуб в клуб и да живеят на гърба ви!Примери много в историята така ,че бъди умно момче и знаеш как да постъпиш!Успех с Ботев и спечелване поне още на една купа на България,понеже за титла няма как да си мечтаем с това финансово положение в което сме,но купа е постижема цел!

    • 1
      17

      Много глупости си написал. Левски и ЦСКА са много пред Ботев за съжаление. Виж им заплатите там. Най малките са по 10 хиляди евро. Всяка година се борят за титли и купи. За какво да стои при нас, нека да се развива момчето.

      • 8
        1

        Глупости си написал ти!За пари както казах по гооре за заплати не говоря защото виждаме от големите заплати в Левски ни титли ни купи толкова години!Да кажеш пред феновете ,че се бориш за титла и купа не значи че го правиш в действителност на дела!Базата ни е на по високо ниво от техните!Юношите ни в по голямата си степен са на по високо ниво по набори ако ги разгледаш!Единственото е местоположението на тези клубове ,че се намират в столицата и да не кажем ,че тези от ЦСКА са пришълци от Ловеч на 99 процента и от Софиското май само името е останало! Та не виждам как ще се развива по добре в тези два клуба от колкото в Ботев!

    • 7
      1

      Отлично казано!! Бих добавил, че всеки докоснал се до ЛеФски се заразява от неизличима болест!!!! НАГЛИКУС ЛЕФСКАРИКУС!!! И след това от него футболист НЕ СТАВА!!!!

  9. 11
    6

    Nikolay Kirov iska li Lazar Marin? Ili nqkoi drug natiska Lazar za smetka na Ebert?

  10. 9
    20

    Ужас. Този по никакъв начин няма да вдигне класата на отбора.

  11. 12
    7

    Добре дошъл у дома, брат. Не чети простотии те ни.
    П. С. Кур за Серкан

  12. 24
    7

    Кой те предава пък теб бре?! Лазар си е наше момче и е добре дошъл!

  13. 9
    16

    Що да ни предава всеки иска да играе някъде на вънка…

  14. 12
    15

    Нали Белия иска Еберт, защо му карат тоя дето два пъти ни предава вече или пак някаква далавера?

    • 14
      8

      По-добре Марин, за да останат повече пати за нападател. А и момчето играе и е все още млад. Може да изкараме някой лев.

    • 3
      1

      Ни ми съ вярвъ. Дълъверите не стават във вашиът утбор! В Стулюпинуу ги мътят, подмолну.

      • 3
        1

        Стига с тва столипиново бе ,темата е за Ботев.

Коментарите са затворени