Току-що започна срещата между представелите на Сдружението и КПБП с Георги Самуилов, предаде репортер на PlovdivDerby.com от базата на канарчетата в Коматево. 5-мата представители на Сдружението Божидар Божилов, Васил Наумов, Борис Гиздаков, Теодор Бочев и Рашко Стоянов, придружавани от председателя на КПБП Тоско Бозаджийски влезнаха в администрацията на базата секунди пред на нея да пристигне Георги Самуилов.

Бизнесменът бе очакван и от адвокат Радев и Иван Йотков, които явно също ще присъстват на срещата, на която основна тема ще е стадион Христо Ботев и нестартиралото все още строителство на обекта.

80 КОМЕНТАРИ

  1. Докато има по-ботевисти и обикновени ботевисти – няма да има единство, нито оправия!
    Точно левскарска работа е нашата! Там наркоманите се правят на голямата работа – тук едни и същи се правят на важни, важни – та чак ще се пукнат от надуване, че и обясняват как другите били семкаджии.

  2. 2
    2

    Курортният комплекс “Слънчев ден” край Варна остава в пловдивски ръце. Неговият нов собственик е Ангел Палийски. Бившият президент на ПФК Ботев 1912 и настоящ члев на Борда на директорите на клуба, е купил от Георги Гергов дружеството “Съни тур”, в чийто капитал са емблематичните хотели “Палас” и “Марина”, част от някогашната почивна база на ЦК на БКП.

  3. 10
    1

    Тоя комплексар Рашко Стоянов, като какъв е там? Много е вреден, все се вре да се прави на ръководител. И къде е този червенобузест педераст Палийски, дето ни лъжеше, че Ботев бил спасен и че е оправил дълговете и почваме да строим? Шайка негодници водят клуба към фалит. Пу давиебамайкитепедераси

  4. 5
    6

    Хайде да не се правим на хрисими един-други. Във всяка тема в един момент се оаква от хора които не са влезли да коментират нормално .Кой първи ,кой втори ,стига глупости. Някои като му пречи да не чете ,аз така правя. И в двата отбора положението е трагедия откъм бази разберето го,и спрете да умувате. Лъжи ,лъжи ,и голи обещания навсякъде. Престанете да се обвинявате един друг ,защото проблема както каза един одеве не е в нас персонално ,а като цяло на обществото. Нито един локомотивец няма вина че Крушарски е парашутист ,пратен от ББ да крета отбора, както и никой ботевист няма вина ,за случилото се със Ц. Василев , а след него Палийски , и Самуилов продължават да ги лъжат. Грозно е , лошо е ,но няма да оправим нещата по форумите!

    • 10
      4

      да сравняваш Крушарски със Съмуилов си е ебати мазохизма.

      Хайде да спрете да се правите на “загрижени” за Локомотив

      • 1
        1

        Изобщо не сравнявам Крушарски със Самуилов. И двамата са спуснати отгоре за да ни лъжат , не разбра ли ?Най-големия срам ще е като ни направи Тотев градския стадион и ни затворят устите на всички.

    • 3
      2

      Няма да има оправия докато политиците не направят стратегия за спорта и футбола в частност като държавана политика,иначе в тази бедност и тия български богаташи,които 2 лв. не дават да вдигнат заплатите на работниците си искаме да дават пари за футбол! Нямаме такъв елит от умни богати хора както преди доста години са си давали парите за строежи на църкви ,училища, уневерситети и други деяния които са били полезни на народа! Днешните …не стават

    • Дорди носителю, Дончо,

      защо се срамиш да използваш истински си ник.

      Локомотив при Крушарски е бил по-добре само при Илиев, така че “парашутист” си ти. Гледай си Коматево и не се изказвай некомпетентно

  5. 3
    5

    ЕТО КАК ЗАПОЧВАТ КОМЕНТАРИТЕ НА ТАЗИ ТЕМА!!: Фекал Клоак Буферофф 28.01.2019 at 19:56
    3

    Виж къф дикимент им показвш, пък никуй ни тъ бръсни??? Кофти майна. Лоши дни за столюпинкити лайнумети настанафъ…..:))))
    Reply

    Bultras 28.01.2019 at 19:06
    21
    18

    Успех момчета, всички за Кауза Колежа!
    Reply

    ПЛОВДИВЧАНИН 28.01.2019 at 19:18
    14
    19

    ПЪРВО СИ ПЛАТЕТЕ ДЪЛГОВЕТЕ, БЕ, КРИВИ СЕЛСКИ ГЛАВИ!

