Левски набеляза за трансфер централния защитник на Ботев (Пд) Кристиан Димитров. “Сините” ще се опитат да го привлекат още сега, но ако “канарчетата” не приемат офертата, интересът към футболиста ще бъде засилен през лятото.

Юношата на вечния съперник Локомотив (Пловдив), който в края на седмицата ще стане на 22 години, има договор с Ботев до юни 2020 година.

Именно с привличането на Кристиан Димитров Левски иска да стартира българската вълна в отбора, за която анонсира новият шеф Павел Колев, твърди “Меридиан мач”. Според нея в максимално кратки срокове гръбнакът на отбора трябва да бъде изграден от родни футболисти.

Кристиян Димитров с екипа на “Ботев”, снимка: Ботев Пловдив

15 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    4

    След като купих ”обора на народа” , редно е да взема и едно коматевско говедо

  2. 14

    За съжаление всички пари са в София…Жалко е но Пловдив – най-футболният град в България се е превърнал в производител на прясно месо за т.нар. “грандове”. Призовавам цялата спортна общественост на Пловдив и всички фенове без разлика на цвят и принадлежност да се опълчат срещу това да ни третират като втора ръка. Моля ви да спрем да се плюем по такива важни теми. Нека футболните таланти родени и изградени в нашия град да дишат пловдивски въздух и да радват футболните фенове на Пловдив.Видяхте как софиянци се изгавриха с Т Неделев който според много хора трябваше да е №1 а стана трети т.е. последен..
    Само,че…Винаги ще се намерят алчни тарикати които ще гледат да си натъпчат джобовете с пари и такива които ще плюят по форумите защото си мислят,че така всички ще ги забележат..

    • 10

      Добре казано . За съжаление ръководителите на клубовете ги боли фара за феновете ,и това е нормално , те са търгаши и поставени от държавата бизнесмени с една цел , да поддържат клубовете в будна кома и това е. Залъгват и едните и другите с проекти ,планове , а всъщност нищо. Факт ! Остана ни само да се храчим по форумите…

      • 11

        Ами те на това разчитат…Да се плюем и да се ядем по форумите за да не можем никога да се обединим защото обединени ще бъдем сила…
        Ето един кратък щтрих от едно велико стихотворение:
        Не сме народ, не сме народ, а мърша,
        хора, дето нищо не щат да вършат.
        Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
        “Аз не зная! Аз не мога!” – общ е глас.
        И не знаем, не можеме, не щеме
        да работим за себе си със време.
        Само знаем и можеме, и щеме
        един други злобно да се ядеме…

  3. 12
    3

    Сини безсрамници….с две думи,говеда долни

  4. 16
    3

    Черепа може, но срещу 4млн.европейски знаци

    • 1
      6

      На старите пари може и повече да ви дам понеже сте скъсани

  5. 12
    2

    Цена 3 милиона евро и да го вземат. Толкова струва футболиста. След като могат да дават 45 000 на месец за свършилия за футбола Обертан и 30 000 за ментето Мариани, да платят толкова за младия и перспективен Димитров

  6. 12
    2

    Кристиян Димитров не се продава!!! Надявам се ръководството в най кратки срокове да му предложи по добри условия и един 4 годишен договор да спрат тия лешояди да си мислят да обират талантите безплатно както в миналото и както прави Лудогорец в момента!

  7. 13
    3

    Започна се , нека осерем и новината за този млад талант . Давайте!

  8. 4
    23

    Дано се отърве момчето от село? Черепа може да го вземе когато поиска.

      • 9
        2

        То само аграри ли са?Крушо в пряк текст им каза че са гейбанда!

        • Клуб на педрасите сопол 2010 да мълчи дават манги и го взимат

Коментарите са затворени