Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще изиграе днес от 13:00 часа последна си  контрола преди заминаването на тима за подготвителен лагер в Анталия, Турция.

“Черно-белите” ще премерят сили с отбора на Черноморец (Балчик). Срещата ще можете да гледате НА ЖИВО в YouTube канала GlasTV:

Мачовете в Анталия:

28.01 – Локомотив – Динамо (Тбилиси, Грузия)
01.02 – Локомотив – Беласица (Струмица, Македония)
05.02 – Локомотив – Спартак (Суботица, Сърбия)
09.02 – Локомотив – Сеница (Сеница, Словакия)

Часовете на мачовете в Турция ще бъдат обявени допълнително.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Охо 4-0 добре познат резултат за Коматево…

    Нашите очевидно мачкат…

  2. 8
    5

    На тоя плъх на вратата, ли му у забих от центъра?

  3. 5
    4

    30 минута 3:0 за Локомотив. Отборът става все по силен и все по обигран. Да не забравяме че от много години насам не сме запазвали отбора както е сега последната година при Бруно. Да се направи силен отбор се иска време. В момента се вижда че този отбор набира голяма скорост. Само да ви кажа че Черноморец Балчик преди дни завършиха 1:1 с Черно Море във Варна.

    • 2
      2

      Бием Етър в Търново, следва Струмска слава и сме на финал.
      Това е добър завършек на сезона . Дано си развием потенциала…

  4. 2
    2

    Да си пожелаем ползотворна подготовка , без контузии , виждам че ще премерим сили с отбори от нашата черга, което е добре. Дано поработят повече в завършващата фаза ,защото там брака беше най-голям ,и изтървахме много голове във важни мачове.

  5. 6
    2

    Няма да може да се гледа на работа. Дано нашите извличат полза от мачовете с посредствени отбори. Време е Локомотив да покаже постоянство , ние отбор имаме…

    • 7
      1

      Брей, ти си можел да коментираш и по темата бе ,като никога.

      • 5
        7

        Е, в темите за Пловдивския любимец съм винаги по темата…

        • 5
          2

          Въпроса е , че влизаш и дразниш и жълтурите в тяхните. Един път , втори , как да е , ама ти нямаш спирачки , в началото беше забавен , но вече не си .

        • 2
          2

          Едни тъпунгери наричат смешният си отбор,”отбора на народа”,други малоумници наричат смешното изчадие от Кюстендил “пловдивски любимец”!Ега си бандитите!

        • 1
          3

          Скопен циганин,да не почна работа в Чистотата?Време беше.

  6. 11

    Успех на отбора в подготовката. Очаква ни тежък пролетен полусезон, няма две мнения. Отбора на мача с Ботев Вр. последния кръг показа различно лице ,и приятен футбол, дано новите се впишат бързо в колектива. Няма да е зле Акрапович да помисли и за юноши, колкото и да не му се нрави или да има търкания със школата. И умолявам всички които поне малко се наричат фенове ,не осирайте темата със псувни и обиди…

    • 2
      4

      Преди да толерираш за нормални коментари, прочете ли същите на циганските мърши под темата за Ботев?

Коментарите са затворени