    ПЪРВО Е ПОЗДРАВА В 19.06, А ПОСЛЕ БУФЕРА ПОЧВА ДА СИРЕ!!!!!!!!! СЛЕД ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНО!!!!!! УЗАПТЕТЕ СИ КЛОАКОМОТИФСКИЯ ИНТРИГАНТ И ВСИЧКУ ША И ТОЧНУ АБИТА!:)))))))

  6. 8
    2

    gosho samuilov pokanil trima striptiziori muhata plateniq vojd bojidar bojilov ot stolipenovo i tosko teberkulozata a andrei krivata glava snima prez ogradata s nadejda da vdignat katuna no skoro vsichko shte si doide na mqstoto zakrivame otnovo bardaka i vzimame emblemata na gigant .. i da ne zabravim igrahme s ekipi na roma i marek nie sme mnogo qki…

  7. 2
    3

    ТУК Е МЯСТУТУ ДА КУМИНТИРАМИ УТБОРИТИ. АКУ НЯКУЙ ПОСТРОИ БЛОК, ЛЕТИШТИ……… И СА ДУКАЖИ ЧИ Е С КРАДЕНИ МАНГИ, ША СТАВА НА ДЪРЖАВАТА!!!! КАТУ СТАДИОН ПОЛУМЕСИЦ НА ЛАУТА!!! ТОВА НАС ВЪУБШТЕ НИ НЪ ИНТИРИСУВА! ИМА СИ ПРУКУРУТУРА, СЪД, МЪД….. АМА НЯКУЙ ВЕЛЖБЪДЦИ, ДЕТУ ИМ И НИУДОБНУ ДА КУМИНТИРАТ 49,12 ТИЯ МАЧ МИЖДУ ДВАТЪ УТБОРА, ЗАБЪРКВАТ СИЧКУ И НОСЯТ УТ 49,12 ДЕРЕТА НА ЦЕНТЪРА ВУДА, САМУ И САМУ ДА НИ СЪ ГУВОРИ ЗА ТОШКУВИЯ ГОЛ ПОНЕ ДУ СЛЕДВАШТИЯ МАЧ!!!! ТАКА НЕ СТАВА АПАПИ!!!! АЗ СЪМ ВЪЗМУТЕН КЛОАКУМУТИФЕЦ!!!!! …….пък посли и съ жалват, чи сни били еди какви си???? УЗАПТЕТИ СИ ДРАЗНИТИЛИТЕ УТ КЮСТЕНДЖА, И НЯМА НИКУЙ ДЪ ВА БЪЗИКА!!!!!:)))))))))))))) СИЧКИ С “ПРАВИЛНИ ГЛАВИ” КЪТ НА МИТРЕТУ ИЛИИФ МОЛА ДА НИ НЪ СБИЖДЪТ!:)))))))))))))))))ПУФ ПАФ:))))))

  8. 5
    3

    Андрей,
    сигурно имаш причина да не премахнеш коментарите под статиите, но поне добави някаква опция с която може централно да се скриват всички коментари под всички статии. Така на 10-та на които им се пишат и четат простотии да не осират тотално сайта и новините в него.

  9. 11
    8

    Митко Илиев обиден, че стадиона празен. Абе Мите, на тях не им пука за вас. Те се интересуват само от Ботев. Няма вече локомотивци, останаха само антиботевистите.

  10. 23
    14

    Какви безсмислени коментари в по голямата си част…ако сте такива и в реалния си живот,жална ни майка и на Ботев и на Локомотив,а като цяло и на България!Не ви ли омръзна тази простотия не знам…с тези коментари сте срам за себе си на първо място,после на родителите си,после на града си,на нацията и на послено място на отборите ,които подкрепяте..обезсмисляте всякакви нормални коментари абсолютно по всяка една тема тук

    • 22
      13

      Ти влизал ли си в тема на Локомотив Пловдив?
      Двойно по голяма помия направена от фенове на ботев.

      Въпроса ми е защо не напишеш там, че не ти харесва какво се пише.
      Как пък нито веднъж не напишете същото в темите на Локомотив Пловдив?
      Или ма намирисва на жълто, лицемерие ?!
      Като посееш вятър ще жънеш бури!!!

