Отборите на Ботев, Локо и още няколко български тима буквално бедстват в Анталия.

Двама души са загинали, а най-малко 14 са били ранени от ураганните ветрове, вилнеещи из турския средиземноморски окръг Анталия, съобщава ДПА.

Двете жертви – на възраст 13 и 40 години – са починали в болница, след като били ударени от предмети, отнесени от вятъра. Издирва се едно лице, обявено за изчезнало.

Бурята повали дървета, причини наводнения на някои места, нанесе щети върху къщи и ниви. Пациенти от държавната болница в град Кемер в Анталия бяха прехвърлени в други лечебни заведения, след като вятърът отнесе покрива на сградата, предава БТА.

По-рано днес 12 души пострадаха на летището в Анталия, където се изви торнадо и преобърна два автобуса и стълби за самолетите.

Повалени от вятъра дървета блокираха пътища, а в някои централни части на окръга имаше прекъсване в електрозахранването, каза окръжният управител на Анталия Мюнир Каралоглу.

20 КОМЕНТАРИ

    • Нали там е по-топло, и може треньорското тяло да натоварва сериозно футболистите, и вероятността от контузии е много по-малка!

  1. Най добрата дестинация за по скромни отбори е Анталия. Това че така се случи е Божа работа или на Аллах.

  2. 4
    3

    Локото поне изиграха 4 контроли. Ботев само 1. Голяма издънка ще е, ако времето не се оправи до ден-два?

  3. Стар футболен фен на всички Пловдивски отбори
    29
    1

    Да се върнат и през три да играят помежду си. А ние феновете да се съберем и да си пием пиенето. Е така трябва да е. Представям си Тодор и Стикс си пият питиетата и си спорят кротичко. На това, майна му викам идилия. Де, да можеше да стане! Какви неща можем да направим, ако се обединим. Онези отгоре умишлено предизвикаха тази не човешка омраза с цел по лесно да ни управляват. Катуница ни сплоти, но всичко бе за кратко. А не трябва да е така.Заедно можем да променим града, държавата и живота си.Престанете да се плюете и да избивате комплексите си тук. На едно дередже сме и ние феновете и отборите ни. Уважавайте се и не толерирайте хората пишещи обиди и простотии. Това е само едно добро пожелание от мен. Хубава вечер на всички!

    • 13
      1

      Няма нищо невъзможно на този свят!
      Написал си го много правилно ,и за обединението и за това че хала ни е един и същ. Катуница ни обедини ,сигурен съм че ако врага е пред портата ,обединение пак ще има. Колкото и да се опитват да ни спрат , пловдивчани обичаме града си. За съжаление макар и да го разбират това много добре ,някои хора не могат да излязат от байганьовщината ,мислят си че са забавни , а всъщност са жалки.

      • Врага не е пред портите, той е в парламента в МС, в общините! Пречи ни робска та психика, превърнала се в болезнен непукизъм! Не ангажирам никой, това е мое мнение, и мисля, че колкото по-бързо преодолеем това болезнено състояние, толкова по-бързо ще си оправим положението във всякакъв аспект!

    • 14
      1

      Абсолютно си прав за изродите горе! Преди няколко дена в Кичука един човек се обърна към мен и приятел на улицата с : Братчета, не мога да си отворя бирата, а много ми се пие! Това с усмивка. Беше му се скъсала скобата за отваряне на кена и явно нямаше нищо в себе си за да го отвори. Помогнахме му , но му забелязах жълта ивица под якето. Ние и двамата сме от Локо и за това го попитах какво е това и дали е от жълтите. Човека ме погледна и си вдигна половера.Под него беше с екип на жълтите. Засмяхме се и двамата , като му казах , че сме локомотивци с приятелят ми. Всеки си тръгна по пътя с усмивка. Това е…

    • 5
      4

      Стикс е малоумна пачавра, подуенска.

      За такива никога не е имало и никога няма да има прошка!

      Шамари в муцуната, шутове в носа и прочее приятни неща….

      • Тодоре, ами ти си му 100%-ов близнак на Стикса като поведение! Ти си един от тези, които пречат за нормалните ни взаимоотношения като хора, независимо от това, че сме фенове на различни отбори! Както от Ботев така и от Локо има такива като теб и Стикса, които сте отрицанието във всяко едно отношение! Доброто, чувството за приятелство, макар и различни, при вас липсва! Вие се храните от злобата и мръсотията и чувството за ненаказаност, но не можете да осъзнаете, че Всевишният ви е наказал, да сте утайката на човешката раса!

    • Евала братле фен съм на Ботев от времената когато заедно ходехме на мач шегувахме се помежду си и нищо повече поркахме си бирички и така който загуби черпи но тогава пи стадионите имаше по 30 000 нищо че капацитета му е 22……

  4. 9
    1

    Две – три дербита на белот и да си идват.

  5. 18
    1

    Андрьо , познаваме се пич ,ама егати заглавието брат.Човек ще помисли че от двата отбора са загиналите и ранените хахахаха.
    Дано да се оправи времето , че срещу природата НЕ става работата…

  6. 14
    1

    Поне ще имат оправдание като се насерат в първенството

  7. 13
    1

    И да, вместо подготовката в Турция, организирайте един турнир с 6-7 отбора на нашта база, кво толко има. да играят по 4-5 контроли и всичко е точно.

    Само не знам дали времето позволява,

    • 10
      1

      До 4.02. 2019 дават, че ще е около 10 градуса във Вечния!!!

  8. 11
    1

    Добре, що не се качат на рейсовете и да си идват, в смисъл бахго, ако подготовката ше е Беър Грилс по-добре да не се занимават.

    Ние тука се ебаваме, обаче на мен ше ми е криво някой от Локото да пострада, не дай си Боже.

    Просто качете момчетата на рейсовете и се връщайте, ебах го…..

  9. 12

    Да се молим да са живи и здрави, на подготовката майната И.

  10. 8
    3

    Лош късмет! По-добре да се върнат и на базата!!!

  11. 12
    1

    Те ако играят по 1 мач пак добре , егати и подготовката

Коментарите са затворени