Локомотив Пловдив разгроми с 7:0 тима на Черноморец Балчик в контролна среща играна на Лаута. резултатът откри Бирсент Карагарен още в 11′. 3 минути по-късно Езе вкара с ефектен акробатичен удар за 2:0. Анте Аралица оформи класиката след половин час игра с топовен изстрел от границата на наказателното поле.

Елитон с прекрасен техничен удар направи резултата 4:0. 5 минути след подновяването на играта, а юношата Филип Колев покачи на 5:0, реализирайки на празна врата. Отново роденият 2001-а футболист реализира за 6:0, след като бе изведен очи в очи със стража на гостите от Уирис Густаво. Крайното 7:0 оформи Асен Георгиев в последната минута на мача, след центриране на Янко Ангелов.

Цяло второ полувреме в игра бе новият футболист, който е на проби в Локо Пд Един Бахтич.

Съставът на Локо Пд за първото полувреме:
Луков, Петрович, Езе, Везалов, Банович, Умарбаев, Буна, Абдулахи, Илиев, Карагарен и Аралица.

Съставът на Локо Пд за първото полувреме:
Пиргов, Масоеро, Георгиев, Томашевич, Рогозански (Уирис 65′), Ангелов, Бахтич, Елитон, Цветанов, Марич (Колев 65′) и Юсеин

31 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    7

    Стикс, да ти кажа честно ти беше човек, на чието остроумие се възхищавах, щото си единствения човек по форумите, който умее да поставя жълтите на място, когато започнат да серат в нашите теми.Ти, обаче се оказа едно голямо лайно…щял да пише докато от Лаута арми не му кажат да спре.А мен наричаше потник, адвокат, близнак и т.н. Оказа се, че ти не си нищо друго освен едно голямо комплексирано мазно лайно.Обвиняваш ме в нещо, в което ти самия падаш! Надявам се сега да можеш да се видиш, колко си смешен.Честно, дори бях решил да се регна в другия сайт да се видим на по биричка на някой мач на Лаута и по-добре, че не го направих.Другото, което искам да ти кажа е, че аз не съм Тошко, нито другия човек, който пише тук, като анонимен. Аз си пиша, и ще си пиша с ника когато, и ако аз реша.Никой не е вечен…много президенти дойдоха и си заминаха, ще си тръгне един ден и твоя възлюбен Крушо, но с теб ще се редим на касата за билет, за да гледаме любимия си отбор.Друго, което искам да ти кажа е, че не съм алкохолик, щото не пия! Има една приказка:“ човек съди по себе си“! Вероятно ти си алкохолик и си мислиш, че и всички останали са, като теб.Аз ще пиша, както ти казах от ника си, когато и ако реша.Много ми идват фекалиите в сайта на Андрей!Нямам какво да си кажа с теб, нито с останалите глупаци, като теб затова не виждам смисъл да хабя нерви, усилия и време за да ви отговарям тук на простотиите.Но ми падна много в очите!

    • 7
      3

      а сега си пий хапчетата, че се развълнува.
      Тука всички знаем, кой си и на кого слугуваш.
      Пак ти казвам Спри да се узлагаш с омразата си и си подкрепяй отбора, ако наистина си от този отбор.
      За мен е непонятно как омразата към някой може да те накара да плюеш толкова много против любимия си отбор. Единственото обяснение е, че при теб интереса клати феса

    • Абе ти не си добре. Ние да не сме Реал Мадрид и да бием всички. Що не вземеш акциите за да те видим от другата страна, т.е. да даваш пари а ние да те плюем и да ти търсим кусурите.

    • Не мога да се съглася с мнението ти и отношението ти към Крушарски! Единственият който дойде(дали е бил поставен на сила или не, ние можем само да гадаем) и започна да възстановява по малко любимия ни отбор и материално, и морално! той обяви, че не е в състояние да налива пари като тези крадените на Домусага, но работи в перспектива! Тези неща трябва да се анализират и да се оценяват с нужната толерантност, защото са за нашият отбор! Ние се опитахме да издържаме отбора! Колко от нас, честно са давали пари не можем да докажем, и се видя че по този начин не става! В Пловдив има една камара мекерета, които се правят на богаташи, но никой не се нае да помага на отбора, а и сега да до дава на Крушарски! Така ли е? Нека още веднъж призовавам за толерантност поне между нас Локомотивцте, които истински обичаме тима си!