      • 9
        9

        Не влизам в теми на Локомотив никога,не ме интересува нищо за тях,следя само това което е за Ботев за това не знам какво се пише там,но съм сигурен,че тия същите няколко момченца ,които ги ръсят тия простотии под новините за Ботев го парвят и там…Това е..то в интерес на истината може и да не влизам вече много в този сайт,защото повечето статии цирколират 1:1 във всички спортни сайтове за деня..

        • 3
          7

          ДОРИ ДА И ИДИНСТВЕН ТОЗИ МАЗЕН БУФЕР ДЕТУ ПОЧВЪ ПЪРВИ, ТО ВАШУ КЛОАКУМУТИФСКУ ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ДА СИ МУ НАБИЕТЕ ЧИМБЕРИТИ!!!!! АКО ЛИ НЕ, НЕ СЕ СЪРДЕТЕ, КОГАТО СЕ БЪЗИКЪТ С ВАС!!:)))))) И НА МЕН МИ И ТЪЖНУ, НУ ВЪПРЕКИ, ЧИ СЪМ КЛОАКУМУТИВЕЦ, СЕ УПИТВАМ ДА УЗАПТЯВЪМ ВЕЛЖБЪДЦИ!!!…….нашти родни авери!:)))))

        • 3
          10

          Чичка , не се коси толкова. Това не е естетически форум нито конкурс по изящество и добри нрави. Това тук е модерна разновидност на някогашната “Лайка” до пощата където всеки е можел да се изявява пред публика. Тук сме все неудачници които пишат щуротии за да си избиват комплексите. Ти отиди някъде другаде за да не се дразниш толкова..Нета е необятен.

          • 4
            1

            То с това мислене и нормалните фенове изгонихте от стадионите..вижте обстановките на стадионите в Англия,Германия,Италия..малки деца,семейства всички заедно на стадиона…а тук ?!

          • 3
            2

            Виж какво момченце, това което пишеш е пълна глупост. На така наречената Лайка , всеки заставаше с лицето си зад това , което казва. Имаше и майтапи и закачки, но такива псувни и гнусотии като в този сайт никой не си позволяваше.

      • 2
        7

        АПАП, ПРОСТО ВИЖ ЧАСЪТ КУГЪ СА НАПИСАНИ КУМЕНТАРИТИ И ДОРИ ДА СИ ВЕРИН КЛОАКУМУТИФЕЦ, ША СА УБЕДИШ, ЧЕ ВИНАГИ ПЪРВО ЗАПОЧВАТ ДА ДРАЗНЯТ И ПИШАТ НАВСЯКЪДЕ ИЗ ЕФИРЪТ, ФЕНУВИТИ НА ЛЮБИМИЯ СТОЛ’ПИНСКИ КЛОАКУМУТИФ!!!!!!……….А СЛЕД ТОВА, ВЕЧЕ СТАВА ИНТЕРЕСНО. НО ИНТРИГАНТИТЕ СА САМУ И ИДИНСТВИНУ, ВЕЛЖБЪДСКИ ЛАЙНУХВЪРГАЧКИ!!!!!!!!! ПУФ ПАФ!:)))

        • 10
          4

          Той ботевиста за такива като тебе имаше впредвид , ти с тоя начин на изказване ,не падаш по-далече от олигофрените от Локо. Ако си мислиш че си забавен ,еми не си !

        • 5
          1

          Не те знам що за човек си и привърженик на кой си,но нито ти разбирам,нито ника ти ми е интересен,ако се замислиш сам на себе си,ако ти харесва това което пишеш и начина по който го правиш..много ти е паднал критерия…

      • 8
        7

        В темите на Локо се коментира два пъти по-малко. Просто локомотивците мислят /злобеят/ повече за Ботев.

      • 4
        4

        В темите за Локо коментарите са двойно по-малко. Нас ботевистите не ни интересува, а явно и вие не се интересувате много.

        • 2
          2

          Напротив! Интересуваме се , но не може да се пребори главоломната простотия в дадена тема…Виж че влезне стар ботевист с други разбирания , и получи присмех и минуси ,щото е казал нещата каквито са ,но те не се харесват на тези които са тук за да серат. Същото е и в темите за Локо,който мисли различно е жълтур , интригант ,алкохолик и прочие , еми не става така!

          • 2
            1

            горди носителю… внимавай в картинката.

