Ботев Пловдив иска да си върне левия краен бранител Лазар Марин, научи  PlovdivDerby.com. Очаква се Марин да разтрогне договора си с грузинския Торпедо Кутаиси!

PlovdivDerby.com дори се сдоби със снимка, на която Марин присъства на тренировка на своя клуб, но не тренира, а само разговаря с един от своите съотборници, докато е по цивилно облекло! Грузинците все още не са обявили официално своята раздяла с футболиста.

По наша информация Марин и Ботев Пд вече имат договорка по условията предложени му от жълто-черните.

51 КОМЕНТАРИ

 1. ЯЗ СЪМ С КУБИЧНА ГЛАВЪ, И ЗНАМ ОТ ДЯДО СИ. НИЕ КЛОАКОМОТИФЦИТЕ, СТОЛЮПИНСКИТЕ БУФЕРИ СНЕ АРТЪКПЪРТЪЦИ!!!! ЗАТУЙ СНЕ ТУК ДА КУМЕНТИРАМИ ЛАЗАР, НАМЕСТУ АЙДЪН В НАШТЕ НОВИНИ!!! ПРОСТО СНЕ ЗЛОБНИ В ЧЕРВАТА!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ! ПУФ ПАФ!:))))))

 2. 6
  2

  Афонсо го взимат Боавища-Португалия, а ние го освобождаваме? Всеки сам да си прави изводите за причините.

 3. 6
  11

  Искаме Дража Вълчева и Кочо Гяуров! И афедето:(

   • 3
    1

    Нов ник, стар трол… Пакистанецът не отвори ли кирливото заведение?

  • 1
   1

   СТИГА НИ И ПАПАЗЯН, КЕВОРКЯН, БДЖ И ТРАНСПОРТНИ ВОЙСКИ!!!! ТОГАВА МОЖЕ И ДА ОСТАНЕМ В А ГРУПА! ПУФ ПАФ

 4. 1
  15

  Горд съм, че съм военен и сержант! Да от поделението в графа съм и какво? Като не съм от Пловдив това ме прави втора ръка човек ли?

  • Какъв военен от Графа си бе , и какъв локомотивец си , шматка . Аз работя в Графа и как така не те познавам ,а локомотивецо ,?Аз също съм фен . Локомотивците сме малко в базата и се знаем , а ти кой си анонимнико? Поредния омотан трол дето се представя за други хора….

 5. 6
  4

  Като утре бият шута на Здравков и Серкан ще реве,ама хуй в гъза и баста.е ги събираме такива олигофрени.
  Един път ви се пикал на лицата и вие ела си.Пе за място с Минев неможа да се прибори.Нито той,нито Серкан са добре дошли обратно.Трябва да знаеш кога и КАК да си тръгнеш,а не с муцуни и фасонии после да искаш да те уважават
  Няма начин.Какъвто си на терена,такъв си и в живота.С една дума правете си заключенията

 6. 12
  10

  Лазаре, тези те лъжат. Сега ти свалят звезди и те уверяват, че ще ти дават голяма заплата, ама… Нямат мангизи, братко, това е истината! В Коматево се шири мизерия и недоимък! И за да не я признаят, ще те баламосват, че икономисват от запллати, за да си построят стадион. Напоследък все това плямпат, ама още никой не е видял строителни работници на Гомнежа. Няма и да има. В лъжите им пригласяше и кмета – мамин Ваньо, но изборите наближават и той запя друга песен, но номерът му няма да мине. Ако иска да става кмет на Коматево, жълтите да си го избират, но за Пловдив – не става! А пък и Бойко няма да разреши, защото му е обърнал гръб. Умната, Лазаре, тези са доказани лъжци!

 7. 13
  6

  Стикс не спи от любов към Ботев. Стикс, на тренировките на Ботев ходиш ли.

 8. 3
  5

  На каква заплата? Ако е на по висока, защо не му я дадохме преди да отиде в Торпедо??

 9. 4
  12

  Това са темите за ботевЪ- Содом и Гомор в жълТУРСКА форма…

  • 13
   2

   Стикс е виден гей от гей бандата на Лаута!

   • 6
    2

    сержант от графа май е някой го открил от други сайтове – чисто луд…

    • 5
     2

     И на всичкото отгоре не е от Пловдив, а е фатмак от Стамболийски!

     • 6
      1

      Едва ли е от Стамболийски. Тук буфери няма. Тук се срещат чат пат рогати и припознавачи, но буфери не сме виждали. Стамболийски е жълто- черен от както съществува. Ако този негодник наистина е наш съгражданин, ако някой знае името му или неко за него, нека пише. Ще си потоворим с него.

     • Имам колеги от Стамболийски , но не са локомотивци , дори не са запалени по футбола. Тоя се прави на интересен ,и му се връзвате….

    • Никакъв сержант от графа не е този , кво му се връзвате ,бяха го объркали с друг човек, ама тоя е мишок , мълчи си и се забавлява..

 10. 12
  4

  Гей банда, много се радвате, я вземете ми накривете палката и мога да ви върна Камбура.