  2. 24
    5

    Отбора става много добър. Имаме поне по 2-ма играчи за пост и все добри. Браво на Бруно!! Няма да се уморя да повтарям, че в БГ няма друг толкова добър треньор.

      • 17
        2

        ами победи над лидерите не са ли дела, бе носителю на подарена купа?!
        Вие кой от лидерите бихте? Ама там май не ви пускат голове от засади…

    • 19
      2

      Подкрепям. Бруно е с класи над ЕлМаестро, Славиша на Левски бившия, и другите смешници. Няма такъв профисионалист като Бруно. Само Локо

  3. 21
    5

    Треньора си знае работата,спрете да правите интриги!
    Отбора играе бърз и комбинативен,модерен футбол…..Ще патят доста отбори,включително и коментиращите Юрдеци!

  4. 10
    19

    Ако другия път играем с Черноморец Китен, ще вкараме повече!

  5. 7
    18

    Единствено Стикса боготвори Акрапович ,и логично с пет различни ника е направил ебахти коментарите . Същия е като Todor The Great . Сега като свърши работа оня и той ще направи към 20 поста. Тук коментират трима-четирима локомотивци ,и малко повече ботевисти , всеки пише със по пет ника. Ако имаше регистрация като хората ,за да се допуснат да пишат ,щеше да се види колко са.На който му кажа за коментарите в Пловдивдерби ,всеки ми отговаря че е помийна яма. Добри и качествени статии , но отдолу е клоака.

    • 20
      7

      Ей го интриганта. Ей тия смешници изгониха нормалните фенове. С тяхните плюнки и интриги.

    • 18
      6

      Даже не съм писал в тази тема, питай вашия Андрей!!!
      Добре изглеждат нещата, Акраповищ си знае работата… При нормално съдийство и подобен усет пред гола ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ го чакат прекрасни мигове…

      • 5
        8

        Ти ли не си писал , хахахаха , ти не спираш , денонощно висиш в дербито , самотен пияницо.

    • 11
      13

      Ей, ей!

      Кво ме набутваш ни в клин ни в ръкав в тема по която нямам никакво желание да пиша?

      Кво ме интересува мене контрола на Локото?
      Ми коментирайте си играчите, играта, ала бала, кво ме интересува мене вашта контрола?

      • 10
        4

        да бе, да. ти никога не си коментирал в теми за Локомотив… с нито един от никовете си…
        Ще се закълнеш ли в децата си пак?

        • 6
          12

          Като едното нищо, тъпанар столипински!

          • 9
            3

            Страх ме е да не се случи, защото лъжа… както винаги

          • 4
            6

            Ахахах Стикс паднал дотам че да ми краде ника.

            АБЕ ВИЕ СТЕ НЕНОРМАЛНИ БЕ СТОЛИПИНСКИ ГНУСНИ ИЗЧАДИЯ, ПУДАВИЕБАМАЙКАТА УМРЕЛА!!!

          • 6
            1

            хаха. знаех си, че лъжеш!

            Благодаря за признанието, миячо! Елементарен си и затова си мияч на чинии в гетото

    • 8
      6

      Горди носителю, защо си смени ника, бе алкохолно петно?

  6. 21
    3

    V loko ne e imalo tolkova dobri futbolisti ot mnogo vreme ,neveroatni mom4eta tozi novia e mnogo dobar. Bruno si znae rabotata. Bravo i na Kru6arski 4e mu glasuva doverie .Edno golamo bravo.

  7. 28
    6

    Отборът става все по силен и все по обигран. Да не забравяме че от много години насам не сме запазвали отбора както е сега последната година при Бруно. Да се направи силен отбор се иска време. В момента се вижда че този отбор набира голяма скорост.
    Само да ви кажа че Черноморец Балчик преди дни завършиха 1:1 с Черно Море във Варна.

  8. 7
    24

    Бруно не гони юношките ,налагай ги , докажи че си специалист , а не физкултурник. Направи така да има приемственост между младите и титулярния отбор. Всичко читаво избяга в Коматево безсрамници .

    • 27
      7

      Такъв добър профисионалист като Бруно начело на Локомотив сме нямали с години. Кажи ми един мач при Бруно в който футболистите не са се раздали на терена? Феновете искаме игра със сърце и постоянство. Резултатите ще дойдат. Локомотив е на прав път.

    • 17
      3

      А този където вкара два гола избяга от Ботев

      • 5
        4

        И гръка му бил треньор миналата година. Лятото стана национал. Да припомним че при него Филип играеше нападател на 3-5-2.

Коментарите са затворени