            какъв да е човек, който обижда всички в Локомотив, а се прави на локомотивец

    • 19
      8

      Така е, някои прекаляват, но! Морално ли е да искате да скриете дълговете си и да не ги плащате. Влез, ако обичаш, в Търговския регистър и виж откога не сте публикували финансовите си отчети. Сещаш ли се защо, защото аз знам причината. Ами тези пари са на вложителите и заради вас /считай Цветан Василев/ българския народ ги плаща. За да изпълните прищявката си да имате стадион. На вас всичко ви е нечестно! Нечестно ви набутаха от В във Б /играхте гостуванията си в Пловдив/; с купен мач се набутахте от Б в А /и понеже не успяхте да вкарате гол, Любимец си вкараха автогол/; и годината ви на създаване и още и още.

      • 5
        8

        Не съм собственик или служител на Ботев Пловдив,всеки си хвърля думи в пространството без доказателства,когато ми покажеш официално решение на съд или каквито и да е официални документи,може да ти отговоря на обвиненията..аз съм привърженик на Ботев Пловдив повече от 35 години и в интерес на истината нямам нищо общо с Пловдив,от времето на поколението на Пашев,Хвойнев,Младенов,Пехливанов,Вичев,Бакалов,Геортиев и останлите момчета от този тим на времето на Иван Глухчев..повечето от тези,които ги пишат тия простотии със сигурност още не са били родени мисля

        • 9
          2

          ами човека ти даде доказателства – къде ви е публикуван отчета и кога?
          Днес излезе и информация за процесите, които се водят срещу вас.
          Какво повече искаш – скоро и решение ще има.
          Ако ти не искаш да се говори за това – ами покажи отчета

          • 2
            4

            Празни приказки..доказателства не виждам по горе…кое дело се води срещу Ботев ,номер,дата къде го?Аз отчети не давам не съм от клуба казах…има си служби в България които отговарят за данъчни отчети,данъци и тн..

          • 3
            1

            Искове на обща стойност около 25 милиона лева срещу Ботев бавят подновяването на строежа на стадион „Христо Ботев“, установи проверка на TrafficNews.bg в регистрите на Софийски градски съд. Срещу клуба има заведено дело за 23.4 милиона лева от синдика на обявената в несъстоятелност компания Рент Мениджмънт АД, чрез която КТБ е отпускала средства за клуба. Делото е образувано по искова молба на 22 декември 2017 година. Има и друго дело от един от акционерите в клуба ТЦ ИМЕ за отпадане на цесии. Ако то бъде спечелено – автоматично влиза в сила производство за още 25 милиона лева, което в момента е спряно. От 25 април 2017 година има и друго производство, което е в процес на размяна на книжа – директно от КТБ, за сумата от 800 000 лева плюс около 400 000 лева лихви.

            Припомняме, през май 2015 година стана ясно, че Ботев има над 50 милиона лева вътрешни задължения към фирми на бившия собственик Цветан Василев. Те са били формирани в периода 2011-2014 година и са към компаниите, които са финансирали изграждането на стадион „Христо Ботев“ и базата в Коматево. И текущо са обезпечавали издръжката на клуба за трансфери, заплати и др. Тогава се говореше, че тези дългове ще бъдат преструктурирани в акции и част от задълженията ще изчезнат. При наличието на подобни дела рискът да се строи стадион е много голям и засега това бави нещата. За създалата се ситуация потърсихме мнението на собственика на Ботев Георги Самуилов, но той категорично отказа коментар.

          • В България има съд,прокуратура и всякакви официални органи ,които имат право да се занимават…даваш ми като доказателство статия в някакъв сайт с идеята за доказателство с поредица от твърдения и цифри…когато ми покажеш съдемно решение официално ще коментирам..иначе всеки да си пише и разследва няма лошо

          • господине, а вие когато ми покажете съдебно решение с което е осъден олигарх или политик от управляващата партия, то тогава ще ми говорите, че в България има “съд,прокуратура и всякакви официални органи”…

            нима вие с чиста съвест и ръка на сърцето сте готов да се закълнете в децата си, че тези 50 млн., не са крадени от КТБ??!!
            Мислех ви за разумен, но явно разума ви е ЕДНОПОСОЧЕН. Това се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ

        • 10
          3

          С удоволствие бих пил кафе с теб. И бих ти доказал, че: 1. Сегашното ви отборче е създадено на 14.02.2011 год. 2. Че нямате нищо общо с отбора на Христолов, който е в процедура по ликвидация; 3. Че отбора на Христолов няма как да е създаден пред 1912 год, още по-малко от Никола Алваджиев и още и още. Затова в мен е натрупан гняв към лъжите ви. Освен това ще ти призная, че ние се обединихме с Кюстендил и т.н.

