“Доволен съм от днешния двубой. Получи се здрав мач. Мисля, че бяхме по-добрия отбор на терена. Нямаме грачи на проби, имаме такива, които все още не са подписали, защото се чакат документи. Това са футболистите, на които ще разчитам. Ако се появи нещо интересно на пазара може и да привлечем някой друг. Днес играхме добре, подавахме си добре и ако не бяха някои грубости на съперниците можете и да победим. Резултата обаче не е от такова значени. Доволен съм.”

11 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Приключифми с покупкити, сига сни гутови да вървим напреш! Съде Клоакумутиффф и напреш апапи пуф паф и с атеш в серсету:))))))

  2. 7
    4

    ЖЪЛТИТЕ СА ГОЛЯМ ТАШАК ХА ХА ХА, РАДВАЙТЕСЕ НА 0:2, СТАДИОН НЕМА ЖЪЛТИ ДЖИКИТАЙЦИ, ВЕЧНО ВЕЗДОМНИ, КАТО КУРВИТЕ.

    • 1
      4

      Джери, я се успокой. Може в Коматево да е малък стадиона, ама като материална база с прилежащите игрища и пансиона… Струват в пъти повече от полумесеца със северното скеле!

    • 5
      9

      ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД:
      Истината е в ДВ, всичко друго е празни приказки.

      • 10
        3

        вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”

      • 7
        4

        Дано това да те успокоява пред надвисналата над вас опасност .

    • Ти щом вземаш информация от медия, като трафик нюз, значи си ми ясен. И аз мога да те съдя, че ми дължиш 100 млн, ама после дали ще те осъдя да ми ги дадеш е друг въпрос. Има си дела и съд, който да докаже основателни ли са те!

Коментарите са затворени