 11. 6
  5

  Тоя е най-добрия кадър заедно с Терзиев на БГ Специалист номер едно Митко Джоров .Този страхотен специалист на който футбола му е ясен само на книга.

 12. 10
  17

  Абе, тоя не си ли отиде по собствено желание миналата година, като отказа да преподпише? …И после беше плют и кълнат от тези, дето сега му се радват, че се връщал????

 13. 8
  23

  Га жа почвами строежъ ва кьнари?
  Писнъ ми нъ уиъ вечи!

  • 28
   6

   Га жа минем Ботев в класирането?

   • 8
    16

    Пожелавам ти все с това да се успокояваш и в коматево да си изгниете!

 14. 32
  7

  Това е човека. Дано да стане. Играе и като бек и крило. Има и финт и пас и удар и голове вкарва. За нас е идеален,много ще ги мачкаме с него

 15. 21
  6

  МЕН НАПРИМИР НЕ МЪ ИНТИРИСУВА, КАКВО СТАВА В ДУНАФ!!! И НЕ ОДЯ ТАМ ДА СИРЪ!!! АМА ТУК МЛОГУ МЪ Я ЯД НА БОТЯФ, ЧИ СА ВИЛИКАНИ А НИЕ УТ СТУЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФ СНИ АРТЪКПАРТЪЦИ! ЗАТУВА СЪМ В ТЕХНИТИ НОВИНИ ПРЕЗ 20 МИНУТИ И МОШТНУ ЛАЙНУМЕТСТВАМ, ШТОТ ИНАЧИ ША ПУКНЪ УТ ЗЛОБА И ЗАВИС!!!!!! ЗНАМ ЧИ СЪМ НЕУК И ПРОЗД, АМЪ ТАКА СЪ УТИШАВАМ!!! ПУФ ПАФ:)))))))))

  • 9
   21

   Най- страшното е не олигофрения та на един,а масовото и одобрение от останалите криви глави… БотевЪ е пълен с мъртви души, кривоглави с празни глави!!!

 16. 40
  12

  Статия за мангалите 2-3 коментара, статия за гранда Ботев десетки и стотици коментари! Ясно е кой е отбора на Пловдив!

  • 12
   31

   Като ти се сере,къде отиваш в таолетната. Тука е като тоалетна. Лайната ги ядът жълтите манговци, защото живеят от помощи хахахахах мириззливи жълти цигани, ядете ли на марин рядкото щастие хохохохохахахаах

   • 15
    4

    „АРТЪКПЪРТЪК“ Е ДУМА ОБРАЗУВАНА ОТ ДВЕ СЪСТАВКИ!!! „АРТЪК“-ОЗНАЧАВА ИЗЛИШНО НЕНУЖНО И „ПЪРТЪК“-КОРЕНА НА ДУМАТА „ЗАПЪРТЪК“(РАЗВАЛЕНО ЯЙЦЕ)…………….И СЕ ПОЛУЧАВА НЕЩО ОТ РОДА НА „НЕНУЖЕН МИРИЗЛИВЕЦ“, АМА СТРАШНО МИРИЗЛИВ И НЕНУЖЕН!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))……………ТОЕСТ, КЛОАКОМОТИФЕЦ!:))))))))))))))) ПУФ ПАФ….КЕНЦ!

    • 4
     9

     90% от жълтата мръсна сган са е такива ОЛИГОФРЕНИ! Този не знае смисъла на това, което е написал, защото няма смисъл!

     • ЯЗ НИ ЗНАЯ СМИСЪЛА ОТЬ СЪМ С КУБИЧНА ГЛАВЪ, АМА ГУ ЗНАМ ОТ ДЯДО СИ. НИЕ КЛОАКОМОТИФЦИТЕ, СТОЛЮПИНСКИТЕ БУФЕРИ СНЕ АРТЪКПЪРТЪЦИ!!!! ЗАТУЙ СНЕ ТУК ДА КУМЕНТИРАМИ ЛАЗАР, НАМЕСТУ АЙДЪН В НАШТЕ НОВИНИ!!! ПРОСТО СНЕ ЗЛОБНИ В ЧЕРВАТА!!! СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ! ПУФ ПАФ!:))))))

 17. 16
  36

  Този се изСра на жълтите мангали в устата, но май май манговците от ботяф2010 нямат кинти и ще си ги поемат пак с жълтите си устички хохох

  Браво Лазаре, сери на мангалите без стадион в устичката

   • 5
    1

    Понеже си точен,това как ти звучи?-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”

 18. 20
  31

  Тоя колко пъти ще го взимате и после ще го гоните. Еййй, ама много ви отива – криви глави и то празни :))))

  • 34
   8

   Това не е работа на мангалската гейбанда!Що не си гледате наклона и шампионската селекция?Анализатора какво рече за Мухамед, става ли един от нас?

   • 10
    23

    Мангалската гей банда обитава изгревбойската гей група от Столипиново, начело с жълтия вожд на педерастите Жоро!

    • Не ти е точно инфото,ето истината-https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/krusharski-izbukhna-nyama-da-pozvolya-banda-geyove-da-dava-naklon-na-onaya-mi-rabota_372685.html

Коментарите са затворени