          • 1
            4

            Ботев Пловдив не е фирма,знаеш коога е създанен и от кой..Ботев Пловдив са обикновенните хора като мен през годините поколения на ред,футболистите играли за него през дългите години ..никой не го вълнува по кое време как са го прекръствали,Ботев го има преди мен и след мен ще го има и всеки знае къде и от кога е!По твоето мислене България от кога е?!От Аспарух,от Ивайло,от 1878 от освобождението или от 1944 от комунизма и тн.

          • 3
            4

            Хаха кюстендилски цигани къде ви е купата

          • ооо съвсем не е така! Ако не сте забелязали живеем в условия на капитализъм и за всичко са нужни пари. Когато ги нямаш – нямаш и успехи.
            А когато се хвалиш с успехи постигнати с крадени народни пари си просто един лицемер.
            А като нямаш успехи – нямаш и публика. Справка – Спартак, Марица и мноооого други
            Според вас нормално ли е Левски и ЦСКА да имат милиони дългове, с които са докарали качествени футболисти и са спечелили титли и после да се хвалят с тези титли. Ами това си е една кражба в основата си. Съжалявам ви ако не го разбирате…

      • 2
        5

        Само като се сетя как вие влезнахте от Б в А група… Ние поне играхме мачове.

        • Всеки е минал метър по един или друг начин ,и продължава да минава . Само че това с нищо не помага на клубовете в момента.

      • 2
        1

        Ботев Пловдив нямаше впредвид детайлите човек , той акцентира върху глупостите като цяло които цапат всяка тема , без значение . Начина на изразяване ,тон ,вулгарност , псуване , в комбинация с тотална липса на правопис, това ако е начин да си изразиш мнението ,горко наистина за тези фенове. Пък ако са и хора със семейства и деца ,още по-зле. Да не се учудваме защо ни е такова подрастващото поколение после …

        • ама то точно детайлите обръщат колата. трябва да сме справедливи и към 2-те страни

    • 11
      4

      Ако искате уважение си платете сметките и спрете да просите и да се молите
      някой да направи нещо за вас. Дотогава – така ще е !

  11. 16
    9

    Мегазвездата Милко Калайджиев ще изпее хита си “Я елате пиленца при батко” специално за откриването на УЛТРА модерният стадион “Христо Ботев”

    СБ, 2.02 В 17:00 Ч.
    Милко Калайджиев На Откриването На Стадион “Христо Ботев”

  12. 10
    3

    никой не си прави татуси при мен, самуила ще ми дава по 50 лева на месец за да купувам дрога на сина ми. алах!

  13. 15
    8

    хахах Андрешко надувача на Балони гледа и снима през оградата!!!

    ех, колко е жалко да си с крива глава!!

  14. 12
    11

    УТРЕ ПОЧВА СТРОЕЖА.
    АЙЙЙ КАНАРИИИИ.
    ОТВАРЯЙТЕ ШАМПАНСКОТОООО

    • 7
      12

      САКЪН!!!!! НИДЕЙ, ЧИ НЯМА ЛИНЕЙКИ ЗА ШИКЕРЯ, СИЧКИТЕ СЪ В АДЖАСАНА!:)

  15. 21
    9

    Георги Самуилов, покани четирима стриптизьори. Жорето Самуилов се забавлява на базата в Коматево. Четирима фена по прашки играя и забавляват боса. Боса от своя страна им пъха в прашките банкноти и се забавлява на танците. Останал доволен, Боса препоръча на свои приятели формацията стриптизьори с името Клуб 500.
    Джендър формация Клуб 500 тел. 2011-2019
    Поръчай сега, вземи копнежни прашки!

  16. 4
    6

    Нас ша на уставят на пулумесица с Проципа и скелиту, пък Ботяф на ноф стадион???? Поне да си приместим сидалиштиту и в Велждъб, да ни изградят идно нову скели…:))) пуф паф
    :))))))

  17. 16
    2

    Ще хапнат, пийнат, ще обсъдят че е време Клуб 500 да стане Клуб 1000 и кой от къде е!

  18. 5
    8

    Аку им стройът садион на Ботяф ша викнъ ТВ и кату нилигалнуту такси ша са уплаквам ут принцъ и целия свят на негу, чи никуй ни нъ бруи нас Клакумутифцити за кюстиндилски сливи!!! Нашту апап Салиту(Стикситу), са насръ да вади дикименти и пак ярак…..:))))

  19. 24
    7

    Мамата,свинята мръсна и винаги верния Божо клуб 500 ядоха от селкия, ядоха яко от Палийски и пак се натопили мръсни нагли свине

  20. 11
    7

    Братя мангали, бягайте към маалата, че Самуила ще ни купи и продаде и после трябва да ви качвам на дедовия.

