Футболният агент Николай Жейнов отговори на нападките на президента на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който в интервю за “Меридиан Мач” обвини мениджъра, че “мъти главите на футболистите”.

Ето какво гласи съобщението от Николай Жейнов, който представлява агенцията “Глобъл мениджмънт”, която заведе дело за несъстоятелност срещу ПФК Левски:

“С огромна изненада прочетох във вестник “Меридиан мач”, че президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е споменал моето име във връзка с обвинение към футболни мениджъри, че “мътят главите на неговите играчи”, “дебнат като чакали”, “За Асен Георгиев това е пропаганда на такива като Николай Жейнов, които мътят главите на момчетата. Има много лешояди, цяла банда, които дебнат и чакат да вземат пари от тях”.

Аз и представляваното от мен дружество “Глобъл мениджмънт” държим г-н Крушарски да се извини или като мъж да застане официално зад цитираните негови обвинения. Ако г-н Крушарски незабавно не опровергае достоверносттта на изнесената информация или не се извини за безпочвените си обвинения, ще му бъде потърсена съдебна отговорност от него. С уважение Николай Жейнов “Глобъл мениджмънт”.

49 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Този Жейнов верно е голям лешояд,ей прасе дебело недей да заплашваш курво недоклатена !!!

  2. 10
    6

    “Анонимен” ти като си толкова загрижен защо в клуба не влизат пари от трансфери (а това е проблем единствено на Крушарски) защо не скочи когато Златински бе подарен на Лудогорец а имаше още 1 или 2 години договор и трябваше да платят, но някой директор услужливо им помогна да го вземат без пари!!! Защо не се поинтересуваш като си толкова притеснен затова?!

    • 8
      6

      А Стефан Велев, а Иван Иванов, а Хамуд а Дафовски, Райнов, най-вероятно сега и Умарбаев…..има още толкова на брой примери от “трансферите” на Крушан и компания. За Златински може и да е така, но тива е само един случай в сравнение с Крушарските издънки! Нито стотинка в клуба. Всеки идва и си отива, когато реши .

    • 5
      5

      Защо да е на Крушарски проблема, че не влизали пари в клуба? Крушарски не е Локомотив! Това, че е негов собственик в момента, не значи че трябва да прави каквото си поиска. Идиотско мислене е твоето. Или ти си някой на заплата там?

      • 10
        4

        Да бе за вас спасителите всеки който е на различно от вашето мнение е или на заплата или е жълтур. Ами разбира се че е негов проблема след като издържа клуба, плаща стари дългове и то огромни включително и на Лаута груп, заплати на чужденци и то не малки предполагам иначе няма да стоят и те и треньорите. И стига вече с тази песен за платени фенове, нали няма пари според вас?! Жалки сте в опитите си да отклоните вниманието от липсващите пари по времето на управлението на спасителите.

    • 5
      5

      Що то сигурно е келеш да прави раздори и плюе и Аз не до Любвам Крушарски но Той измъкна Локо от батака и като собственик плаща чужди версий защо това не го попиташ Анонимния

    • 3
      3

      Това оправдава ли купищата глупости сътворени или казани от Крушарски и директорите му?

  3. 6
    9

    Мияч, вземи изкарай някой лев… няма психиатър ,който да откаже да разгледа твоя тежък случай. Дай да те изследват , нова болест може да открият психиатрите и да събереш пари за Гроба на Центъра. Стига с това миене на чинии, ставаш все по-зле и зле, това ли искаш ,да си все на дъното??? Дай си шанс в живота… твоята болест! Друг изход нямаш, дъното е твоят живот!

  4. 13
    7

    нема да закачате другаря Крошарски, че шоуто ше спре!

    • 1
      13

      Шоуто е при вас кривоглавчудите се от къде да удари те 20 милки без да връща те

      • 16
        1

        амчи цяла България се смее на вас -на тъпотиите на Клошара, на трансферите ви, на смотания треньор с тактика айди юруш, на калпавия ви стадион и на УМРЯЛАТА ВИ ПУБЛИКА от 138 мангала.

  5. 14
    11

    Тоя тъп селяндур Крушарски все някой му е виновен, но той и идиотите му не? С този ще е така. Срам, аматьорщина и езперспективност! Другите клубове правят трансфери, взимат пари от тях, а Крушо само анонимници и един лев не е сзел от трансфер. Който не работи с мениджъри, нищо не е постигнал. Така е в целия свят.

    • 7
      2

      Теб много те боли, че не взема пари от трансфери ? Защо ли си толкова загрижен за това, а горди глупако ?

    • ти нали пишеше с един ник, бе алкохолно петно?!

  6. 20
    6

    Изместват фокуса от 100годишнината на отбора ,с чаво пием облаци в мегамми и не ни пука че ни викат велбъжд локо юве ние им пеем 100 кила ракия давам само да те притежавам локо пд до послледен гълток

    • 6
      7

      Кривоглав пиенето нее забранено забранено е да си бръснеш крачетата и да се чукаш с чичковци

  7. 18
    7

    Много точно го е казал Крушьо тея са крадци от класа правят се на ощипаната мома както стана и за футболист на годината

  8. 18
    9

    Жейнов и Мениджърската мафия да си седят на гъза!Кога ще ги погне Прокуратурата тях..Нареждат кои футболисти да играят в Националния отбор на България!!!
    Затова нямаме национален отбор 25 години!!!
    Мишки

  9. 18
    11

    Честити 100 години братя. Преди един век се е родил нашия клуб.

