Нешко Милованович направи коментар за ситуацията в Локомотив Пловдив в поледните години:

“С никой не съм говорил, но мога да кажа е, че моето желание е някой ден да стана треньор на Левски или на Локо (Пд). Ако в този живот не стане, ще се родя в някой друг и ще водя Левски и Локо (Пд). И в Пловдив темата с голямото текучество е актуална. Не може да вземеш 10-15 играчи, които не ги познават даже майките и бащите им, взимат си хубави пари и не ги интересува за отбора. Не мога да кажа, че чуждестранните футболисти не са добри. Те обаче не разбират Източната Европа. Не разбират как вървят нещата. Не знаят какво трябва да правят за един отбор, който има много големи фенове. Изобщо не искам да кажа нещо лошо за хората в Локо (Пд). Напротив. В момента виждам един собственик, който не спира да работи и общо взето не е отказал нищо за клуба.

Тези, които критикуват Крушарски, трябва доста да се замислят какво беше, когато го нямаше. Той направи хубави неща и иска да налага млади играчи, което съвпада с моите виждания. Аз много обичам да работя с младите, само че трябва да се знае, че от тях не бива да се очакват бързи резултати. Трябва да се види обаче колко е това време, което може да им се даде – три месеца, една година, две години… Да не се окаже в един момент, че си закъснял да промениш нещо и си загубил това време безвъзвратно.”

36 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    ВСИЧКИ КОМПЛЕКСИРАНИ АМЕБИ НА САПУН !!!
    ЖАЛКИ ГНИДИ ХАХХХХАХХХХХХХАХАХХХАХХАХХАХХХХХАХХХХАХХАХАХХХАХХХАХАХХАХА
    СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА НИ !!!
    ПРЕБИРАЙТЕ СЕ В КЮСТЕНДИЛ КОПАНАРИ !

  2. 11
    6

    Халфът Мохамед Айдара ще е поредният нов в Локо (Пд). Треньорът Бруно Акрапович е харесал видеозаписи с неговата игра и го определи като футболист тип „Н’Голо Канте”, който играе между двете наказателни полета. За последно той е играл за белгийския Мускрон. В момента е свободен агент, а според сайтът transfermarkt.com цената му е 450 хил. евро.

  3. 13
    6

    Мога ли да попитам анонимния,, компетентен “господин, какво е значението на думата БАСИ?! Вие жълтите криви глави, ще се научите ли някога да говорите правилен български език?

    • 10
      4

      На учителката можем само учтиво да и го поставим посред провисналите бозки, след което да я помолим учтиво да го потърка с тях.

      Ахахаххахахаха, като лампата на Аладин, сещаш ли се-ако търкаш както трябва, ще се случи НЕЩО…..

    • Така е в яката , говорят си на помашко наречие ,
      а като дойдат в Пловдив ще си изкълчат езиците.

  4. 10
    13

    “Не може да вземеш 10-15 играчи, които не ги познават даже майките и бащите им,”

    Добре, този защо така ви обижда?

    Все едно сте паднали на Джамията с 0-2 с гол от центъра, баси.
    Еми не е честно.

  5. 3
    9

    аз духам само на жълти тролове.

  6. 14
    2

    Горди носителю на подарените купи, за едно нещо не си прав-Крушарски ако и да е назначен за сайбия на Локото, дава собствени пари и дава толкоз колкото може. Не са много хората в БГ, които биха давали и толкоз. Това в голяма степен се отнася и до нашия чорбаджия-Самуилов. Да сме им благодарни и за това, защото иначе изчезваме. Онези с големите и крадени пари като Г.Илиев вече ги остреляха или се покриха по Ю. Африка. Ако ти харесва съдбата на Славия с бай ти Венци, викайте отново Коко Динев, но не мисля че тото далаверите са по сърце на истинските привърженици. Дано доживеем и ние Филибелиите да видиме отборите си такива каквито бяха по времето на Зума и Чико.

    • 6
      1

      прав си но, на този му е много добре ясно това, което казваш. Обяснявали сме му много пъти с аргументи и факти, но той просто е платен трол. Него аргументи и факти не го интересуват. Него го интересува само да си повтори заучената пледоария и да си вземе хонорара за да се напие с него. Човека е пропаднал алкохолик както стана ясно. Затова вече само го подиграваме и не си губим времето да спорим с радио.

  7. 3
    12

    До моите критикари – аз си пиша с ника, набийте си го в главите, че има хора и това са масата фенове на Локомотив, които не споделят вашето мнение – показват го празните трибуни! Колкото до Нешко – върти гъза. Той не критикува Крушарски, щото е собственик на Локомотив и треньорския пост, който толкова много иска минава през Крушарски. Нешко “сипва” на треньора разбираемо е защо.Истината е, че който и да ни стане треньор, ако Крушо не даде пари да се привлекат класни футболисти резултатите ще са същите.Каквото и да си говорим с трици маймуни не можеш да ловиш тва е положението. Крушарски си строи заводите…Локомотив му е по задължение от Боко затова и резултатите от ДЮШ до представителния отбора са такива! Ония техния Самуилов е същия мошеник! Той стадион няма да им построи, ако ще и турско да стане.

  8. 13
    6

    Горди носителю, ние не сме виновни, че сина ти е некадърен!
    Пробвай го в Арда или Маричката

  9. 7
    4

    Кривоглав пумак евала личи си чеси от Духанлий

  10. 8
    10

    Абе ъде в тея теми е педераса Стикс, да го шинбна на майка му насред провисналите бозки?

    А бе мангали?

    По темата: да ви сера на насрания отбор, обаЕ ако изгоните Крюшо никога няма да ви видим в А група в слеващите 10 години,
    Искрвно се надяеам, амеби лилави, вие нямате място в А група, шибани мангали!