  21. 15
    14

    На 04.03.2019 Фирма ПИМК ще извозва боклуците от ст”Христо Ботев” и няколко дни след това Главбулгарстрой влизат— Стики приседна ли ти

        • 8
          2

          Пак ви претъркалят, за кой ли вече път?! Затова защото сте с криви и празни глави, скъсани анали от съответните сексуални процеси! А, стадиона, стадиона на ПУТКИНА КОЛЕДА!

    • 11
      11

      ми тъкмо – вие го постройте, а те да ви го вземата заради 50-те милиона дългове. барабар с базичката

      • 6
        6

        Ние поне имаме нещо. Вие нямате нищо. Просто сте едни наематели на стадиона в парк Лаута. Факт!

        • 2
          1

          имате ама с 50 милиона крадени народно пари – т.е. нищо нямате, а го има НАРОДА!!

        • И какво имате вие….. имате голи обещания. С тези дългове нищо не е ваше .

    • А пари ? Наистина между нас има много наивни момченца,затова ни се подиграват буферите.

  22. 17
    18

    Ексклузивно: На срещата се обсъжда предложението Ботев да играе на стадион Пловдив. Ако се приеме, тогава Колежа няма да бъде строен! Католика продължава да пасе кривите глави!

    • 4
      6

      Не съм сигурен кой кого пасе. Докато си врете носа при другите не виждате какво става при вас.

  23. 13
    12

    Крановете га`жа` довадят`,ба`??? От сме се наготвили. Една бутилка скъпо шампанско..
    да га` счупим у кранЪТ `. Нъл` така са` прайши` ба да гойейба?! Сетня` жа` са` напийм`

  24. 20
    9

    Току що казаха, че дугия месец се подновява строежа. Отваряйте шампанскотоо

    • 15
      8

      ама не го питах коя година

    • 1
      1

      На путкиния месец галиба, мъ никога жъ чакъми айййй кънарйе.

  25. 21
    15

    Искове на обща стойност около 25 милиона лева срещу Ботев бавят подновяването на строежа на стадион „Христо Ботев“, установи проверка на TrafficNews.bg в регистрите на Софийски градски съд. Срещу клуба има заведено дело за 23.4 милиона лева от синдика на обявената в несъстоятелност компания Рент Мениджмънт АД, чрез която КТБ е отпускала средства за клуба. Делото е образувано по искова молба на 22 декември 2017 година. Има и друго дело от един от акционерите в клуба ТЦ ИМЕ за отпадане на цесии. Ако то бъде спечелено – автоматично влиза в сила производство за още 25 милиона лева, което в момента е спряно. От 25 април 2017 година има и друго производство, което е в процес на размяна на книжа – директно от КТБ, за сумата от 800 000 лева плюс около 400 000 лева лихви.

    Припомняме, през май 2015 година стана ясно, че Ботев има над 50 милиона лева вътрешни задължения към фирми на бившия собственик Цветан Василев. Те са били формирани в периода 2011-2014 година и са към компаниите, които са финансирали изграждането на стадион „Христо Ботев“ и базата в Коматево. И текущо са обезпечавали издръжката на клуба за трансфери, заплати и др. Тогава се говореше, че тези дългове ще бъдат преструктурирани в акции и част от задълженията ще изчезнат. При наличието на подобни дела рискът да се строи стадион е много голям и засега това бави нещата. За създалата се ситуация потърсихме мнението на собственика на Ботев Георги Самуилов, но той категорично отказа коментар.

    • 1
      4

      Виж къф дикимент им показвш, пък никуй ни тъ бръсни??? Кофти майна. Лоши дни за столюпинкити лайнумети настанафъ…..:))))

    • 16
      21

      ПЪРВО СИ ПЛАТЕТЕ ДЪЛГОВЕТЕ, БЕ, КРИВИ СЕЛСКИ ГЛАВИ!

      • 5
        8

        МАНГО, АКО НАПРАВИШ СПРАВКА ЩЕ ВИДИШ, ЧЕ ВАШИТЕ ДЪЛГОВЕ СА ПО-ГОЛЕМИ. СЛУХОВЕТЕ НЕ СА ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ.

Коментарите са затворени