  10. 15
    22

    Дааааа кривите глави все още треперят от господарите на Пловдив от гранда на Пловдив – Локомотив. Погледнете коментарите по долу и ще се убедите. А не е нужно да треперет. Те просто трябва да се примерят че вече нямат нищо общо с Пловдив.

    • 24
      8

      Хахахахаха,ега си ненормалника!Сън не спи да ръси простотии!Иначе ето кой няма нищо общо с Пловдив-
      ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на
      управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;

      • 6
        17

        Нещо си си втълпил с някаква извадка, нищо не доказваща, с което да е променен любимеца на Пловдив ЛОКОМОТИВ! За разлика от селския ви отбор, който от Металик става не Ботев, а ботевъЪ, защо жълт боклук? За давал ли си си този въпрос? Нито емблемата е оригиналната, нито името е име, а историята е от 2011г.! При Локомотив такава дегенерация няма!

        • 8
          1

          хахахахахахахахахахаха
          Интересно защо ваща купа е във Кюстендил тогава? Смешни сте с тези твърдения за любимец, едно сйеле не можете да напълните ,трагични по всеки параграф…

    • ТИ .ТВА……ЗА КЛОАКОМОТИФ ЛИ ХОРТУВАШ БЕ БРАТЧЕТ?????? :))))))))))))) А СТИГА БЕ…… СЮНДЮК, ТИ ЛИ СИ???? ДАЙ МАЛКУ ПО СКРОМНУ, ОТИ ША НИ СА СМЕЯТ ЖЪЛЬТИТИ:)))) НАПРЕШ МОИ ХРАБРИ СТОЛЮПИНСКИ ЛАЙНОХВЪРГАЧКИ!!! СЪДЕ ВЕКОВЕН КЛОАКОМОТИФ!!!!……………..от 1916 или ут 1926 броим??????,,,,,,, СЕ НИ ИЗЛИЗЪ СМЕТКАТЪ?????? КАК ГИ СМЯТАШ БЕ СЮНДЮК? ПУФ ПАФ

  11. 12
    10

    ВАЙ!!! БАТ КРУШО ША ГУ ФКАРАТ В ПАНДИЗА????? САКЪН!!! ША САТУРЯСАТ КЛОАКОМОТИФФФФ!!! ТРЕБЕ ДЕКЛИРАЦИЯ!!!! ША ПИШИМ СЪДЕ КЛОАКОМУТИФ И ДОЛО РЪКИТЕ УТ БАТ КРУШО!!!!!!! ПУФ ПАФ!:))))))

    • 5
      7

      Психиатричното чудо на ботевЪ! За този ляк няма!

  12. 16
    6

    Господин менажер, кажете какви ви е връзката с Доган.

  13. 25
    4

    ей плондер, такива като теб са НАЙ-ГОЛЯМОТО зло за футбола в БГ. Заради такива като този нямаме национален отбор. Всеки го знае, но всички мишки ги е страх да го кажат!!
    Единствения, който се осмели е Крушарски!!! И този плондер го заплашва. Ама ако се стигне до съд и ще се разбере, че Крушарски е прав.
    Футболната мафия е много силна в БГ и е част от голямата мафия на гнусните партии!!

  14. 19
    4

    Марш лешояд! Долу ръцете от Крушо! Дейба вашата мама менаджерска и адвокатска дейба! Нашите футболисти са безценни! Дона трябва да взема пари от тях.
    Той защо е инвестирал, за да печели.
    На

  15. 14
    21

    Юношите на Ботев Пловдив U19 допуснаха срамна загуба с 1:2 от сервитьорите и стругарите на Гигант Съединение. Спарингът се игра на стадиона на аматьорския тим, който е сред изпадащите в 4-та лига.

    Двубоят се състоя от три части по 30 минути.

    • 8
      11

      Кво ги споменаваш тия. Те нямат нищо общо с Пловдив.

      • 12
        7

        А тия какво общо имат с Пловдив?-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”

  16. 12
    8

    Тоя жъл сектак “върлия” пак сам си говори. Нацвъкал 6 коментара, сам се пита и сам си отговаря.

  17. 19
    7

    Кой е тоя жейнов дейба неговата мама дейба. Ще му пръдна на крушарски на кура.

  18. 17
    6

    Ние адвокатите ще защитим боса,ама досега не сме печелили нито едно дело.Още харчим парите от Локомотив.

  19. 20
    13

    Крушата ще си намери майстора най-после. Обижда футболисти /гейове/, обижда отбора /гей-банда/. Това само някой хахо може да го каже.
    абе, най-добре е да са маха и да идва Коко.

    • 24
      7

      Крушата не обижда,само казва истината за футболисти и публика. ГЕЙ – БАНДА!

    • 4
      10

      Ти жълтарски боклук си гледай селския си отбор, защото в Металик Коматево сте цъфнали и вързали! Ти нали си по-голямо хахо от Крушарски си позволява да го коментираш в тази насока! Селска масития!

  20. 23
    6

    Банда цигани ми искат оставката.и ще ми съдят Локомотив да не ви е желязо, че да ви го дам безплатно?! Ще ме ядосате и ще ви започна с ракетите против градушки: ненаебан мангал няма да остане!

    • 3
      7

      Много са мангалите в Изгрев бойс Столипиново:50000 хиляди! Ще ти стигнат ли ракетите? Да докараме и танковете, щом трябва!

  21. 18
    9

    Цигани ми се подиграват, че съм селянин от Говедарци!

    • 11
      9

      Ще ми съдеш на дъртия кур голтак селски бегай да копаш гомнежа че има много татул и жълти фъшкии от Духанлий

Коментарите са затворени