    Да ви еба майкмата!

    • 5
      5

      Браво !! Можеш ли употребиш по каруцарски и вулгарен език ? Заради такива говеда като тебе , привърженици и на двата отбора, този форум заприлича на тоалетна и нормалните коментатори се въздържат от коментари . Такива изроди са и на стадионите и затова културните хора предпочитат да гледат мачовете по телевизията и стадионите оредяха.

      • 8
        6

        Добре,ок, ти си някво изключение и по изключение ще ти отговоря, макар че коментарите на чернобелите амеби са ми принципно прес уя.

        Каквото повикало, такова се обадило, скъпи друже,
        Когато в темите за БОТЕВ ПД трима цигани със сто ника серат, пикаят, пърдят, уригат се и по всякакув друг начин замърсяват пространството, то съвсем естествено това предизвиква ответна реакция.
        Няма как да е иначе.

        В тези теми и коментари аз съм най-големия радетел за това да си говорим културка, да се води някакъв полезен спор, да се говори с факти и цифри (ъ-кхъмм…..44 години…. нали такива неща) обаче не срещам никакво разбиране.
        Ей го е, всяка тема за БОТЕВ ПД-осрана от подчовеци като Стикс, Кучето и някакви други отрепки.
        Еми виж че вие давате тон за песен, останалото е ответна реакция, така че преди да гледащ сламката в окото на брата си, виж гредата в собственото си око.

        Ако се сещаш….

        • 2
          1

          Благодаря за културния отговор . Приемам това , което казваш за аргументирани коментари с леки шеги и бъзици, Н о сега положението е като въпросът: ” Кое е първото , яъцето или кокошката ” . Защото и ти се подвизаваш в темите за Локомотив , както и обратното , а това което се пише и чете е отвратително. Аз няколко пъти съм искал от собствениците на сайта да внесат хигиена в него , но това не се случва. Затова се появявам много рядко и то за да отговоря на ” доброжелатели “, плюещи по Локомотив , и то пишещи се за локомотивци,

          • 5
            1

            Категорично не съм съгласен!
            В смисъл такъв, аз крайно рядко пиша в теми за Локото, просто защото не ме интересуват кой знае колко.
            Аз си се интересувам от моя отбор и си пиша в темите за БОТЕВ ПД.

            Не мога да приема за валиден аргумента “ама то и ти пишеш в наште теми” просто защото не е верен.
            Или поне не е верен в 90% от случаите, понякога ме провокирате да ви пиша нещо, но то е мнооооого рядко.

            И така, пак ти казвам, прегледай няколко теми за БОТЕВ ПД, виж си съмишлениците кви ги пишат и ела пак да си поговорим.

        • Тодоре,кво се правиш на щипана мома бе мухльо.Кой постоянно ни казва„цигани“?Много добре го знаете че не е така!Що не дойдеш на Лаута някой мач,да видим колко цигани ще видиш.
          Що винаги вие се изкарвате жертви,като постоянно ни обиждате?Каквото повикало,такова се обадило…
          Кой преби и счупи черепа с метална тръба на млад семеен човек по нощите,когато се прибира от мач,без да е провокирал никой с нищо?
          Оня,ВЪРЛИЯ,дето тука постоянно пише да строшени черепи,що го забравяш удобно,абе путко насрана деградирала?
          Кои сте вие,че постоянно някой трябва да се съобразява с вас,да не ви обиждали,щото иначе лошо?
          Толкова ли не разбрахте,че каквото посеете,това ще жънете?
          Вие можете,но и ние можем.
          Ей такива помиярчета като вас,нагнетяват напрежение и не дай боже някой ден да се стигне до фатален край за някой,да ви видя после,гомньо смотан!
          Столипиновци сме били и не знам още какви.Цяла България ни викали цигани.Какво мислиш че предизвиквате с тези гнусотии а?
          Да седим и да ви търпим простотиите ли?
          Ей боклуци жълти,щом като не взимате от дума и не се държите нормало,ще ядете спарчето под път и на път!
          ДОКАЗАНА ДОЛНОПРОБНА ЖЪЛТА ИЗМЕТ!!!!

  11. 12
    9

    Много е прав Нешко!

    Тези, които критикуват Крушарски, го правят с личен мотив. Жалко, че такива “хора” определят себе си като локомотивци

  12. 8
    11

    Бравус!! Нашта публикъ е гляма и бързу нарастваштъ!!! Саму ойту Айше утгледа 12 клоакомотифеца!!! Пуф паф…

    • 8
      4

      Изрод , спри се. Ако искаш да кажеш нещо, го направи като хората. Не изливай помия.

    • 8
      6

      Верно,и една истина-футболисти които не ги познават майките и бащите им!Бухахахаха!!Ужас!

          • 3
            4

            Точно, ама точно всички на ИЧ и Чворович също……кой защитаваш по точно, Българите все чуждото по хубаво ви се вижда, безродници, нали школа има или тя е фиктивна, вече 10 години почти никой

          • 7
            3

            горди носителю, защо с друг ник. Срам ли те хвана?

            Във футбола има можещи и неможещи.

            Знам, че защитаваш сина ти и съжалявам, че той е от неможещите. Опитай в Арда или Берое

          • 11
            6

            Пак латерната…..От школата 4 играча продадоха в чужбина, Професионален договор с Локомотив подписаха 4 , като трима са дадени под наем , а Главчев е в мъжкият отбор, а трима юноши сега тренират с мъжете. Който има очи вижда, който не вижда го прави от злоба и ненавист. Повече няма да ти отговарям горди глупако.

Коментарите са затворени